''Nu, taču neprasi- ko tev pirkt- Canon vai Nikon modeli, nedaudz jaunāku vai vecāku! No visiem mūsdienu CROP sensora aparātiem bildes izskatās tik vienādas, ka arī zem mikroskopa tur nevar pamanīt atšķirības!!!''
etwas:''Nu, taču neprasi- ko tev pirkt- Canon vai Nikon modeli, nedaudz jaunāku vai vecāku! No visiem mūsdienu CROP sensora aparātiem bildes izskatās tik vienādas, ka arī zem mikroskopa tur nevar pamanīt atšķirības!!!''
es taču to neprasu :P 1. klasē lasīt neesi iemācījies es prasu jūsu domas par aprātu, vb kādam ir kas lieto un grib ,ko sliktu pateikt
he... nebiju pamaniijis, ka vispaar taads iznaacis. Man jau liekas, ka tur vareetu buut taapati matrica kas 7D body, tik leenaaks, jo tie procesori nav 2 gab, bet viens. Noise reduction varbuut labaaks, bet taa jau dikti liidziigs. Man jau nepatiik, ka mazaaku uztaisiijushi, ja salidizina ar 50D, jo lielaaku rokaas vieglaak tureet.
MAn jau liekas, ka nav ko daudz skatiities. Ja ir nauda, lai taadu nopirktu, tad dari taa. Un neteeree laiku dziivojoties forumos, bet gan bildeejot.
Istenībā jau tas ir CANON marketnga triks un politikas maiņa 60D ir nākamais modelis pēc 550D tieši tāpat kā 7D ir nākamais modelis pēc 50D Canons vienkārši nelikvidēja XXXD Līniju tā izstās kaut kādos mārketinga nolūkos pārcēla visu vienu klasi uz augšu 60D pēc savs erganomikas un VISA ir 600D pēc būtības un 7D ir tīrākais "Tuningots 50.D" pēc visa