forum.gif
Foto izdruka A3
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto izdruka A3
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.12.10 18:23
 citēt
Sveiki! Vēlētos pajautāt kur Jūs ieteiktu izdrukāt fotogrāfijas.?!
Nepieciešams būtu noteikti A3.
fotki salonā sanāk par bildi 2.00Ls. ir varbūt kādas lētākas vietas?
Vēlētos uzzināt Jūsu viedokli.
Paldies
Publicēts: 14.12.10 18:35
 citēt
Publicēts: 14.12.10 18:38
 citēt
Es parasti izmantoju BFS Brieža ielā, bet tur laikam bija virs 2LVL.
Publicēts: 14.12.10 18:40
 citēt
musix: A3.
fotki salonā sanāk par bildi 2.00Ls. ir varbūt kādas lētākas vietas?

Tas nav dārgi, tas ir standartcena drukājot uz Noritsu vai kā tamlīdzīga. Lētāk A3 toč nedabūsi. Un ja drukā A3, tad pirmām kārtām jāskatās uz kvalitāti, nevis cenu :)
Tā kā labāk gaidi ieteikumus no tiem, kas vairākās vietās drukājuši A3 un var salīdzināt kvalitāti.
Publicēts: 14.12.10 18:50
 citēt
nu fotki.lv kvalitaāti tiešām nevar sudzeties. pats jau saņemu 3 bildes. nebija slikti
Publicēts: 14.12.10 19:33
 citēt
30x40 pa 2
30x45 pa 2,5
JVK
Kvalitāte apmierina (ar izņēmumiem)
Publicēts: 14.12.10 20:08
 citēt
Man vienīgie, kas trāpa uz krāsām ir Elkor Alfā. Speciāli veicu kontrolbildes izdruku daudzās vietās.
*Man arī svarīgi, lai varu pasūtīt no mājām (t.i. izmantojot netu) un saņemt varētu kaut kur centrā.
Publicēts: 14.12.10 20:20
 citēt
Vienmēr pasūtu drukāt bildes foto salonā "Linda" (uz K.Barona ielas). Bilžu kvalitāte manām vajadzībām ļoti laba.
Publicēts: 14.12.10 20:23
 citēt
Gita_B:Vienmēr pasūtu drukāt bildes foto salonā "Linda" (uz K.Barona ielas). Bilžu kvalitāte manām vajadzībām ļoti laba.

jāa katru dienu braucu viņam garām.. varbūt varat pateikt kādas cenas tur?
Publicēts: 14.12.10 20:36
 citēt
Nemācēšu pateikt kādas tur ir cenas salona apmeklētājiem. Man tur cilvēks drukā par speciālajām cenām priekš manis.
Ja jau katru dienu brauc garām, ieej vienreiz un noskaidro. :face-wink:
Publicēts: 14.12.10 22:59
 citēt
Gita, jaa jaaa ..... tas cilveeks drukaa F A N T A S T I S K I, jo ari LABU papiiru lieto ... bet cenas tur ir daargas ... bet kavlitaate labaakaaaa ....
musix, tev jaaizveelas - cena vai kvalitaate. .....
JVK ir peldosha kvalitaate - atkariibaa, kursh drukaa .... tur jaaiet pie konkreeta meistara ....
Publicēts: 14.12.10 23:52
 citēt
Kas ir labs papirs?
dansiga:Gita, jaa jaaa ..... tas cilveeks drukaa F A N T A S T I S K I, jo ari LABU papiiru lieto ... bet cenas tur ir daargas ... bet kavlitaate labaakaaaa ....
JVK ir peldosha kvalitaate - atkariibaa, kursh drukaa .... tur jaaiet pie konkreeta meistara ....
Publicēts: 15.12.10 08:09
 citēt
fotki salons ir ļaunums ne cenas, bet kvalitātes dēļ.
Publicēts: 15.12.10 08:28
 citēt
Mans uzskats ir tāds-ja žēl naudas labai izdrukai,tad labāk nedrukāt tik lielus formātus.
Publicēts: 15.12.10 08:34
 citēt
kāpēc par drukāšanu jāsauc slapjais process, kuram ar druku nav nekāda sakara?
Publicēts: 15.12.10 10:32
 citēt
tikai ne JVK !!!! no pieredzes.....:anger:
Publicēts: 15.12.10 16:21
 citēt
Senders:Kas ir labs papirs?
dansiga:Gita, jaa jaaa ..... tas cilveeks drukaa F A N T A S T I S K I, jo ari LABU papiiru lieto ... bet cenas tur ir daargas ... bet kavlitaate labaakaaaa ....

www.google.com ---> good photo paper
Publicēts: 15.12.10 17:49
 citēt
Atvainojos par nekorekto jautājumu. Tātad vēlreiz - kādu papīru izmanto pieminētajā salonā "Linda"?
Publicēts: 15.12.10 18:43
 citēt
Senders:Atvainojos par nekorekto jautājumu. Tātad vēlreiz - kādu papīru izmanto pieminētajā salonā "Linda"?

Tā kā tur drukāju savas bildes tad,cik zinu,uz noricas kodaku,tur tika veikts testiņš starp fuji un kodaku,rezultātā kantoris pārgāja uz nedaudz dārgāko kodaku(bildes cena klientiem netika pacelta).Uz platā Epsona tikai dzimtais epsona papīrs un dzimtās epsona tintes,ir mēģināti citi papīri,nav jau tā ka galīgi štruntīgi,bet dzimtais ir labāks,sevišķi tumšajās vietās.Ja klients sagribēs kādu eksotiskāku materiālu,piemēram audeklu,tad tas laikam nav epsona(šķiet ka epsonam tāda nav),bet audekls šā kā tā ir materiāls at īpatnībām.
Publicēts: 16.12.10 01:19
 citēt
Rīgā ir vienīgā vieta kur kvalitāte atbilst cenai tas ir BFS, protams A3 sanāk kaut kur ja neviļ atmiņa virs 3 ls ja ne dargāk, bet nav jav tusiņbildes jadrukā simtiem, ta ka kvalitāte ari maxa attiecīgu naudu.
Publicēts: 16.12.10 01:28
 citēt
Nesen drukāju A3 pa taisno no filmas un cena bija 2.50. Un jā, kvalitāte ir ārkārtīgi laba. Tā, ka acīs dur.
Publicēts: 19.12.10 23:51
 citēt
chukmasoff:Rīgā ir vienīgā vieta kur kvalitāte atbilst cenai tas ir BFS, protams A3 sanāk kaut kur ja neviļ atmiņa virs 3 ls ja ne dargāk, bet nav jav tusiņbildes jadrukā simtiem, ta ka kvalitāte ari maxa attiecīgu naudu.

Ja atmiņa neviļ, tad šie stiepj sadarbības partneriem uz Avotu ielu. :D
Publicēts: 20.12.10 01:05
 citēt
Nezinu gan, kas viņiem būtu jāstiepj, jo pats esmu stāvējis klāt, kad man no Noritsu vemj ārā tās bildes. Lielā formāta epsons arī tur pat.
Publicēts: 20.12.10 09:55
 citēt
Baltijas foto serviss (Pulv. Brieža 3):
+bilžu kvalitāte laba
-bija daudz cilvēku, jāstāv rindā;)
-pasūtīt foto jābrauc uz vietas.

JVK (Šarlotes 6):
+ kvalitāte laba
+atrisināta pasūtāmo foto lejupielāde
+ neizpaliek individuāla pieeja pasūtījumam, jo man tika pazvanīts un piedāvāts labākais foto izdrukas variants

ja tuvāk Cēsis, tad var pasūtīt www.fotodraugiem.lv (Lielā Katrīnas iela 28), to, kur viņi tālāk ved bildes pasūtīt man neatklāja, bet:
+/ - kvalitāte
+var pasūtīt bildes internetā
-/ +nav individuālas pieejas pasūtījumam, bet par to fotogrāfiju, kuras izdruka man nepatika nebija jāmaksā
Publicēts: 20.12.10 12:26
 citēt
Lai vai kurā kantorī,primārais ir "savs" mašīnas operators.Ja kopē vairāk kā vienu reizi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):