sundew:sveiciens blogam dzimenee tieshaam jau 5 gadi...arpraac kaa laiks skrien....es atcereejos togad, kad portreti filmeeja haiduku un tad veel onlain chats bija un skatiities majaas vareeja, lai izdodas ja brauc kaads no Ogres, mosh es arii vareetu
Viena no daudzajām funkcijām, ko pilda fotogrāfija, ir atmiņu iemūžināšana. Pa šiem 5 kopā pavadītajiem gadiem ir noticis un safotografēts tik daudz, ka visu pat nemaz neesam redzējuši! Ja arī tev ir kāds foto no bloga pasākumiem, dzimšanas dienām, plenēriem vai vienkārši kodieniem, sūti to uz info e-pastu, un tavs niks kopā ar bildi projecēsies pasākumā
ja tev vajag ciparu, baidos, ka tadu shoreiz neeuzinasi, jo nav priekshapmaksas, lidzarto ari nav zinams precizs dalibnieku skiats. ja tevi interese personibas, es bushu, Eliks un orggrupa bus, un vel dazhi
Reiz jau ir uzaicinājums uz FB dzimšanas dienas svinībām, būtu grēks neierasties! Turpceļš elementāri vienkāršs - dienā esmu Rīgā. Problēmas ar atpakaļceļu. Tusiņš sanāk paīss ~19:30 vilciens uz Ogri, lai uzspētu uz pēdējo pilsētas a/busu (stipri apgraizīja sarakstu). Pieļauju iespēju, ka varētu būt kāds svinību dalībnieks no Ogres puses, kurš būs ar savu tranportu. Ja ir iespēja atpakaļceļā pievienoties- lūdzu, uz PM.
Es varētu ierosināt pie reizes uztaisīt krāmu tirgu jautrībai.Katrs paņem līdz visādu drazu,kura ir lieka-pārdod,maina,pērk....Naudu var nodzert,vai tikt pie citām lietām.
ekoists:Es varētu ierosināt pie reizes uztaisīt krāmu tirgu jautrībai.Katrs paņem līdz visādu drazu,kura ir lieka-pārdod,maina,pērk....Naudu var nodzert,vai tikt pie citām lietām.