forum.gif
problēma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / problēma
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.03.07 17:06
 citēt
Manuprāt ši portaala lielaakaa probleema ir paraak liela reklama! it iipashi draugiem.lv

manupraat nav nepiecieshams piesaistiit paraak daudz jaunus cilveekus! kas meklees, tas atradiis ja gribees!
Publicēts: 18.03.07 17:19
 citēt
www.fotoblog.lv...

neko jau padariit vairs nevar, bet varbuut nevajag visos poke portaalos zinjot par sho lapu?
Publicēts: 18.03.07 17:24
 citēt
es domaaju, ka vajag vnk generaalo tiiriishanu..
Publicēts: 18.03.07 17:39
 citēt
ne jau bilzhu tiiriishanu! lietotaaju...
Publicēts: 18.03.07 17:57
 citēt
izveidot briidinaajumu sisteemu par bildes neatbilstiibu portaala vispaareejam liimenim! :D 5 briidinaajumi no adminiem un tu lido! :) es domaaju ka tas likto daudz paardomaat ko iek un ko neliek iekshaa! :D
Publicēts: 18.03.07 18:16
 citēt
Un kurš to izlemtu - vai atbilst, vai ne? Adminiem es domāju, ka ir ko darīt, bet līdz moderātoru sistēmai mums vēl ir tālu!!!
Publicēts: 18.03.07 18:22
 citēt
jaa te paceljaas naakamaa lieta... moderatoru sisteema!
Publicēts: 18.03.07 18:48
 citēt
nezinu kas tev tur paceljaas :))))) bet crazy, neaizmirsti ka mes taka vispar tomer amatieru fotoportals, tam ir savi plusi un savi minusi. zinu, ka attistibu vajag, ljoti vajag, iespejams mazliet citu kaa tu iedomajies, tomer vajag gan jaunas featues, gan dalijumu fotografu kategorijas utt.

un vel vajag ~10k ls lai to paceltu. ir kadas ideas? davaj runasim konkreti, nedzesesim muti lieki ;)
Publicēts: 18.03.07 18:51
 citēt
ieriikojiet kkadus maksas pakalpojumus.. personiigaa lapa ar adresi crazyman.fotoblog.lv 0.35Ls menesii.. domaaju ka daudz piekriteeju buutu! amateieru portaals jau nenozimee ka te ir pok3 portaals! :D tomeer kauch kadas normas vajadzeetu lai pok3es nevairostos.. ;(
Publicēts: 18.03.07 19:24
 citēt
manuprāt, ļoti svarīgi būtu, ja balsošanas tiesības sāktos nevis tad, kad cilvēks ir ielicis divas bildes, bet gan vairākas, vismaz piecas un vairāk. citādi stulbi sanāk - jauns jūzeris ieliek vienu bildi ar kaķīti, otru ar skatu pa sava dzīvokļa logu un aidā, būs krutais vērtētājs. rezultātā reizēm mati ceļas stāvus, paskatoties, par ko kas ir sabalsots.

diemžēl jāatzīst, ka bloga kvalitāte pēdējā laikā ir kritusies, un manuprāt, būtu svarīgi, lai šī tendence neturpinātos, pretējā gadījumā fotoblog kļūs par pokeblogu, un atbaidīs visus tos cilvēkus, kuri patiešām cenšas uztaisīt labas bildes, un kuri arī spēj normāli un argumentēti vērtēt bildes.
Publicēts: 18.03.07 19:56
 citēt
tad vajag reitingu arī ņemt vērā... Bet tad var gadīties gļuki ar to, ka reitingu rēķina no pēdējām 25 bildēm...
Publicēts: 18.03.07 21:08
 citēt
Normāli būtu tad, ja vērtējumu ņemtu vērā ja ir pietiekami garš un sakarīgs komentārs, piemēram, kā Photosig.com Tad tiešām var redzēt ka darbs ir novērtēts un sakarīgs vērtētājs.
Publicēts: 18.03.07 21:14
 citēt
da labi tu crazypokemonas! nekunksti un labaak dari ka tu pats man teici ka pārvēksies uz shuteri un er foto !!!
Tad bvaacies un ljauj mums dziivot mieriigi!

es teicu ka censhos tur IEvaakties, bet neko par bloga pameshanu neteicu... vajag arii citaadaakus viedokjus! zini tu esi diivains... dziivee viens, a te kaapj uz galvas...
Publicēts: 18.03.07 21:33
 citēt
Akdies, kas šodien notiek, bez personīgiem aizskārumiem neviens vairs nemāk, apspriediet ideju, pārējo sūtiet viens otram privāti...
Publicēts: 18.03.07 22:51
 citēt
Ir divas bilžu kategorijas, kas vispār neprasa komentārus.
Pirmkārt, tās ir ļoti labas bildes. Būtu muļķīgi kaut kādā veidā ierobežot vai diskreditēt viedokli pie tiešām labiem darbiem - tiem pēc iespējas ātrāk jānokļūst topā un jābūt vieglāk pieejamiem/apskatāmiem.
Otra kategorija, kas neprasa komentārus ir ļoti sliktas bildes/nebildes. Kādēļ man jāvelta savs laiks, lai pamatotu 2nieku pie bildes, kuras autors pats nav spējīgs pamatot savas bildes jēgu un kura savā paviršībā neatšķiras no miljoniem citu, kas rodas bezjēgā spaidot fotoaparāta pogas.

Photosig sistēma noved pie tā, ka pie daudzām bildēm sarakstītas standartfrāzes par "great composition, good use of DOF" un tamlīdzīgas muļķības.

P.S. Nedomāju, ka ir jēga prasīt no admiņiem, lai ievieš te stingrākus kritērijus un lai atsijā pilnīgo drazu - šo drazu ražo ļoti liela šī saita apmeklētāju daļa. Ja drazas ražotājus atbaidīs, samazināsies apmeklētāju skaits, bet pats saits kļūs neizdevīgs.

Normāli būtu tad, ja vērtējumu ņemtu vērā ja ir pietiekami garš un sakarīgs komentārs, piemēram, kā Photosig.com Tad tiešām var redzēt ka darbs ir novērtēts un sakarīgs vērtētājs.
Publicēts: 19.03.07 12:04
 citēt
bildes veertee balsojot. ja lielie fotografi ir tik slinki, ka veertee max 1 uuberbildi nedeeljaa, sanaak kaa saeimas veleeshanaas - tipa pashi tak sabalsojaam :)
Publicēts: 19.03.07 12:41
 citēt
baigs bazars izveidojas...un par ko???...ja gribi blogam kā līdzēt, tad tikai ar konkrētu darbu, ja nē Eirosavienības variants- mums iet slikti, jo iestājāmies (ja nebūtu iestājušies, tad jālasa - mums iet slikti, jo neiestājāmies)
...tikai ziedojot atrasto laiku, izsakot viedokli, balsojot, rakstot rakstus, fotoskolas, liekot (pēc paša vērtējuma) labas bildes un reportāžas, palīdzot organizēt grandiozos pasākumus, saietus - tā ir reāla attieksme pret cilvēkiem, kas ir tik daudz ziedojuši izveidojot fotoblogu
...tēlot apdalīto, neatzīto, neuzklausīto...nekas nemainīsies...pats sev un citiem tikai noskaņu maitāsi.
Publicēts: 19.03.07 12:45
 citēt
taisnība, bet vai biezhi nav tā ka mees nemaz neuzraxtam to slikto kritiku! ja bildei ir kaada ir... mees neizsakam objektiivo viedokli, neieliekam to 333 vai 222 kaadreiz un tur peec kaada laikam par vinju sabalso 555 taadi pashi kaa shis pok3 lietotaajs kas ievietojis bildi... un kaapj tikai liimenis shiem lietotaajiem, sadomaajas nezin ko no sevis... varbuut tomeer nevajadzeetu ignoreet vnk svakaas bildes, bet arii tur sad un tad atstaat kaadu bargaaku komentaru ar ieteikumiem...
Publicēts: 19.03.07 15:03
 citēt
taisnība, bet vai biezhi nav tā ka mees nemaz neuzraxtam to slikto kritiku! ja bildei ir kaada ir... mees neizsakam objektiivo viedokli, neieliekam to 333 vai 222 kaadreiz un tur peec kaada laikam par vinju sabalso 555 taadi pashi kaa shis pok3 lietotaajs kas ievietojis bildi... un kaapj tikai liimenis shiem lietotaajiem, sadomaajas nezin ko no sevis... varbuut tomeer nevajadzeetu ignoreet vnk svakaas bildes, bet arii tur sad un tad atstaat kaadu bargaaku komentaru ar ieteikumiem...

Reklāma nav problēma. Ja kāds reklamē ka pieņem alumīnija tačkas un citus alumīnija metāllūžņus tad lai nebāžas ar plastmasas spainīšiem. Problēma ir bailes saukt lietas savos vārdos.

Tā nu viš i - bilde sūds vai arī bilde nav sūds. Un kad sāk glaudīt par sūdiem pa galviņu tad kas ta tur var būt :)

Neaizmirsīsim, ka šeit ir amatieru un (neļaunojoties) iesācēju saiets...un to, ko es atļaujos vērtējot pret bildētāju minētajā līmeni, nekad nebūs pret profiem, kuriem rupjas pieejas netiek piedotas (arī mani neviens nesaudzē, un arī nevajag to darīt).
Ļoti daudzi bildētāji ir sasnieguši labus rezutātus, bet no sākuma kā bija??? Kad pirmo reizi nopērk fotoaparātu, tad viss, kas saskatīts caur objektīvu ir "šedervs", un jāpaiet labam laikam, lai saprastu, kāpēc pie bildes neviens neiet vai slikti vērtē. Tāpat ir jāpaiet laikam, lai pārslimotu reitingu slimību (daudzi ar to mokās visu laiku un netiks vaļā)...un te ir tā tautas vieta, lai ātrāk palīdzētu tikt pie labiem darbiem...
...par sevi, es zinu, kas es esmu, un zinu, ko es varu, labāk pagaidām nevaru, un neatkarīgi no vērtējuma zem bildes, tā uz papīra nepaliks skaistāka, vienīgi iegūstu vielu pārdomām.
Publicēts: 19.03.07 15:48
 citēt
Bet attieksme, bet attieksme.

laps pedagogs 1-klasē neprasa integrāli...bet līdz integrālim arī nonāk, bet ne visi, un kā uzreiz atlasīt varošos, un DOMĀJOŠOS...attiksme manā uztverē ir cilvēci'ba
Publicēts: 19.03.07 16:17
 citēt
Tāda galvas glaudīšana (gan no pedagogu, gan vecāku puses) ir novedusi pie tā, ka tagad no vidusskolas sola nāk ārā pamatīgs daudzums duriku, lepojas ar 5niekiem un 6niekiem. Te tas pats - atrāda sūdukus un ir cilvēki, kas gatavi to atbalstīt.
Publicēts: 19.03.07 16:48
 citēt
laps pedagogs 1-klasē neprasa integrāli

Oi ku sarežģīti. Es i nemaz tolkom nezinu kas tas integrālis, vainu stundas bastoju vai prosto neatceros. Bet atceros kad skolotājs man par elementāru ujzdevumu matenē 2 ielika es kautkā neapvainojos uz viņu. Neteicu ka učuks duraks un ka mana atbilde uzdevumā ir kruta, pofig ka nepareiza zato kruta. Neļečiju učuku par to ka viņš ir ieciklojies uz savām stulbajām aprobežojošajām trigonometrijas formulām, nepieprasiju savā nepareizajā risinājumā saskatīt manas jūtas un atbildē ieslēpto dziļo jēgu.

Kādi spējīgie ? Kādi nespējīgie. Kas jāatlasa, kas jāizšķiro ? To gan nesaprotu. Tāds fašismiņš vien sanāk.

Nu ja ka cilvēcība, tipa tomēr tai cilvēībai vajadzētu būt kā minimums divpusējaii, tobiš abpusējai. Te nevar būt ne runas no sērijas tev iedon pa muti no vienas puses bet Tu pagriez arī otru pusi :) Būļšic bibļeiskijs.

Man tādu jauku citātu iz kino pastāstija " vsje biļi ļuģi kak ļuģi, no v aģin ģeņ vsje staļi iģiotami" :):):):) Manlieks tas "oģin ģeņ" apmēram sakrīt ar laiku kad sāka izdot žurnālu Next Foto un canon pažiņoja par filmu aparatūras ražošanas beigām :)

Kā naglai uz galvas! ;)
Publicēts: 19.03.07 16:48
 citēt
Tāda galvas glaudīšana (gan no pedagogu, gan vecāku puses) ir novedusi pie tā, ka tagad no vidusskolas sola nāk ārā pamatīgs daudzums duriku, lepojas ar 5niekiem un 6niekiem. Te tas pats - atrāda sūdukus un ir cilvēki, kas gatavi to atbalstīt.

Un arī tiesa.
Publicēts: 19.03.07 18:04
 citēt
man visi pēdejie patīk...piedzimāt, un uzreiz kokā augšā- tas ir sākāt labi bildēt...neatkarīgi no bloga, cikiem esiet palīdzējuši noslīpēt fotomācēšanu...ņemt mēs visi mākam, kā dot, tā (palasot rakstīto)
Publicēts: 19.03.07 18:18
 citēt
Oi ku sarežģīti. Es i nemaz tolkom nezinu kas tas integrālis...
Elementaari, kas gluzji preteejs diferenciaalim /ne tam, kas autinjaa starp kardaanu un 1/2-asiim!/. Bet "intergreet" taa kaa summeet, taa kaa pieskaitiit noziimee.
Publicēts: 19.03.07 21:38
 citēt
Ceru, ka ne Sandijs, ne Ievish nestrādā pedagoģijā. Ja tā, tad paldies un lūdzu nemēģiniet.
Publicēts: 19.03.07 22:29
 citēt
Ceru, ka ne Sandijs, ne Ievish nestrādā pedagoģijā. Ja tā, tad paldies un lūdzu nemēģiniet.

baidos, ka kļūdies
Publicēts: 19.03.07 22:34
 citēt
Stradaa gan.. :) Par vienu gan zinu! :)
Publicēts: 19.03.07 22:37
 citēt
Haiduks šķiet ir nedaudz iesvilies un nesaskata nedaudz iepriekš rakstītajā ko rakstītāji gribējuši pateikt.

Tā nu viš i - bilde sūds vai arī bilde nav sūds. Un kad sāk glaudīt par sūdiem pa galviņu tad kas ta tur var būt :)

Reti kurš spēj saglabāt mieru, kā es...man stresu nevajag.
www.fotoblog.lv... der padomāt, ja šito ieliktu kā 1-mo bildi kāds...
Publicēts: 19.03.07 23:22
 citēt
Haiduks šķiet ir nedaudz iesvilies un nesaskata nedaudz iepriekš rakstītajā ko rakstītāji gribējuši pateikt.

Haiduk, nu ne visis cilveeki var straadaat par skolotaajiem un lielaakaa dalja tomeer maacaas no savaam kljuudaam... viss ir labi - ir dalja, kas labpraat dod un ir taada dalja, kuri vienkaarshi par to nedomaa un ja situaaciju nevari mainiit, atliek to pienjem... ir nervu shuuna aiztaupiisies... nav jau taa, ka te tikai vienaldziigie savaakushies... var jau maaciities skatoties vien darbos un be tekstiem iztikt, kaut arii labpraat lasu... var kaadu veestuliiti nosuutiit... ir labi ;)
Publicēts: 20.03.07 08:50
 citēt

baidos, ka kļūdies

Pedagoģija pamat-/vidusskolas līmenī maķenīt atšķiras no augstākās ;)
Tajā pirmajā toč negribētu...
Publicēts: 20.03.07 10:13
 citēt

Haiduk - šoreiz noklusēšu.

man gan ir ko bilst :D jo par manu idejiski liidziigo bildi www.fotoblog.lv... veerteejums ir pavisam cits kas apstiprina Haiduka vaardus :wink:
Publicēts: 20.03.07 10:14
 citēt
Bet velti - ja es strādātu skolā, tad pilnīgi noteikti pacenstos, lai spējīgie strādā atbilstoši savām spējām, nevis iznieko savu laiku visādu dulburu dēļ :)

Publicēts: 20.03.07 10:15
 citēt

man gan ir ko bilst :D jo par manu idejiski liidziigo bildi www.fotoblog.lv... veerteejums ir pavisam cits kas apstiprina Haiduka vaardus :wink:

Vai es esmu vienīgā, kurai šķiet, ka šīs bildes ir ļoooooti dažādas? ;)
Publicēts: 20.03.07 10:21
 citēt
kobis, Tev tā bilde ir "idejiska" ?
surprise, surprise ...

:D
Publicēts: 20.03.07 10:36
 citēt
Labi labi ne tur un ne taa ieliigu :oops:

turpinaashu lasiit un izgliitoties mosh kaadreiz vareeshu arii komentaarus sheit raxtiit, un peectam tos aizstaaveet :wink:

sorry par spmu
Publicēts: 20.03.07 13:24
 citēt

Vai es esmu vienīgā, kurai šķiet, ka šīs bildes ir ļoooooti dažādas? ;)

neesi vieniigaa...
Publicēts: 20.03.07 18:01
 citēt
bildes pavisam savaadaakas.
vienai ir fiilings, vienai nav.
Publicēts: 20.03.07 18:50
 citēt
Par to paidagogjiju - Ljepeckas paidagogjiju veel atminiet?
Publicēts: 20.03.07 21:29
 citēt
Labi Kobi ideja līdzīga bet izpildījums???? Ar eosu var stingri labaak.....Ja ir taadaa kvalitaatee bildee tad tas grauj visu feelingu...:/ taas bildes ja godiigi nevar saliidzinaat.....:/
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):