forum.gif
Ienāca pie manis Juris...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ienāca pie manis Juris...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.12.10 13:56 labots
 citēt
Citēju:"Prieks, ka jūs mani tik bieži pieminat un atceraties, bet es neesmu nevienu no tiem f[cenzēts] topikiem saražojis! Pašlaik man nav NEVIENA nika jūsu iecienītajā mazā-ban-karaļa-portālā. Un nebūs līdz tam brīdim, kamēr pūcei aste ziedēs! Es nevairošu mazā karaļa alkas pēc bannn dzēssst banot varaskāres īstenošanas! Jo garlaicīgāks portāls, jo ātrāk nomirs! Ko jums arī no visas sirds novēlu!

Bučas! "

:face-kiss:
Publicēts: 13.12.10 14:03
 citēt
Kas ir Juris?
Publicēts: 13.12.10 14:09
 citēt
Bet reali prikols kur... ja PO tad prieks kam raxtit un LV jau tads miests, ka cita neka nav! Karoce Juris :face-grin:
Publicēts: 13.12.10 14:11
 citēt
Kā jau tiecu iepriekš, to 50-nieku briestu pirkt, cena bija gana laba bet joprojām vēl nesanāk.
Ja nebūtu man tā šaize ar profoto skādi 280 Ls apjomā, process paātrinātos...
Publicēts: 13.12.10 14:52 labots
 citēt
Es te vakar bildējot Skuķbebjus pamēģināju BOWER 85mm 1,4 stiklu ,tas tāds sacāds manuāls stikls ko tirgo zem Ntiem nosaukumiem tai skaitā arī Tamron liekas. EU ni baigi labais izrādijās. Dzeks bija pircis Doičzemē pa ~250 Eurikiem , sāku domāt ka man ar mož tādu vaig.
Publicēts: 13.12.10 15:10
 citēt
Nezinu, vai nikon ir labāks par canon. Rokās labāk turās canon, bet nikon kameras ar visādām patīkamām padarīšanām aprīkotas (fokus punkti ut.t.). Vot tā.
Publicēts: 13.12.10 15:12
 citēt
Lunis, man šķiet, ka SamijJang versija ir arī tas pats... www.ss.lv...
Bet ar roku uz sirds nevaru apgalvot. :)

Runājot par Juri, nu kurš gan ir tas, kuram vajadzētu mest pirmajam akmeni? Nebija jau viņš TIK ļauns. Protams, vienubrīd nedaudz pārāk daudz atļāvās un par to arī savu banu dabūja. Ar to arī pietiek, nevajag jau tagad viņu līdz mūža galam zākāt un ar smīnu pieminēt katrā otrajā topikā. Dzīvē esmu viņu saticis, normāls džeks. Blogā jā, bija pārāk aizrāvies ar savu virtuālo tēlu. :)

Publicēts: 13.12.10 15:39 labots
 citēt
nodod Jurim sveicienus no mazā ban-karaļa un novēlējumus ātrāk atveseļoties no savas interneta atkarības.

P.S. laikam tomēr dziļi sirdī iekritis toreiz aizvainojums. Ja jau nevar joprojām rimties... un škrobe - Juris nav, bet fotoblogs nemirst!! ai ai ai
Publicēts: 13.12.10 15:55
 citēt
Eliks:
P.S. laikam tomēr dziļi sirdī iekritis toreiz aizvainojums. Ja jau nevar joprojām rimties... un škrobe - Juris nav, bet fotoblogs nemirst!! ai ai ai

Tā viennozīmīgi teikt nevar - pēc to n-to pasažieru izbanošanas, bloga dzīves kvalitāte ir gan mainījusies... Un drīzāk jau uz slikto pusi.. Bet nu nomiris jau nav - tas fakts :what:
Publicēts: 13.12.10 15:56
 citēt
Eliks:nodod Jurim sveicienus no mazā ban-karaļa un novēlējumus ātrāk atveseļoties no savas interneta atkarības.

Gan jau pats izlasīs ;)
Publicēts: 13.12.10 16:06
 citēt
Eliks:nodod Jurim sveicienus no mazā ban-karaļa un novēlējumus ātrāk atveseļoties no savas interneta atkarības.

probleemas atziishana ir pirmais solis celjaa uz izveseljoshanos! :)
Publicēts: 13.12.10 16:45
 citēt
vinieks:Citēju: Jo garlaicīgāks portāls, jo ātrāk nomirs! Ko jums arī no visas sirds novēlu! Bučas! " :face-kiss:
Labāk pateikt grūti!
Publicēts: 13.12.10 16:50
 citēt
Eliks: Juris nav, bet fotoblogs nemirst!! ai ai ai

Fotoblogs gan kādu laiku jau ir reanemācijā - diez vai celsies… Varbūt jāmaksā par to, ka pie sistēmas?
Publicēts: 13.12.10 17:18
 citēt
Pterodaktils, labprat atbrivoshu tevi no mokam sheit atrasties, dod zinu! ;)
Publicēts: 13.12.10 18:11
 citēt
Visiem praviešiem un pasaules (bloga) gala pareģotājiem:

pixi.lv...

Šī gada apmeklējuma statistika ar visu ŠAUSMULĪGO un NĀVĒJOŠO supersvarīgo pacientu banošanu. Ar visu SW koeficentu un jauno balsošanas sistēmu. Ar visu pensionāru tusa izgaiņāšanu!

Iedzeriet indi, heiteri. Ballīte turpinās :)
Publicēts: 13.12.10 18:21
 citēt
Vai šajā grafikā ir ietverti arī viesu (nereģistrējušos un nepieteikušos lietotāju) apmeklējumi?
Publicēts: 13.12.10 18:25
 citēt
noteikti nē, bet kāda starpība vai mūsu spamu lasa reģistrējies vai neregistrejies lietotajs?
Publicēts: 13.12.10 18:41
 citēt
Shadow:Pterodaktils, labprat atbrivoshu tevi no mokam sheit atrasties, dod zinu! ;)

Šeit (domājams) mācēšu pašatbrīvoties, lai neliktu tev pašapmierināties.
Publicēts: 13.12.10 18:41 labots
 citēt
Apmeklējums kā tāds vēl neko neizsaka. Pateicoties meklēšanas botu darbībai ārējo apskašu statistika mēdz stipri izkropļot patieso ainu, ja gribam kaut ko noderīgu uzzināt par bloga iekšējo dzīvi. Man šķiet, ka interesantāk ir pavērot jaunu foruma tēmu, attēlu, bloga ierakstu, fotoskolu utt. rašanās dinamiku, ja tāda ir pieejama. No tā var izdarīt daudz secinājumu. Bet tā bija tikai personiska interese, kam ar pamattēmu (pasaules galu :face-grin: ) nav nekāda sakara.
Publicēts: 13.12.10 18:56
 citēt
diemēžel piekrītu kamambers viedoklim. Tas ka ir apmkelējums nenozīmē ka viss ir labāk. Tēmas ir spams, kādreiz bija saturiskas. Lai arī Juris un citi daudz spamoja, bet tie kas gribēja spēja savu info atrast. Tagad vairs nav vairs kur meklēt, jo ir tikai spams.

Es būtībā ienāku ar cerību, ka kaut kas uzlabojas, bet vēl ne. Turpināšu cerēt. Galīgi jau nav miris, bet ir mazliet garlaicīgāk. Labi ka Dansiga apjautājsas kas notiekas un vēl kāds. Bet ja paskatās foruma jaunās tēmas, tad 95% ir spams un sarunas. Protams jaunie nāk klāt, bet viņi jau entās reizes pārmaltās tēmas jautā, kādreiz tā nebija, kādreiz jauni neuzsāka tēmu - Kāda kamera man jāpērk? un tas visvairāk man patika, ka nav tādu tēmu, tagad tas ir mainījies, pārāk bieži tādas parādās.

Nevajag visu uztver kā negatīvismu, bet gan kā ieteikumus varbūt tik ātri nebanot utt. Tas ir tāpat, kā ja autobusa pasažieri par to, ka šoferis 3 reizes iebrauc bedrē, tagad izsēdinās viņu ārā, bet beigās izrādās, ka neviens neprot braukt ar autobusu, uzrodas tikai kaut kādi puišeļi, kas ir datorspēlēs braukuši un tagad barauks. Te diemžēl ir tas pats, fotogrāfus, kas diendienā bildē mēs banojam, paliek tikai teorētiķi, kas labākjajā gadījumā ir KIT stiklu rokās turējuši, bet spriest viņi ņemas par L klases gaišajiem stikliem. Nekas labs no tā nebūs.
Publicēts: 13.12.10 19:33
 citēt
Varbūt kļūdos ,bet cik atceros Portreti nobanoja par visnotaļ rupju vēršanos forumā pret SL(ja nejaucu niku,bij te tāda fotobloga oficiālo tusu aktīva organizētāja).Manuprāt bans bija adekvāta reakcija.Nu baigi nezolīdi no malas izsatijās!:face-sad:
Skaidrs arī ka patreizējā bloga politika(ja to tā var nosaukt)vērsta uz kvantitāti,ne kvalitāti,savukārt no tās kvantitātes joprojām var izlobīt arī ko skatāmu. ;) Nu bet tusiņš forumā!!!:bad_smile:
Publicēts: 13.12.10 20:17
 citēt
Nedaudz jūs nomierināšu (ja vien tas var kalpot par mierinājumu), ka pēdējā gada laikā ir jaušamas spēcīgas pārmaiņas visa veida profesionālo interešu intenetvietnēs un visas uz vienu, ne to labāko pusi. Daļēji tas skaidrojams ar sociālo tīklu aktivizēšanos, daļēji (vismaz pie mums) ar nelabvēlīgo sociālo fonu. Līdztekus tam vērojams aktivitātes un kvalitātes (kas ir daudz bēdīgāk) kritums. Blogs, salīdzinot ar citām vietām, vēl nebūt nav tik tuvu agonijai kā dažiem, šķiet, gribētos prognozēt.

Vienīgais, ko reāli varam darīt, ar zobiem un nagiem pretoties atvieglota satura tendencēm, prasot tā kvalitāti un cerot, ka reiz kaut kas mainīsies uz labo pusi.
Publicēts: 13.12.10 20:21
 citēt
mja, jāiet laikam atvaļinājumā....
Publicēts: 13.12.10 20:33
 citēt
shauttra:mja, jāiet laikam atvaļinājumā....
Domā?Un ko darīsi? ;) Fano par zemledus makšķerēšanu,medībām? :face-grin:
Publicēts: 13.12.10 20:36
 citēt
forelljjanka:
shauttra:mja, jāiet laikam atvaļinājumā....
Domā?Un ko darīsi? ;) Fano par zemledus makšķerēšanu,medībām? :face-grin:

Nepavisam nefanoju, pilnīgi nē :D
Shautram vienmēr ir ko darīt :D
Publicēts: 13.12.10 22:18 labots
 citēt
shauttra:
forelljjanka:Domā?Un ko darīsi? ;) Fano par zemledus makšķerēšanu,medībām? :face-grin:

Negribi profilaktiski izjaukt savest kārtībā vienu smuku Meyer-Optik Gorlitz Orestegor 4/200 ?:) Man te viens jocīgs eksemplārs atradās atvilknēs DER jebkurai kamerai par cik maināma pakaļa no vītnes uz pārejnieku. Istās ka norauts no "0" punkta un fragma līdz ar to griežās ne no 4 lidz 22 bet uz aci no 4-11 vai 16 :):) Šitam superīgs boke ar apalām bumbām fragmu vietā šaumīgi daudz fragmas lapiņu kādas 15-16 liekas , istās pat tīras bez eļļas :) Tīrs smuks bix apskpāpēts korpuss:) Vaig dakteri šim , ot nevaru izdomāt mož pret kautko samainīt:D Istās šitā gallery.me.com...
Publicēts: 13.12.10 22:25
 citēt
Lunis:
shauttra:

Negribi profilaktiski izjaukt savest kārtībā vienu smuku Meyer-Optik Gorlitz Orestegor 4/200 ?:) Man te viens jocīgs eksemplārs atradās atvilknēs DER jebkurai kamerai par cik maināma pakaļa no vītnes uz pārejnieku. Istās ka norauts no "0" punkta un fragma līdz ar to griežās ne no 4 lidz 22 bet uz aci no 4-11 vai 16 :):) Šitam superīgs boke ar apalām bumbām fragmu vietā šaumīgi daudz fragmas lapiņu kādas 15-16 liekas , istās pat tīras bez eļļas :) Tīrs smuks bix apskpāpēts korpuss:) Vaig dakteri šim , ot nevaru izdomāt mož pret kautko samainīt:D

Jū, izjaukt un salikt vienmēr laipni. Izstās ka šamam pat 19 lapiņas fragmai ir. A pret ko varētu
iemainīt? :)
Publicēts: 13.12.10 22:34
 citēt
Pagaidām neko nevaru izdomāt :):) Vakar tik natradu nejauši pieskrūvētu pie OM-1n ar samopala OLY bajoneti pie astes:):) Oly jau atdevu Meitai ot šito paturēju par laimi tai apšā kastē bija arī Orģinālā 42m aste :) Istās ka pagaidām gribētos tik "Sačiņīt" cik palūrēju WEBā tīri smuki tie "Rimbuļi" šim sanāk :):)
Publicēts: 13.12.10 22:41
 citēt
Lunis:Pagaidām neko nevaru izdomāt :):) Vakar tik natradu nejauši pieskrūvētu pie OM-1n ar samopala OLY bajoneti pie astes:):) Oly jau atdevu Meitai ot šito paturēju par laimi tai apšā kastē bija arī Orģinālā 42m aste :) Istās ka pagaidām gribētos tik "Sačiņīt" cik palūrēju WEBā tīri smuki tie "Rimbuļi" šim sanāk :):)

Mu lāb, ta tik sūt šurp :)
Publicēts: 13.12.10 23:05
 citēt
shauttra:
Lunis:Pagaidām neko nevaru izdomāt :):) Vakar tik natradu nejauši pieskrūvētu pie OM-1n ar samopala OLY bajoneti pie astes:):) Oly jau atdevu Meitai ot šito paturēju par laimi tai apšā kastē bija arī Orģinālā 42m aste :) Istās ka pagaidām gribētos tik "Sačiņīt" cik palūrēju WEBā tīri smuki tie "Rimbuļi" šim sanāk :):)

Mu lāb, ta tik sūt šurp :)

Mēģināšu Ceturtdien iedot Marinai vai Arvim lai paņem līdz uz Valmieru ja šie būs Ogrē.
Publicēts: 13.12.10 23:06
 citēt
oki, ta tik ziņo :)
Publicēts: 13.12.10 23:10
 citēt
Eliks:Visiem praviešiem un pasaules (bloga) gala pareģotājiem:

pixi.lv...

Šī gada apmeklējuma statistika ar visu ŠAUSMULĪGO un NĀVĒJOŠO supersvarīgo pacientu banošanu. Ar visu SW koeficentu un jauno balsošanas sistēmu. Ar visu pensionāru tusa izgaiņāšanu!

Iedzeriet indi, heiteri. Ballīte turpinās :)

salīdzinājumam ir iespējams redzēt arī pagājušā un aizpagājušā gada analīzi? :)
Publicēts: 13.12.10 23:12
 citēt
ieraudzīju topika autora "vinieks" bildi un sagribējās pierakstīt papildinājumu grafikam - suņi smaida, bet karavāna iet tālāk. :bad_smile:
Publicēts: 13.12.10 23:15
 citēt
shauttra, Tu no kaudzes skruuvju un paris kluchiem dzelzs varetu salikt ricoh singlex II atpakalj, tad izjaukt velreiz un iztirit ellju no sleedzha? :(
salikt jau it ka teoretiski pat ari pats varetu, bet sledzim klat netieku..
Publicēts: 13.12.10 23:25
 citēt
versatile:shauttra, Tu no kaudzes skruuvju un paris kluchiem dzelzs varetu salikt ricoh singlex II atpakalj, tad izjaukt velreiz un iztirit ellju no sleedzha? :(
salikt jau it ka teoretiski pat ari pats varetu, bet sledzim klat netieku..

izklusās draņķīgi, patīkamāk ja pats jauc un secība skaidra.... :/
Publicēts: 13.12.10 23:36
 citēt
neesmu dikti dzilji. mehanismi praktiski neaiztikti, eksterjers pajaukts, bet tas taa.
mani vairak uztrauc vai sledzi vispar iespejams salabot - nu, ja ta ellja tur ir, vai neparadisies atkal.
zhel filmas cuukaat.
Publicēts: 14.12.10 00:01
 citēt
Gan jau ir iespējams, bet tikt pie viņa klāt ir figova, bet ricoham akal varētu būt savādāk.. kāds slēdzis šitam - lapiņas vai aizkari? ja aizkari, tad... tur vajag smagāku psiholoģisko sagatavotību :)
Publicēts: 14.12.10 00:11
 citēt
lapinjas! tu ko, aizkaraino es nezheelotu un nemaz necenstos tiiriit.
Publicēts: 14.12.10 00:18
 citēt
Versatile, nemāni nu Šautru- Ricoh Singlex nav lapiņu slēdzis. Cik redzēju, tad tas ir fokālās plaknes slēdzis ar metāla segmentiem, nevis lupata, kā biežāk sastopams. Ja būtu lapiņas, tad sinhronizētos ar blici pie visiem ātrumiem un tad vispār slēdzis būtu lēcā, tur, kur vismazākais caurumiņš, ko aizklāt.
Publicēts: 14.12.10 00:21
 citēt
RudeWolf - nu jaa, ok, paarpratu - bet gan jau ka Shautra pats saprot, ka 35mm SLRam ar m42 viitni nav ticami ka butu taads sleedzis - taads man bija Yashai un Mammai ;)
manuprat gan jautajums bija par lupatu vs metaala sleedzi paraleelu fokalajai plaknei - lupatai neuzticos, sliktas atminajs no Zenita. A japoshkaam visiem tak blekja sleedzhi, nu vismas puslidz zolidiem.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):