forum.gif
Projektors fona radīšanai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Projektors fona radīšanai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.12.10 21:05
 citēt
Ir doma izmantojot projektoru parotaļāties uz sienas, bet jaa izmanto zibspuldzes, vai no tām "nepaliek gaišāks " projecētais attēls? Kāds ir tā darbojies, varbūt var padalīties pieredzē :exciting:
Publicēts: 13.12.10 21:06
 citēt
Man arī intresē!:face-glasses:
Publicēts: 13.12.10 21:15
 citēt
eltoro:Man arī intresē!:face-glasses:

Jo ir aizdoma ka projicētā attēla vietā iznāks balts/pelēks/melns (kaut kas no šiem atkarībā no uzstādījumiem). Un tas nu nav gluži vēlamais efekts ;)
Publicēts: 13.12.10 21:16
 citēt
nelieto zipeni, saprāta robežās iso uz augšu, un jāatceras ka nebūs jau absolūti tumš, projektors gaismu dod ne tikai uz sienas, un tā kura uz sienas atstarojas..
Publicēts: 13.12.10 21:36 labots
 citēt
Vaig sabalansēt blices ar projektoru:) Studijas foto agrāk diezgan plaši izmantoja projektorus sākot jau ar fonu un visādu zīmējumu projicēšanai uz parasta gaišā fona līdz pat pilnīgam "Front" projekcijai kad pilnībā tiek uzprojicēts viss fons pa taisno uz speciāla ekrāna aiz modeļa:):) Nu vienkārši samēri projektora gaismu un zibspuldzes gaismu un sabalansē tās nepieciešamā proporcijā , visa fiška:)
Publicēts: 13.12.10 21:42
 citēt
martc:nelieto zipeni, saprāta robežās iso uz augšu, un jāatceras ka nebūs jau absolūti tumš, projektors gaismu dod ne tikai uz sienas, un tā kura uz sienas atstarojas..

Doma takā portretus pabildēt, bet tā kā tumšs tas objektīvs bez zibeņa neiztikt, domāju no augšas gaismu kaut kā tā izmantot, lai tā nedotos tālāk līdz fonam bet paliktu tikai priekšplānā :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):