forum.gif
Piemēri par tēmu "kapēc" studijā. :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Piemēri par tēmu "kapēc" studijā. :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.12.10 23:34
 citēt
Šodien no rīta izņēmu savu profila bildi no saita un nolēmu, nekad te vairs nenākšu.

Kāpēc rakstu? Tāpēc, ka piekrītu citiem lietotājiem, ka nav ko čīkstēt. Ja gribi sasniegt mērķi jāiet uz priekšu. Nepieņēmat ar 1x mēģināšu vēlreiz. :)

Mani reāli, vienalga vilina uz šejieni. Tā nu vakarā ienācu un izlasīju "diskusijās" jaunākās tēmas un komentārus. Un pamanīju, ka kāds lietotājs bija uzrakstīji, ja reiz esmu vīlusies, tad lai pasaku kapēc. Un tas ir pamatots jautājums man uz kuru varu sniegt pamatotas atbildes, jo jamāk atbildēt par tirgu.

Par jūsu saita eksistenci uzzināju tikai pagājušās nedēļas sākumā. Pamanīju uz kādas mašīnas sāniem bloga uzlīmi. Un redzēju to divas dienas pēc kārtas. Vienā dienā dodoties uz darbu, otrā dodoties mājās. Un nolēmu apmeklēt, par cik man foto jautājums bija aktuāls. Reklāma strādā. :)

Ienācu, iepatikās man sekojošas lietas:
1. Reitingi pārdomāti un normālas formulas tam apakšā. Spriežot pēc iegūtā rezultāta.
2. Aktivitāte diezgan liela. Bildes tiek liktas diezgan bieži.
3. Ir ne tikai FOTO galerija, bet arī blogs un reportāža (īpaši patika ideja)
4. Visādi mazi konkursiņi
5. Lietotāji, kuri māk pamācīt ko un kā labāk.
6. Fotogrāfijas, kuras tiek ievietotas ir sakot no labām līdz ļoti izcilām.

Papētiju līdzīgus blogus, "reitingi" mani uzvarēja un atnācu pie jums.

Kāpēc šorīt tik impulsīvi meģināju sevi izdzēst. :face-grin: Viss bija daudz maz normāli, pat labi, līdz brīdim, kad izdomāju pajautāt jautajumu, kas mani interesē. Par foto skolu. Uzmanīgi pārlasiju visas diskusijas un izvēlejos piemērotāko. Uzrakstīju kā tiku līdz jums. Ar domu, ka kāds var palīdzēt. Un tad sākās jautrība. :face-grin:

1. Tieku noturēta par feiku.
2. Tālāk atbildas realas saņemu no trim cilvekiem, pārējais spams par kautkādu Juri.
3. Teksts mans salkans, bet tā bija mana dzīve. Nepatīkami. Bet varbūt naivi no manas puses.
4. Tad sākas piedāvajumi doties pozēt.
5. Tad vēljoprojam tieku salīdzinata ar kautkādi Juri (kas laikam te visiem ir uzkāpis ne tur kur vajag). Redz starp rindkopām situ Enter. Sviests. :face-grin:
6. Lasot citus forumus redzu, ka mans Nick tiek lietots jau citā forumā ar domu par Juri, kura lietotājs arī laikam šodien veiksmīgi izdzēsās, jo tā ari nesaņēma atbildi uz jautājumu, bet tikai spam zem sava jautājuma.
7. Tālāk jau tieku aizskarta personīgi par manu iepriekšējo nodarbošanos un acīm. :)
8. Un tad jau ari gramatikas stundai pienāca laiks. :) Kautkad paši ne labāki.
Līdz ar to reālu atbildi uz savu jautajumu dabuju no trim cilvēkiem pārējais pilnīgs spams.

Vienā vārdā sanāk: sabiedrības attieksme.

Pasakiet kāda jēga forumam? Ja uzdodot jautajumu tu esi feiks. Sviests.

Ja jau jums tik nežēlīgi kretinē tie sīko iesācēju jautājumi, tad ierakstiet mājas lapas sākuma "pieņemam ar vismaz 3 gadu pieredzi". Vai arī izveidojat speciālu sadaļu "Zaļo Gurķu" jautājumi. Tad visi lielie guru būs apmierināti.

Kāpec rakstī, spam, ja nav ko teikt? Ja negribetos atbildēt uz muļķīgiem jautājumiem tad noignorētu un netēretu laiku. Vnk netā cilvēki nevar atrauties pa seju un viņi to zin.

Te tiek runāts arī par mājas lapas apmeklētību, bet kā tā var celties, ja jaunie un zāļie netiek pieņemti. Tapēc te arī forumos vienas un tās pašas sejas vien ir. Un rakstos internetā par šo blogi var redzēt vārdu "komūna".

Bet man loti patīk jūsu reitingu ideja un tapēc nosolījos sev forumos nelīdīšu vairs ne par kādu naudu, bet foto skatīšos un likšu. :) Un šī foruma komentārus arī apsolījos sev nelasīt, jo 100% būšu atkal nosaukta par: feik, Juri, taisnības meklētaju, meitenīti, kas grib būt "photogrāfs". utt

P.S. Paldies visiem, kas iedeva man šo auksto dušu. Un ļāva super specīgi nokrist no mākoņiem ar domu, ka tevi visur pieņem ar atplestām rokām. :) Dzīves pieredze.
Publicēts: 13.12.10 23:37
 citēt
nu tu Juri dod! :D
Publicēts: 13.12.10 23:39
 citēt
oms:nu tu Juri dod! :D
kļūdies www.fotoblog.lv...
Publicēts: 13.12.10 23:39 labots
 citēt
:face-crying: :face-devil-grin: :face-sad: :face-smile: :face-glasses: :face-kiss: :face-grin: :face-wink: :amazing: :anger::bad_egg:
:bad_smile: :beaten: :big_smile: :cry: :exciting: :grimace: :haha: :money: :super_man: :shame: :what:
Publicēts: 13.12.10 23:41 labots
 citēt
...
Publicēts: 13.12.10 23:44
 citēt
Beidziet apcelt Bugu, viņa ienesīs blogā jaunu dvašu! Uz priekšu Bug!
Publicēts: 13.12.10 23:44
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 13.12.10 23:48
 citēt
lab, Zaulon, piedod, sauksim turpmak lietas istajos vardos.
Publicēts: 13.12.10 23:53
 citēt
Reti apķērīgs skuķis, pāris dienas blogā, bet jau tik perfekti prot izmantot opciju ''labot''...
Publicēts: 14.12.10 09:11
 citēt
mazohiste:face-smile:
Publicēts: 14.12.10 09:19
 citēt
Man būtu interesanti, čista tā jautrībai, kuri ir tie dižmākslinieki, kas visiām piedāvā papozēt?:D
Publicēts: 14.12.10 09:24
 citēt
Lai arī kurš to būtu rakstījis,teksts ir pārdomu vērts VISIEM.
Publicēts: 14.12.10 10:02
 citēt
Nav ko tur uzmest luupu.
Saac liekt bildes, turpini ar reportaazjaam, ieliec arii sev normaalu profilbildi. Ja esi tikko kaa registreejies, tad jaaa... taada ir shaa saita specifika, ka Tevi uztver par kaadu Juri vai vel citu personaazju. Pieraadi preteejo un viss buus pixelii...!
Un forums ir laba vieta. Sgheit arii var daudz ko iemaaciities. NEvaig tik nolaist rokas.

Veiksmi....!
Publicēts: 15.12.10 04:06
 citēt
Bet es piekrītu autoram :) Jo baigi jāsaņemas, lai kaut ko pajautātu. Jo liekas, ka atbildētāji savā dīvainā stilā izklaidējas un nesaprot, ka cilvēks, kas jautā, meklē atbildi. Blogam tas atbilžu stils un līmenis tomēr ir baigais mīnuss, piedodiet :)
Publicēts: 15.12.10 04:14
 citēt
Un vispār forši, ka šis jautājums ir pacelts! Varbūt vajag diskusiju sadaļu iesācējiem, kur visādi pārgudri, garlaikoti "profesionāļi" nemaz nelien? Tas taču ir stulbi, ka uzdod jautājumu un tad lasi to žulti un neveiklās asprātības, un nevienas normālas atbildes :) Un jocīgi, ka satiec kādu no tiem pašiem "gudrajiem" dzīvē- un tad tavs jautājums neliekas ne naivs, ne muļķīgs. Paskaidro, parāda...
Publicēts: 15.12.10 07:55
 citēt
Tad būs kā mullam Nasredinam,kurš meklēja atslēgas tur,kur gaišāks,nevis tur,kur pazaudēja.....Iesācēji uzdos gudrus jautājumus un tikpat gudri iesācēji atbildēs.Varbūt vajag vienu sadaļu īpašiem gadījumiem,kur būtu fotoaparāta instrukcijas,tehnikas testi un norāde uz google.
Publicēts: 15.12.10 08:08
 citēt
ekoists:Tad būs kā mullam Nasredinam,kurš meklēja atslēgas tur,kur gaišāks,nevis tur,kur pazaudēja.....Iesācēji uzdos gudrus jautājumus un tikpat gudri iesācēji atbildēs.Varbūt vajag vienu sadaļu īpašiem gadījumiem,kur būtu fotoaparāta instrukcijas,tehnikas testi un norāde uz google.

Vispār jau Nasredins un mulla ir divi dažadi personāži. Bet par jautājumiem, tad varbūt vajadzētu kaut minimālu cieņu pret līdzcilvēkiem... Pims jautāt, kaut padomāt, vai atbilde forumā maz ir iespējama. Parasti spams un indīgas piezīmes sāk birt uz jautājumiem no sērijas "divos teikumos pasakiet kā ar manu jauno kameru šedevrus taisīt(modeli slinkums lasīt, kur nu vēl biezo instrukciju)".
Ineta spožums un posts ir iespēja uzdot jautājumu kaut Pāvestam. Un naivi ļautiņi sevi par varoņiem(ģēnijiem) uzskata, tikai glupu vēstuli uz Vatikānu nosūtījuši.
Publicēts: 15.12.10 08:18 labots
 citēt
Bug patīk daudz un gari rakstīt, to var redzēt arī šajā postā :)

Reakcija tāda, kāda viņa izveidojās bija tāpēc, ka Bug lai uzrakstītu vienkāršu jautājumu:"kur varētu iemācīties fotogrāfēt?", sarakstīja kaudzi nevajadzīga bla, bla, bla, kas nedaudz līdzinājās kāda pārgudrā ņirgāšanos. Tiešām pirmā doma bija, ka kāds vienkārši ākstās :D
Publicēts: 15.12.10 08:19 labots
 citēt
Kapri:Bet es piekrītu autoram :) Jo baigi jāsaņemas, lai kaut ko pajautātu. Jo liekas, ka atbildētāji savā dīvainā stilā izklaidējas un nesaprot, ka cilvēks, kas jautā, meklē atbildi. Blogam tas atbilžu stils un līmenis tomēr ir baigais mīnuss, piedodiet :)

kam tad forums domāts, ja ne izklaidei? mācīties vajag no grāmatām, kursos un pašam darot. ir muļķīģi iedomāties, ka no foruma vienmēr varēs sagaidīt kādu sakarīgu atbildi. kuram var noderēt cita tāda paša padoms par tēmu no kuras viņš saprot vai zin mazāk par pusi?
Publicēts: 15.12.10 09:38 labots
 citēt
ak34:... ir muļķīgi iedomāties, ka no foruma vienmēr varēs sagaidīt kādu sakarīgu atbildi.
bet paretam takš var, ne?:grimace:vismaz uz konkrētiem jautājumiem - ir / nav, būs / nebūs / cik plats, cik biezs!:grimace:
Publicēts: 15.12.10 10:12
 citēt
1. Bug iet Luņa pēdās, spriežot pēc garajiem tekstiem :)
2. Izcilas bildes šeit ir tikpat bieži cik sniegs maijā ;)
3. Aktivitāte kādreiz bija ap 90 gab. dienā tagad ir daudz švakāk :(
4. bildes ir sākot no sūdīgām beidzot ar daļēji labām ;)
5. fotogrāfi jau tie paši mākslinieki vien ir, un visi mākslinieki daudz lieto alkoholu, un ja citiem māksliniekiem rādās baltās pelītes tad šeit fotogrāfiem rādās Juri :D
6. Pamāca te retais, bet nodirš gandrīz visi :D
Publicēts: 15.12.10 10:16 labots
 citēt
Oliss::D
:grimace:tikpat bieži cik sniegs maijā aizķēries no ziemas vai tikpat bieži cik sniegs maijā krīt no gaisa?:face-grin:
Publicēts: 15.12.10 10:20
 citēt
haralds:
Oliss::D
:grimace:tikpat bieži cik sniegs maijā aizķēries no ziemas vai tikpat bieži cik sniegs maijā krīt no gaisa?:face-grin:

bija domāts krīt no gaisa :D
Publicēts: 15.12.10 11:28 labots
 citēt
Oliss:3. Aktivitāte kādreiz bija ap 90 gab. dienā tagad ir daudz švakāk :(
Tagad ir tikai drusku švakāk par 90, ir ap 70-80, šobrīd 24h topā stāv 78 bildes.
Bet, ja runā par aktivitāti, kas bija kādreiz, kad debesis bija zilākas un zāle stiprāka, toreiz bija virs 200 dienā, tās tevis pieminētās 90 vēl pirms nedēļas manīju.
Publicēts: 15.12.10 11:31
 citēt
haralds:
ak34:... ir muļķīgi iedomāties, ka no foruma vienmēr varēs sagaidīt kādu sakarīgu atbildi.
bet paretam takš var, ne?:grimace:vismaz uz konkrētiem jautājumiem - ir / nav, būs / nebūs / cik plats, cik biezs!:grimace:

Protams, ka pa retam var. Tik jāmāk pareizi pajautāt un saprast, kura no atbildēm ir īstā.
Publicēts: 15.12.10 11:50
 citēt
A zin Agri tas tāpat kā ar informāciju vispār.Agrāk teica-tas,kam ir informācija,ir vinnētājs pret to,kuram informācijas nav.Tagad runā,ka vinnē tas,kurš māk un spēj izlasīt sev vajadzīgo infu no musora jūras.:face-wink:
Publicēts: 15.12.10 12:15
 citēt
smartins:
Oliss:3. Aktivitāte kādreiz bija ap 90 gab. dienā tagad ir daudz švakāk :(
Tagad ir tikai drusku švakāk par 90, ir ap 70-80, šobrīd 24h topā stāv 78 bildes.
Bet, ja runā par aktivitāti, kas bija kādreiz, kad debesis bija zilākas un zāle stiprāka, toreiz bija virs 200 dienā, tās tevis pieminētās 90 vēl pirms nedēļas manīju.

es biju domājis par blogeru skaitu..... bet tagad te 30-40 apgrozās :P
Publicēts: 17.12.10 03:00
 citēt
Izklaidēties arī var dažādi, vai ne?
Es tikai pat to, ka tas "diskusiju" ??? stils pamatīgi atgrūž. Pa retam atveru, pārliecinos, ka nekas nav mainījies un nolemju atkal nelasīt. Un kā daudzi, nevis ierosinu kaut ko mainīt, bet izvairos lasīt. Tāpēc prieks, ka kāds jūtas tik ieinteresēts un ir tāds optimists, ka vispār cilā šo tēmu :)
Ir taču lapas- ne foto, - kur var ātri dabūt atbildi uz dažādiem jautājumiem bez liekiem kašķiem. Un uzbraucieni un spams vienkārši tiek dzēsti... Vai tad būt slikti, ja te vismaz gribētos ko jautāt? :) Ja šos forumus gribētos ieteikt citiem iesācējiem, nevis brīdināt kā no garīgi slimu ļautiņu izklaides vietas? :)
Publicēts: 17.12.10 03:31
 citēt
Kapri:Un vispār forši, ka šis jautājums ir pacelts! Varbūt vajag diskusiju sadaļu iesācējiem, kur visādi pārgudri, garlaikoti "profesionāļi" nemaz nelien? Tas taču ir stulbi, ka uzdod jautājumu un tad lasi to žulti un neveiklās asprātības, un nevienas normālas atbildes :) Un jocīgi, ka satiec kādu no tiem pašiem "gudrajiem" dzīvē- un tad tavs jautājums neliekas ne naivs, ne muļķīgs. Paskaidro, parāda...

Tev vaig paskatīties tādu "Skandināvu Intelektuāļu " 60 gadu beigās uzņemtu filmu pār "Mākslu un sabiedrību" saucas kīno "Pikaso piedzīvojumi" , baigi labi relaksē un atslābina lāuj izprast mākslinieku dvēseli , mākslas un dzīves jēgu tās dziļākajā būtībā. Ot paņemat Pēčos paskatieties kolektīvi.
Publicēts: 17.12.10 10:31
 citēt
Kapri:Izklaidēties arī var dažādi, vai ne?
Es tikai pat to, ka tas "diskusiju" ??? stils pamatīgi atgrūž. Pa retam atveru, pārliecinos, ka nekas nav mainījies un nolemju atkal nelasīt. Un kā daudzi, nevis ierosinu kaut ko mainīt, bet izvairos lasīt. Tāpēc prieks, ka kāds jūtas tik ieinteresēts un ir tāds optimists, ka vispār cilā šo tēmu :)
Ir taču lapas- ne foto, - kur var ātri dabūt atbildi uz dažādiem jautājumiem bez liekiem kašķiem. Un uzbraucieni un spams vienkārši tiek dzēsti... Vai tad būt slikti, ja te vismaz gribētos ko jautāt? :) Ja šos forumus gribētos ieteikt citiem iesācējiem, nevis brīdināt kā no garīgi slimu ļautiņu izklaides vietas? :)

pirmkārt vajadzētu pašam kaut nedaudz pašam paskatīties, jo ja parādās jau 367to reizi identisks jautājums, un pāris topikus zemāk tieši tas tiek apspriests, tad rodas jautājums, kādēļ gan nenolinčot vai neizklaidēties uz tā rēķina, kurš ir tik slinks, un grib lai visu izdara viņa vietā?
jo ir jāsaprot, ka to jau nevajag tiem kas ir šeit, to vajag viņam-iesācējam!
un vismaz primārās lietas ir jāatrod un jāapjēdz, jo kāda gan diskusija veidojas ja uzdod jautājumu-saņem atbildi, bet nesaprot jo redz nezin kas ir slēdzis un kas diafragma, un tagad jaunajam cilvēkam vēl pamatus izskaidro :amazing:
Publicēts: 17.12.10 16:07
 citēt
Nu re- ko gribēju to saņēmu :) Pati izrādās neko nesaprotu. Paldies!
Publicēts: 17.12.10 17:55
 citēt
Kapri:Nu re- ko gribēju to saņēmu :) Pati izrādās neko nesaprotu. Paldies!

Atkārtošu jau reiz rakstīto: Kā tad vajadzēja būt? Šeit būtu tā vieta, kur sapulcējušies sirdsskaidri eksperti, laipni profesionāļi, kurus apsēdusi viena ideja: palīdzēt nezinošajiem, turēt viņu vārgās rociņas, sist uz pleca, saukt par malačiem u.t.t. ?
Tā nekur nenotiek. Kā teica vecos laikos - skola maksā naudu. Ja uz savu jautājumu gribi vērtīgu atbildi, tad zini, ka pa velti tas nebūs. Un cerēt, ka bezmaksas forumā iegūsi kādu gudrību, būtu, labākajā gadījumā, naivums.

Un vispār, kāpēc situācija ir tāda, ka tu gribi kaut ko no forumiešiem, bet nav pretēja - tu nāac uz šejieni, jo gribi sniegt savas zināšanas, praktisko pieredzi un gudrību citiem? Teiksim par savu naudu iziet skolu pie Janaiša, Lielbrieža, Eglīša un Brašmanes. Un tikai tad nākt šeit ar savām bildēm un padomiem? Ko? Foši būtu, ļaudis tikai priecātos...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):