forum.gif
Kur var labas bildes izgatavot?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Kur var labas bildes izgatavot?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.03.07 16:23
 citēt
kodak centrs uz audeju 1 laikam tada adrese. taja maja kur hotel centrs ir.
Publicēts: 19.03.07 17:47
 citēt
pameginat vecrigas kodaku. ir ok. meitenes pieshavushas.
Publicēts: 19.03.07 18:08
 citēt
Redzēju Hameleona darbus uz 40x60 papīra...super...
paprasi viņam
Publicēts: 19.03.07 21:23
 citēt
Šodien biju aizgājis uz JVK pēc dažām menbaltām bildēm (digitālas melnbaltas), bet visās bildēs redzams dīvains gļuks - sīkas un kontrastainas detaļas ieguvušas tādu kā nedaudz krāsainu oreolu. Piemēram, portrets ar ūsainu veci - viss (seja, acis, mati) normāls melnbalts, bet sirmās ūsas un uzacis ieguvušas brūngani sarkanīgas maliņas.
Varbūt es kaut ko ne tā daru?
Publicēts: 20.03.07 09:06
 citēt
Es nesu (suutu caur netu) uz fuji. [url=www.fuji.lv]www.fuji.lv[/url] Diezgan labi. Pāris reizes pirms tam iedevu Elkorā a tur laikam viņi paši drukā uz fotopapīra ar printeri. Kvalitāte - užas!
Publicēts: 20.03.07 11:21
 citēt
Ir bijusis ljoti negatiiva pieredze ar vecriigas Kodak saloniem tie kas zem firmas Vezir, bildes tiek taisitas Fuji salonaa tas kas pie pelmenjiem. Toreiz ciiniijos ar filminjaam, liidz aarpraatam, jo bildes kakainas, ar baigo ciiniishanos paartaisiija bet daudz labaak nekljuva, tik vien ka noveersa tehniskos braakjus. Vienu negatiivu sabojaaja ievilka striipu un teica ka mana kamera vainiiga. Tad nu paargaaju uz kodaku tas kursh blakus OLee tur viss bija baigi ok (ja vajadzeeja paartaisiija pa velti), bet tagad cik esmu staigājis garām izskatās ka tur ir remonts ;)
Publicēts: 20.03.07 13:07
 citēt
Kāda vaina tam pašam [url=www.fotki.lv,]www.fotki.lv,[/url] kam kantoris uz Valdemāra ielas? Es parasti vakarā augšupielādēju bildes viņu servakā, noformēju pasūtījumu un nākamajā dienā rīta pusē eju pakaļ bildēm. Ja nesanāk pa ceļam, šamējie piedāvā arī atsūtīšanu pa pastu.
Publicēts: 20.03.07 17:53
 citēt
ar veziru negatiiva pieredze, JVK neiepatikaas skeneshana no filmaam, nu nez, kapec taa.
parasti taisu un skeneju fotkaas. nav ne vainas.
Publicēts: 22.03.07 00:21
 citēt
man patīk fototehnika.lv - nu cik ir taisīts, tad divreiz pa šiem gadiem bildes divas uztaisītas ar krāsu nobīdi, a citādi ērti internetā pasūtīt caur programmu un eju pakaļ - 9/10sant - pa gabalu.
Publicēts: 22.03.07 01:21
 citēt
prasiet bez korekcijas lai bildes taisa, ato tas gudraas masihnas musdienaas ...
Publicēts: 24.03.07 21:11
 citēt
Taa kaa lielaakoties sanaak taisiit lielas bildes, tad nu jaaskaataas kur un ko taisiit. Peedeejaas nesu uz BFS taisiiju 30x45. Kvalitāte bija laba un izskatijās ka korekcijas nebija likuši. Vēl jāpainteresējas vai lielākas ar var uztaisīt. Piemēram iekš eris.lv var uztaisīt arī lielākas bildes un tad jau cena iet reekjinot no kvadraatmetra... ja nekljuudos kvadraatmetraa cena bija 27Ls, piem A0 bilde(118x85) sanaak 28Ls
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):