ehh... tikko majas atviljos, lidz jamesonam 10min ko iet... slinkums Lai labs party! eu - a kas tad ta par kardinashanu ar tieshraidi tagad buus? :o lai nu labs pasakums, iemetishu ik pa bridim aci, kamer bushu pie datora
Tikko atbraucu uz Rīgu...nu jau 20.45...neviens no maniem kompanjoniem (kurus pazīstu klātienē) netiek... Man jau gan te dikti tuvu...vēl nevaru izdomāt, vai iet...
Bļe, iznāku ārā, lai brauktu mājās, a man priekšā policmeņi. Es mierīgi eju pie auto, sauc man klāt... zinādams, ka nedzēru neko nelāgu nedomādams pienāku... džekiņš taisnodamies man dod soda kvīti par stāvēšanu pirms zīmes (pusmašīna man bija stāvietā)... tjip, paspējām jau uzrakstīt, tik atlika uzlīmēt, bet nu vairs neko... 30Ls klāt pie tusiņa izdevumiem
Rezumējot pirmos jubilejas pasākuma iespaidus. Mani paņēma tā ģimeniskuma, komandas sajūta pasākumā. Kopāsanākšana, lai piefiksētu nākotnes vīzijas. Sirsnīgs paldies par uzņemšanu. Visu cieņu. Valdis.
Senders:Bļe, iznāku ārā, lai brauktu mājās, a man priekšā policmeņi. Es mierīgi eju pie auto, sauc man klāt... zinādams, ka nedzēru neko nelāgu nedomādams pienāku... džekiņš taisnodamies man dod soda kvīti par stāvēšanu pirms zīmes (pusmašīna man bija stāvietā)... tjip, paspējām jau uzrakstīt, tik atlika uzlīmēt, bet nu vairs neko... 30Ls klāt pie tusiņa izdevumiem