Man ar nerviem viss ok, bet tev ar veselibu es ta skatos bus ta ka bus...
Nu tad ko pidars, neesi vel nomirinajes, laikam kads puika tevi sodien ateicas pist vai ka?
Piss taisni klaunins, bilde dabu un netrapies man cela
Es tevi nepisisisu ka tavi geji draugi, bet purna kadu reizi proofilakses pec labprat iedosu, tiaki uzraksti velreiz un zinasu ka esi pelnijs
> No: TWIN > Kam: ritikoff > Kad: 18:48 17.12.2010 > Tēma: RE: ritikov tu esi l... > > jā, jā...nervi tev švaki...bildes ar arvien sliktākas paliek....
> No: ritikoff > Kam: TWIN > Kad: 18:44 17.12.2010 > Tēma: RE: ritikov tu esi l... > > Piedod, bet tu pec bildes iskaties vai pec sukataja vai pec pedofila...
Kas tu pateisiba esi zilais draudzin, pidars vai vienkarsi klauns pa dzivi kuram komunicesanas traucejumi kuras del vins bilde tikai savu suni vai kluso dabu?!
es gan esmu PAR to, ka privaatas sarunas NAV domaatas publicitaatei, sevishkji TIK intiimas
nu ir chalim "asa" meele, nu un? var tach ignoreet, neatbildeet, vnk izdzeest un aizmirst, nevis publiceet visiem uz apskati. tas ir veel lielaaks FUJ kaa tie teksti
Andris Krilovs (Andris) 30. aug 2009 13:40 Ritikoff, par cik Tu esi tik jutīgs pret fotolapā izliktas bildes kritiku, tad, lai nebūtu asumu ekspansijas, dzēšu Tevi no šīs grupas un arī bildi...sūdzies pa pasauli vai pagastu... Manas bildes ir manas, kā saprotu tā bildēju...varbūt sliktāk par Tevi, nu i kas... Atā un veiksmi!
Andris Krilovs (Andris) 30. aug 2009 12:54 no pieres aug lietussarga asuma spice, rokturis uzdarbojas kā galvenā persona ar ēnām uz vēdera, atspulgs nogriezts...spečuki atrastu "simtiem" vainu...
Un kurs te apbizots un kurs te sudzejas pa pasauli?! Tu tikai visu laiku velies atrast vainas, bet neviena bridi nieidzilinies procesa, kurs tev ir tumsa bilde.
Varbut vel uz desrtu kaut ko, vai tomer pietiks smadzenju uzrakstit adminiem un parunaties lai izdzes so topiku, nu ta lai galigi neparadit tevi nesmukas krasas...
domājams ka šis bija jāpārsūta admiņiem, nevis forumā jāposto, jo kāds [censored] mužlans ir riktīgoffz visi jau sen zin. Jābrīnās gan tikai par to kādēļ viņš nav vēl nobanots un nesēž rindā pie zobu protēzista...
Gita_B:Jā, jā, es jau arī tieši padomāju, ka dansigas komentārs vēl izcilāks.. bet meitenes taču nedrīkst apbižot
ap-bižot (pīt bizes) vai abižot (обижать)?
Līdz šim biju pārliecināta, ka šo vārdu pareizi raksta šādi. Man ar latviešu valodas gramatiku līdz šim nav nekādu problēmu. Ierakstīju Tildes vārdnīcā - vārdnīca tādu vārdu latviešu valodā nepazīst. Turklāt ierakstot - обижать izlec tulkojums - nodarīt pāri, izdarīt pārestību. Tā, ka ej nu sazini kā vispār ir pareizi..
Nu re, parādot visiem ritikoff labskanīgo lamāšanos, esmu aizskāris viņa tā saucamo "godu".
Bet pārējiem es iesaku padomāt, cik tālu var atļaut tādiem ritikoffiem iet. Netaisos nolaisties līdz viņa līmenim, jo tur viņš ir pārāks, kā jau redzams viņa sacerējumos.
pieauguši veči izturas kā padsmitgadnieki urlas, kuri nevar sadalīt ietekmes sfēras alus stendā starp optima līnijas alu un kubu. Tāpat no abiem var aizliet mūli un izslēgties. Un, kur jēga strīdam? - nav. Būtu labāk pastāstījuši viens otram konstruktīvi, kas, kur, kapēc... es saprotu, ka Latvijas vidējais(jā jā, sākat jau piesieties vārdiem), interneta lietotājs ir dzīvē vīlies un depresijas sagrauzts un tamdēļ visa ikdienas gaitās uzkrātā žults ir jāizgāž sociālo portālu (turpinām piesieties) vidē. A varbūt vajag apsēsties un iedzert tēju un padomāt, vai pasmieties par to otru pie sevis un miers?
ritikoff:PRIVATA sarkaste parpublicesana ir personas goda aizskarsana
LOL! Tad jau visi žurnālisti un vēsturnieki sen sēdētu cietumos...
Tā tas būtu tikai gadījumā, ja pārpublicēšanu būtu izdarījusi trešā persona mantkārīgos nolūkos. Tomēr arī tad tas nepadara par nebijušiem šādā ceļā atklātībā nonākušus faktus un veids, kādā iegūta informācija, neietekmē spriedumu par tiem pēc būtības.
Par savu godu jārūpējas pirmkārt pašam. fitikoff iebildi par viņa goda aizskaršanu vislabāk raksturo krievu teiciens: "перекладывать с больной головы на здоровую".
P.S. TWIN, patiešām, kas kavē publicēt sākuma tekstu?
ritikov tu esi lecīgs, zinu, uzskati, ka es neko neprotu...oki, tu man neesi nekas, niecība ar degunu mākoņos ... bet runa ir par maniem uzskatiem par tavu bildi...ēnas asas, divi deguni, stulba vinjete, bija vēl no šīs sērijas, bet šī ir vissliktākā...ha, nepiekrīti, gan jau atkal kāds to pašu pateiks, un tu atkal teiksi, ka es atkārtoju citu izteikumus...:P
Andriti, neabizojes
Turpini rakstit, es vienmer tev atbildesu ja jau es tada nieciba ka tu saki.
Izskatās, ka šis nav īstais jūsu konflikta sākums, taču šajā sarakstē abi esat labi. Vēl var strīdēties, kas radošai personībai ir apvainojošāks apzīmējums: niecība vai sūkātājs. Protams, necenzēta leksika un draudi ar fizisku izrēķināšanos nav attaisnojami ne ar ko.
P.S. Vai šis atkal ir viens no "interesantajiem" gadījumiem, kad administrācija atļauj izplūkties lietotājiem, izliekoties neko nemanām un gaidot, kā beigsies "milžu cīņas"?