forum.gif
Unlimited "Dzēst" vs "Dzēst" dzēst!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Unlimited "Dzēst" vs "Dzēst" dzēst!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.12.10 21:43
 citēt
oms:par ko cepiens? Mandarīni, piparkūkas un vīns izbeidzies, atstājot sliktu garastāvokli? :D

Da necepās jau, tik bikiņ rums+ābolu sula + medus + uzkarsēt iespaidā "piedurās", jo jauniete ir no sirds ir pārliecināta, ka viņas bildes kritizē tāpēc, ka kritizētājiem ir:

garīgas problēmas,
nespēja novērtēt īstu mākslu,
personīga nepatika pret autoru.
utt. :face-grin:
Publicēts: 26.12.10 21:43
 citēt
>UncleFester< atvaino par spamošanu! :face-smile:
Publicēts: 26.12.10 21:47
 citēt
Sapper:
oms:par ko cepiens? Mandarīni, piparkūkas un vīns izbeidzies, atstājot sliktu garastāvokli? :D

Da necepās jau, tik bikiņ rums+ābolu sula + medus + uzkarsēt iespaidā "piedurās", jo jauniete ir no sirds ir pārliecināta, ka viņas bildes kritizē tāpēc, ka kritizētājiem ir:

garīgas problēmas,

Paldies par jaunieti- tas man glaimo..:face-smile:
Ķeršanās pie autores personības varētu liecināt par argumentu trūkumu, vai ne?:face-smile: Tu man šovakar esi apnicis...beigšu spamot- lai jauks vakars!:face-wink:
Publicēts: 26.12.10 21:56
 citēt
Teatkales:
Sapper:

garīgas problēmas,

Ķeršanās pie autores personības varētu liecināt par argumentu trūkumu, vai ne?:face-smile: Tu man šovakar esi apnicis...beigšu spamot- lai jauks vakars!:face-wink:

un par ko liecina meli? Es neesmu ne ar vienu vārdu aizskāris autores personību. Es vairākas reizes mēģināju sarunu ievirzīt bildes apspriešanas virzienā, bet Tu no tā konsekventi izvairies. Tātad, vai nu esi ļoti augstpŗātīga uzskatot, ka tādi plebeji kā es nav cienīgi šo šedevru apspriest, vai arī uztver komentārus par bildi kā sev personīgi adresētus. :D
Publicēts: 26.12.10 21:58
 citēt
UncleFester:Tomēr piespamojāt! :) Ek Jūs, bet vajadzēja tikai cipariņu ielikt :) Special thanks to Droperidol un ekoistam! Pāris citātus nosperšu :) Laiks uzcetp jaunu - negatīvisma apsēstu postu, lai totālā pozitīvisma sludinātājiem būtu kur iepostēties! Iespējams, tikšu pie jaunām prātulām :) Visiem ommm!

Tava jaunā identitāte ir kudiš foršāka:face-wink:! :face-grin:
Publicēts: 26.12.10 22:29
 citēt
Oliss:Jautājums ja šo bildi www.fotoblog.lv... būtu ielicis kāds no jaunpienācējiem cik viņš DZĒST dabūtu :amazing: :amazing:

drošvien nevienu.. plikas meitenes parasti tādus nesaņem.. :D
Publicēts: 26.12.10 23:07
 citēt
Pinus:
Oliss:Jautājums ja šo bildi www.fotoblog.lv... būtu ielicis kāds no jaunpienācējiem cik viņš DZĒST dabūtu :amazing: :amazing:

drošvien nevienu.. plikas meitenes parasti tādus nesaņem.. :D
gluži mans viedoklis par "plikbeibju" bildēm! :bad_smile:
Publicēts: 26.12.10 23:38
 citēt
Sapper:
Teatkales:

un par ko liecina meli? Es neesmu ne ar vienu vārdu aizskāris autores personību. Es vairākas reizes mēģināju sarunu ievirzīt bildes apspriešanas virzienā, bet Tu no tā konsekventi izvairies. Tātad, vai nu esi ļoti augstpŗātīga uzskatot, ka tādi plebeji kā es nav cienīgi šo šedevru apspriest, vai arī uztver komentārus par bildi kā sev personīgi adresētus. :D

*Ja Tu savus uzskatus jeb pieņēmumus par to kā es domāju jeb ,Tavuprāt, man vajadzētu domāt pasniedz kā neapstrīdamu patiesību, tas daļēji skar manu personību.
*Šī tēma nav ar mērķi apspriest konkrētas personas, šinī gadījumā manas, bildes. Ja Tev ir kas sakāms-esi laipni lūgts manā blogā!
P.s. Paldies-mana identitāte nav mainījusies, foto gan pirms kāda mēneša pamainīju.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas