No sākums šis saits izskatījās ļoti ok. Līdz brīdim, kad ieliku savu pirmo jautājumu forumā. Man palika sajūta, ka šeit apgrozās tikai noteikta tāda kā komūna. Un tā vietā lai palīdzētu, visi sāk meklēt kautkādus aizgājušus lietotājus. Vai jūsu attieksme ir pret visiem jaunienācējiem šāda? Tādējādi jūs jaunus cilvēkus šajā saitā neiegūsiet. Bet izskatās jūs pēc tā nemaz nealkstat. Spriežot pēc komoentāriem, kas bija, kad izdzēsu ārā savu foto un tekstus no foruma.
Cilvēki ļoti biezi uzdod jautājumus,nevis tādēļ,lai kaut ko uzzinātu,bet ,lai parādītu cik daudz viņi zin. Patiess jautājums nāk no sirds un atbilde uz tiem ir jāmeklē klusumā. Šeit,kā jau visur ir ļoti daudz trokšņa un ļoti maz skaņas,ja iemācīsies saklausīt skaņu,tad viss būs ok. p.s."istie fotogrāfi neraud par aizgājējiem,tie turpina meklēt šedevrus pat ceremonijas laikā.(tēlaini)
Lai ka varbut ir par ko padomat..., pievienojos ka tadi cilveki ka Juris vispar nevar normali komunicet ne interneta, ne pa telefonu un aci pret aci ari ne Bet varbut var izveidot jaunu sadalu - jautajumi no "chainikiem" un tad jau pec katra gribas un laika daudzuma - kurs paskaiodro kurs ne bet nolikt cilveku par to ka nezin NAV pareizi, mes visi tacu kaut ka sakam...
Īpatnējs jaunais lietotājs. Itkā jaunā vietā, bet ar tādu misijas apziņu globāli vēršas pie visa saita. Dziļas ''analīzes'', liels ieguldītais pētniecības, rakstniecības un korekcijas darbs.
Neticu, ka Juris nenāks vēl un vēl... Manis pēc, lai taču cilvēks izklaidējas, ja nepārkāpj vispārpieņemtās nosrmas (kā tam Nordikam atkal gadījās). Re, daži pat iekrīt...
Eltons:Neticu, ka Juris nenāks vēl un vēl... Manis pēc, lai taču cilvēks izklaidējas, ja nepārkāpj vispārpieņemtās nosrmas (kā tam Nordikam atkal gadījās). Re, daži pat iekrīt...
Tas jau ari pascienas jautajums: ja tevi atzist par nevelamu, tad list atpakal taaaa.... nu taaaa interesanti
Bug:. Bet izskatās jūs pēc tā nemaz nealkstat. Spriežot pēc komoentāriem, kas bija, kad izdzēsu ārā savu foto un tekstus no foruma.
Ata
Saudzē savus nervus. Dzēsies ārā no FB. Piereģistrējies labāk draugiem.lv vai facebook.com. Neraudi, meitiņ, būs labi! Pačatosi ar "draugiem" citos forumos/portālos un dzīve atkal būs rožudārzs, bet Fotoblogu atcerēsies kā sava mūža ļaunāko murgu, ko atstāstīt mazbērniem vecumdienās.
Nez kad es šeit atnācu, neviens laukā nespēra bug tev vajadzēja nedaudz pacietības lai saprastu, ka šeit slēpjas lāga meistari nu jā jā ir tie cilvēki nežēlīgi... ...šad tad
Es ik pa brītiņam ienāku, lai saprastu, ka aiziešana ir bijis prātīgāks solis, nekā pierakstoties. Savu esmu panācis - atradis cilvēkus, ar kuriem kontaktēties. Cilvēki jau visi visumā ir ok, tikai internetā pārvēršas. Kļūst par biš debīliem. Tā nav nežēlība, tas ir kas cits. varbūt smadzenes nefiltrē, ka tur, aiz mākoņiem ir cits cilvēks?
Eltons:Neticu, ka Juris nenāks vēl un vēl... Manis pēc, lai taču cilvēks izklaidējas, ja nepārkāpj vispārpieņemtās nosrmas (kā tam Nordikam atkal gadījās). Re, daži pat iekrīt...
A nosdriks tā arī neiemācījās nepalaist gāzītes nevietā?
Pterodaktils:Man cenzūra nepatika - tiklīdz uzbraucu nigerim, daži ieraksti pazuda no konteksta. Lai gan nekā nepieklājīga tur nebija.
"uzbraucu nigerim" un "nekā nepieklājīga tur nebija" kaut kā neiet kopā. Un jā - tev tiek izteikts brīdinājums par Lietošanas Noteikumu 34. punkta pārkāpumu. Pie atkārtotā pārkāpuma, tavs konts tiks bloķēts bez brīdinājuma.