eltoro:
Tas tiešām būtu risinājums un piedevām iespējams atveseļotu blogu.
diez kaa tu justos, piemeram, ja atveseloshanaas saktos ar tevi?
Atceros, kad es gadus atpakaļ liku blogā 1. bildi, man bija skaidrs, ka ir jādomā, ko publicēt, jo šim saitam bija reputācija. A tas, kas notiek tagad ir pilnīga "ras3,14zģaistvo!!!! Atvainojos, ka tik pŗetīgi tieši.
Spriežot pēc iepriekšējām diskusijām, tev ne tikai ar spriešanas spējām, bet arī lasīšanu ir grūtības. Būtu tāda iespēja, tad speciāli tev rakstītu lēnāk un ar lielākiem burtiem.
Shadow:
diez kaa tu justos, piemeram, ja atveseloshanaas saktos ar tevi?
Atceros, kad es gadus atpakaļ liku blogā 1. bildi, man bija skaidrs, ka ir jādomā, ko publicēt, jo šim saitam bija reputācija. A tas, kas notiek tagad ir pilnīga "ras3,14zģaistvo!!!! Atvainojos, ka tik pŗetīgi tieši.
Bija diezgan daudz dalībnieki, kuru viedokli un vērtējumu nevarēja nerespektēt. Diemžēl viņi šeit vairs nav, bet kā saka, zārks jau nevar palikt tukšā! Nu lūk, pildās blogs ar cita veida meistariem
Spriežot pēc iepriekšējām diskusijām, tev ne tikai ar spriešanas spējām, bet arī lasīšanu ir grūtības. Būtu tāda iespēja, tad speciāli tev rakstītu lēnāk un ar lielākiem burtiem.
fotobloga cilveki naks un cilveki ies. nav musu merkis visus te paturet. tas paliek katra pasha zinjaa. anyway, prieks, ka velaties uzlabot fotoblogu, man gribas tieshi to pashu, tachu nejau ar shiim metodem tadas tika ierosinatas, starp citu, jau pirmajaa gadaa, un blogam driz tadu bus 5
Shadow:fotobloga cilveki naks un cilveki ies. nav musu merkis visus te paturet. tas paliek katra pasha zinjaa. anyway, prieks, ka velaties uzlabot fotoblogu, man gribas tieshi to pashu, tachu nejau ar shiim metodem tadas tika ierosinatas, starp citu, jau pirmajaa gadaa, un blogam driz tadu bus 5
Atcerējos anekdoti par gandrīz sešgadīgo optimistisko meitenīti pie daktera....
holly-roller: Visi kliedz foruma ieraugot ka ta ir svesa bilde,nepieder tam autoram , bet kads piemers no Shadow?
Vai tad kaut kur ir teikts, ka foruma avatarā obligāti jābūt paša bildētai bildei + vēl ar savu feisu virsū? Nejauc fotoblogu ar face.lv - hoķ Āfrikas ziloni liec, ja tā labpatīkas
Ja godīgi man nepatīk, kas šobrīd notiek ar fotoblogu. Tie cilvēki kas grib padižoties ar MPS vispār ir nesaprotami. Labi, atzīstu ka arī mani darbi ir greizi, bet es tomēr cenšos no savām kļūdām mācīties un tās bildes kurās ir pamatota kritika, kuru pēc tam izvērtējot, atzīstu par tiešām par pareizām arī bildi izdzēšu. Jo es kā jauniņais negribu bojāt fotobloga tēlu, ka arī protams savu Es vienmēr esmu bijis par veselīgu kritiku un ja tas ir mēsls, tad tā arī pasaki, es par to padomāšu un ja tas manuprāt būs pamatoti tad arī klausīšu, bet es gribētu dzirdēt arī pamatojumu, kas diemžēl bieži izpaliek. Jo ne vienmēr pats MPS radītājs saprot ka viņs ir radījis kaut ko galīgi nebaudāmu. Nevienu dzēst vēl neēsmu saņēmis (pu pu puuu) bet man vairāk patīk ja aizrāda kas un kā ar vādiem, lai īsti pielec ko daru nepareizi un tad arī pats varu pārdomāt visu. Par laimi man nekad vēl nav bijusi pārāk asa kritika, viss caur puķītēm, bet toties tā ka es sapratu un atkārtot savu kļūdu negribu. Un paskaidrojiet cienijamie fotogrāfi (es tiešām domāju tos kas māk labi bildēt) Ko jums dod tas, ka ieliekat savas neizdevušās bildes? Tas kāds modes kliedziens vai kas? Vai tas kā palīdzēs Jums vai šai vietai? Daudzi jaunie pukst ka vecie viņus nepieņem. Bet loģiski, ja tu vēl neēsi savu vietu izkarojis. Bet pēdējo mēnešu tendence ir ka vecie kritizē visus jaunos un paši savās sadāļās liek bildes kuros jau paši nosaukumos liek burtu salikumu MPS. Un kāda jēga? Pats laikam nezinu kāpēc šo visu samurgoju, laikam gribējās izteikties. P.s. Paldies Ekoistam un visiem pārrējiem kas tomēr cenšās saglabāt bloga bilžu līmeni Paldies Lunim un Dansigai par to ka caur puķītēm man paradīja ka tā gluži nevajadzētu.
Shadow:holly, ja tev te napatik, varu palidzet aiziet. pajauta, nekautrejies
Junori! Nemāciet Saimnieku, kā bullim degunā riņķi ielikt! Nu - kolhozu laikos bez tā RGK (Rīgas gaļas kombināts) nevarēja realizēt. Tēvam fermā bij 40-īt eksemplāri. Visiem salikām....Bezprobļemno! Saimnieks ir saimnieks. Prošu ļubiķ i žalovaķ, kā dienestā mācīja....
Nu ja. Kā jau to varēja paredzēt, tad NEVIENS no lietotājiem neatbalstija draņķīgu bilžu skaita samazināšanu. No kā varam secināt, ka labas bildes nevienam nevajag, jo tur kopā parādās naids, skaudība, konkurence, atriebība etc.
Morāle: viss jāatstāj pa vecam vai arī jāveicina vēl sliktāku bilžu publikācija, lai knipsomāni iegūtu sirdsmieru.
P.S. Vienīgi mazliet dīvaini liekas tas, ka FotoBloga administratori arī nevēlas celt sava saita līmeni. P.P.S. Vēsture, kā zināms, atkārtojas... Atceramies ERfoto.
Pa manam pogu - "DZĒST" vispār jāizmet nafig (sor par nepiedienīgiem vārdiem). Tad vājās bildes automātiski pazudīs, jo tiks ignorētas, neradīsies strīdi, kašķi, visiem uzlabosies gremošana un vēdera izeja. Rezultāts: autori padomās vai ir jēgas likt bildi, kura nevienu neaizķer.
fotto, bus labi, gan jau ari tava smilshukaste iespides saulite Laumoni, taa jau ari ir domats! cilvekam daudz aizvainojoshak ir 0 komentaru/balsojumu neka 5 dzest!
starpcitu stāsts par Shadowa profila bildi ir tiešām ļoti interesants un bilde IR viņa fočēta.. Tiesa gan, tā ir PĀRFOTOGRAFĒTĀ no pasaules fotožurnālistikas fotoizstādes Perpinjanā Francijā tālajā 2006. gadā...
Shadow:fotto, bus labi, gan jau ari tava smilshukaste iespides saulite
Manā smilšukastē saule spīd pa pilnu klapi un tā izrunāšanās šeit ir tikai tā, sarunas uzturēšanai. Tobiš man nav problēmu ar izstādīšanos un bilžu novērtējumu - tas notiek citur.
Man fotoblogs ir interesants ar to, ka šeit forumā vienkopus apgrozās pietiekoši daudz cilvēku ar vēlēšanos fotogrāfēt, visādām fotogrāfu problēmām un fiksajām idejām. Protams, visu to var sadzīt rokā pa kaut kādiem blogiem u.c., vienkārši tas aizņem daudz laika.
Kāds ar maldīgu intelektu atbalsta sava paša nepareizu rīcību. Ziniet to, ka kāds kurš izdara kļūdu un atbalsta to, tas norāda uz intelektuāla brieduma trūkumu. Taču ir cilvēki kuri nožēlo ar vainas apziņu. Tas arī nedod vajadzīgo rezultātu. Tāpēc eksistē Skolotāja/Sekotāja tradīcija. Skolotājs sekotājam dod norādījumus rīcībai, lai tas būtu brīvs no vainas apziņas. Vai arī jūs vienkārši izstāstat Skolotājam šo kļūdu, kas notikusi ar jums, tad arī jūs tiekat ārā no vainas apziņas. Pat, ja jūs izstāstat to pats sev savā prātā, ka jūs esat izdarījis kādu kļūdu, prāts nomierinās. Kāpēc notiek kļūdas? Tāpēc, ka ir zināšanu trūkums. Kad jums iekšienē ir iedegta šī zināšanu liesma, jūs patreizējā mirklī kļūstat brīvs.
"man vajag !!! " "Laba tendence,katrs gaida,ka citi liks labās bildes,bet savas labās neliek. "
Šādus un vēl daudz kategoriskākus aicinājumus esmu dzirdējis daudzreiz un ne tikai šeit. Patiesībā tā ir frāze: "Parādi jebkuru savu bildi un es pateikšu, ka tā ir naturāls sūds, jo manas bildes ir labākas!"
Un vispār, beigās mēs nonāksim pie dziļi filozofiska jautājuma - kāpēc cilvēki liek bildes galerijās, kāpēc rāda savas bildes citiem? Kam to vairāk vajag - rādītājam vai skatītājam? Par Fotoblogu, protams, viss ir skaidrs, bet reālajā dzīvē?