forum.gif
Dievs, sargi mūs no fanātiķiem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Dievs, sargi mūs no fanātiķiem!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.12.10 00:10
 citēt
Eltons:O, ku panesās tauta...
Jā, pat zinātnieki esot pierādījuši Dieva esamību... ar 56% varbūtību, ka Dievs tomēr esot.

Zinātnieki nekad nav pētījuši dieva eksistenci un diez vai pētīs ir daudz aktuālākas lietas ko pētīt ;)
Publicēts: 21.12.10 00:11
 citēt
Oliss:
Eltons:O, ku panesās tauta...
Jā, pat zinātnieki esot pierādījuši Dieva esamību... ar 56% varbūtību, ka Dievs tomēr esot.

Zinātnieki nekad nav pētījuši dieva eksistenci un diez vai pētīs ir daudz aktuālākas lietas ko pētīt ;)

Skat. skaidrojumu augstāk.
Publicēts: 21.12.10 00:14
 citēt
wibi:reliģija - viegls peļņas avots - lūk atbilde.

Tā jau ir cita tēma - baznīca un bizness. Šajā ziņā neviens narkodīleris vai ieroču pārdevējs nespēj konkurēt ar baznīcu, kura par skaidru naudu (desmito tiesu) pārdod gluži netveramas lietas: dzīvi pēc nāves un pašizdomātu grēku piedošanu. :-)
Publicēts: 21.12.10 00:15
 citēt
Elton, kura zinātne pēta dievu eksistenci? Es jau kādu ceturto gadu ar diezgan teicamām sekmēm studēju un pētu zinātnes filosofiju, tomēr man nekad nav nācies saskarties ar dieva zinātnisku skaidrojumu. Iluminē jel!
Publicēts: 21.12.10 00:25
 citēt
RudeWolf:Elton, kura zinātne pēta dievu eksistenci? Es jau kādu ceturto gadu ar diezgan teicamām sekmēm studēju un pētu zinātnes filosofiju, tomēr man nekad nav nācies saskarties ar dieva zinātnisku skaidrojumu. Iluminē jel!

Joku turpinājumā atceros gadījumu iz Einšteina studijām, to polemikas daļu ar profesoru, kad dievbijīgais students uzdeva profesoram jautājumu: vai eksistē aukstums, tumsa un ļaunums...
Publicēts: 21.12.10 00:26
 citēt
fottto:Mēs mēģinām noskaidrot vai reliģiozi teksti ir bezsakarīgi...

Neviena lieta nav laba vai slikta pati par sevi. Tādu to padara tikai mūsu attieksme pret to. Ar attieksmi es šoreiz domāju cienījamu vēsturisku tekstu (vienalga - ticam tajos aprakstīto notikumu patiesumam vai nē) bezsakarīgu izmantošanu, kas tādējādi devalvē to vērtību.

Sauklis "Māksla pieder tautai" ir viens no lielākajiem ateistu radītajiem absurdiem, novietojot mākslu plaša patēriņa preču plauktā un izslēdzot tās garīgo vērtību. Ja no šī teksta doma "loģiski" attīstās līdz Dievam un Apsolītajai zemei (es gan nezinu, kura tā latviešiem būtu), tad, piedodiet, te ir redzams prasts loģikas trūkums, kam ar ticību nav ne mazākā sakara.
Publicēts: 21.12.10 00:28
 citēt
"Joku turpinājumā atceros gadījumu iz Einšteina studijām, to polemikas daļu ar profesoru, kad dievbijīgais students uzdeva profesoram jautājumu: vai eksistē aukstums, tumsa un ļaunums..."

Ja šodien ārā ir 0°C, bet rīt divreiz aukstāks... Cik rīt būs grādu?
Publicēts: 21.12.10 00:35
 citēt
RudeWolf:"Joku turpinājumā atceros gadījumu iz Einšteina studijām, to polemikas daļu ar profesoru, kad dievbijīgais students uzdeva profesoram jautājumu: vai eksistē aukstums, tumsa un ļaunums..."

Aukstāks nebūs, jo aukstuma principā nav!
Publicēts: 21.12.10 00:38
 citēt
Eltons:
RudeWolf:"Joku turpinājumā atceros gadījumu iz Einšteina studijām, to polemikas daļu ar profesoru, kad dievbijīgais students uzdeva profesoram jautājumu: vai eksistē aukstums, tumsa un ļaunums..."

Aukstāks nebūs, jo aukstuma principā nav!

No tiesas nav. "Auksts" ir vērtējums. Bet ar to uzdevumu pat dažus zaļākus fiziķus var ārprātā iedzīt. Sak' ja redz mērot kelvinos, tad šāda problēma neesot.
Publicēts: 21.12.10 00:46
 citēt
Gagarinam (pirmajam kosmonautam, kas pabija kosmosā un veiksmīgi atgriezās uz Zemes) neskaitāmas reizes esot uzdevuši jautājumu, vai viņš redzējis kosmosā Dievu.
Visvairāk viņam atmiņā bija palikušas divas vizītes.
Pirmā - pie Hruščova (Padomju Savienības Komunistiskās partijas ģenerālsekretāra, vai pirmā sekretāra, kas to vairs atceras). Hruščovs prasījis, avi Gagarins redzējis Dievu. Gagarins atbildējis, ka jā, esot gan redzējis. Nu labi, atbildējis Hruščovs, tā jau es domāju, tikai nevienam citam gan to nestāsti.
Otra vizīte - pie Romas pāvesta. Pāvests arī jautājis, vai Gagarins redzējis Dievu kosmosā. Gagarins atbildējis - nē, nav gan tur nekāda Dieva. Nu ko, skumīgi atbildējis pāvests, tā jau es domāju, tikai, lūdzu, nestāsti to nevienam citam.
Publicēts: 21.12.10 00:59
 citēt
He, he!
Tipiski saistīt Gagārinu ar Dievu... kā atceros savu bērnību... tieši biju pie vecmāmiņas, kad pa rādiotranslāciju skanēja "informbjurō soveckavo sojūza upolnomōčena soobščiķ (vēl tagad ausīs skan Levitāna balss tembrs)" par pirmo veiksmīgo pilotējamo lidaparātu Kosmosā...
Vecāmamma sāka vaimanāt: vaī dieniņ, vaī dieniņ, kas tagad būs, Pastarā diena klāt, cilvēku pie Dieviņa uzšāvuši...
Smieklīgi...
Publicēts: 21.12.10 01:20
 citēt
ta komentus,teikt jau arii nedriikst:D
* Sūtītājs: Minhauzens
* Adresāts: _Afonja_
* Datums: 21.12.2010 00:17

Tēma: RE: :)

Tev laikam veel beerniiba galvaa speeleejas. Taadus tekstus speej rakstiit reaali URLAS, kuru pilna Rīga un lietas cer nokaartot ar kulakiem. Ju tu mazaak baaztu savu degunu kur nevajag un lieki neapliktu citu bildes bez pamata, tad veel domaatu kad esi normaals cilveeks. Man nav veeleeshanaas smeereet rokas pret izleeceejiem, jo apzinos, kad peec tevis noteiktaas tikshanaas, bez asiniim neiztikt :D Tad nu apbeedinaashu tevi. Jo vietaa kur laiku atpakaļ dieneeju, parakstiijos par to kad 10 gadus nedriikstu pielietot to, ko maaciija un apguvu. Tad secinaajums viens, deeļ taadas personas kaa tu, neveelos seedeet cietumaa. Un veel viens apbeedinaajums tev. Jau vairaak kaa 6shus gadus nedziivoju LV. Taadeeļ tev noveicaas. Jo 100% zinu, kad aizbrauktu un paskatiitos taada varoņa aciis kaa tu ;) Veelu veiksmi un nesagaadaa sev probleemas ar augstpraatiibu un izlekshanos, pret personaam, ko nepaziisti. Taa nav draudeeshana, bet silti iesaku, jo cik noprotu esmu vecaaks par tevi.
Visu cieņu ;)
Publicēts: 21.12.10 01:36
 citēt
nu dzheki, juus pa skarbo maucat... ir savs viedoklis, bet labak pakluseeshu.
fottto - ak, nepatiik, sorr, slinkums atpakalj shkjirt, fanatikji laikam? un ka pats raksturotu savu darbiibu fotobloga komentaros? :D bet vispar man ari nepatik agjitejoshi fanatikji. katram ir tiesibas izveleties savu panaceju, savu placebo.
tiesa, lasiit ahrannjika viedokli ka visi ateisti ir neizglitoti tumsonji bija jautri :D tikai parada kadas klapes tiek uzliktas cilvekiem.
/te bija pagarsh teksts kuru izdzesu lai saglabatu savu gaishaa, labestiga cilveka teelu fotoblog (nu ok, ja google netiktu pie foruma, tad man butu pajaat) auditorijas aciis/
Publicēts: 21.12.10 01:42
 citēt
_Afonja_:ta komentus,teikt jau arii nedriikst:D

Nu, šis stāstiņš jau drusku līdzinās TWIN un ritikoff konfliktam. Kā var secināt no laika zīmoga, tad par iemeslu citētajai ziņai kalpojis šis "komentārs":

"_Afonja_@95.68.48.113 | 23:53 20.12.2010 | Atbildēt uz komentāru |
Tu.....esi pilnīgs daunis.....vel vel vācams?!!"

Es nu gan nesauktu to par komentāru, jo tas nekādi nav saistīts ar attēlu, kuram tas pievienots.
Publicēts: 21.12.10 01:46
 citēt
kamambers:
_Afonja_:ta komentus,teikt jau arii nedriikst:D

Nu, šis stāstiņš jau drusku līdzinās TWIN un ritikoff konfliktam. Kā var secināt no laika zīmoga, tad par iemeslu citētajai ziņai kalpojis šis "komentārs":

"_Afonja_@95.68.48.113 | 23:53 20.12.2010 | Atbildēt uz komentāru |
Tu.....esi pilnīgs daunis.....vel vel vācams?!!"

Es nu gan nesauktu to par komentāru, jo tas nekādi nav saistīts ar attēlu, kuram tas pievienots.

tas tik ehucis:)
Publicēts: 21.12.10 01:50
 citēt
Publicēts: 21.12.10 12:40 labots
 citēt
Hadsons:

:D
Publicēts: 21.12.10 13:38 labots
 citēt
Par Radītāju.Iespējams, ka Viņš ir. Piecus gadus pabiju Vidusāzijā,Pamira Trakts (repotāžas).Manuprāt - Viņš ir Viens. Ne Luterānis/katolis/ musulmānis. Ja ir, tad Viens Veselums.Un noteikti ir providence - pats piedzīvoju..20-smīt gadus atpakaļ - kundze junioru piedzemdēja. Bija vēl trešais Žigulītis. Nekad - ne pirms tam, ne pēc -neesu tā darījis - iekāpjot mašīnā - ar spēku uzsitu bremzes pedālim Plīsa šļūtene. Kavēju~pustundu, nomainīju pret jauno. Providence. Dāmas un kungi....:face-wink:
Publicēts: 21.12.10 13:45
 citēt
fottto:
Oliss:Musulmanisms savā būtībā NAV agrsīva ticība...
Un nejauc Allahu ar Budu, budisms un musulmanisms ir radikāli atšķirīgas ticības, tā pat kā hinduisms ;)

1. Nu jā, šariata tiesa ir pats labestības iemiesojums. :-)

2. Par to jau bija runa, ka dievu un reliģiju ir pietiekoši daudz un dažādos laikos tās ir skaidrojušas pasauli dažādos veidos.

P.S. Kas ir ļoti raksturīgi visās šajās ateistiski/reliģiozajās diskusijās, tad ticīgie ļoti izvairās atbildēt uz konkrētiem jautājumiem un mēģina novirzīt sarunas/pierādījumu tēmas jebkurā citā virzienā vai arī sagrozīt oponenta izteikumus (kā tas bija Olissa komentārā, piemēram). Nez kāpēc?

Kārtējā demagoģiska murgošana. Izliekamies gudri par šo tematu vispārinot par visu kautkādu savu šauro priekšstatu.
Neriktīgi "izplānotas" reliģijas vai kulti nevar pastāvēt, balstās tikai uz fanātismu. Kristietība tāda nav, droši vien par teoloģiju zinu vairāk par jums, ne?
Publicēts: 21.12.10 13:59
 citēt
Sāksiet no tās pašas vietas, kur vakar palikāt?
Publicēts: 21.12.10 16:03
 citēt
viencmuzikanc:Sāksiet no tās pašas vietas, kur vakar palikāt?

kāpēc ne?: D
Nē, nu ir te tirliņi kas cenšas ko kādam ieskaidrot un ko pierādīt, zinu cik tas smieklīgi un patētiski no malas izskatās, ka pie slēdziena nenonāksim(jā, ka pilnīgs offtopiks arī, protams!). Mans iemesls sākt to visu - izklaides pēc.
Publicēts: 21.12.10 16:35
 citēt
kamambers:
Tucha:Allahs dzīvs, amen.

... šis tad laikam ir apstrīdams un izpildāms (kā tipiski vīrišķās domāšanas produkts).

Jāapbēdina Tevi. Tu meklē sievieti tur, kur tās nav. Toties tipiski ir loģiskas argumentācijas trūkuma gadījumā pārnest diskusiju no tēmas uz oponentu personības apspriešanu.

P.S. Šķiet,ka MPS tiešām būs miris, ja tukšo nišu sāk ieņemt reliģiskās dogmas.
šis ir jaui vairāk kārt lasīts un šķiet, ka neviss sieviete, bet iespējami datorrobots. Lai dzīvo bits.
Publicēts: 21.12.10 19:02
 citēt
betas-apsargs: Mans iemesls sākt to visu - izklaides pēc.

Tu drīksti izklaidēties pats ar sevi (zini kā tādu lietu sauc? :-)).
Ar teoloģiju un vispārējām zināšanām tev, tavai runāšanai un nespējai atbildēt ne uz vienu jautājumu nav nekāda sakara. Tādēļ, vismaz no manas puses, nekāda turpinājuma nebūs.
Publicēts: 21.12.10 19:25 labots
 citēt

Publicēts: 21.12.10 19:25
 citēt
Bija ienakusi sektanti. Kaut ko par labiem darbiem saka runat, Paprasiju, lai iznes miskasti, - Apvainojas un aizgaja...(autors nezinaams) :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas