Jā meitene pozitīva un pat kaut kur redzēta , vienīgi "Foto akadēmijas" pieminēšana uz tāda izpildījuma darbiem gan liecina par iestādes apmācību līmeni Mamjiem ar bebjiem būs prieks aizdoties
Njāāā..... pat grūti kaut ko komentēt.... negribās jau neko sliktu teikt.... tomēr jābrīnās, ka cilvēki piekrīt fotogrāfēties, apskatot tādas bildes viņas mājas lapā...
aaaaaaaaaaaa..... kas tas vispaar bija taads. Tas tur ta ka pa nopietno vai... taa kaut kaada cilveeku dezinformeetiiba. NEzinaashana, ka ir kas labaaks vai.. nesaprotu.
Gita_B:Njāāā..... pat grūti kaut ko komentēt.... negribās jau neko sliktu teikt.... tomēr jābrīnās, ka cilvēki piekrīt fotogrāfēties, apskatot tādas bildes viņas mājas lapā...
šaubos par Tavu taisnību...
noteikti daudz vairāk cilvēku vēlas bildēties šādi:
ljooti daudziem cilveekiem nemazaakaas sajegas nav par Lielo Maaxlu un kvalitaati un dazhreiz pat to nesaprot .... a shadas bildes ir ok pec ivnju saprashanas. Ja klients apmierinaats - ko vairaak? Paaraudzinaat? N E I Z D O S I E S!!!!
Es varbūt esmu pārāk kritisks, jo uzskatu, lai kritizētu kādas bildes, pretī jāparāda ka Tavējās ir labākas. Bet atvainojiet, manā skatījumā šķiet ka tās bildes ir pa traku. Es nevarētu klientam, tādas bildes iedot, kur nu vēl par samaksu. Un no Māra parādītajiem 2 variantiem, es ieteiktu melnbalto bildi.
Afs:Es varbūt esmu pārāk kritisks, jo uzskatu, lai kritizētu kādas bildes, pretī jāparāda ka Tavējās ir labākas. Bet atvainojiet, manā skatījumā šķiet ka tās bildes ir pa traku. Es nevarētu klientam, tādas bildes iedot, kur nu vēl par samaksu. Un no Māra parādītajiem 2 variantiem, es ieteiktu melnbalto bildi.
...tad jau sanāk,ka filmu vai grāmatu kritizēt arī nevar ja nav ko pretī likt(savā izpildījumā)
Afs:Es varbūt esmu pārāk kritisks, jo uzskatu, lai kritizētu kādas bildes, pretī jāparāda ka Tavējās ir labākas. Bet atvainojiet, manā skatījumā šķiet ka tās bildes ir pa traku. Es nevarētu klientam, tādas bildes iedot, kur nu vēl par samaksu. Un no Māra parādītajiem 2 variantiem, es ieteiktu melnbalto bildi.
...tad jau sanāk,ka filmu vai grāmatu kritizēt arī nevar ja nav ko pretī likt(savā izpildījumā)
Tagad tādi laiki-demokrātija un ko gribu to arī daru....internets pieder visiem.Nepatīk-neskatieties.Zin,man jau ar tā bēdīgi drusku ap sirdi,kad redzu kā cilvēciņš tikko nopircis pirmo ziepenīti,uzgriež uz zaļo programmu un davai pa nosarmojušajiem kokiem...un pēc tam taisīs tik izstādi.Un tik vārīgsun jūtīgs un apbižojas,ja kāds ko drusku pasaka...nu ko darīt?Tagad jau ļautiņi negrib tā ilgi,sūri un grūti...pa fikso vajag.Bet varbūt tā tik tāda večuku pukstēšana?Jaunajiem visi ceļi vaļā un viss nostāsies savās vietās anyway.Ja kāds par to maksā ,tad jau labi.Skaidrs,ka pieprasījums pēc foto arī mainās tāpat kā teiksim mode vai mūzika.Un kas man liekas labs,jaunajai paaudzei dziļi pie kājas.Un otrādi.
"Tagad tādi laiki-demokrātija un ko gribu to arī daru....internets pieder visiem.Nepatīk-neskatieties.Zin,man jau ar tā bēdīgi drusku ap sirdi,kad redzu kā cilvēciņš tikko nopircis pirmo ziepenīti,uzgriež uz zaļo programmu.. Ko tu Viecha tik pieticīgi, simtiem piemēru, ka ar 40D jūtās kā ģēniji. Šodien jau vajag naudu un bezkaunību un pat ceļojošās izstādes iespējamas. No cikla- paši vēlē savu mis, paši vēlē, paši p....
sinliv!Ne jau 40D ir kāda vaina.Es vairāk par to,kur mūs novedīs šīs pārmaiņas pašā pieejā fotoprocesam.Tie,kam nav īpašu ambīciju(kā piemēram man),tie lai čabinās savā sulā,viņi neko daudz neietekmē.Es tieši par tevis minētajām izstādēm,mājas lapām un reklamēšanos kā "profesionāļiem".Tas viss tomēr ir publiski un lielā mērā iespaido gan publikas gaumi(ja tā var teikt),gan publikas attieksmi pret pašiem fotogrāfiem.Tātad nodarbes prestižu.Mani personīgi tas maz uztrauc,bet tos,kuri nolēmuši visu dzīvi veltīt šai profesijai,tas nopietni ietekmē.Viņiem varētu arī nebūt vienalga uz kura pakāpiena viņi nonāks.Un ne tikai tos,kuri tā maizi pelnīt riktējas.Arī tos,kuri gribētu skaitīties pie māksliniekiem.
Atvainojiet man kā nezinātājam, bet kādēļ vias bildes ir nedaudz miglainas, bez asuma? Tā ir speciāla apstrāde? Tā kā stils? Vai tā ir objektīva front/back fokusa kļūda vai arī redzes problēmas?
armands!!!!!!!!! tas tev ta aliekas .... bet klients atnaak - safotografee vinju, vinjsh sanjem bildes un ir laimiigs ...... vinjsh jau neredz to, kas ir citam albuminjaa;-))))) man kaa footgraafam tas aatri apniktos, bet klienti to tachu nezin|!
man viena beibe teica taa - ai, smuki jau, bet tu parak lieilu maakslu uztaisiiji .. man tas prastaas labaak iet pie sirds ;-)))) ("maaxla"bija - kontrastinjsh, taisins horizonts utt, "prastaas" - ieladeetas no fochuka un raw(!!!!) konverteets uz mazo jpg - apskatei un izveelei, pie kuriem kadriem peistraadaat) ;_)))
dansiga:man viena beibe teica taa - ai, smuki jau, bet tu parak lieilu maakslu uztaisiiji .. man tas prastaas labaak iet pie sirds ;-)))) ("maaxla"bija - kontrastinjsh, taisins horizonts utt, "prastaas" - ieladeetas no fochuka un raw(!!!!) konverteets uz mazo jpg - apskatei un izveelei, pie kuriem kadriem peistraadaat) ;_)))
tā jau es Tev ticēšu - Tev jau māxla skaitās sažļorrāt bildu ar blurru, burnu un falšiem dūmiem :/
dansiga:man viena beibe teica taa - ai, smuki jau, bet tu parak lieilu maakslu uztaisiiji .. man tas prastaas labaak iet pie sirds ;-)))) ("maaxla"bija - kontrastinjsh, taisins horizonts utt, "prastaas" - ieladeetas no fochuka un raw(!!!!) konverteets uz mazo jpg - apskatei un izveelei, pie kuriem kadriem peistraadaat) ;_)))
Tieši TĀPĒC tos komerciālos mēslus līdzīgus tiem ko te kādreiz publika spīdināja kā "Baigās foto sesijas" man nekad nav nācis prātā ne paturēt sev kur nu vēl kādam rādīt kā savus. Sūc ir sūc "Prastas publikas gaume" saņem piķi par "Monogrāfijām @ gudrārtiem " un aizmirsti Tieši pēc tā es ar spriežu un atpazīstu cilvēkus kuri NEKAD nav nopietni par naudu strādājuši jo tā dara 99% ikdienā strādājošo tas ir ar "Komercuhu nespīdinās" jo publika pie mums ir ar super lētu gaumi un vēlmēm Ir arī cita kategorija kuras vēlmes ir ļoti specifiskas un izsmalcinātas taču tā burtiski 100% maksā par to lai VIŅU privātā dzīve piederētu tikai viņiem TĀLŪK
Lunis, nu es arii darbus, ko taisu atdoshanai un kas pashu nesaista - atdodu, izdeeshu no kompja un aizmirstu ;-) Taapec shad tad pasmiinu, ja kads ielie bildi un taisnojas - taa modelis veeleejaas, man jau pasham arii netiik ;-)))))
Tieši TĀPĒC tos komerciālos mēslus līdzīgus tiem ko te kādreiz publika spīdināja kā "Baigās foto sesijas" man nekad nav nācis prātā ne paturēt sev kur nu vēl kādam rādīt kā savus. Sūc ir sūc "Prastas publikas gaume" saņem piķi par "Monogrāfijām @ gudrārtiem " un aizmirsti Tieši pēc tā es ar spriežu un atpazīstu cilvēkus kuri NEKAD nav nopietni par naudu strādājuši jo tā dara 99% ikdienā strādājošo tas ir ar "Komercuhu nespīdinās" jo publika pie mums ir ar super lētu gaumi un vēlmēm Ir arī cita kategorija kuras vēlmes ir ļoti specifiskas un izsmalcinātas taču tā burtiski 100% maksā par to lai VIŅU privātā dzīve piederētu tikai viņiem TĀLŪK
Ja runāsim par publikas šķietamo "lētumu", tad neaizmirsīsim par masu informācijas, sorry, dezinformācijas maksimalizēto plūsmu, kas visā pasaulē, īpaši jau new eiropas zonas jauno valstu vidē rada īstu deģenerācijas furoru- vai arī dažkārt dažāda veida" fotoarts" neņem dalību šajā procesā? Neiebilstu, ka brīvā pasaulē jābūt brīvai, necenzētai informācijas plūsmai, bet absolūti nepiekrītu, ka dezinformācija tiek pielīdzināta informācijai.