forum.gif
Ziemassvētki piedošanas laiks
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Ziemassvētki piedošanas laiks
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.12.10 13:12
 citēt
pozitīvs saits - kad Jelgava nāk - saturaties

www.smaidi.lv...
Publicēts: 13.12.10 13:33 labots
 citēt
Jā meitene pozitīva un pat kaut kur redzēta , vienīgi "Foto akadēmijas" pieminēšana uz tāda izpildījuma darbiem gan liecina par iestādes apmācību līmeni:face-wink::face-grin: Mamjiem ar bebjiem būs prieks aizdoties :)
Publicēts: 13.12.10 13:45
 citēt
Ritīga MPS lapa :D
Publicēts: 14.12.10 10:18 labots
 citēt
Vajj ku forši, rēcu pilnā balsī... :D

Šī mana favorīt bilde dēļ dzīvnieciņa izmisušās sejas izteiksmes, laikam lopiņš nojauta ko ar viņu dara www.smaidi.lv...
Publicēts: 14.12.10 10:34
 citēt
Njāāā..... pat grūti kaut ko komentēt.... negribās jau neko sliktu teikt.... tomēr jābrīnās, ka cilvēki piekrīt fotogrāfēties, apskatot tādas bildes viņas mājas lapā... :what: :big_smile:
Publicēts: 14.12.10 10:40
 citēt
aaaaaaaaaaaa..... kas tas vispaar bija taads. Tas tur ta ka pa nopietno vai... taa kaut kaada cilveeku dezinformeetiiba. NEzinaashana, ka ir kas labaaks vai.. nesaprotu.
Publicēts: 14.12.10 10:46
 citēt
Krieviski tas skan apmēram tā: ņeimej sto rubļej, imej nagluju rožu:)
Diemžēl tā tas fotogrāfa arods tiek degradēts:anger:
Publicēts: 14.12.10 12:23 labots
 citēt
imgfoto:Vajj ku forši, rēcu pilnā balsī... :D

Šī mana favorīt bilde dēļ dzīvnieciņa izmisušās sejas izteiksmes, laikam lopiņš nojauta ko ar viņu dara [url=http://www.smaidi.lv/html/gaidot_20.html

Mīļo]http://www.smaidi.lv/html/gaidot_20.html

Mīļo[/url] cilvēk, kā tur bija tas teiciens pa baļķiem un skabargām? :D
www.imgfoto.lv...
Publicēts: 14.12.10 12:27
 citēt
Mīļo cilvēk, nu tik traki jau man nav...:D

Tas bija krutākais, ko varēji atrast?:D:D:D
Publicēts: 14.12.10 12:51 labots
 citēt
Gita_B:Njāāā..... pat grūti kaut ko komentēt.... negribās jau neko sliktu teikt.... tomēr jābrīnās, ka cilvēki piekrīt fotogrāfēties, apskatot tādas bildes viņas mājas lapā... :what: :big_smile:

šaubos par Tavu taisnību...

noteikti daudz vairāk cilvēku vēlas bildēties šādi:

nekā šādi:

Publicēts: 14.12.10 13:05
 citēt
ljooti daudziem cilveekiem nemazaakaas sajegas nav par Lielo Maaxlu un kvalitaati un dazhreiz pat to nesaprot .... a shadas bildes ir ok pec ivnju saprashanas. Ja klients apmierinaats - ko vairaak? Paaraudzinaat? N E I Z D O S I E S!!!!
Publicēts: 14.12.10 13:06
 citēt
Nav tik traki! Katrs pērk to, ko var atļauties...

Rīga arī sper starp kājām - www.foto-art.lv :amazing:
Publicēts: 14.12.10 13:29
 citēt
Es varbūt esmu pārāk kritisks, jo uzskatu, lai kritizētu kādas bildes, pretī jāparāda ka Tavējās ir labākas. Bet atvainojiet, manā skatījumā šķiet ka tās bildes ir pa traku. Es nevarētu klientam, tādas bildes iedot, kur nu vēl par samaksu.
Un no Māra parādītajiem 2 variantiem, es ieteiktu melnbalto bildi.
Publicēts: 14.12.10 13:32
 citēt
Afs:Es varbūt esmu pārāk kritisks, jo uzskatu, lai kritizētu kādas bildes, pretī jāparāda ka Tavējās ir labākas. Bet atvainojiet, manā skatījumā šķiet ka tās bildes ir pa traku. Es nevarētu klientam, tādas bildes iedot, kur nu vēl par samaksu.

...tad jau sanāk,ka filmu vai grāmatu kritizēt arī nevar ja nav ko pretī likt(savā izpildījumā)
Publicēts: 14.12.10 13:44
 citēt
Jolan:
Afs:Es varbūt esmu pārāk kritisks, jo uzskatu, lai kritizētu kādas bildes, pretī jāparāda ka Tavējās ir labākas. Bet atvainojiet, manā skatījumā šķiet ka tās bildes ir pa traku. Es nevarētu klientam, tādas bildes iedot, kur nu vēl par samaksu.

...tad jau sanāk,ka filmu vai grāmatu kritizēt arī nevar ja nav ko pretī likt(savā izpildījumā)

Ja esi rakstieks vai režisors, tad jā.
Publicēts: 14.12.10 15:07
 citēt
Tagad tādi laiki-demokrātija un ko gribu to arī daru....internets pieder visiem.Nepatīk-neskatieties.Zin,man jau ar tā bēdīgi drusku ap sirdi,kad redzu kā cilvēciņš tikko nopircis pirmo ziepenīti,uzgriež uz zaļo programmu un davai pa nosarmojušajiem kokiem...un pēc tam taisīs tik izstādi.Un tik vārīgsun jūtīgs un apbižojas,ja kāds ko drusku pasaka...nu ko darīt?Tagad jau ļautiņi negrib tā ilgi,sūri un grūti...pa fikso vajag.Bet varbūt tā tik tāda večuku pukstēšana?Jaunajiem visi ceļi vaļā un viss nostāsies savās vietās anyway.Ja kāds par to maksā ,tad jau labi.Skaidrs,ka pieprasījums pēc foto arī mainās tāpat kā teiksim mode vai mūzika.Un kas man liekas labs,jaunajai paaudzei dziļi pie kājas.Un otrādi.
Publicēts: 14.12.10 15:47
 citēt
"Tagad tādi laiki-demokrātija un ko gribu to arī daru....internets pieder visiem.Nepatīk-neskatieties.Zin,man jau ar tā bēdīgi drusku ap sirdi,kad redzu kā cilvēciņš tikko nopircis pirmo ziepenīti,uzgriež uz zaļo programmu..
Ko tu Viecha tik pieticīgi, simtiem piemēru, ka ar 40D jūtās kā ģēniji. Šodien jau vajag naudu un bezkaunību un pat ceļojošās izstādes iespējamas. No cikla- paši vēlē savu mis, paši vēlē, paši p....
Publicēts: 14.12.10 16:05
 citēt
sinliv!Ne jau 40D ir kāda vaina.Es vairāk par to,kur mūs novedīs šīs pārmaiņas pašā pieejā fotoprocesam.Tie,kam nav īpašu ambīciju(kā piemēram man),tie lai čabinās savā sulā,viņi neko daudz neietekmē.Es tieši par tevis minētajām izstādēm,mājas lapām un reklamēšanos kā "profesionāļiem".Tas viss tomēr ir publiski un lielā mērā iespaido gan publikas gaumi(ja tā var teikt),gan publikas attieksmi pret pašiem fotogrāfiem.Tātad nodarbes prestižu.Mani personīgi tas maz uztrauc,bet tos,kuri nolēmuši visu dzīvi veltīt šai profesijai,tas nopietni ietekmē.Viņiem varētu arī nebūt vienalga uz kura pakāpiena viņi nonāks.Un ne tikai tos,kuri tā maizi pelnīt riktējas.Arī tos,kuri gribētu skaitīties pie māksliniekiem.
Publicēts: 14.12.10 16:40
 citēt
o bļa... konkurence! :D
Publicēts: 15.12.10 03:10
 citēt
imgfoto:Mīļo cilvēk, nu tik traki jau man nav...:D

Tas bija krutākais, ko varēji atrast?:D:D:D
Da lāāābi - neritini lūpu :D vismaz zini, kas WB.
Publicēts: 15.12.10 08:40
 citēt
Da ne tak:)
Kas ir WB? tā podziņa uz fočuka! Skaidrs, ka zinu:D

Vai tev tiešam likās, ka tajā grūtnieču ārtā trakākais ir wb???
Publicēts: 15.12.10 08:59
 citēt
WB ir arī pipetīte apstrādes programmās....
Publicēts: 17.12.10 22:01
 citēt
:what:Atvainojiet man kā nezinātājam, bet kādēļ vias bildes ir nedaudz miglainas, bez asuma? Tā ir speciāla apstrāde? Tā kā stils? Vai tā ir objektīva front/back fokusa kļūda vai arī redzes problēmas?:face-glasses:
Publicēts: 17.12.10 22:18
 citēt
armands, nu taa ir apstrade .. un man ari ipatiik shaada - tik jaazin kur pielietot un ne visiem taa patiik, lai arii man ka aautoram taa patiik ....
Publicēts: 17.12.10 22:23
 citēt
bet ma liekas ka ne visām bildēm šādā portfolio būtu jābūt vienādām, es domāju vienā stilā. es gan esmu neapstrādātu bižu piekritējs:face-wink:
Publicēts: 17.12.10 22:26
 citēt
armands!!!!!!!!! tas tev ta aliekas .... bet klients atnaak - safotografee vinju, vinjsh sanjem bildes un ir laimiigs ...... vinjsh jau neredz to, kas ir citam albuminjaa;-))))) man kaa footgraafam tas aatri apniktos, bet klienti to tachu nezin|!
Publicēts: 17.12.10 22:28
 citēt
dansiga:armands, nu taa ir apstrade ..

ja cilvēkam čurā ua galvas un saka, ka līst lietus, tas nenozīmē, ka līst lietus
Publicēts: 17.12.10 22:29 labots
 citēt
dansiga Es tev piekrītu. Bet mas viedoklis....... ir tikai mans viedoklis :D
Publicēts: 17.12.10 22:37
 citēt
armands, taapat kaaa msn ir tikai mans viedoklis ... da visi muus viedoklji ir subjektiivi ;_)))0

maris, tu te beidz sarkasmot!!!!!!!
Publicēts: 17.12.10 22:45
 citēt
Laikam jau ir vecā labā patiesība par to ka kamer ir kādskas parto maksā būs kāds ka ir gatavs pārdot.:face-glasses:
Publicēts: 17.12.10 22:50
 citēt
armands, bet kaapeec nepaardot, ja par to maksaa?!?!?!?!?
Publicēts: 17.12.10 22:54
 citēt
man viena beibe teica taa - ai, smuki jau, bet tu parak lieilu maakslu uztaisiiji .. man tas prastaas labaak iet pie sirds ;-)))) ("maaxla"bija - kontrastinjsh, taisins horizonts utt, "prastaas" - ieladeetas no fochuka un raw(!!!!) konverteets uz mazo jpg - apskatei un izveelei, pie kuriem kadriem peistraadaat) ;_)))
Publicēts: 18.12.10 11:00
 citēt
dansiga:man viena beibe teica taa - ai, smuki jau, bet tu parak lieilu maakslu uztaisiiji .. man tas prastaas labaak iet pie sirds ;-)))) ("maaxla"bija - kontrastinjsh, taisins horizonts utt, "prastaas" - ieladeetas no fochuka un raw(!!!!) konverteets uz mazo jpg - apskatei un izveelei, pie kuriem kadriem peistraadaat) ;_)))

tā jau es Tev ticēšu - Tev jau māxla skaitās sažļorrāt bildu ar blurru, burnu un falšiem dūmiem :/
Publicēts: 18.12.10 12:51 labots
 citēt
dansiga:armands, bet kaapeec nepaardot, ja par to maksaa?!?!?!?!?

Tāpēc, ka tas būs pretrunā ar vectētiņa Imanuila Kategorisko Imperatīvu :) (tā kā mani ar šad tad dēvē par Armandu, atļāvos atbildēt.)
Publicēts: 18.12.10 13:26 labots
 citēt
dansiga:man viena beibe teica taa - ai, smuki jau, bet tu parak lieilu maakslu uztaisiiji .. man tas prastaas labaak iet pie sirds ;-)))) ("maaxla"bija - kontrastinjsh, taisins horizonts utt, "prastaas" - ieladeetas no fochuka un raw(!!!!) konverteets uz mazo jpg - apskatei un izveelei, pie kuriem kadriem peistraadaat) ;_)))

Tieši TĀPĒC tos komerciālos mēslus līdzīgus tiem ko te kādreiz publika spīdināja kā "Baigās foto sesijas" man nekad nav nācis prātā ne paturēt sev kur nu vēl kādam rādīt kā savus. Sūc ir sūc "Prastas publikas gaume" saņem piķi par "Monogrāfijām @ gudrārtiem " un aizmirsti :):) Tieši pēc tā es ar spriežu un atpazīstu cilvēkus kuri NEKAD nav nopietni par naudu strādājuši jo tā dara 99% ikdienā strādājošo tas ir ar "Komercuhu nespīdinās" jo publika pie mums ir ar super lētu gaumi un vēlmēm :):) Ir arī cita kategorija kuras vēlmes ir ļoti specifiskas un izsmalcinātas taču tā burtiski 100% maksā par to lai VIŅU privātā dzīve piederētu tikai viņiem :) TĀLŪK :)
Publicēts: 18.12.10 14:43
 citēt
Maris, nu tak teicu, ka netaisiiju "maaxlu"!!!!!
Publicēts: 18.12.10 14:45
 citēt
Lunis, nu es arii darbus, ko taisu atdoshanai un kas pashu nesaista - atdodu, izdeeshu no kompja un aizmirstu ;-) Taapec shad tad pasmiinu, ja kads ielie bildi un taisnojas - taa modelis veeleejaas, man jau pasham arii netiik ;-)))))
Publicēts: 18.12.10 22:51
 citēt
Lunis:

Tieši TĀPĒC tos komerciālos mēslus līdzīgus tiem ko te kādreiz publika spīdināja kā "Baigās foto sesijas" man nekad nav nācis prātā ne paturēt sev kur nu vēl kādam rādīt kā savus. Sūc ir sūc "Prastas publikas gaume" saņem piķi par "Monogrāfijām @ gudrārtiem " un aizmirsti :):) Tieši pēc tā es ar spriežu un atpazīstu cilvēkus kuri NEKAD nav nopietni par naudu strādājuši jo tā dara 99% ikdienā strādājošo tas ir ar "Komercuhu nespīdinās" jo publika pie mums ir ar super lētu gaumi un vēlmēm :):) Ir arī cita kategorija kuras vēlmes ir ļoti specifiskas un izsmalcinātas taču tā burtiski 100% maksā par to lai VIŅU privātā dzīve piederētu tikai viņiem :) TĀLŪK :)

Ja runāsim par publikas šķietamo "lētumu", tad neaizmirsīsim par masu informācijas, sorry, dezinformācijas maksimalizēto plūsmu, kas visā pasaulē, īpaši jau new eiropas zonas jauno valstu vidē rada īstu deģenerācijas furoru- vai arī dažkārt dažāda veida" fotoarts" neņem dalību šajā procesā? Neiebilstu, ka brīvā pasaulē jābūt brīvai, necenzētai informācijas plūsmai, bet absolūti nepiekrītu, ka dezinformācija tiek pielīdzināta informācijai.
Publicēts: 18.12.10 23:05 labots
 citēt
.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt