MPS padarīšana turpināsies'tikmēr, kamēr nefiltrēs, par ko balso...... . lai brīvi filtrētu ir jābūt, neatkarīgam no reitingu/draugu būšanas, un arī jāprot sakarīgi no'vērtēt[ kaut kas jāzin, no fotogrāfijas] . ņemot vērā šo apstākli, var droši apgalvot, ka MPS, pastāvēs mūžīgi..... www.fotoblog.lv... - neapzināts MPS ...te bez komentāriem..... apzināti, MPS stilā liktas bildes, pēc signāla, var pārtraukt ievietot, ja vien tas nav protesta/cīņas veids, bet neapzinātajam MPS Kaščeja mūžš garantēts ................................
Oliss:Sāc pats ar sevi, neskaties uz citiem kad pats beigsi mps publicēt tad arī citi lēnām beigs
Nu diezi vai šoreiz šī ir pareizā atbilde!!!
Tieši šoreiz ir pareizā atbilde.
Sen jau fotobloga lielākā vērtība ir forums, kur, lai arī ar ierobežojumiem, var iegūt informāciju, kura interesē. Pie kam, šajā gadījumā bildes vērtība ir pat lielāka nekā pusplikam ritikofa skuķim, jo izraisa daudz vairāk emociju bloga pasažieros.
Oliss:Sāc pats ar sevi, neskaties uz citiem kad pats beigsi mps publicēt tad arī citi lēnām beigs
http://www.fotoblog.lv/img/221130/?cid=39915
Redz, šito bildi ieliku kā informatīvu bildi, šādus skatus redz reti un retais, bet plikas vai pusplikas meitenes var redzēt katru dienu netā, tv un dzīvē
Talak? Kur vel talak? man liekas ka talak par so jau vairs nav kur!
Bez saubam ka var iet ari talak, tikai diemzel 70% cilveki pievienojas jampadracim un atrod savos VINTAGE kastes daudz brinumu un peksni zem burtu salikuma MPS izpulice, a tie pareje 30% neipasi censas kko mainit, jo ieniemuysi poziciju - ignoret un iet talak...
holly-roller:Talak? Kur vel talak? man liekas ka talak par so jau vairs nav kur!
Bez saubam ka var iet ari talak, tikai diemzel 70% cilveki pievienojas jampadracim un atrod savos VINTAGE kastes daudz brinumu un peksni zem burtu salikuma MPS izpulice, a tie pareje 30% neipasi censas kko mainit, jo ieniemuysi poziciju - ignoret un iet talak...
mani tas ar izbrīna, nu labi viens vai divi, tad vēl ir jautri .. bet mēra sajūtai jābūt. masveidā tas jau ir kautkas līdzīgs miskastei.
vispār jau konkrētā suņa pakaļas bilde arī lielākos izmēros cirkulē pa netu jau labu laiku, tākā Lienei_OK tīri formāli es domāju noteikti var piešūt svešas bildes publicēšanu, kas vismaz kādreiz skaitījās fuj un aizliegts. Skatīt tineye.com
ritikoff, KUR es saucu tevi uzvaardaa?!!?!??!?! Un KAS tu tads par sogji, kursh nu tagad izvertees, kuras ir MPS u kuras nee? varbuut altjausi man pashai izveeleties?;-ppppp
haralds, nu tak ...... nu t a k ........ es vienkarshi net urpinaashu ;-p;-))))))
Man vienkarsi uzjautrina ka tu veljoprojam gatava acis izskrapet ka tev pateica un ar pirkstu paradija uz tavam kljudam, bet taja pasa bridi vienmer esi gatava piesieties pie jebkura cita cilveka darba ja vins vienkarsi tev nesimpatize...
ritikoff, zini ...... ja tu liidz pat shim briidim neesi sapratis (arii pec muusu tikshanas dziivee ....) kaada ir mana attieksme pret normaaliem kritkjiem (pat pret tadiem, kas saka man neglaimojoshus vardus) .... tad ej pupaas!!!!!! Mani pilniigi neitneresee ko tu domaa par mani ..... Un ja jau tu saaki runaat par manu attieksi pret kritiku ... tad es , atshkjiriibaa no tevis, vismaz kritizeeteejau nensoaucu par iditou un nemekleeju kaa vinju sauc un cik vinjam gadu un kur dziivo ....... uttt un nesoslos sadot pa ppppppppurnu ;-pppppppppp
Es ta sapratu, bet tu laikam neesi sapratusi ka es tev nedevu nekadas atlaujas katru reizi pieminet manu uzvardu, it ipasi ja tas ir uzvards nevis niks, ka tev...
Ta ka pirms tam ka nakosreiz vinu pateikt, apdoma ko es Tev izdariju sliktu lai tu piesarnjot so lapu kartejo reizi pieminejot manu uzvardu...
Monitors labi rada? Cerams ka varesi izlasit un Pareizi saprast ko es domaju ar so tekstu!
Holly - roller ..... (triis reizes parlasiijju) .... JA TU pir,ms shii nika bija te ielogojies kaa RITIKOFFF ... kaapec lai es tevi ta nesauktu!?!?!?!? PAC aviniigs, ka ielogojies ar UZ VAARDU!!!!!