forum.gif
Canon 550d vai tomēr nē
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 550d vai tomēr nē
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.10 10:11
 citēt
Sveiki!

Sakarā ar to, ka zagļi ir aizstiepuši palietoto 350D ar KIT objekltīvu, kā arī Sony kameru, bet par laimi ir atstājuši dārgāko zoom objektīvu, tad nu jāsāk domāt, ko pirkt vietā!

Tā kā baigā māksla netiek taisīta un foto tiek lietots bezambīciju amatiera režīmā, tad it kā nedomāju skatīties uz augstākiem plauktiem. Jautājums cienījamie speci ir sekojošs: tā kā ir vēlme pafilmēt kā aug jaunā paaudze un arī to iemūžināt bildēs, tad, jūsuprāt, labāk būtu ņemt 550D gan kā foto, gan kā video kameru, vai labāk paņemt lētāku, piemēram, 450D un nopirkt kādu mazlietotu video kameru iekļaujoties līdzīgā budžetā. Vai 550D video kvalitāte un lietošanas ērtums neatpaliks no parastas teiksim vidusmēra Sony kameras, kā arī vai 550D izveidotie faili nav specifiskos formātos, kas būtu vairāk GB par viena ilguma video materiālu nekā kamerai!

Kādi būtu Jūsu komentāri par labāku izvēli starp šiem variantiem+varbūt citas alternatīvas! paldies
Publicēts: 14.12.10 10:28
 citēt
Man šķiet labāks variants būtu fotokamera + videokamera, pat labāk būtu mazu ziepi piem. Sony tx5 vai Panasonic tz10.

550d video tests no youtubes www.youtube.com... , ieklausies kā autofokuss šancē :D
Publicēts: 14.12.10 10:34
 citēt
kā ar sony slt-a55 priekš video? ir kāds pačamdījis?
Publicēts: 14.12.10 11:32
 citēt
es aeii peet ma kas palietoju 400d kaadus 3 gadu sadomaaju paariet uz 550d bet beigu beigaas paneemu 50d un nemaz nenozheeloju, jo par cik video es domaju filmeet ar normaalu hd full kameru :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):