forum.gif
Cik ilgi atlika?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / [Slēgts] Cik ilgi atlika?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.12.10 16:39
 citēt
Man tads jautajums sodien paradijas - Cik ilgi var turpinaties ta mps padarisana, vai varam noformulet savadak - Cik ilgi atlika dzivot Fotoblogam?

Varbut pietiek publicet atkritumus, muzigi sudzeties, bezgala spamot?

Bet varbut tiesi saja bilde mes redzam Fotobloga nakotni?

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.12.10 16:59
 citēt
MPS padarīšana turpināsies'tikmēr, kamēr nefiltrēs, par ko balso...... . lai brīvi filtrētu ir jābūt, neatkarīgam no reitingu/draugu būšanas, un arī jāprot sakarīgi no'vērtēt[ kaut kas jāzin, no fotogrāfijas] . ņemot vērā šo apstākli, var droši apgalvot, ka MPS, pastāvēs mūžīgi.....
www.fotoblog.lv... - neapzināts MPS ...te bez komentāriem.....
apzināti, MPS stilā liktas bildes, pēc signāla, var pārtraukt ievietot, ja vien tas nav protesta/cīņas veids, bet neapzinātajam MPS Kaščeja mūžš garantēts ................................:bad_smile:
Publicēts: 22.12.10 17:00
 citēt
Sāc pats ar sevi, neskaties uz citiem :) kad pats beigsi mps publicēt tad arī citi lēnām beigs :grimace:
Publicēts: 22.12.10 17:02
 citēt
Oliss:Sāc pats ar sevi, neskaties uz citiem :) kad pats beigsi mps publicēt tad arī citi lēnām beigs :grimace:

Nu diezi vai šoreiz šī ir pareizā atbilde!!!
Publicēts: 22.12.10 17:04
 citēt
holly-roller:

Publicēts: 22.12.10 17:06
 citēt
Oliss:Sāc pats ar sevi, neskaties uz citiem :) kad pats beigsi mps publicēt tad arī citi lēnām beigs :grimace:

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.12.10 17:44
 citēt
eltoro:

Nu diezi vai šoreiz šī ir pareizā atbilde!!!

Tieši šoreiz ir pareizā atbilde.

Sen jau fotobloga lielākā vērtība ir forums, kur, lai arī ar ierobežojumiem, var iegūt informāciju, kura interesē.
Pie kam, šajā gadījumā bildes vērtība ir pat lielāka nekā pusplikam ritikofa skuķim, jo izraisa daudz vairāk emociju bloga pasažieros.
Publicēts: 22.12.10 17:53
 citēt
eltoro:

http://www.fotoblog.lv/img/221130/?cid=39915

Redz, šito bildi ieliku kā informatīvu bildi, šādus skatus redz reti un retais, bet plikas vai pusplikas meitenes var redzēt katru dienu netā, tv un dzīvē :)

Jūti atšķirību????????
Publicēts: 22.12.10 17:55 labots
 citēt
Cienitas BZH, kads sakars uzvardam ko jus nosaucat ar kadu sunja pakalu?

Tatad respektvi pec jusu domam ir patikamak skatities uz sunju pakalam, neka uz atkailinatam sievietem?

Ja es pareizi saprotu tad jums nepiecisama arsta palidziba, jo zoofilija ir nopietna psihologiska slimiba:face-wink:

:face-wink:
Publicēts: 22.12.10 18:02
 citēt
Vai nebūtu pareizāk, ignorējot iet tālāk...
Publicēts: 22.12.10 18:07
 citēt
Talak? Kur vel talak?
man liekas ka talak par so jau vairs nav kur!

:face-grin:

Bez saubam ka var iet ari talak, tikai diemzel 70% cilveki pievienojas jampadracim un atrod savos VINTAGE kastes daudz brinumu un peksni zem burtu salikuma MPS izpulice, a tie pareje 30% neipasi censas kko mainit, jo ieniemuysi poziciju - ignoret un iet talak...:face-wink:
Publicēts: 22.12.10 18:10
 citēt
ignoret un iet talak... Tā ir tāda strausu filizofija!!! Izliksimies ka viss ir kārtībā... tieši tā visa mūsu valstiņa kuļas uz priekšu.
Publicēts: 22.12.10 18:10
 citēt
galvenais, dari to kas patīk... Es neietekmējos uz slikto pusi un uz labo arī nē..:D
Publicēts: 22.12.10 18:22
 citēt
holly-roller:Talak? Kur vel talak?
man liekas ka talak par so jau vairs nav kur!

:face-grin:

Bez saubam ka var iet ari talak, tikai diemzel 70% cilveki pievienojas jampadracim un atrod savos VINTAGE kastes daudz brinumu un peksni zem burtu salikuma MPS izpulice, a tie pareje 30% neipasi censas kko mainit, jo ieniemuysi poziciju - ignoret un iet talak...:face-wink:

mani tas ar izbrīna, nu labi viens vai divi, tad vēl ir jautri .. bet mēra sajūtai jābūt. masveidā tas jau ir kautkas līdzīgs miskastei.
Publicēts: 22.12.10 18:32
 citēt
bet bilde ir TOPaa :big_smile: un pat ne peedeejaa vietaa :haha:
Publicēts: 22.12.10 19:30
 citēt
versatile:
holly-roller:

tad ar šo kantori ir cauri !
bez spama te tāpat kā bez lubrikanta...
Publicēts: 22.12.10 19:34 labots
 citēt
vispār jau konkrētā suņa pakaļas bilde arī lielākos izmēros cirkulē pa netu jau labu laiku, tākā Lienei_OK tīri formāli es domāju noteikti var piešūt svešas bildes publicēšanu, kas vismaz kādreiz skaitījās fuj un aizliegts. Skatīt tineye.com
Publicēts: 22.12.10 19:39
 citēt
Turklāt visas Lienes_OK bildes ir ''tā tīri neko'' :haha:
to varētu labot... :face-devil-grin:
Publicēts: 22.12.10 20:27
 citēt
phe - tie kas taisa iistos MPS un ar tiem lepojas - SHO juusu vaarsttiijumu nemaz nelasa - jo vinjiem taapat labi ;-ppppppp
Publicēts: 22.12.10 20:29 labots
 citēt
dansiga:phe - tie kas taisa iistos MPS un ar tiem lepojas - SHO juusu vaarsttiijumu nemaz nelasa - jo vinjiem taapat labi ;-ppppppp

Nu man krajumos ir vien no Taviem MPS...:face-wink:

Es lepojos ar to ka man ir tads sedevrs...

Tikai bikin zeel ka nav liela formata:face-grin:
Publicēts: 22.12.10 20:31
 citēt
ritikoff, varu aizsuutiit TIF ;-ppppppp u uzlikt autograafu!!!!!
Publicēts: 22.12.10 20:38
 citēt
Cienita Silvija Danelsone (53) pilnigi pietiks ja tev pietiks ieksas vinu tepat izlikt, tik part drosi ka sauci mani uzvarda...:face-wink:

Principa ja pasai negribas, es varu piepalidzet:face-grin:
Publicēts: 22.12.10 21:13
 citēt
autograafu!!!!!
autogrāfu, velogrāfu vai motogrāfu - TIK smagi takš nau.:grimace:
Publicēts: 22.12.10 21:17
 citēt
ritikoff, KUR es saucu tevi uzvaardaa?!!?!??!?! Un KAS tu tads par sogji, kursh nu tagad izvertees, kuras ir MPS u kuras nee? varbuut altjausi man pashai izveeleties?;-ppppp

haralds, nu tak ...... nu t a k ........ es vienkarshi net urpinaashu ;-p;-))))))
Publicēts: 22.12.10 21:20 labots
 citēt
Danelsone, trene atminu...

Meitene ar nomirusam kajam, tavs sedevrs...:face-wink:

Publicēts: 22.12.10 21:28
 citēt
ritikoff, man tavas atrakcijas ar sho bidli ir print skriin - taa ka vari necensties!!!!! nesaprotu tavu aktiviitaati .....
Publicēts: 22.12.10 21:34 labots
 citēt
Ka es sabijos!

:face-grin::face-grin::face-grin:

Man vienkarsi uzjautrina ka tu veljoprojam gatava acis izskrapet ka tev pateica un ar pirkstu paradija uz tavam kljudam, bet taja pasa bridi vienmer esi gatava piesieties pie jebkura cita cilveka darba ja vins vienkarsi tev nesimpatize...

Un ja, Ritikoff ir mans uzvards...

Brinies, vai veljoprojam nesauci?!:face-grin:

Priecigu un jautru vakaru!

Publicēts: 22.12.10 21:46
 citēt
ritikoff, zini ...... ja tu liidz pat shim briidim neesi sapratis (arii pec muusu tikshanas dziivee ....) kaada ir mana attieksme pret normaaliem kritkjiem (pat pret tadiem, kas saka man neglaimojoshus vardus) .... tad ej pupaas!!!!!! Mani pilniigi neitneresee ko tu domaa par mani ..... Un ja jau tu saaki runaat par manu attieksi pret kritiku ... tad es , atshkjiriibaa no tevis, vismaz kritizeeteejau nensoaucu par iditou un nemekleeju kaa vinju sauc un cik vinjam gadu un kur dziivo ....... uttt un nesoslos sadot pa ppppppppurnu ;-pppppppppp
Publicēts: 22.12.10 21:51 labots
 citēt
Ja, aizskara?!:face-grin:

Es ta sapratu, bet tu laikam neesi sapratusi ka es tev nedevu nekadas atlaujas katru reizi pieminet manu uzvardu, it ipasi ja tas ir uzvards nevis niks, ka tev...:face-wink:

Ta ka pirms tam ka nakosreiz vinu pateikt, apdoma ko es Tev izdariju sliktu lai tu piesarnjot so lapu kartejo reizi pieminejot manu uzvardu...:face-wink:

Monitors labi rada? Cerams ka varesi izlasit un Pareizi saprast ko es domaju ar so tekstu!:face-wink:
Publicēts: 22.12.10 22:07
 citēt
Holly - roller ..... (triis reizes parlasiijju) .... JA TU pir,ms shii nika bija te ielogojies kaa RITIKOFFF ... kaapec lai es tevi ta nesauktu!?!?!?!? PAC aviniigs, ka ielogojies ar UZ VAARDU!!!!!
Publicēts: 22.12.10 22:10
 citēt
paldies par noradi uz nekorektu bildi, dzesta, lietotajs bridinats
topiks slegts
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):