forum.gif
sstdn sstdn SSTDN vkrrrssss ... ;-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / sstdn sstdn SSTDN vkrrrssss ... ;-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.12.10 22:20 labots
 citēt
Jaa - ir atkla pienacis laiks, kad man shie pkt vakari buus juutami ;-) Un jumss?!
Publicēts: 17.12.10 22:22
 citēt
A vajag?
Publicēts: 17.12.10 22:24
 citēt
Senders, jautaajums - KO vajag;-)))))
Publicēts: 17.12.10 22:29
 citēt
Just to vakaru...
Publicēts: 17.12.10 22:31
 citēt
Senders, nuuu ..... ja nedeelja ir norukaata taa, ka piektdienaa ir ruutainas acis vai sajuuta, ka esi traks ezis ..... ta tachu vajag ;-) .. izjust, ka buus 2 dienas, kad tevi neviens neraustiis;-)
Publicēts: 17.12.10 22:32
 citēt
a varbūt paļaujies, lai parausta....
Publicēts: 17.12.10 22:34 labots
 citēt
Jūs nesat jau pusceļā uz Gaiziņu? Es domāju ka visa progressīvā foto pasaule jau ir Rīgu pametusi tai virzienā vēlākais rīt no rīta pametīs lielā 3 dienu tussa virzienā:face-wink::face-grin:
Publicēts: 17.12.10 22:34
 citēt
Man rīt uz darbu, piektdienas vakars līdz ar to ir sačakarēts :cry:
Publicēts: 17.12.10 22:36
 citēt
maris, kas u nKO parausta?!?!?!?!?!

Lunis, man riit pleners tepat Kundzinjsalaa;-)
Publicēts: 17.12.10 22:37
 citēt
un rīt sestdiena, parīt svētdiena, tad akal pirmdiena, ziemassvētki, jāņi, ziemassvētki, jaņi....
Publicēts: 17.12.10 22:42
 citēt
Zin, Dansiga, kā ir... es ar savu nodarbošanos esmu sap@£$ visu grafiku... man brīvdienas ne visa, jo tad bildes nepārdodas:) Vēl pie tam sieva tagad mājās sēž, tad vēl jo vairāk...
Publicēts: 17.12.10 22:43
 citēt
Senders, nu man gadu visas dienas bija vienaadas;-)))) Nu jau kadu briidi vairs nee - un saaku izjust piektdienu vakaru burviigumu ;-)))) P.S> Juus tagad pa riigu?
Publicēts: 17.12.10 22:43
 citēt
shautrra, es kalendaaraa ari imaaku paskatiities;-ppppp
Publicēts: 17.12.10 22:46
 citēt
Jau gandrīz gadu... Bet es jau īpaši nesūdzos, vismaz ar sīko var vairāk laika pavadīt.
Publicēts: 17.12.10 22:49
 citēt
senders, juuuu - tad jums jaanaak ciemos pie manis ;_))) Juusu iespaidaa es ik pa briidim iepeerku nero d'avola ;_)))
Publicēts: 17.12.10 22:54
 citēt
dansiga:senders, juuuu - tad jums jaanaak ciemos pie manis ;_))) Juusu iespaidaa es ik pa briidim iepeerku nero d'avola ;_)))

latvijā neesmu vēl atradis, kur garšīgu nero d'avola tirgo. Zinu vienu restorānu, kur var dabūt, bet vēl neesmu saņēmies. Bet ciemos der, kad būs vaļa:)
Publicēts: 17.12.10 22:57
 citēt
senders, es shon vienu iepirku - razhotaajs Rapitala .... P.S. ko noziimee - ciemos, kad buus valja!?!?!? kam no kaa valja!?!?!?
Publicēts: 17.12.10 23:00
 citēt
Kad bērns neslimos, kad nebūs radi pirms svētkiem jāabraukā, kad nebūs 30GB ar bildēm jāapstrādā stokam, vienā vārdā, kad būs bik mierīgāk:)
Publicēts: 17.12.10 23:13
 citēt
Senders, nu ja - un tajaa briidi man buus sastreegums ar projetku ... ekkkk ... labi labi - liidz 2011jam es nemaz neaicinu . bet peec tam gan dereetu :-)
Publicēts: 17.12.10 23:14
 citēt
pie mums uz izstādi! rīt vienu cērtam vaļā, tepat, Dublinā :grimace::money:
Publicēts: 17.12.10 23:15
 citēt
Davai! Jaunajā gadā iesim ciemos ar kādu labu Itāļu vīnu:)
Publicēts: 17.12.10 23:24
 citēt
Senders un es saveejo nero d'avola ari ipietaupu shim vakaram, ok?;_)))) un ievelku krustinju blocinjaa .... naakamgad [pirmajas 2 nedeeljaas;-)

lkz, ok - biljetes ir nopiotkts? ljotene ir pasuutiita?;-pp;_))))) klau - tu par ironia izstadi runaa?
Publicēts: 17.12.10 23:30
 citēt
Tā nav ironijas izstāde, viņa vienkārši izmantoja plakātam savu bildi. tā ir mūsu fotokluba izstāde (krieviski runājošo cilvēku foto klubs īrijā "Smena", pārsvarā krievi un pribalķika) a ironia fotoklubam vakar ievēlēta par prezidenti, vēlviens iemesls lai .. :grimace: )

mums vēl viena izstāde zīmējās uz pavasari. tur izstādīsimies 5 letiņi (sasars ar, tajā skaitā) uz to gan Tu varētu atlaist, ne? (par to, kas sen runāts un neatrunāts... ) + pavasarī būs jau normāls laiciņš, arī ekskursiju pa īrlandi varētu saorganizierēt ;)
Publicēts: 17.12.10 23:33
 citēt
lkz, ek - nu labi - aplauziens .. bet plakaats feins ;_))))) jaa - uz pavasari vareetu gan ... arii jaunais drbs jau buus iegajais sliedees un vareetu ieplaanot kaadu nedeelju pie jums ;_))))
Publicēts: 18.12.10 00:24
 citēt
es Nadīnu noinformēšu, lai noprecizē datumums par to izstādi, pēc tā varētu arī vadīties +/-
Publicēts: 18.12.10 00:29
 citēt
Izglītojoša dzirkstošo vīnu degustācija un aklās vakariņas kolēģu lokā... Vismaz kaut kas jauns :face-wink:
Publicēts: 18.12.10 00:38
 citēt
ERA< o oi oi ;-)))) dzikrstoshi - gruushi ;-))) ..... man pirmais kopistiskais vakars ar jaunajiem koleegjiem - pirmdien;-)))

lkz ..... noinformee gannn ;-)))))))))) un gaidu zinjas;-))))
Publicēts: 18.12.10 00:41
 citēt
dansiga:ERA< o oi oi ;-)))) dzikrstoshi - gruushi ;-))) ..... man pirmais kopistiskais vakars ar jaunajiem koleegjiem - pirmdien;-)))

Tad jau rīt redzēs :D A man pēdējais kopistiskais pirms atvaļinājuma ;) Tagad līdz 28.12. atpūtīšos :)
Publicēts: 18.12.10 01:03
 citēt
ERA, phe - iisaisa atvaljinajusm ;-ppp .... man ieprieisheejaa firmaa ofic bija +4 dienas pie LV likumdishanas par atvaljinaajumiem ... tb - no ZS liidz JG IR janjem atvljainaajums ... apmaksaats ... ;-)
Publicēts: 18.12.10 01:04
 citēt
dansiga:ERA, phe - iisaisa atvaljinajusm ;-ppp .... man ieprieisheejaa firmaa ofic bija +4 dienas pie LV likumdishanas par atvaljinaajumiem ... tb - no ZS liidz JG IR janjem atvljainaajums ... apmaksaats ... ;-)

Nu, teorētiski varēju arī tik ilgu ņemt :grimace: Bet Tu jau mums esi kruta beibe, Tev krutāks atvaļinājums :D
Publicēts: 18.12.10 01:09
 citēt
ne - es BIJU kruta beibe ...... a tagad es pat nezinu - vai esmu kruta beibe .... peec amata - o jeee ..... o JEEEE ... bet ka buus darbaa- hvz .... ceru ka buus arii ok - jo mani savaaca no "miskastes" (kur mani izmeta ieprieksheejaa firma, aizejot prom no LV), zinot mani , jo straadaajaam shad tad kopaaa,kad biju tai ieprieksheejaa frimaa;-)
Publicēts: 18.12.10 01:11
 citēt
Cabaret Piccolo - ir kādas atsauksmes?
Publicēts: 18.12.10 01:14
 citēt
nav;-((((( es visapr no visa esmu atpalikusi ;[-(((((
Publicēts: 18.12.10 01:19
 citēt
плюнь в глаза тому, кто скажет, что можно объять необъятное
Publicēts: 18.12.10 01:25
 citēt
droperidol ;-0))))) piljunj mne v glaza;_))))))
Publicēts: 18.12.10 01:28
 citēt
dansiga:nav;-((((( es visapr no visa esmu atpalikusi ;[-(((((
dansiga:droperidol ;-0))))) piljunj mne v glaza;_))))))

neiet kopā:)
Publicēts: 18.12.10 01:29
 citēt
droperidol.KAS tev to teica, ka neiet?;_))))
Publicēts: 18.12.10 01:31
 citēt
nevar vienlaicīgi aptvert neaptveramo un no visa atpalikt:)
labi, jāiet gulēt, rīt eglītē ap pusdienlaiku jāpiedalās:)
Publicēts: 18.12.10 01:37
 citēt
:D izbaudu , ka neviens nerautsa, ka r'it nav uz darbu j;aiet... :face-sad:
Publicēts: 18.12.10 01:39
 citēt
izbaudu to. ka darbs mani riit neraustiis - BEIDZOT), bet raustiis kluba biedri ;-))))
P.S> man gan "egliite"pirmdien ... un paldies dievam, bez berniem ;_+)))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):