СY ir ta nu piegaismošanai, vai kadai mazai studijai, gan visa regulēšana gan vis parejais ir tads kā jau lētais gals. PRO nav ari pārāk dargais, bet vairāk vai mazāk piemērots nopietnam darbam. Pilnīgi pietiek vidēja līmeņa studijas bildēšanai. Auroras un Bouweni protams ir labāki, bet ir viens bet, vai viņi sevi atmaxā? Jo tās gaismas ir domātas lielām slodzēm kad ir bildējams nepārtraukti vairākas stundas un katru dienu.
Protams, ka Auroras ir labas , bet par bowensiem gan neesmu sajusmaa. Pēdējie bowensi ar kuriem bildēju visu laiku kārās, un pārkarsa, lai gan bija salidzinoši maz lietoti Bet pagaidām tādu naudu nevaru pacelt.
Par Aurora zibspuldzēm it kā neko pārāk sliktu pagaidām nevar teikt... Teorētiski ir vērts apsvērt, vai par samērā līdzīgu cenu labāk nepaņemt Aurora Orion, nekā Walimex...
Lietoju Walimex CY 400 ne karst , ne karās, nezinu kas tie par bouweniem kuri kārās un karsa, protams ja bildē burst modā kādu stundu vai divas tad ne to vien var uzkarināt, bet tā neesmu starpību starp Bouwenu un Walimex pārāk lielu izjutis, ja neskaita pārlādes ātrumu, bet tas jau ari atkarīgs kāda jauda ir uzgriezta.
chukmasoff:Lietoju Walimex CY 400 ne karst , ne karās,
Gan jau ka CY 420 , jā man ar tā bija daudz gan nelietoju jo tā jauda man bija par lielu vai par mazu lietoju mazākas un lielākas. Starp citu Sokolovs tas kas www.platinumvs.com bliež ar Walimex CY 420 lielos daudzumos un neko , Bowens man nepatīk deļ neadekvāti eugstās cenas un arhaiskās konstrukcijas. Par tik augstu cenu var nopirkt 3 gab modernākus un funkcionālākus TĀDAS PAŠAS kvalitātēs ķīniešus. Protams ja ir diži plānu un biški vairāk naudas iesaku šito , pagaušo nedēl pamēģināju PRIOLITE M500 www.priolite.com... , PATIKA. Šim iekšā AĶI bliež bez štepseļa kā prieks!!
chukmasoff:Lietoju Walimex CY 400 ne karst , ne karās,
Gan jau ka CY 420 , jā man ar tā bija daudz gan nelietoju jo tā jauda man bija par lielu vai par mazu lietoju mazākas un lielākas. Starp citu Sokolovs tas kas www.platinumvs.com bliež ar Walimex CY 420 lielos daudzumos un neko , Bowens man nepatīk deļ neadekvāti eugstās cenas un arhaiskās konstrukcijas. Par tik augstu cenu var nopirkt 3 gab modernākus un funkcionālākus TĀDAS PAŠAS kvalitātēs ķīniešus. Protams ja ir diži plānu un biški vairāk naudas iesaku šito , pagaušo nedēl pamēģināju PRIOLITE M500 www.priolite.com... , PATIKA. Šim iekšā AĶI bliež bez štepseļa kā prieks!!
Man ir šītās es tak biju kļūdijies ar burtiem ne CY bet CV
A jāunās , jā man vienīgais kursabiedrs no fotoskolas kurš vēl strādā par Fotogrāfu Latgalē dragā ar viņām nosnstopā sadjikus školas un bēdu nezinot Pat šitās 400w nesmu lietojis ar nosaukumu Walimex , tik līdzīgas ar kautkādu citu.
Nav ne vainas, es esmu ar savējām vecajās telpās tikai dažas reizes paprovējis bet ta pa nopietno, ne sila ne kārās, bet bija ok, tagad pec jaungada jaunajās telpās tad vares konkreti padzenāt. Tādas pašas tikai dažādu jaudu ir Cēsiniekiem.
chukmasoff:Nav ne vainas, es esmu ar savējām vecajās telpās tikai dažas reizes paprovējis bet ta pa nopietno, ne sila ne kārās, bet bija ok, tagad pec jaungada jaunajās telpās tad vares konkreti padzenāt. Tādas pašas tikai dažādu jaudu ir Cēsiniekiem.
Jā viņām tur veselas kādas 4-5 liekas. Strādā labi. TIKAI viņām visām ir viena problēma ko var atklāt tik strādājot. Tas ir viesiem šitiem Multiblitz kloniem , viņas nevar normāli vertikāli noturēt LIELOS softboxsus , man pat nācās speciāli ieurbt caurunu fiksaātorā lai 90* leņķi var vienkarši skrūvi ieskrūvēt citādi galva sāk "Knābāt" slīd uz leju jo fiksatoram nav ne zobu ne gropju tik "Plakne pret plakni" pievelkams
coop:PAg pag.. Tad jau sanāk ka WAlimex ir gan CY , CV un PRO... jo CY izskatās šitā http://www.laptop.lv/index.php?page=precesinf&precesid=4713
Tas ir vecais modelis NE PRO tāds bija man un Sokolovam un Dīķim , ta ir analoga blice ar jaudu ~420 . Jaunā versija walimex pro Studioset VC-400 ir chukmasoff un vēl no bloga Cēsu studijā Vintovkai @ Ko un vēl dažiem. Tām ir digitala vadība un pa 5% mazāka jauda.
Salīdzini kaut vai jaudas 150Ws un 400Ws principā 3x mazāka jauda un kā likums šādas mazas blices nav paredzētas necik leilai slodzītei tik puķītes pabildēt . Pec dizaina tās visas ir viena ražotāja zem dažādām tirdzniecības matkām esoši letuči
Salīdzini kaut vai jaudas 150Ws un 400Ws principā 3x mazāka jauda un kā likums šādas mazas blices nav paredzētas necik leilai slodzītei tik puķītes pabildēt . Pec dizaina tās visas ir viena ražotāja zem dažādām tirdzniecības matkām esoši letuči Digitāla vadība ļauj vienkarši vieglāk strādāt. Ja tu jaudu uzstādi ar vienkaŗsu potenciometru vai arī pēc "Vienībām" tev vienkarši vieglāk uzlikt "Vienības" pēc skaitļiem kas ataino jaudas vienības nekā pēc apstraktas potenciometra pozīcijas. Ja stādi jaudu vairākām blicēm vienkaršāk piemēram uzlikt veinai 4 vienai 7 vienai 3 nekā "Kautkur pa vidu kautkur pie beigām kautkur starp sakumu un vidu Tāpat arī jauda tiek kontrolēta elektroniski PROTAMS ka manuāla sistēma no veinas puses itkā ir drošāka tomēr mazāk kam saiet uz īso ķineišiem iecienītās sliktās montāžās dēļ bet tas ir samērā nosacīti. Piemēram jau minetā Interfit savulaik mati celās stāvus atjaucot korpusu un ieraigot ka "Montāžā veikar ar drātīm" šķibi greizi neprasmīgi ar tām saļodējot dažādus blices mazglus , taga montāža šiem esot dadz kvalitatīvāka ta visaz meistars kas vņas reziēm remontē vēstija Piemēram man ir viena ļoti iecienīta Walimexs blice frēzēta dūralumīnija korpusā , to es savulaik no viena kolēģa pa sviestmaizi atpirku jo "Slikti gāja" un remontējas ar paris reizes. Atjaucu vaļa pārlodēju pašrocīgi visus acīm redzami aukstos lodējumus nomainiju prastu drāšu mudzeklūs uz ekranetiem kūlīšos savilktiem un kopš tā laika tā bliece ĻOTI MAZU IZMERU man šancē kā pulsktens jebkuros klimatiskos apstākļos. Ķineiši jau neko neizgudro , viņi zog parbaudītas un labi atstrādātas konstrukcijas tās "Noracionalizē" uz viņue ražotnēs pieejamiem matereāliem un "Ražo" LĒTĀ cena uz rokas montāžu zemi kvalificēta darbaspēka izpildījumā. Pats "Parmontē" un shēma strādā kā prieks Tā teikt lieti noderēja Elektromehāniskā tehnikuma mācību prakese , pieredze pie VEF konvejaeriem un armijas pieredze ar dažādām "Konstrukcijām"
chukmasoff:Nav ne vainas, es esmu ar savējām vecajās telpās tikai dažas reizes paprovējis bet ta pa nopietno, ne sila ne kārās, bet bija ok, tagad pec jaungada jaunajās telpās tad vares konkreti padzenāt. Tādas pašas tikai dažādu jaudu ir Cēsiniekiem.
Jā viņām tur veselas kādas 4-5 liekas. Strādā labi. TIKAI viņām visām ir viena problēma ko var atklāt tik strādājot. Tas ir viesiem šitiem Multiblitz kloniem , viņas nevar normāli vertikāli noturēt LIELOS softboxsus , man pat nācās speciāli ieurbt caurunu fiksaātorā lai 90* leņķi var vienkarši skrūvi ieskrūvēt citādi galva sāk "Knābāt" slīd uz leju jo fiksatoram nav ne zobu ne gropju tik "Plakne pret plakni" pievelkams
Nu aurorai jau arī ļoooti cīši tā skrūve jānovelk, lai lielais oktabox negāstos lejā... tur kaut kādi berzes gredzeni tikai ir, nekas jau cits
Walimex CV sērijai ērta un daudzfunkcionāla digitālā vadība.
Interfit kompaktāks, vadība analogā izmantošanā loģiska un ērta, funkcionalitāte nepietiekama, "-" trokšņains ventilators, "-" bajonetei ne visi "loriņi" viegli uzmaucami un nofiksējami, bija nepieciešams remonts kas aizņēma ilgu laiku bet nebija sevišķi "apgrūtinošs" maciņam.
tagad vēl ir ar PLUS galā nosaukumam, tās var ar pulti regulēt: gaisma (linkā 400w, bet ir arī 200, 300 un 600 (nav 1000w, tāda ir tikai bez PLUS)) - www.foto-walser.biz... pults (var kontrolēt līdz 7 gaismām) - www.foto-walser.biz...