forum.gif
Atļāvos pateikt ritikoff, ka nepatīk viņa bilde :))))
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Atļāvos pateikt ritikoff, ka nepatīk viņa bilde :))))
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.12.10 11:31
 citēt
Gabiz:
betas-apsargs: dohh.. te ir filologu pulciņš?
es tikai gribēju precizēt vai runa iet par bižu raustīšanu vai ūdens vešanu.

Viss jau būtu labi, bet lieta tāda, ka šāda "apvainošana" te ir sistemātika. Kad runa ir par kādu tehniku vai veidu kā fotografēts, ja domas dalās tad par argumentu tiek izmantotas pamanītās pareizrakstības kļūdas.
Publicēts: 18.12.10 11:37
 citēt
Šoreiz gan par pareizrakstību te nebija nekāda runa...

Profesionālas diskusijas pārnešana uz privāto aizskārumu sfēru sākas ar loģisko pretargumentu trūkumu. Pēc tam jau maisam gals vaļā...
Publicēts: 18.12.10 11:48
 citēt
Huligāni!
Publicēts: 18.12.10 12:10
 citēt
Varbūt tomēr tā ir abu mākslinieku piāra akcija? Nu nespēju noticēt, ka 2 pieauguši, racionāli domājoši cilvēki to visu dara pilnā nopietnībā.. Vai es tomēr maldos? :face-glasses:
Publicēts: 18.12.10 12:38
 citēt
kamambers:Šoreiz gan par pareizrakstību te nebija nekāda runa...

Profesionālas diskusijas pārnešana uz privāto aizskārumu sfēru sākas ar loģisko pretargumentu trūkumu. Pēc tam jau maisam gals vaļā...

Taisnība, vienkārši es nedaudz uz to iekarsu tieši tāpēc, ka tā parasti notiekas. Bet šoreiz nē, no offense.
Publicēts: 18.12.10 15:07
 citēt
Kārtējo reiz meistars domā ka visu zin, nu veiksmi :haha:
Publicēts: 18.12.10 15:12
 citēt
a Feģa un Twin nav no tiem pusotrmetrīgajiem? Tāda ģerevņas napoleonu darīšana :D :D :D
Publicēts: 18.12.10 20:02
 citēt
Kāpēc ritikoff jeb tagad holly roller jau sen nav izbanots??? Nav jau pirmā reize, kad palaiž muti!
Publicēts: 18.12.10 20:04
 citēt
Ritz:Kāpēc ritikoff jeb tagad holly roller jau sen nav izbanots??? Nav jau pirmā reize, kad palaiž muti!

Laikam jau būs piesolījis pa purnu arī adminiem un šamie tagad raustās...:)))
Publicēts: 18.12.10 20:07 labots
 citēt
kamambers:necenzēta leksika un draudi ar fizisku izrēķināšanos nav attaisnojami ne ar ko.

ja ne attaisnojama, tad vismaz saprotama ir ne tikai draudēšana ar fizisku izrēķināšanos, bet arī pati fiziskā izrēķināšanās. tak, saprotams, labāk pie tā nepieskriet.:grimace:
kauties jau vispār tā aizdomīgi - no stiprēka var pa purnu dabūt, a vājākus sist nav zolīdi.:face-sad:
Sapper:.. Vai es tomēr maldos? :face-glasses:
ceru, ka nē!:face-smile:
Publicēts: 18.12.10 20:13
 citēt
Harald. un krievus sist nav politkorekti, aizmirsi piebilst.
Publicēts: 18.12.10 22:43 labots
 citēt
Draudēšana var beigties ar "dabūšanu pa degunu" Pašam draudētājam:) ja kas:) Ja tas kādam šķiet svarīgi, vērtību izvērtēšanas kontekstā. Vai kolēģiem nešķiet, ka šādi mēs varētu "rezonēt" bezgalīgi, bez kāda sakarīga rezultāta jebkuram?.. Kā saka- tukša salmu kulšana..:)
Publicēts: 18.12.10 23:02
 citēt
domaaju, nav ko tur skatiities visaadus antireklaamas saitus vai ko tur... viss te ir redzams...
kaads nu tas briinum putns ir.
Publicēts: 19.12.10 06:32
 citēt
sinliv:Harald. un krievus sist nav politkorekti, aizmirsi piebilst.
nepieminēju kā pašsaprotamu lietu. a vienreiz mums ar frendu viens džeks piesējās ar tekstu, ka jāsitot krievi. nekādi nepiekritām. bijām ar mieru tikai uz to, ka jāsit sūdabrāļi neatkarīgi no tautības. knapi pierunājām.:grimace:
Publicēts: 20.12.10 17:49
 citēt
kas ir ritikoff?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt