forum.gif
Ebay
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Ebay
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.03.07 16:02
 citēt
Pērkot ES robežās nodokļi netiek uzlikti! Par drošību - apdrošini, tad būs droši.
Publicēts: 18.03.07 18:00
 citēt
Pērkot ES robežās nodokļi netiek uzlikti! Par drošību - apdrošini, tad būs droši.

un cik diez apmēram piegāde maksā(sūtījums) ..?

pie katras preces jābūt rakstītam
Publicēts: 18.03.07 20:34
 citēt
sutiju no uk divus objektivus, piegade bija 5 par katru.
Publicēts: 18.03.07 20:45
 citēt
ja ir visa, tad nav nekadu problemu. ebay.de neskatos, com un co.uk parsvara.
normala nauda, abi objektivi labi iepakoti...
nah man maksat kaut kadam starpniekam?
Publicēts: 18.03.07 21:34
 citēt
Sūtot no USA un citām neEU valstīm būs lieli nodokļi un dārgāka piegāde. Piezvani kaut uz Latvijas Pastu un tur Tev precīzi paskaidros.
Publicēts: 19.03.07 15:18
 citēt
Esmu sūtijis diezgan no ebay fototehniku, nekādas problēmas nav bijušas... tikko tieši arī pasūtīju čomam Nikon D80 ar objektīvu un atmiņas karti ~ 170Ls ieekonomēt var...
Publicēts: 20.03.07 00:07
 citēt
ar pardeveju javienojas par deklareto preces vertibu un basta.
Publicēts: 20.03.07 02:32
 citēt
ar pardeveju javienojas par deklareto preces vertibu un basta.

0 value.. :D
Publicēts: 20.03.07 11:14
 citēt
nemaz nesmaidi-preces pazaudēšanas gadījumā tu arī dabūsi to
0 value..

nevis kādus % no preces vērtības

Liela starpība nav... 0 vai 10% ....
Publicēts: 20.03.07 12:17
 citēt
izskatās neticami: ebay.de -> cgi.ebay.de...

Vācu valoda nav stiprā puse, varbūt neesmu kaut ko pamanījis - kapēc tik lēti?

Tāpēc, ka e-bay ir izsole - beigās cena tiek sasolīta uz augšu, protams ;)
Publicēts: 20.03.07 12:54
 citēt
Es te nesen sūtīju medībām binokli no [url=www.bhphotovideo.com]www.bhphotovideo.com[/url] - sakarīga bode, arī paziņas ir sūtījuši, nesūdzas. Vienīgi samaksāju 18% PVN + ap 11% muitas nodokli. Bet sūtīšana izmaksāja tikai kādus 10$. Un ar visu to iznāca lētāk kā pirkt latvijā, pie tam latvijā nemaz nevar dabūt Nikon Monarch sērijas binokļus.

Tagad atkal meklēju slaidu pārfočēšanas pričendāli priekš Canon S3 IS. Atradu iekš amazon.com - tūlīt pirkšu nost, bet še tev - uz Latviju šamējie nesūta :( Pameklēju ebay - atradu, ka tas pats veikals tirgo šito mantu arī jebajā. Nu, OK, izsoles cena 49$, by now opcija 54$, pofig tos 5 zaļos, gaidīt negribēju, nospiedu by now, ok. Piereģistrējos paypalā, nogaidīju tas 4 dienas kamēr tika noverificēta mana karte. Paralēli nosūtīju pārdevējam jautājumu par kopīgajām izmaksām kopā ar piegādi. Tā kā atbildi nesaņēmu, taisīju čekout, bet tur tikai 2 šipinga opcijas un abas ar UPS :( Nu ko, paņēmu lētāko (25$), izčekojos, samaksāju, saņēmu no pārdevēja apstiprinājumu ka samaksa saņemta un gatavojas šipings. Nedēļu nenotiek nekas, izņemot to ka atnāk atbilde uz manu jautājumu par kopīgajām izmaksām, ieskaitot piegādi - minēta summa 104$ :twisted: Sviests - 50$ piegāde? Nu, es neko gaidu vēl, jo esmu jau sapiķojis viņiem 79$. Pēc nedēļas atnāk e-pasts, ka prece aizšipota :) Ir arī links, pēc kura varu tipa atsekot preces virzību, bet liks nestrādā :( Bet man tomēr ir smaga aizdoma, ka šipings nevis ar UPS, bet gan ar USPS, kas nozīmē, ka esmu faktiski pārmaksājis, jo priekš parastā pasta 25$ man vismaz liekas pa dārgu.

Tāda lūk mana pirmā pieredze ar ebay. Tagad gaidu sūtījumu, bet atsauksmi droši vien ka negatīvu ierubīšu pārdevējam.
Publicēts: 20.03.07 13:11
 citēt
Ieteiktu gan rakstīt neitrālu atsauksmi un, atsevišķi novērtējot ar zvaigznītēm, piezīmēt, ka pasta izdevumi pārāk augsti. Negatīvas atsauksmes gadījumā pārdevējs visticamāk atbildēs ar to pašu.
Publicēts: 20.03.07 15:48
 citēt
Tagad atkal meklēju slaidu pārfočēšanas pričendāli priekš Canon S3 IS. Atradu iekš amazon.com - tūlīt pirkšu nost, bet še tev - uz Latviju šamējie nesūta :(

amazon.com sūta uz Latviju - vismaz pirms apmēram 2 mēnešiem sūtīja :)
Publicēts: 20.03.07 15:59
 citēt
jā, diskus sūta, savulaik pats esmu pircis, bet šitās lietiņas nez kādēļ nesūta - vismaz man parādīja pigu :(
Publicēts: 20.03.07 16:01
 citēt
jā, diskus sūta, savulaik pats esmu pircis, bet šitās lietiņas nez kādēļ nesūta - vismaz man parādīja pigu :(

Es sūtīju grāmatu.
Interesanti kapēc tā...
Publicēts: 20.03.07 17:13
 citēt
dvd un graamatas amazon.lv suuta uz Latviju.. varbuut veel kautko.
bet ir loti daudz prechu kuras neljauj.
Publicēts: 20.03.07 18:02
 citēt
Tāda lūk mana pirmā pieredze ar ebay. Tagad gaidu sūtījumu, bet atsauksmi droši vien ka negatīvu ierubīšu pārdevējam.

es paļaujos uz LBSS.lv
tas nekas ka biku vairāk samaksāju
zato zinu ka prece atnāks
pagaidām bez problēmām un var redzēt kur prece atrodas
Publicēts: 20.03.07 20:34
 citēt
oftopiks.

Kur šeit var atrast izmaksas uz Latviju, ja vispaar taadas ir? :oops:

www.amazon.com...

Tie kam ir pieredze, vareetu bik paliidzeet izprast sho to ar pasuutiishanu uz latviju. rakos, neko neatradu..
Publicēts: 21.03.07 09:43
 citēt
...Nu, OK, izsoles cena 49$, by now opcija 54$, pofig tos 5 zaļos, gaidīt negribēju, nospiedu by now, ok. Piereģistrējos paypalā, nogaidīju tas 4 dienas kamēr tika noverificēta mana karte. Paralēli nosūtīju pārdevējam jautājumu par kopīgajām izmaksām kopā ar piegādi. Tā kā atbildi nesaņēmu, taisīju čekout, bet tur tikai 2 šipinga opcijas un abas ar UPS :( Nu ko, paņēmu lētāko (25$), izčekojos, samaksāju, saņēmu no pārdevēja apstiprinājumu ka samaksa saņemta un gatavojas šipings...

tu no saakuma nopirki un tad regjistreejies paypalaa lai vareetu samaksaat (4dienas veelaak)? nopirki un tad saaki uzdot jautaajumus paardeveejam?? un tagad taisies atstaat negativu feedbacku, jo 25$ par suutiishanu no asv ir par daudz??? Pareizi tevi sapratu?
www.usps.com var atrast suutiishanas izmaksas.
Publicēts: 21.03.07 12:18
 citēt
Standard International Shipping
Per Shipment Per Item
Books* $4.49 $4.49

Expedited International Shipping
Books* $7.49 $5.49

Priority International Courier
Books* $29.99 $5.99

*Books with listed availabilities of more than 3 weeks may incur an additional shipping fee of $1.99 per item.

oftopiks.

Kur šeit var atrast izmaksas uz Latviju, ja vispaar taadas ir? :oops:

www.amazon.com...

Tie kam ir pieredze, vareetu bik paliidzeet izprast sho to ar pasuutiishanu uz latviju. rakos, neko neatradu..
Publicēts: 21.03.07 21:31
 citēt

es paļaujos uz LBSS.lv
tas nekas ka biku vairāk samaksāju
zato zinu ka prece atnāks
pagaidām bez problēmām un var redzēt kur prece atrodas

es ar izmantoju LBSS.lv jo tā var pirkt arī to preci kurai pārdevējs piedāvā sūtīšanu tikai Vācijas robežās, vienīgi jālūdz pārdevējs pēc iespējas kompaktāk sapakot, citādi gadījās man nopirkt fotosomu un vācieties labu gribēdams atsūtīja tā kā no veikala- iepakojumā un piebāztu ar pildījumu, vēl kartona kastē ielika, pa Vāciju ta sūtīšana tāpat 5 EUR, bet LBSS transporta izmaksas pēc gabarītiem rēķina :(
Publicēts: 21.03.07 21:40
 citēt
par lbss varu ari teikt tikai labakas atsauksmes
Publicēts: 21.03.07 22:09
 citēt
izskatās neticami: ebay.de -> cgi.ebay.de...

Vācu valoda nav stiprā puse, varbūt neesmu kaut ko pamanījis - kapēc tik lēti?

nu shitam liidz izsoles beigaam ir gandriiz 4 dienas, iistaa cena noiskaidrojas pēdējaa sekundee, taa ka cuucene vai aklai vistai grauds un briinumi nenotiek.

pats mediju pa ebaju canon 100-400... nekas stipri leetaaks kaa pa leeto samediit latvijaa no ss.lv nesanaak uz to summu varbut latvijaa parmaksaju kadus 20-50ls bet tieties nav japerk kaķis maisā
Publicēts: 22.03.07 09:48
 citēt
...Nu, OK, izsoles cena 49$, by now opcija 54$, pofig tos 5 zaļos, gaidīt negribēju, nospiedu by now, ok. Piereģistrējos paypalā, nogaidīju tas 4 dienas kamēr tika noverificēta mana karte. Paralēli nosūtīju pārdevējam jautājumu par kopīgajām izmaksām kopā ar piegādi. Tā kā atbildi nesaņēmu, taisīju čekout, bet tur tikai 2 šipinga opcijas un abas ar UPS :( Nu ko, paņēmu lētāko (25$), izčekojos, samaksāju, saņēmu no pārdevēja apstiprinājumu ka samaksa saņemta un gatavojas šipings...

tu no saakuma nopirki un tad regjistreejies paypalaa lai vareetu samaksaat (4dienas veelaak)? nopirki un tad saaki uzdot jautaajumus paardeveejam?? un tagad taisies atstaat negativu feedbacku, jo 25$ par suutiishanu no asv ir par daudz??? Pareizi tevi sapratu?
www.usps.com var atrast suutiishanas izmaksas.

Nu, bet loģiski, kā gan es varēju zināt, ka reģistrēšanā paypalā paņem veselas 4 dienas :shock: Patiesībā es nemaz negribēju izmantot paypalu bet maksāt ar karti, tikai man tika papras''ita kaut kāda mistiska kartes adrese, kuru tā arī nespēju pareizi ievadīt :(

Nu 25$ liekas daudz jo savulaik kā jau minēju ir pieredze atsūtīt pa krietni lētāku ciparu, bet šoku jau izraisīja pārdevāja nekaunīgi nosauktie 50$ un par to točna pienākas negatīva atsauksme.
Publicēts: 22.03.07 10:04
 citēt
nezinaashana neatbriivo no atbildiibas, labi ka tev negadiijaa izsole, kur nepiecieshams Immediate Payment :).
Publicēts: 22.03.07 12:09
 citēt
Es pasūtīju 2 lēcas, 2 filtrus, lens hood, 2gb kartiņu, remote cord - kaut kas no UK, kaut kas no HongKongas - viss atnāca nevainojamā stāvoklī + cenas nesalīdzināmas ar veikala.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):