forum.gif
Kā izveidot datubāzi?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kā izveidot datubāzi?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.12.10 01:54
 citēt
Sveiki! Interesētu datubāzes izveide uz phpmyadmin.
īpaši nav skaidrības kā Tur izveidot viņu.
Taisot weblapu pie viņas instelēšanas pieprasa datubāzi bet nesapratu kas jādara phpmyadmin lai viņu izvedotu.
Diezgan daudz informācijas esmu izskatijis.
Paldies
Publicēts: 19.12.10 02:05
 citēt
www.boot.lv
vai ari - samaksa chiriku kadam kas maak.
Publicēts: 19.12.10 02:06
 citēt
No sākuma > dev.mysql.com...
Pēc tam > dev.mysql.com...
Publicēts: 19.12.10 02:19
 citēt
Toč kārtīgs bāleliņš, par visīti tev jebkurš puslīdz protošs kaktu ass uzliks ko tik sirc kāro. Pats var čakarēties tad ja laiku nav kur likt un nekā prātīga ko darīt:)
Publicēts: 19.12.10 06:51
 citēt
Lunis:Toč kārtīgs bāleliņš, par visīti tev jebkurš puslīdz protošs kaktu ass uzliks ko tik sirc kāro. Pats var čakarēties tad ja laiku nav kur likt un nekā prātīga ko darīt:)

nu nez,man atkal ir pieredze,ka dąžreiz tiešām labāk tomēr pašam pačakarēties:face-wink:
Publicēts: 19.12.10 09:28
 citēt
nu nez,man atkal ir pieredze,ka dąžreiz tiešām labāk tomēr pašam pačakarēties:face-wink:

Loģiski, labāk čakarēties pašam, dzerot savu višuku. :face-grin:
Publicēts: 19.12.10 10:21
 citēt
Ja pats, tad iespējams pēc dažiem mēnešiem viss beigsies ar salauztu lapu, pazudušiem datiem vai kādu citu šaizi. Lai gan - arī kaktu speca piesaiste var nepalīdzēt - nav nemaz tik viegli atrast cilvēku, kas saprot ko dara. IT jomā ir tā pat kā foto - ir bariem "specu", kam liekas, ka zin visu un ir kruti, lai gan patiesībā ir viņus tuvu sistēmu administrēšanai laist nevar
Publicēts: 19.12.10 11:20
 citēt
Laumonis:

Loģiski, labāk čakarēties pašam, dzerot savu višuku. :face-grin:

Imho izdevīgāk ir čakarēšanās vietā darīt to, ko pieproti. Nopelnīt sanāks gan sev visītim, gan ITešņikam. :face-glasses:
Publicēts: 19.12.10 12:36
 citēt
musix:Sveiki! Interesētu datubāzes izveide uz phpmyadmin.
Taisot weblapu pie viņas instelēšanas pieprasa datubāzi bet nesapratu kas jādara phpmyadmin lai viņu izvedotu.
Paldies

:D Vaig nospiest pogu "izveidot jaunu datu baazi" :D liekas my adminam taga arii latvieshu valodu var iesleegt, laikam
Publicēts: 19.12.10 14:13 labots
 citēt
Koba:
musix:Sveiki! Interesētu datubāzes izveide uz phpmyadmin.
Paldies

:D Vaig nospiest pogu "izveidot jaunu datu baazi" :D liekas my adminam taga arii latvieshu valodu var iesleegt, laikam

Nu tiik daudz es arii sapratu. :D uzspiedu un tur vienalga javada iekša kaut kadi celiņi vai kaut kas..
kad man config.php prasa lai ievadu datubāzi - ko man ierakstīt?
ar filezilla tur kaut kā tie faili no PC vēl aukšupielādēt nepieciešams.

Kādam ir bijusi saskaršanās ar WordPress? tādu weblapu vēlos uztaisīt
Publicēts: 19.12.10 16:47
 citēt
Man ir hostings sigmanet.lv kur onkuļi uztaisa datubāzi, uzliek uz servera un atsūta tev paroles. Savadi paroles un vis strādā pats no sevis:)
codex.wordpress.org... - te ar daudz sarakstīts...
Publicēts: 19.12.10 17:44
 citēt
Pag pag datubaazee gan jau ka laadeet neko nevaig, woordpresam neaceros simt gadu to hlamu neesu skatijies be vajadzeetu buut kaukaa taa:

ceur ftp clientu jaaizkopee visi faili uz serveri, tad my adminaa jauztaisa db nu tipa izdomaa kaukaadu nosaukumu username un paroli hostname gan jau ka buus localhost vai arii username varbuut ka hosta tureetaajs buus Tev kaadu pieshkiiris, tad lasi instrukciju gan jau ka jaapalaizh kaukaads instal.php vai kas tamllidziigs, vai arii manuaali jaasaraksta kaukaadaa cofig failaa tie visi parametri, Tak kaadaa readme failaa tam visam jaabuut vai support forumos palasi... shitiem opensource projektiem tak parasti viss nejeegaa vienkaarshi :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):