Meklējam fotogrāfu Rīgas pilsētas valsts 3 ģimnāzijas Ziemassvētku ballē, kas ir arī Labdarības pasākums. Pasākumā iegūtā nauda tiks ziedota Evelīnai ( www.ziedot.lv... )
Pasākums solās bū ļoti jautrs. Tur piedalīsies tādi mūziķi,kā Annija Putniņa, PER, , kā arī daudzi citi.
Es būtu ļoti pateicīga,ja kāds vēlētos iemūžināt šo pasākumu. Ka jau saprotat naudu par šo darbiņu nevaram piedāvāt, toties dažādus gardumus no sponsoriem gan Un protams jums būs brīnumaini pavadīts laiks labas mūzikas pavadībā,un jautrā,lielā kompānijā.
jauks.... tas ir tāds kas jauki un mīļi runājās vai tāds kas labi bildē? (te saitā taisni dalās šīs lietas - vieniem primārais ir tolerance, otriem bildes)
Kim:Mūsu intereses ir iegūt labas, profesionālas bildes, un lai fotogrāfam arī būtu labs pasākums, kas paliek atmiņā
Neiet īsti kopā - ja grib labas, profesionālas bildes, tad fotogrāfam būs nopietni jāstrādā - gan pasākumā, gan pēc tam bilžu apstrādi veicot. Fotogrāfam tā nebūs izklaide, bet darbs, un atmiņā paliks kā darbs Bet, ja jau jums doma ir, ka tas nav darbs, bet tikai tāda pogas paspaidīšana jautrā kompānijā, tad es atkal nesaprotu, kādēļ jāmeklē fotogrāfs, jo pogu jautri paspaidīt var katrs
Pārprasta doma lieta ir tāda, ka protams, fotogrāfam tā nebūs nekāda atpūta, darbs paliek darbs, taču vēlamies, lai fotogrāfam paliek atmiņā šāds pasākums, jo tieši RĪGAS VALSTS 3.ĢIMNĀZIJĀ šāds ir pirmo reizi!
Es saprotu tiek meklēts pasākuma sponsors ? Profesionāls fotogrāfs strādājot iegulda naudu , ja viņš neko nesaņem atpakaļ tad viņš tik iegulda , tātad kļūst par sponsoru Latvijā sponsori parasti grib kādus labumus tipa nodokļu atlaides vai skaļu "Slavināšanu" pa mēdijiem. Ja nekas tāds nav paredzēts tad jau jāmeklē klusais sponsors. Ir tak gana daudz zināmu fotogrāfu kuri beiguši 3 videni , onkuļi negrib kļūt par dzimtās skolas sponsoru? Gan jau ir kāds "Ieinteresēts" biznesā iekš 3 videnes , tad nu pavisam vienkārši LAI BILDĒ LABDARĪBAI un tad varēs bildēt arī to kas NES NAUDU . Par paldies bez kāda izprotama iemesla tikai kaķi sprāgst vai muļķi ķerrās.
3. videnē taču daudz skolnieku - starp tiem ar jābūt kādam censonim, kas atbilstu vajadzīgajām prasībām (par brīvu patrenēties un tā - varbūt, ka beigās bildes ar sanāktu). Aļa kāds Janbo-photogrāphers vai tamlīdzīgi
Lieta jau ir tāda, ka caur dažādiem blogiem, draugiem.lv un citos portālos meklējam kādu, kurš varētu šādu ideju atbalstīt, tādejādi varbūt arī viņš gūst sava veida pieredzi lielu pasākumu fotogrāfēšanā un lietu uzņemšanā... Iespējams, ka arī caur jums mēs varam atrast kādu savu zināmu jau gadus pazīstamu 3.vidusskolas absolventu, kurš ar kaut ko tādu tagad nodarbojas ļoti interesētu atsaucīgas ziņas nevis noliedzošās
Ja mācētu pietiekami labi bildēt, ietu, kā nekā tā ir arī mana skola... Paspaidīt pogas nav problēmu, bet pasākums, lai arī ballīte, tomēr pārāk nopietns. Ceru, ka atradīsies kāds no 3.vsk., kurš to lietu nodarīs.
pozitīva attieksme, ceram sagaidīt tādu no daudziem, bet nesanāk, tomēr skolā šāds pasākums pirmo gadu un vēlamies, lai izdodas viss ideāli, lai nākamgad apmeklētāju sasniegtu maksimālo skaitu nesūdzoties jau par šo gadu
Kim: pozitīva attieksme, ceram sagaidīt tādu no daudziem, bet nesanāk, tomēr skolā šāds pasākums pirmo gadu un vēlamies, lai izdodas viss ideāli, lai nākamgad apmeklētāju sasniegtu maksimālo skaitu nesūdzoties jau par šo gadu
Acīm redzot 3 vidusskola nav raisījusi savos audzēkņos gana siltas jūtas "Pozitīvismu" un vēlmi atcerēties tur pavadīto laiku. Kad kāda no manām skolām kurās esmu mācījies rīko savus pasākumus no "Līdzdarboties" un "sponsorēt" piemēram grāmatas vai kaut ko mazāk nodrošinātiem bērniem tad no gribētājiem nevar ne atkauties , sponsori piesakās cits caur citu , sevišķi tās kurām Krievu mācību valoda.
UN ŠEIT mēs nonākam pie Latviešiem raksturīgās "Lox meklēšanas" tēmas , mēģient atrst 3 KARDINĀLAS atsķīrības šajā un Bloga iepostētajā tekslāt.
lauma legzdina (Nāc uz Ziemassvētku balli) vakar 21:16 mans Ziemassvētku labdarības piedāvājums: Sveiki! 17.12.10. notiek RpV3.ģ ziemassveetku balle,kas buus labdariibas pasaakums. tur piedalīsies tādi mūziķi kā Annija Putniņa,PeR,Linda Rutule, "The Afternoon", "Monkey Rocks" kā arī daudzi citi. Ziedojuma mērķis: www.ziedot.lv...
es būtu ļoti pateicīga,ja kāds vēlētos šo pasākumu iemūžināt. samaksa- dāvanas no atbalstītājiem( "Laima","Gutta","Pūre food" un iespēja pavingrināties pasākuma uzņemšanās,kā arī sava vārda reklamēšana.. ...un protams brīnumaini pavadīts laiks labas mūzikas pavadībā un jatrā,lielā kompānijā! kontaktinformācija: Lauma Legzdiņa, 29633009
Meklējam fotogrāfu Rīgas pilsētas valsts 3 ģimnāzijas Ziemassvētku ballē, kas ir arī Labdarības pasākums. Pasākumā iegūtā nauda tiks ziedota Evelīnai ( [url=www.ziedot.lv...]www.ziedot.lv...[/url] )
Pasākums solās bū ļoti jautrs. Tur piedalīsies tādi mūziķi,kā Annija Putniņa, PER, , kā arī daudzi citi.
Es būtu ļoti pateicīga,ja kāds vēlētos iemūžināt šo pasākumu. Ka jau saprotat naudu par šo darbiņu nevaram piedāvāt, toties dažādus gardumus no sponsoriem gan Un protams jums būs brīnumaini pavadīts laiks labas mūzikas pavadībā,un jautrā,lielā kompānijā.
Pieļauju ka kāds strēķis tagad taisīs "Lielas acis" un meklēs sazin ko. Vienkārši atšķirība ir KARDINĀLA tieši tas kas tiek aizpūst ar "Pozitīvas attieksies trūkumu" kā ja teicu "Nez kāpēc sponsorēt" vēlme ir pilnīgi neizprotama lai neteiktu stulba. A NORMĀLI to ar neviens nelūdz darīt , tāpēc brīnījos kur tāda "Blatņiku" skola ka 3 videne tik savādi uzvedās A NEUZVEDĀS , jo teksts kas ir citur ir ļoti skaists LIETIŠĶS izdevīgumu aprakstošs un nepārprotami "Vilinošs" visādiem slavaskāriem subjektiem salīdziniet un sapratīsies
Atceries maziņā ja tu ej ubagot pie "Sponsora" saki ka tev vaig 5-10-20Ls Maizei un dessai var arī produktos , jo ja teiksi "Cik nav žel" badu mirsi , žēl ir visiem un neviens tev neko nedos bez saprotama iemesla izklāsta
UldisS:Ja mācētu pietiekami labi bildēt, ietu, kā nekā tā ir arī mana skola... Paspaidīt pogas nav problēmu, bet pasākums, lai arī ballīte, tomēr pārāk nopietns. Ceru, ka atradīsies kāds no 3.vsk., kurš to lietu nodarīs.
Kim: pozitīva attieksme, ceram sagaidīt tādu no daudziem, bet nesanāk, tomēr skolā šāds pasākums pirmo gadu un vēlamies, lai izdodas viss ideāli, lai nākamgad apmeklētāju sasniegtu maksimālo skaitu nesūdzoties jau par šo gadu
Acīm redzot 3 vidusskola nav raisījusi savos audzēkņos gana siltas jūtas "Pozitīvismu" un vēlmi atcerēties tur pavadīto laiku. Kad kāda no manām skolām kurās esmu mācījies rīko savus pasākumus no "Līdzdarboties" un "sponsorēt" piemēram grāmatas vai kaut ko mazāk nodrošinātiem bērniem tad no gribētājiem nevar ne atkauties , sponsori piesakās cits caur citu , sevišķi tās kurām Krievu mācību valoda.
UN ŠEIT mēs nonākam pie Latviešiem raksturīgās "Lox meklēšanas" tēmas , mēģient atrst 3 KARDINĀLAS atsķīrības šajā un Bloga iepostētajā tekslāt.
lauma legzdina (Nāc uz Ziemassvētku balli) vakar 21:16 mans Ziemassvētku labdarības piedāvājums: Sveiki! 17.12.10. notiek RpV3.ģ ziemassveetku balle,kas buus labdariibas pasaakums. tur piedalīsies tādi mūziķi kā Annija Putniņa,PeR,Linda Rutule, "The Afternoon", "Monkey Rocks" kā arī daudzi citi. Ziedojuma mērķis: www.ziedot.lv...
es būtu ļoti pateicīga,ja kāds vēlētos šo pasākumu iemūžināt. samaksa- dāvanas no atbalstītājiem( "Laima","Gutta","Pūre food" un iespēja pavingrināties pasākuma uzņemšanās,kā arī sava vārda reklamēšana.. ...un protams brīnumaini pavadīts laiks labas mūzikas pavadībā un jatrā,lielā kompānijā! kontaktinformācija: Lauma Legzdiņa, 29633009
Meklējam fotogrāfu Rīgas pilsētas valsts 3 ģimnāzijas Ziemassvētku ballē, kas ir arī Labdarības pasākums. Pasākumā iegūtā nauda tiks ziedota Evelīnai ( [url=www.ziedot.lv...]www.ziedot.lv...[/url] )
Pieļauju ka kāds strēķis tagad taisīs "Lielas acis" un meklēs sazin ko. Vienkārši atšķirība ir KARDINĀLA tieši tas kas tiek aizpūst ar "Pozitīvas attieksies trūkumu" kā ja teicu "Nez kāpēc sponsorēt" vēlme ir pilnīgi neizprotama lai neteiktu stulba. A NORMĀLI to ar neviens nelūdz darīt , tāpēc brīnījos kur tāda "Blatņiku" skola ka 3 videne tik savādi uzvedās A NEUZVEDĀS , jo teksts kas ir citur ir ļoti skaists LIETIŠĶS izdevīgumu aprakstošs un nepārprotami "Vilinošs" visādiem slavaskāriem subjektiem salīdziniet un sapratīsies
Atceries maziņā ja tu ej ubagot pie "Sponsora" saki ka tev vaig 5-10-20Ls Maizei un dessai var arī produktos , jo ja teiksi "Cik nav žel" badu mirsi , žēl ir visiem un neviens tev neko nedos bez saprotama iemesla izklāsta
LUNI, TIEŠĀ TEKSTĀ- TU ESI PILNĪGS UN NEPĀRSPĒJAMS IDIOTS! TĀDAM IDIOTAM KĀ TU, NAV NE MAZĀKĀ SAJĒGA, KAS IR UN BIJA 3.VSK., SĒDI SAVĀ IDIOTA PASAULĒ UN TĒLO PATS PRIEKŠ SEVIS SAVU IDIOTA TĒLU. LAI JUMS VEICAS, TEV UN TAVAM IDIOTA TĒLAM, KAS ESI TU PATS...
UldisS: LUNI, TIEŠĀ TEKSTĀ- TU ESI PILNĪGS UN NEPĀRSPĒJAMS IDIOTS! TĀDAM IDIOTAM KĀ TU, NAV NE MAZĀKĀ SAJĒGA, KAS IR UN BIJA 3.VSK., SĒDI SAVĀ IDIOTA PASAULĒ UN TĒLO PATS PRIEKŠ SEVIS SAVU IDIOTA TĒLU. LAI JUMS VEICAS, TEV UN TAVAM IDIOTA TĒLAM, KAS ESI TU PATS...
Cerams pietecies pabildēt pasākumu dzimtajā skolā ? Ja nepieteicies BRĪVS un histērijas kā parasti vari taisīt pie spoguļa Man foto ir bizness un Latvijas klienti nav manu interešu sfēra jau gana gadu, tie kas meklē par brīvu "Patrenēties" tie meklē tādus kā tevi ,ar sakāpinātu taisnības izjūtu attiecībā uz visu pasauli izņemot sevi , ja tevi un līdzīgus nekustināja pūles bijušas GARĀM . absolventi loši , mēs gan savai līdzam ja ko vaig
Luni nolaidies no mākoņiem!!!!!!!!!! Tas ir labdarībai,bet Tev jau kā biznesmenim to nesaprast!!!!!!!!! ja es mācētu labi bildēt aizietu un nenožēlotu,ka kādam būtu palīdzējis............
UldisS: LUNI, TIEŠĀ TEKSTĀ- TU ESI PILNĪGS UN NEPĀRSPĒJAMS IDIOTS! TĀDAM IDIOTAM KĀ TU, NAV NE MAZĀKĀ SAJĒGA, KAS IR UN BIJA 3.VSK., SĒDI SAVĀ IDIOTA PASAULĒ UN TĒLO PATS PRIEKŠ SEVIS SAVU IDIOTA TĒLU. LAI JUMS VEICAS, TEV UN TAVAM IDIOTA TĒLAM, KAS ESI TU PATS...
Cerams pietecies pabildēt pasākumu dzimtajā skolā ? Ja nepieteicies BRĪVS un histērijas kā parasti vari taisīt pie spoguļa Man foto ir bizness , tie kas meklē par brīvu "Patrenēties" tie meklē tādus kā tevi ,ar sakāpinātu taisnības izjūtu attiecībā uz visu pasalu izņemot sevi , ja tevi un līdzīgus nekustināja pūles bijušas GARĀM . absolventi loši , es savai līdzu bez problēmām
alusvirs:Luni nolaidies no mākoņiem!!!!!!!!!! Tas ir labdarībai,bet Tev jau kā biznesmenim to nesaprast!!!!!!!!! ja es mācētu labi bildēt aizietu un nenožēlotu,ka kādam būtu palīdzējis............
Tu proti lasīt ? Spēj salīdzināt DIVUS dažādus piedavājumus par VIENU pasākumu ? Vai tik kā UldisS bļaut un skatīties "Vai kāds palīdzēs" ? Izlasi un salīdzini kapēc šie divi teksti ir blakām , LABDARIS.
alusvirs:Luni nolaidies no mākoņiem!!!!!!!!!! Tas ir labdarībai,bet Tev jau kā biznesmenim to nesaprast!!!!!!!!! ja es mācētu labi bildēt aizietu un nenožēlotu,ka kādam būtu palīdzējis............
Tu proti lasīt ? Spēj salīdzināt DIVUS dažādus piedavājumus par VIENU pasākumu ? Vai tik kā UldisS bļaut un skatīties "Vai kāds palīdzēs" ? Izlasi un salīdzini kapēc šie divi teksti ir blakām , LABDARIS.
ja lunis macetu bildet ari noteikti buutu pieteicies
UldisS:Ja mācētu pietiekami labi bildēt, ietu, kā nekā tā ir arī mana skola... Paspaidīt pogas nav problēmu, bet pasākums, lai arī ballīte, tomēr pārāk nopietns. Ceru, ka atradīsies kāds no 3.vsk., kurš to lietu nodarīs.
mana ar !
mani nepaņēma, kad bija izsvieduši no Rīgas 1. ģimnāzijas. izsvieda itin kā par eksi matemātiskajā analīzē, tak būtībā par to, ka papludināju skolas pagrabu, samaitāju elektrību un kāda krievu rakstnieka krūšutēlam nobonzēju degunu! karroče, mana slava man gāja pa priekšu! 7. tajos laikos ņēma visus, mani tomēr ne. nu, kad izlasīja raksturojumā, ka ģeniāls organizātōrs, tak diemžēl šis spējas liek lietā tikai, lai dezorganizētu mācību procesu, organizētu matu atlaišanu, rietumu POPmūzikas (toreiz tas vēl nebija lamu vārds!) klausīšanos un citas nekārtības. padzirdēju, ka kaut kur Purvciemā arī ir viena skola, kurā visus ņem. meklēdams tarnsportu uz purvciemu, nejauši pacēlu acis un ieraudzīju uzrakstu "Rīgas 24. vidusskola"! paņēma. gauži gan nožēloja un provēja izsviest, bet ne bez zināmām grūtībām piebeidzu!
man jau 7/8 no bildēšanas labdarība un naida nav, bet šoreiz švaki ar varēšanu. 1 gan - ja kādam aiz lab-♥-ības uzbildēju un viņš citā reizē, kad var samaksāt, mani neaicina, bet maksā īstam fotogrāfam 3X vairāk par 1,7X sūdīgākām bildēm, kā es parasti taisu, tad turpmāk viņam piccikātō un draugiem arī neiesaku!
man jau 7/8 no bildēšanas labdarība un naida nav, bet šoreiz švaki ar varēšanu. 1 gan - ja kādam aiz lab-♥-ības uzbildēju un viņš citā reizē, kad var samaksāt, mani neaicina, bet maksā īstam fotogrāfam 3X vairāk par 1,7X sūdīgākām bildēm, kā es parasti taisu, tad turpmāk viņam piccikātō un draugiem arī neiesaku!
PRECĪZI tiešī tāpēc tas nav saprotāms visādiem histēriķiem tipa UldisS @ anonims_ , kuri neko šai jomā nekad nav darījuši Ja labdarība tad labdarība nevis "Šitais labdaris" bet pārēja laikā "Mums ir Līgums par bildēšanu Sia. XXX " atvainojiet Labdarība nav gadījumos ja vienā galā lohus ķer otrā piķi kāš. Domāju ka blavējiem nepieleca tapat , vienakŗsi Viena meitene smalki aprakta "Kāda būs samaksa" bet otra spiež uz "Labdarību ar pretenzijām uz kvalitāti" bez nekāda saprotama uz to iemesla Viegli dirst par lietām kurās neko nejēdz , tais skaitā Foto "Skolās @ pasākumos" , nedomā ka citā laikā izņemot "Labdarības" momentu varēs iet un tā "Pafočīt 3 videnē pasākumus" vai kādā citā Rīgas centra skolā
nu, ir arī "darba" "piedāvājumos" tXt diemžēl atlīdzību nevaram piedāvāt, toties piedāvājam iespēju tikties ar interesantiem cilvēkiem! da pošļi oņi v zadņicu, pats ārkārt interesants cilvēks un ar garlaicīgiem saejos tikai pētnieciskos nolūkos vai obizjānijā kārtībā!
cita starpā - Zigurds Pļavas, nē, Mežavilks sen sen (skat. k inflācijas un k lielsūdu!) deva zināt - ja man tā bilde ir un man viņu nevajag, par 1 Ls var dabūt - nu, lētāk nekādi. nu, vēl es varu to bildi iedāvināt.
PRECĪZI tiešī tāpēc tas nav saprotāms visādiem histēriķiem tipa UldisS @ anonims_ , kuri neko šai jomā nekad nav darījuši Ja labdarība tad labdarība nevis "Šitais labdaris" bet pārēja laikā "Mums ir Līgums par bildēšanu Sia. XXX " atvainojiet Labdarība nav gadījumos ja vienā galā lohus ķer otrā piķi kāš. Domāju ka blavējiem nepieleca tapat , vienakŗsi Viena meitene smalki aprakta "Kāda būs samaksa" bet otra spiež uz "Labdarību ar pretenzijām uz kvalitāti" bez nekāda saprotama uz to iemesla Viegli dirst par lietām kurās neko nejēdz , tais skaitā Foto "Skolās @ pasākumos" , nedomā ka citā laikā izņemot "Labdarības" momentu varēs iet un tā "Pafočīt 3 videnē pasākumus" vai kādā citā Rīgas centra skolā
Laikam jau jākrāj pieredze, lai šādiem Luņveidīgajiem IDIOTIEM varētu atgādināt: vāries savā sulā, tēlo pats sev "Eiropas fotobiznesa gigantu" (citāts nav mans), bet centies nesaistīt savas un sava IDIOTA TĒLA izteikumus ar mani. Ne tev būs spriest par to, ko es esmu darījis un darīšu, ne tev kā pilnīgam IDIOTAM būs spriest ko nozīmē labdarība. Nu neprasīs tev neviens padomu un atļauju kur un kāpēc kāds iet kaut ko bildēt. Saprotu, ka kādā reizē tiem profiem, kuriem tas kādu reizi noņem kādu darbiņu ir sāpīgi, bet viņi, atšķirībā no Luņveidīgajiem ļoti labi saprot, kas ir bizness, kas ir labdarība un kas ir vienkārši normāla attieksme pret lietām. Vienkārši un normāli cilvēki to saprot, IDIOTIEM tas nav lemts.
UldisS:Laikam jau jākrāj pieredze, lai šādiem Luņveidīgajiem IDIOTIEM varētu atgādināt: vāries savā sulā, tēlo pats sev "Eiropas fotobiznesa gigantu" (citāts nav mans), bet centies nesaistīt savas un sava IDIOTA TĒLA izteikumus ar mani. Ne tev būs spriest par to, ko es esmu darījis un darīšu, ne tev kā pilnīgam IDIOTAM būs spriest ko nozīmē labdarība. Nu neprasīs tev neviens padomu un atļauju kur un kāpēc kāds iet kaut ko bildēt. Saprotu, ka kādā reizē tiem profiem, kuriem tas kādu reizi noņem kādu darbiņu ir sāpīgi, bet viņi, atšķirībā no Luņveidīgajiem ļoti labi saprot, kas ir bizness, kas ir labdarība un kas ir vienkārši normāla attieksme pret lietām. Vienkārši un normāli cilvēki to saprot, IDIOTIEM tas nav lemts.
Es tā sapratu jau esi meitenei pietecies veikt dzimtajā skolā šo labdarības aktu , ja ne tad kārtējās tavas histērijas un tukša muldēšana bla bla bala
UldisS:Laikam jau jākrāj pieredze, lai šādiem Luņveidīgajiem IDIOTIEM varētu atgādināt: vāries savā sulā, tēlo pats sev "Eiropas fotobiznesa gigantu" (citāts nav mans), bet centies nesaistīt savas un sava IDIOTA TĒLA izteikumus ar mani. Ne tev būs spriest par to, ko es esmu darījis un darīšu, ne tev kā pilnīgam IDIOTAM būs spriest ko nozīmē labdarība. Nu neprasīs tev neviens padomu un atļauju kur un kāpēc kāds iet kaut ko bildēt. Saprotu, ka kādā reizē tiem profiem, kuriem tas kādu reizi noņem kādu darbiņu ir sāpīgi, bet viņi, atšķirībā no Luņveidīgajiem ļoti labi saprot, kas ir bizness, kas ir labdarība un kas ir vienkārši normāla attieksme pret lietām. Vienkārši un normāli cilvēki to saprot, IDIOTIEM tas nav lemts.
Es tā sapratu jau esi meitenei pietecies veikt dzimtajā skolā šo labdarības aktu , ja ne tad kārtējās tavas histērijas un tukša muldēšana bla bla bala
Jā, pieteicos, bet šajā reizē to darbiņu izdarīs kāds cits (vai citi, nezinu) no normāliem, saprotošiem cilvēkiem. Paldies par izrādīto interesi.
UldisS:Jā, pieteicos, bet šajā reizē to darbiņu izdarīs kāds cits (vai citi, nezinu) no normāliem, saprotošiem cilvēkiem. Paldies par izrādīto interesi.
Nu redz ku viss jauki , gan meitenes laimīgas gan samaksas veids "pavingrināties pasākuma uzņemšanās,kā arī sava vārda reklamēšana" kādu darīs priecīgu laimīgu. Visi priecīgi līdz nākamai reizei.
A kāpēc tikai viens fotogrāfs vajadzīgs,ļaujiet taču vairākiem ziedoties,būs bildes no visādiem rakursiem,ar dažādu tehniku un pieredzi.Bildes pietiks vairākiem gadiem uz priekšu. Ja man kāds jautā,vai es negribu par velti pabildēt,tad par īsti normālu neuzskatu prasītāju.Ja man gribas kaut ko pabildēt,tad gan naudu neprasu un bildes par brīvu atdodu.
ar tiem suņiem var gan bez desām palikt! Pujāts ar Zbigņevu Stankeviču (aņuks, meita tikko izstāstīja!) iet pa mežu. runājās par dzīvi un mākslu, par fizolopiju un teoloģiju. pēkšņi Zbigņevs skatās - nav Pujāta! kā akā iekritis! ūjina, nekā. nepaiet ne 10 min., kā Pujāts parādās. Zbigņevs jautā: - kur Tu paliki? - dusmīgs paliku! Es būtu ļoti pateicīga,ja kāds vēlētos iemūžināt šo pasākumu. NĒ Es būtu ļoti pateicīga, ja kāds vēlētos iemūžināt šo pasākumu un to arī izdarītu! - vai es drīkstētu lūgt ...? - drīkstētu. - vai es drīkstu lūgt...? - drīkstat / drīksti. citādi, kā pieklājības superlatīviu to nevar izskaidrot.
ekoists:Ja man gribas kaut ko pabildēt, tad gan naudu neprasu un bildes par brīvu atdodu.
rīkojos analōgi. un arī, kad mani nolīgst par bargu naudu, ja man cilvēks ļoti iepatīkās, varu bildes 1-kārši iedāvāt. bet to es īpaši nepropogandēju - zinka, sacerēsies zaķi, es neatlaidīšu bildes pa frei (kas var notikt ne tikai tādēļ, ka neiepatikās zaķis, bet tādēļ, ka traki spiedīga fiskālā situācija) un nodomās, ka nav iepaticies, apvainosies vēl.
kārtējās haļavas meklēajs, man jau patīk šāda veida feiku profili, kuri it kā darot labu darbu sev tomēr kaut ko iegūst, un ta varēs pēc tam sist ar papēdi pret krūtīm, vot es visu saorganizēju , un par tto man gods un slava, a fotogrāfam, tak bija iespēja tikt pasākumā , johaidī, tā kā bez tāda pasākuma nebūtu izdzīvots./ Pasāciens notiek 4 stundas, minimālā samaksa 25ls/h i togo 100ls, un vis štokos.