Cerams, ka vārdu "karjera" lietoji kā metaforu, jo hobijfotogrāfiju un profesionālo foto nevajadzētu jaukt kopā. Iesaku kādu laiciņu pašai padarboties, lai saprastu, ko vēlies un, kas trūkst. Pēc tam zināsi, ko mācīties un, cerams, arī, kā mācīties.
Iesaku arī fotografēt kopā ar kādiem domubiedriem. Daloties pieredzē iegūst visi.
pie visām zināšanām var tik par 3LVL (vecos laikos, ja biji ar mieru KĀRTĪGI PAPOZĒT, ta arī tas trīnītis nebij jāmaksā - neticas, ka tagad kas mainījies)
Hmm... jauns izklaides veids? Cerībā, ka kāds norādīs uz ĪSTO studiju, lai apstiprinātu savus pieņēmumus? P.S. Tukšā pauze starp rindkopām joprojām nodod...
Tie bija draudi? ja par teemu, tad manupraat, iesakumaa vislabaak pabildeet un saprast, kas tieshi interesee, palasiit graamatas par foto pamatiem. Peec tam var saakt mekleet konkreetaakas atbildes uz konkreetiem jautaajumiem, ko un kaa..
Protams, pieredze vienmēr ir vērtīga. Arī caur šādiem eksperimentiem. Vai izdevās sabīdīt programmētājus-maketētājus-utt-utt līdzīga fotosaita izveidošanai, kā iepriekš manīju, parādījās interese? Manuprāt, diezgan sarežģīts pasākums, kaut gan... ja tā padomā... izmantojot krīzes apstākļus, ne tādi vien fēniksi iespējami mūsdienās.
fotogrāfija ir komunikācija un ja caur to ir Tev ko teikt, lai citi uztvertu, tad viss ir ok. Pamatā. tas ir- vienā kadrā ir jācenšas pateikt domu jeb pareizāk sakot, ievirzīt skatītāja domu. Ceru mani palabos, ja izteicos nepilnīgi..
oms:fotogrāfija ir komunikācija un ja caur to ir Tev ko teikt, lai citi uztvertu, tad viss ir ok. Pamatā. tas ir- vienā kadrā ir jācenšas pateikt domu jeb pareizāk sakot, ievirzīt skatītāja domu. Ceru mani palabos, ja izteicos nepilnīgi..
Paldies oms.
Bet esmu redzējusi daudzas bildes, kuras man neraisa domu. Vai arī. Ļauj padomāt, tās ir bildes, kuras ir pierastas ar pierasto domu un tapēc man viņas neko neizraisa? Piemēram zaļš mežš. Vai portrets. Bet tās savā ziņā, tak arī ir bildes.
Un otrkārt, lai pasniegtu šo domu viņu vajag skaisti pasniegt un lūk to pasniegšanu jau es arī gribu iemācīties. Jo kā pieredze rāda ar manām pirmajām divām bildītēm, kas man pašai patik, pārējiem ne visai. Laikam ne tā pasniedzu.
--------- nu iedomājies kaut ko ļoti garšīgu un aromātisku! Kā Tu man kā skatītājam to garšīgo un smaržīgo pasniegsi bildē, lai man siekalas sariestos mutē? Tas tāds viens piemērs..
Kas jums te atkal notiek , klonu uzbrukums kārtējais ? Terminu "Foto māksla" eviesa duriku kuri gribēja lai viņus saukā par "Cienījamo makslinīk" , istenībā visur citur to kas nav "Tupa komercuha" vai "Amatnieka darbs" sauc par "Autor fotogrāfiju" jeb Fočeni kur autors ir "Izpaudies radoši" , māksla ir arī uzkakat uz sienas 1,5m virs zemes bet oriģināls radošs darbs izpildīts fotogrāfiskā tehnaloģijā ja tā atceros no dažādām skolām ir "Autordarbs , autor fotogrāfija"
Ja tu no Jelgavas tev pie Māra , džeka kam bildīte ar "Studijas īre" ja no Rīgas un tev ir nopietnas vēlmes uz "Mākslu" vari mēģināt pameklēt Andrejs Grants, fotogrāfs, vada fotogrāfijas pulciņu tehniskās jaunrades centrā “Annas 2” , taču tur ja tev tiešām interesē "Foto kā filozofija" pašās ekstrēmākās izpausmēs , ja vēlies vairķ uzzināt un ne tik traki kā pie granta vari sameklēt jauku tanti Rīgas Interešu izglītības metodiskais centrs TJN “Annas 2”, Annas ielā 2 , Gunta Andersone 29102587 . Ja vēlies vienkārši iemācīties fočet un naudiņas tev pavairāk , grasies tam veltīt ilgāku laiku tad sameklē Māri Kundziņu reku www.fotoakademija.lv... , ja neinteresē mācīties bat vienkārši Ir protams vēl vesels bars visvisādu dīvaiņu kuri „Pasniedz” taču godīgi sakot neiesaku gandrīz lielo vairumu , pārsvarā tie ir "Pēkšņu mācīšanas talantu" sajutuši tehniski cilvēki vai vēl trakāk bez jebkādas nopietnas pieredzes šai jomā un visai jocīgām zinībām un sapratni „KO JĀMĀCA” cilvēkam lai iegūtu elementāras prasmes ar tehnisku un radošu jomu pilnīgi nesaistītiem cilvēkiem bez pieredzes Gribi iemācīties ko no „Mūsdienu tīņu ārta” pameklē Gundega Deģe ļoti labi izstrādāta mācību programma „Cilvēkiem no ielas” . Par PASNIEZDĒJIEM spriež pēc viņu audzēkņu prasmēm un līmeņa tāpēc ja velies kur pamācīties PAMEKLĒ to cilvēku darbus kuri "Tur" kur grasies iet ir mācījušies agrāk , tā ar visa matene
Bug:Ei vai tas ir joks? Vai kā? Jūs mani smīdinat. Esmu pavisam reāls cilvēks ar reālu savas dzīves stāstu. Un teikšu ir visai nepatīkami šādus komentus saņemt. Ja nav ko teikt tad labāk nelasiet. Es patiešām izliku savu sirdi. Bet laikam frīki ir visur. Lūzu nerakstiet šeit, ja jums nav ko rakstīt. Man šie komentāri patiesi aizvainoja.
Es ļoti ceru, ka šis blogs neliks man vilties. Bet pagaidām sajūta ir patiesi stūlba. Laikam biju pārāk naiva, lai savi šeit izliktu.
bet sanāca taču labi ! meklē gudri, viņš tevi savāks.............nuu, ja esi smukiņa un neesi J kungs....