forum.gif
problēma - bildes vairāk kā 1000
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / problēma - bildes vairāk kā 1000
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.12.10 01:18
 citēt
Ja tik traki bija, varēji piekāpt ar karti, gan pārmestu uz USB flešu!
Publicēts: 27.12.10 01:22
 citēt
betas-apsargs:
chukmasoff:nu noperc citu ja tikai CF kartem, tad maxa 2-3 ls, un vispar kompim ja ir chipseta draiveri salikti un mamai vis ok, tad kompim fočiku vai telefonu jaatpazīst ta pat vien kā lielapjoma atmiņu.

zināms, zināms.. Bet tas dslr onkulītis pie manis stāv tik uz kādu laiciņu.. Bet labi, to ko man tiešam vajadzēja caur paintu laidu un kompī ir!

Njāaaa, vispār jau ari angīnu it kā caur anālo caumuru var operēt :D
Publicēts: 27.12.10 01:26
 citēt
laiksfoto_lv:Ja tik traki bija, varēji piekāpt ar karti, gan pārmestu uz USB flešu!

āaj, nav tik traki. izštukošu.. varbūt.. hehe..
Publicēts: 27.12.10 01:27
 citēt
chukmasoff:
betas-apsargs: zināms, zināms.. Bet tas dslr onkulītis pie manis stāv tik uz kādu laiciņu.. Bet labi, to ko man tiešam vajadzēja caur paintu laidu un kompī ir!

Njāaaa, vispār jau ari angīnu it kā caur anālo caumuru var operēt :D

Nu tas bij ātrāk nekā mudīties racionālākam variantam pakaļ, ātrumā ieskrēja galvā un viss, 2, 3 bildēm der tā: D
Publicēts: 27.12.10 01:33
 citēt
nja... vbispār jau vis ātrākais variants ir kompi pareizi sainstalēt no paša sākuma un sakonfigurēt ari, un tad jeb kādu agregātu kuram ir kaut kāda atmiņa, komopis pat bez uiedzimtajiem agregāta draiveriem atpazīst par labu esam kā lielapjoma atmiņu.Un uzlikt sistēmu un savest to lidz sajēgai nav sarežģīti , ja kāds tagad man teiks ka tas ir datoriķu lauciņš, tad pateikšu ka nee, jo es pazīstu vienu 15 gadus jaunu meiteni, kura pati sistēmu pārliek, un visu nokonfigurē savā kompī tā k\a vajag, pat man datoru remontnoiekam ar 20 gadu stāžu , izglītību un pieredzi, nebija kur piekasīties, jpo meituks vienkarši prot lasīt , un visu internetā atrod.Un viņa nav datoriķe , bet cieši iegrimusi mūzīkas mācībās.
Publicēts: 27.12.10 01:37
 citēt
chukmasoff:nja... vbispār jau vis ātrākais variants ir kompi pareizi sainstalēt no paša sākuma un sakonfigurēt ari, un tad jeb kādu agregātu kuram ir kaut kāda atmiņa, komopis pat bez uiedzimtajiem agregāta draiveriem atpazīst par labu esam kā lielapjoma atmiņu.Un uzlikt sistēmu un savest to lidz sajēgai nav sarežģīti , ja kāds tagad man teiks ka tas ir datoriķu lauciņš, tad pateikšu ka nee, jo es pazīstu vienu 15 gadus jaunu meiteni, kura pati sistēmu pārliek, un visu nokonfigurē savā kompī tā k\a vajag, pat man datoru remontnoiekam ar 20 gadu stāžu , izglītību un pieredzi, nebija kur piekasīties, jpo meituks vienkarši prot lasīt , un visu internetā atrod.Un viņa nav datoriķe , bet cieši iegrimusi mūzīkas mācībās.

Nē. nu lieta, tāda, ka šiten norāvos tā, jo nekādīgi to maitu nevarēja savest kārtībā. Nekas tāds nav bijis iepriekš unjā.
Bet jāpiekrīt gan vien ir!: )
Publicēts: 27.12.10 01:41
 citēt
Varbūt var arī sevi nelamāt, jo savulaik nācās brīnīties par vienu Canon 350d, kuru PC arī negribēja normāli ņemt pretī, bet beigās izrādījās, ka tā ir tikai konkrētā aparāta vaina. Gļuks.
Publicēts: 27.12.10 01:43
 citēt
chukmasoff:pazīstu vienu 15 gadus jaunu meiteni, kura pati sistēmu pārliek, un visu nokonfigurē savā kompī tā kā vajag, pat man datoru remontnoiekam ar 20 gadu stāžu , izglītību un pieredzi, nebija kur piekasīties, jo meituks vienkarši prot lasīt, un visu internetā atrod.
SHIT'ā meitēna priekšā pižikus, bubļas, mices, hūtes, pilotkas, furažkas, keponus un bobrenes nost! :grimace:
Publicēts: 27.12.10 01:58
 citēt
haralds:
chukmasoff:pazīstu vienu 15 gadus jaunu meiteni, kura pati sistēmu pārliek, un visu nokonfigurē savā kompī tā kā vajag, pat man datoru remontnoiekam ar 20 gadu stāžu , izglītību un pieredzi, nebija kur piekasīties, jo meituks vienkarši prot lasīt, un visu internetā atrod.
SHIT'ā meitēna priekšā pižikus, bubļas, mices, hūtes, pilotkas, furažkas, keponus un bobrenes nost! :grimace:

Nu ko tur, naff tur ne kāda ķīnas abece ar googļa tantes un youtuba palīdzību, un palasot vienu citu prātīgu forumu , enģeļu un krievu mēlēs vis notiekas.
Publicēts: 27.12.10 09:13 labots
 citēt
chukmasoff:naff tur ne kāda ķīnas abece ...
ТЫ мне это говоришь, Ты МНЕ это говоришь! tak vairums pilsoņu sauc "meistaru" un vairums fotkātāju bildes pa taisno no ziepenes tīklā, a kas grib bildes taustāmā formātā iet ar digitālo ziepeni uz arteli un saka "izņemiet filmiņu, es nemāku!":grimace:
malo togo, man darbā dāma, kuras darbs kontaktēt ar tipenēm, neprot *.PDF nolasīt - PC saka "no program associated with this kind of files, bla, bla, bla ..." un viņa apjūk. man nav žēl paskaidrot un ierādīt, bet viņa uzreiz sāk stāstīt, ka viņa pa angliski nesaprot un viņai starp citām ir arī tāda īpatnība, ka viņa, kad runā pati, nedzird.:face-sad:
cita starpā manam tētukam bija pazīstams tantuks, kuru izbesīja, ka televizātōrs bieži maitājās un ka meistari dārgi - nopirka grāmatu "kā pašam labot televizōru!" un laboja uz veselību!:face-smile:
Publicēts: 27.12.10 11:08
 citēt
laiksfoto_lv:Varbūt var arī sevi nelamāt, jo savulaik nācās brīnīties par vienu Canon 350d, kuru PC arī negribēja normāli ņemt pretī, bet beigās izrādījās, ka tā ir tikai konkrētā aparāta vaina. Gļuks.

Ūja.. Zin', es laikam tomēr piekāpšu kaukad, aparāts manās ķetnās tieši šī iemesla dēļ, dabūt bildes iekšā, man vairs nav variantu!
Publicēts: 27.12.10 11:17
 citēt
Droši!
Publicēts: 27.12.10 11:23
 citēt
Atšaut pasākumā vairāk kā 10 000 kadru,Tas ir spēcīgi !
Fotoaparātā kadru numerācijai ir 4 cipari,tātad atkārtojās ik pēc 10 000 kadriem,nevis 1000.Vobšem ņefig čerez žopu bildes celt kompī.Pieslēdz karti caur karšu lasītāju,uztaisi kompī folderi ar pasākumam piedienošu nosaukumu,iezīmē kartes foldera saturu(vai paņem visu DCIM folderi) un ar roķeli pārcel uz kompi,sagaidi kamēr pārkopējas, i vyss.
Publicēts: 27.12.10 11:32
 citēt
60uz5komats6:Atšaut pasākumā vairāk kā 10 000 kadru,Tas ir spēcīgi !
Fotoaparātā kadru numerācijai ir 4 cipari,tātad atkārtojās ik pēc 10 000 kadriem,nevis 1000.Vobšem ņefig čerez žopu bildes celt kompī.Pieslēdz karti caur karšu lasītāju,uztaisi kompī folderi ar pasākumam piedienošu nosaukumu,iezīmē kartes foldera saturu(vai paņem visu DCIM folderi) un ar roķeli pārcel uz kompi,sagaidi kamēr pārkopējas, i vyss.
Elementāri,Vatson! Pat es - apguvu.Vēl patika par to15-gadīgo datormeiteni. Ogrēniešiem - it kaimiņpuisis - otrais kurss darorprogramistos. Ja kas -teica -visu var.Izpalīdzīgs - nu stud:face-smile:ents. Uz PM.
Publicēts: 27.12.10 15:24
 citēt
laiksfoto_lv:Droši!

starpcitu līdz cikiem šodien dzīvojies tur?
Publicēts: 27.12.10 16:26
 citēt
Šodien apmēram līdz plkst.19:00 vari droši nākt.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):