forum.gif
50mm f1,4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 50mm f1,4
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 25.12.10 11:57 labots
 citēt
Sveiki, varbut kads var mani apgaismot ,kadel cenu atskiriba siem objektiviem ir tik liela?
www.salidzini.lv...=
un ar ko tas pa 170ls bus sliktaks neka tas par 300 Ls? Ir varbut kads ,kurs pardod 50mm fa f1,4
p.s atvainojos par garumzimeem :(
Publicēts: 25.12.10 12:11 labots
 citēt
del
Publicēts: 25.12.10 12:31
 citēt
Pats tādu nopirku pirms vairākiem gadiem pa 150 Ls un pārdot nav nekādas velmes, viens no labākiem objektīviem
Publicēts: 25.12.10 12:37
 citēt
m51:Sveiki, varbut kads var mani apgaismot ,kadel cenu atskiriba siem objektiviem ir tik liela?
www.salidzini.lv...=
un ar ko tas pa 170ls bus sliktaks neka tas par 300 Ls? Ir varbut kads ,kurs pardod 50mm fa f1,4
p.s atvainojos par garumzimeem :(

Starpības nekādas - manuprāt. Domāju, ka laptops nav cenu nomainījis.. :) Laptopa cena ir pat zemāka kā ebay-ā var nopirkt...
P.S. FxQuadro vari pajautāt, vai cena atbilst :)
Publicēts: 25.12.10 12:39
 citēt
ja 1.4 un 50mm tad tikai sigmu.
Publicēts: 25.12.10 13:47
 citēt
lkz:ja 1.4 un 50mm tad tikai sigmu.
kāpēc tā? :)
Publicēts: 25.12.10 16:05
 citēt
nikon forever:)
Publicēts: 25.12.10 17:36
 citēt
Te tak runa par penjutaksi isstas :D Canonam tas viens no nesakarigakajaiem stikliem , pirms paris gadiem nopirku talak par testiem nepalietoju stav nelietotss kastite.
Publicēts: 25.12.10 19:37
 citēt
Lunis:Te tak runa par penjutaksi isstas :D Canonam tas viens no nesakarigakajaiem stikliem , pirms paris gadiem nopirku talak par testiem nepalietoju stav nelietotss kastite.

Kad atbraukt savakt?! :)
Publicēts: 25.12.10 21:52
 citēt
holly-roller:
Lunis:Te tak runa par penjutaksi isstas :D Canonam tas viens no nesakarigakajaiem stikliem , pirms paris gadiem nopirku talak par testiem nepalietoju stav nelietotss kastite.

Kad atbraukt savakt?! :)

Vaig , drosji 200Ls un tavs , reali nepatika man vinsj. Zinu vel vienu kam nepatika tas pat mazak grib jo bix palietots un nav Riga :)
Publicēts: 25.12.10 22:26
 citēt
Kas tieši? Ir doma iepirkt, bet... skatos ko tauta runā:face-smile:
Publicēts: 25.12.10 22:46
 citēt
savai cenai ir 0k kanoniskais 50nieks
Publicēts: 25.12.10 22:55
 citēt
Tas daikts ir kā stikla veikals un cilvēka rokas ir kā zilonis. Būs biete.. gatavs un vari pirkt nākamo.
Ja pareizi atceros, tad arī uz stūriem asums arī tākā ne-pa savu cenu.
Publicēts: 25.12.10 23:08 labots
 citēt
PIRMKARRT vinam ne sjads ne tads zimejums , ne isti miksts ne isti portretnieks ne sjis ne tass. OTRASI vinam loti vargs AF motors del ta ar neriskeju staipit vinju lidz gadijumam "Varbut noder" no kolegj visi kam tads bijis vismaz vienreiz ir remontejusji AF motoru. Galvenais jau man nepatika zimejums , tada diapazona stiklam. Panemu par aptuveni tadu pasju cenu Macro 50mm 2,5 un jutos laimsigss , ass smuks zimejums un izturigs.
Publicēts: 26.12.10 00:33
 citēt
Lunis:PIRMKARRT vinam ne sjads ne tads zimejums , ne isti miksts ne isti portretnieks ne sjis ne tass. OTRASI vinam loti vargs AF motors del ta ar neriskeju staipit vinju lidz gadijumam "Varbut noder" no kolegj visi kam tads bijis vismaz vienreiz ir remontejusji AF motoru. Galvenais jau man nepatika zimejums , tada diapazona stiklam. Panemu par aptuveni tadu pasju cenu Macro 50mm 2,5 un jutos laimsigss , ass smuks zimejums un izturigs.

Bet varbūt tomēr tumšiem kaktiem noder:)
Publicēts: 27.12.10 18:40
 citēt
lkz:ja 1.4 un 50mm tad tikai sigmu.

sigmas sucks ;)
Publicēts: 27.12.10 19:39 labots
 citēt
Lunis:PIRMKARRT vinam ne sjads ne tads zimejums , ne isti miksts ne isti portretnieks ne sjis ne tass. OTRASI vinam loti vargs AF motors del ta ar neriskeju staipit vinju lidz gadijumam "Varbut noder" no kolegj visi kam tads bijis vismaz vienreiz ir remontejusji AF motoru. Galvenais jau man nepatika zimejums , tada diapazona stiklam. Panemu par aptuveni tadu pasju cenu Macro 50mm 2,5 un jutos laimsigss , ass smuks zimejums un izturigs.

asumā vienos vārtos izcērt visus zūmus, liniekus ieskaitot.
Nesaku, ka c 50 mm 1.4nieks ir kas izcils, nē. Bet cilvēkiem, kuri bildē savam priekam un grib diezgan universālu mm fiksu, par daudzmaz pieejamu ciparu, šis ir gandrīz obligāts pirkums. Vēl tikai ko no platā gala fiksiem, tipa 28 mm 1.8 vai lēto 24 mm, vienu tele, a ļa 85 - 135 mm un ļoti solīds komplektiņš iesākumam gatavs. Turklāt kopējā cenā, par kuru sanāk labi ja c 24-70 Linieks
Publicēts: 27.12.10 19:46 labots
 citēt
ass jau nu toč ir. Vienigais trūkums manā gadījumā= pustumsā autofokuss ļurkājās un nevarēja uz 5D paņemt ar pirmo. Kā dēļ pārstāju to izmantot telpās. Savukārt ainavai, bieži vien tomēr par šauru..
Publicēts: 27.12.10 20:18
 citēt

iedosi lūdzu linku tam macroniekam
Publicēts: 27.12.10 21:04
 citēt

asumā vienos vārtos izcērt visus zūmus, liniekus ieskaitot.
Nesaku, ka c 50 mm 1.4nieks ir kas izcils, nē. Bet cilvēkiem, kuri bildē savam priekam un grib diezgan universālu mm fiksu, par daudzmaz pieejamu ciparu, šis ir gandrīz obligāts pirkums. Vēl tikai ko no platā gala fiksiem, tipa 28 mm 1.8 vai lēto 24 mm, vienu tele, a ļa 85 - 135 mm un ļoti solīds komplektiņš iesākumam gatavs. Turklāt kopējā cenā, par kuru sanāk labi ja c 24-70 Linieks

Savā ziņā piekrītu. 50/1.4 ir labs, bet trausls stikls, jēgu pirkt 50/1.2 neredzu, tikai 85/1.2

Pašam ir 5D ar 24/2.8 un 50/1.4, pēc pāris ned. būs 15/2.8 fisheye, vienīgais zoom, ko vēlētos ir 70-200/2.8. Pieminētais 24-70 ir pilnīgi neinteresants stikls, 17-40 uz ff nepatīk( ja vienīgi ainavām).
Publicēts: 28.12.10 00:13
 citēt
OHO nu ir gan tam pentaksim cena uzlekusi, bik neadekvāti, nesen lietotu, bet izcilā stāvoklī ar filtriem par 150 atdevu, būtu zinājis, ka šitā cena ies augšā, būtu pagaidījis :D latvieša gēns
Publicēts: 28.12.10 00:48
 citēt
MARTS:OHO nu ir gan tam pentaksim cena uzlekusi, bik neadekvāti, nesen lietotu, bet izcilā stāvoklī ar filtriem par 150 atdevu, būtu zinājis, ka šitā cena ies augšā, būtu pagaidījis :D latvieša gēns

labāk būtu pagaidījis ar privatizācijas sertifikātiem...
Publicēts: 28.12.10 09:40
 citēt
atskjiriiba taada, ka pa 190Ls noliktavaa ir 0 preces ;) :D
Publicēts: 28.12.10 11:31
 citēt
foto_laaga:atskjiriiba taada, ka pa 190Ls noliktavaa ir 0 preces ;) :D

aizrakstīju viņiem, teica, javeic pasūtījumu, tad pēc 2-4 dienām tiks atvests, tā kā ar to nav problēmu ;)
Publicēts: 28.12.10 12:03
 citēt
Ja netiek plānots intensīvi izmantot šo objektīvu, varbūt ir vērts iepirkt kādu no gaišiem fiksiem ar K bajoneti bez AF, cena ap 20-50 Ls. Pentaksam tādu ir plašs klāsts
Publicēts: 28.12.10 12:10
 citēt
vo pepiņi - meitenei vaja Pentax 50nieku a visi stāsta par bezcerīgo Canon :)

konkrētais Pentax stikls labs (un labāks par dajebkuru f1,7) tik cena traki uzcelta + bezautofokusa M un A versijas ir ar vēl foršāku zīmējumu - ja esi gatava iemanīties lietot manuālo fokusu un stikls nav vajadzīgs ātrām reportāžām, tad prātīgāk ir meklēt lietotu M vai A 1.4/50mm versiju
Publicēts: 28.12.10 13:03
 citēt
Lunis:Zinu vel vienu kam nepatika tas pat mazak grib jo bix palietots un nav Riga :)

vari pieskaitīt savam sarakstam arī mani. tiesa gan savu eksemplāru nokratīju nost jau vasarā.
Publicēts: 06.01.11 14:04 labots
 citēt
300ls :amazing:
wtf, es jaunu pirku pa 100ls, bet laiki mainaas, vispaar tas fa 50 1.4 ir viens no sakariigaakajiem 50iekiem, vieniigais buutiskais miinuss ir hromatiskaas aberaacijas fonaa pie atveertiem caurumiem un neasumi liidz f2-2.2, bet nu tas saprotami, bet nu ja pirkt gribi pa 300ls shito, tad es Tev ljoti nopietni iesaku apdomaat pa 77mm, kuru lietotu ebayaa var pa 350-400ls dabuut

----------------------------

:D es kljuushu bagaats :D
shito es pirku pa 150ls jaunu :D
www.salidzini.lv...=
Publicēts: 06.01.11 17:06 labots
 citēt
tille-bille: iedosi lūdzu linku tam macroniekam

Priekš tevis lūdzū:) www.salidzini.lv... , tik ņem vērā ka viņam ir ļoti tehnisks sauss zīmējums gravē kā ar nazi , bet nu 1:1 Macro ir super , principā MARKU pa pilnu kadru paņemt mierīgi:)

Un ja kādu tiešām intresē SUPER portretnieki gan kvalitātē gan cenā gan izturībā iesaku Vivitar 85mm f.1,4 , un pirkt viņu zem nosaukuma Samyang , Walimex un vel veselas kaudzes maksā ~170-200Ls , istenībā tā ir Carl Zeiss 1,4/85 Planar KOPIJA kurš maksā ~1300Ls :):) Reku bildes no viņa community.livejournal.com...
Publicēts: 09.01.11 17:29
 citēt
Lunis:
tille-bille: iedosi lūdzu linku tam macroniekam

Priekš tevis lūdzū:) www.salidzini.lv... , tik ņem vērā ka viņam ir ļoti tehnisks sauss zīmējums gravē kā ar nazi , bet nu 1:1 Macro ir super , principā MARKU pa pilnu kadru paņemt mierīgi:)

Un ja kādu tiešām intresē SUPER portretnieki gan kvalitātē gan cenā gan izturībā iesaku Vivitar 85mm f.1,4 , un pirkt viņu zem nosaukuma Samyang , Walimex un vel veselas kaudzes maksā ~170-200Ls , istenībā tā ir Carl Zeiss 1,4/85 Planar KOPIJA kurš maksā ~1300Ls :):) Reku bildes no viņa [url=http://community.livejournal.com/ru_d70/2362518.html

o,paldies]http://community.livejournal.com/ru_d70/2362518.html
o,paldies[/url]
Publicēts: 09.01.11 17:30
 citēt
mdfoto.lv...
šis ir pareizais?
Publicēts: 09.01.11 17:34
 citēt
apskatijos internetā- vai to Latvijā nevar nopirkt? es atceros ka tas pats MD tirgoja,bet tagad tur vairs nav
Publicēts: 09.01.11 17:38
 citēt
tas pats vien ir...
www.fotopreces.lv...
tikai zem cita nosaukuma
Publicēts: 09.01.11 18:52
 citēt
shvaboc:tas pats vien ir...
www.fotopreces.lv...
tikai zem cita nosaukuma

interesanti kāpēc te pie 300ls, kad man uzradija veco linku no MD foto,kurš it kā vairs nav,bet cena vel tur uzradijās bija 200ls
Publicēts: 09.01.11 19:00 labots
 citēt
tille-bille:
shvaboc:tas pats vien ir...
www.fotopreces.lv...
tikai zem cita nosaukuma

interesanti kāpēc te pie 300ls, kad man uzradija veco linku no MD foto,kurš it kā vairs nav,bet cena vel tur uzradijās bija 200ls

Tak piezvani uz to MDfoto, un būs Tev tas stikliņš pa nepilniem 200.... Lai veicas.:face-smile:
P.S.
Tik pirms zvanīt, padomā: EF-85/1,8 maksā ap 245Ls....
Publicēts: 09.01.11 19:07
 citēt
Tad jau tiešām tas ir mega labs, ja tā var mainīt Luņa viedokli:

"Publicēts: 26.10.10 12:01
Sāksim jau ar to ka šitam "Bower, Samyang, Opteka, Vivitar, Rokinon 85mm f/1.4 Manual Focus for Canon " optiskais zīmējums nav no patīkamajiem , nezinu man personīgi viņs nepatīk pēc bildēm reku forum.manualfocus.org... Pēc visa liekas ka istais ražotājs ir Vivitar šitam visam un stāstiņš par viņu ir reku [url=www.kenrockwell.com...]www.kenrockwell.com...[/url] , arvien vairāk sāk gribēties iepirkt JUPITER-9 pa kādiem 20Ls vai MC JUPITER-9 pa 40Ls un paniekoties"
Publicēts: 09.01.11 19:17
 citēt
Nu toreiz cilvēks tā jutās. Man arī agrāk patika krievu virpuļojošais bokeh, bet tagad mana sirds pieder sonāra optiskajai formulai.
Publicēts: 10.01.11 08:42
 citēt
Elmarss:
tille-bille: interesanti kāpēc te pie 300ls, kad man uzradija veco linku no MD foto,kurš it kā vairs nav,bet cena vel tur uzradijās bija 200ls

Tak piezvani uz to MDfoto, un būs Tev tas stikliņš pa nepilniem 200.... Lai veicas.:face-smile:
P.S.
Tik pirms zvanīt, padomā: EF-85/1,8 maksā ap 245Ls....

vienam kleita, otram meita:D
viens iesaka vienu,otrs otru, bet paņemot uz testēšanu es vienalga ātrumā nespēju saprast kurš labāks vai manām vajadzibām piemerotaks, to jau jut tikai ar laiku:)
es šobrid neesmu lietojusi nevienu 85mm ne valimeksu,ne canon, tāpēc taustos kā pa tumsu starp komentariem:)
Publicēts: 10.01.11 10:15 labots
 citēt
Neko es neiesaku. Tik pats esmu izvēlējies pirkt pārbaudītu vērtību, EF... Nu neesmu tik bagāts lai kā pirmo portretnieku pirktu ko tik jokainu. Ir man bijis arī "slavenais" Helioss 85/1.5 Pāris bildēm interesants, tālāk nu tā...
Kad būs kolekcija visādu Canonu, pirkšu ķēmus no kunstkameras....
Tev varu ieteikt pa tridcāri Jupīteru paņemt SSā, reizēm tirgojas, parotaļāsies, varbūt manuālais fokuss un Ceisa shēmas iepatiksies...:face-smile:Lai veicas.
Nezinu, vai te redzamajās testa bildēs bokē ir TIK skaists...
club.foto.ru...
Publicēts: 10.01.11 10:25
 citēt
Elmarss:Neko es neiesaku. Tik pats esmu izvēlējies pirkt pārbaudītu vērtību, EF... Nu neesmu tik bagāts lai kā pirmo portretnieku pirktu ko tik jokainu. Ir man bijis arī "slavenais" Helioss 85/1.5 Pāris bildēm interesants, tālāk nu tā...
Kad būs kolekcija visādu Canonu, pirkšu ķēmus no kunstkameras....
Tev varu ieteikt pa tridcāri Jupīteru paņemt SSā, reizēm tirgojas, parotaļāsies, varbūt manuālais fokuss un Ceisa shēmas iepatiksies...:face-smile:Lai veicas.
Nezinu, vai te redzamajās testa bildēs bokē ir TIK skaists...
http://club.foto.ru/camera/model.php?mod_id=2213

nē, nu es jau sāku sliekties uz to,ka man nav vajadzigs tikai M fokuss, ir reizes kad tomer ir baigi gruti ja nav AF
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):