Ar sievietēm vaig STRĀDĀT saprast viņu vēlmes un domas iejusties viņu ādā Mieīgi var atkausēt pat visledaināko būtni vaig tik ar viņu parunāt , alkahols un citas uzbudinošās vielas bieži "Atspoguļojās sejā acīs" taka tas reti kad der bet viss citss iedarbojās teicami. Modeļi jājūt jāsaprot kas viņam patīk kas traucē , dažreiz atbrīvoties palīdz pavisam elementāras lietas. Ko jūs domajiet te tie Krievu meistarklašu pasniedzēji BAIGI māca ko darīt , da nē vairumam pat nepielec kā viņi to spēj ISTĒNĪBĀ dzeki viekārši harizmātiskas personības kuras pilnībā pakļauj sev modeli un dara ko grib , JA TĀ izdrīs kāds losis viņš maigākā gadijumā dabūs no modeļa pa feisu Modelis ne ar ko netširās no "Parastas sievietes" ja neprotat gana iejūtīgi izturēties pret sievietēm būs jums kā Fomogrāfam Stulbim , nekas nesanāk nekas neizdodas STĪVAS LELLES
tas gan. harizmu vajag. dazhreiz pietiek vienkarshi ar nekauniibu, bet tas jajut - jo ir kas pakljaujas (parsvara tieshi stipraas sievietes) un ir kas nosleedzas sevii vel vairak (vaajaakas un emocionalakas butnes).
PĒC arī, bet tas jau vairs bilžu kvalitāti neietekmē...
Nezinu nēzinu , man kādreiz koļeģi brīnijās un pozitīvi apskauda "Kā tu ar tiem skuķiem tiec galā" nāk bariem un ar visam dari ko gribi TĀDAS BILDES beigās piķi nezolo. Paši žēlojās ka šiem esot "Man gan kā atnāk un saka , Labāk neakstīsimies liec to verķi malā un ķeramies pie lietas " es parasti par šito smējos man patik bildēt taisit tikai at modeliem KURI MAN PATĪK gan pēc stila gan skata varu taisīt visu kas man ienāk prāta , un viņi man pakļāujās un dara visu kas mani vajadzīgs jo zin bet gelvenais JŪT ka viņas nekas nepdraud A kas atiecas uz Sex ka jau neskaitāmas reizes esmu teicis KĀPĒC NĒ ja ir patīkama būtne un viņai ir tāda velēšanās , JA GRIB JĀUZPRASA es par šo lietu varu padomāt , bet tas noteikti nebūs ne uzraiz ne drīz , un visas iniciātīvas tikai no meičas puses Man visi moedļi zin ka pie manis vīnas var atļauties da pilnīgi jebko , un ja tas nebūs ieriekš sarunāts NEKAS viņai par to nebūs varu piespēlēt un uzturēt "Tēmu" manispec ja tas palīdz manai iecerei kāpēc nē. Katrā ziņā pašam nakad nav nācies nedz meklēt modeļus nedz izmantot to par ieganstu venkarši nodržties. Man tāpat gana daudz bija tādu kuras velāk pēc sesijām un tusiņīem ērti iekartojās turpat studijā esošā dīvaniņā uz paliķsanu Laukā nemetu bet regulāri gadījās ka pēc laika kāda veiklāka iekārtojās pirmā un iepriekšējā skatuvi pameta Kā lielāko savu trūkumu no visām savām sievietēm esmu saņemis pārmetumus par divām lieta PILNĪGU vienaldzību pret slavu un kaislībām Gribi ko panakt PATI arī pūlies Darbā tas ļoti palīdz , nav problēmu ar modeļiem un laulenēm
Luni, a kā ir labāk, "visu" paveikt jau studijā vai tomēr foršāk vēl aiziet uz kādu diseni (bāru), tad vest mājās, vai arī pēc sesijas vest mājās? Ja mājās sieva gaida, tad jau laikam labāk tur pat studijā... Bet tas tā pa nesmuko, man tā šķiet. Ja jau pat Znarokam ir jūtas, tad jau tām gaļiņām, kas tiek bildētas arī varētu būt, ne?