Senders, nuuu ..... ja nedeelja ir norukaata taa, ka piektdienaa ir ruutainas acis vai sajuuta, ka esi traks ezis ..... ta tachu vajag ;-) .. izjust, ka buus 2 dienas, kad tevi neviens neraustiis;-)
Jūs nesat jau pusceļā uz Gaiziņu? Es domāju ka visa progressīvā foto pasaule jau ir Rīgu pametusi tai virzienā vēlākais rīt no rīta pametīs lielā 3 dienu tussa virzienā
Zin, Dansiga, kā ir... es ar savu nodarbošanos esmu sap@£$ visu grafiku... man brīvdienas ne visa, jo tad bildes nepārdodas Vēl pie tam sieva tagad mājās sēž, tad vēl jo vairāk...
Senders, nu man gadu visas dienas bija vienaadas;-)))) Nu jau kadu briidi vairs nee - un saaku izjust piektdienu vakaru burviigumu ;-)))) P.S> Juus tagad pa riigu?
Tā nav ironijas izstāde, viņa vienkārši izmantoja plakātam savu bildi. tā ir mūsu fotokluba izstāde (krieviski runājošo cilvēku foto klubs īrijā "Smena", pārsvarā krievi un pribalķika) a ironia fotoklubam vakar ievēlēta par prezidenti, vēlviens iemesls lai .. )
mums vēl viena izstāde zīmējās uz pavasari. tur izstādīsimies 5 letiņi (sasars ar, tajā skaitā) uz to gan Tu varētu atlaist, ne? (par to, kas sen runāts un neatrunāts... ) + pavasarī būs jau normāls laiciņš, arī ekskursiju pa īrlandi varētu saorganizierēt
lkz, ek - nu labi - aplauziens .. bet plakaats feins ;_))))) jaa - uz pavasari vareetu gan ... arii jaunais drbs jau buus iegajais sliedees un vareetu ieplaanot kaadu nedeelju pie jums ;_))))
ERA, phe - iisaisa atvaljinajusm ;-ppp .... man ieprieisheejaa firmaa ofic bija +4 dienas pie LV likumdishanas par atvaljinaajumiem ... tb - no ZS liidz JG IR janjem atvljainaajums ... apmaksaats ... ;-)
dansiga:ERA, phe - iisaisa atvaljinajusm ;-ppp .... man ieprieisheejaa firmaa ofic bija +4 dienas pie LV likumdishanas par atvaljinaajumiem ... tb - no ZS liidz JG IR janjem atvljainaajums ... apmaksaats ... ;-)
Nu, teorētiski varēju arī tik ilgu ņemt Bet Tu jau mums esi kruta beibe, Tev krutāks atvaļinājums
ne - es BIJU kruta beibe ...... a tagad es pat nezinu - vai esmu kruta beibe .... peec amata - o jeee ..... o JEEEE ... bet ka buus darbaa- hvz .... ceru ka buus arii ok - jo mani savaaca no "miskastes" (kur mani izmeta ieprieksheejaa firma, aizejot prom no LV), zinot mani , jo straadaajaam shad tad kopaaa,kad biju tai ieprieksheejaa frimaa;-)
izbaudu to. ka darbs mani riit neraustiis - BEIDZOT), bet raustiis kluba biedri ;-)))) P.S> man gan "egliite"pirmdien ... un paldies dievam, bez berniem ;_+)))))