Patīk pogas spaidīt?Uz klaviatūras ir taustiņš ''delete''. ''Skatieties uz citu kļūdām ar smaidu un līdzjūtību pret notiekošo. Tad jūs būsiet spējīgi nosargāt savu prātu.''
Atpazīstot vienu vai vairākas no šīm pazīmēm, Tev ir jāsaprot, ka tā ir depresija un tas nozīmē, ka kaut kas vairs nav kārtībā. Domas par pašnāvību un varbūt pat mēģinājums to izdarīt; Jūties bēdīgs, iztukšots vai arī bieži raudi; Tevi bieži vai praktiski visu laiku nomoka bezcerība un vainas apziņa; Tev ir traucēts miegs vai arī guli daudz vairāk, nekā to esi darījis iepriekš; Tev kļuvušas vienaldzīgas Tavas iepriekšējās aktivitātes, Tu negūsti no tām nekādu prieku; Tu esi kļuvis vienaldzīgs pats pret sevi - nemazgājies, netīri zobus, nemaini apģērbu; Tu bieži esi noguris, Tev nav enerģijas kā iepriekš; Tev ir problēmas koncentrēties, pieņemt lēmumus; Tev ir izteikti samazinājusies, vai arī gluži pretēji, palielinājusies apetīte un līdz ar to ir izmainījies svars; Jūties smagnējs, bremzēts un kūtrs; Tevī ir tik daudz nervozas enerģijas, ka tas ļoti apgrūtina Tevi relaksēties un saglabāt mieru; Tu izvairies no saviem draugiem un cilvēkiem, kuri rūpējas par Tevi; Kad jūties bēdīgs vai dusmīgs, tad šīs sajūtas mēģini remdēt ar alkoholu vai narkotikām; Tev nav vairs interese par seksu kā iepriekš; Tu jūties uzbudināts daudz biežāk nekā agrāk;
Dzēlīgas piezīmītes, komplimentus, tiešus un slēptus uzbraucienus uz PM. Viedo citātus izdrukājiet un pielīmējiet katrs sev labi saskatāmās vietās. Pārlasiet ik rītu, izsteiksmīgi citējiet trolejbusos un pīpētavās bet, plīz nespamojiet. Ja drīkst lūgt.
vai tad kāds pilnvarojis veikt aptauju?Iesniegsi FB prezidentam aptaujas rezultātus?Citātus pārlasu katru dienu,nav žēl padalīties arī ar citiem,ja nu kādam kaut kas aizķeras. Es pat nezinu vai esmu kādreiz izmantojis to pogu-dzēst,skatos tikai to,kas uzrunā.
Dažbrīd izskatās, ka te ir tipiska "totalitāra valsts", katra trūkuma norādīšana un mēģināšana ko ieteikt kopējā labuma gūšanai uzreiz ir autoritātes apstrīdēšana.
apsarg-redz,no tā nekas neuzlabosies,ja atļaus dzēst cik patīk,tikai ego apmierināšana.tāda pati,kā bilžu publicēšana bez satura analīzes.Un kopējais labums arī nav iespējams,komunisti jau mēģināja.Vienīgais,ko var ieteikt-skatīt labākos paraugus fotogrāfijā,censties tos izprast,kaut vai atdarināt,uzlabot savu sniegumu. Tad,kad laiku velti savai izaugsmei,tad neatliek vairs vaļas citu problēmu risināšanai. Cilvēkiem,kuri risina citu problēmas,vai nu nav savējās,vai neprot savas risināt.....Es sevi bieži pie tā pieķeru.
ekoists:Vienīgais,ko var ieteikt-skatīt labākos paraugus fotogrāfijā
Kur? šeit??? starp 154 sūdiem atrast tās trīs fotogrāfijas kuras nav kauns par foto nosaukt?
Tieši tāpēc vajag dzēst unlimited lai sūdu licēji aizdomājas, ka ne viss ir labs kam ļauži nolūkā palielināts personiskos reitingus krāmē xot, 555 un lien pakaļā bez vazelīna.
Kur? šeit??? starp 154 sūdiem atrast tās trīs fotogrāfijas kuras nav kauns par foto nosaukt?
Tieši tāpēc vajag dzēst unlimited lai sūdu licēji aizdomājas, ka ne viss ir labs kam ļauži nolūkā palielināts personiskos reitingus krāmē xot, 555 un lien pakaļā bez vazelīna.
Neviens nav noteicis,ka jāskatās tikai šeit.Cik zinu,mums internetam nav ierobežojumu.Pavisam labi,ja kādas izstādes apmeklētu,bet ne tās,kur karina pie sienas jebko,ka tik ierāmēts. var šeit 1x.com...
ekoists:apsarg-redz,no tā nekas neuzlabosies,ja atļaus dzēst cik patīk,tikai ego apmierināšana.tāda pati,kā bilžu publicēšana bez satura analīzes.Un kopējais labums arī nav iespējams,komunisti jau mēģināja.Vienīgais,ko var ieteikt-skatīt labākos paraugus fotogrāfijā,censties tos izprast,kaut vai atdarināt,uzlabot savu sniegumu. Tad,kad laiku velti savai izaugsmei,tad neatliek vairs vaļas citu problēmu risināšanai. Cilvēkiem,kuri risina citu problēmas,vai nu nav savējās,vai neprot savas risināt.....Es sevi bieži pie tā pieķeru.
črū, črū.. Nu es tā vairāk vispārinātāk runāju, ne tik pa šo, bet tomēr balsoju pa kādiem 3 dienā, tomēr maznedaudz tas disciplinētu, dotu vairāk apdomāties ko un kā likt. Tomēr Fotoblog ir sava stāja, tā pati par sevi neturās.
UncleFester:Dzēlīgas piezīmītes, komplimentus, tiešus un slēptus uzbraucienus uz PM. Viedo citātus izdrukājiet un pielīmējiet katrs sev labi saskatāmās vietās. Pārlasiet ik rītu, izsteiksmīgi citējiet trolejbusos un pīpētavās bet, plīz nespamojiet. Ja drīkst lūgt.
Ekoistam lasīt 2x
Vellos, tu man trāpītos ZONĀ....Būtu pušiem izklaidei...
UncleFester:Dzēlīgas piezīmītes, komplimentus, tiešus un slēptus uzbraucienus uz PM. Viedo citātus izdrukājiet un pielīmējiet katrs sev labi saskatāmās vietās. Pārlasiet ik rītu, izsteiksmīgi citējiet trolejbusos un pīpētavās bet, plīz nespamojiet. Ja drīkst lūgt.
Ekoistam lasīt 2x
Vellos, tu man trāpītos ZONĀ....Būtu pušiem izklaidei...
Voldemorts:Vellos, tu man trāpītos ZONĀ....Būtu pušiem izklaidei...
ir zonas pieredze-opīt????
Jā. Trīs gadus -Aļitus, Lietuva.Atsevišķi dislocētas ložmetējnieku rotas trešā vada komandiera vietnieks., Apsardzes priekšnieks.Kontingents -vienīgā specrežīma kolonija.5000 zeki, sroks - desmīt gadi un uz augšu. Smiekīigi -bet bija daži "dinozauri", vēl Smetonas laikā iesēdināti...Pēc obligātā - pieriebās - atgriezos pi virpas, frēzera. slīpmašīnas.Metāls tuvāk sirdij bija....
ekoists:Neviens nav noteicis,ka jāskatās tikai šeit.Cik zinu,mums internetam nav ierobežojumu.Pavisam labi,ja kādas izstādes apmeklētu,bet ne tās,kur karina pie sienas jebko,ka tik ierāmēts.
Vidējais empēesists noklikšķinās tavu linku, norūks kaut ko par fotošopu, apstrādi un izliks vērtēšanai kārtējo savu pūrisma garā ar telefonu veidoto šedevru.
ar unlimited dzēst Fotoblogs labāks nekļūs, autori bildēt labāk nesāks, bildes neizdzēsīsies, ja vien autors to pats negribēs, arī ar pieciem un 6 un pat vairāk dzēst zem darba.
Gribi vairāk "dzēst"? pagaidi dienas beigas, atver visus MPS'us atsevišķā tabā browzerī un uz katra iekliko "DZĒST" un tad, kad visas bildes (Tavuprāt dzēšamās) ir atklikotas, tad tik konfirmo uz dzēst katrā tabā - re būs arī Tev Unlimited (kamēr admini šitamo neapcirps, ja vien apcirpt taisās). vienu brīdi pats aktīvi izmantoju, bet tad vēl biju jauns un dumjš (tikko pārbaudīju uz 3 MPS - strādā lieliski) .
Bet FAKTS paliek nemainīgs - Tavs limited vai unlimited DZĒST neko nemainīs veiksmi cīņā ar vēju
p.s manuprāt tā ir tāda viena trula virtuālā pašapmierināšanās
Voldemorts: Vellos, tu man trāpītos ZONĀ....Būtu pušiem izklaidei...
Jolan:
ir zonas pieredze-opīt????
Jā. Trīs gadus -Aļitus, Lietuva.Atsevišķi dislocētas ložmetējnieku rotas trešā vada komandiera vietnieks., Apsardzes priekšnieks.Kontingents -vienīgā specrežīma kolonija.5000 zeki, sroks - desmīt gadi un uz augšu. Smiekīigi -bet bija daži "dinozauri", vēl Smetonas laikā iesēdināti...Pēc obligātā - pieriebās - atgriezos pi virpas, frēzera. slīpmašīnas.Metāls tuvāk sirdij bija....
Cien Voldemort! Jūsu draudus pārsūtīšū HarijamPoteram. Kas attiecas uz nožēlu par izbijušiem laikiem, varu Jūs nomierināt - nekur tālu no ZONAS Jums aizmukt nav izdevies! :
Man patiktu, ja pogu "dzēst" drīkstētu izmantot tikai ar pamatojumu "kādēļ". Apgalvojums "slikta" kvalitāte, kompozīcija utt., manuprāt, ir nepietiekošs. Ir jāvēlas un jāprot pamatot savu domu neatkarīgi no tā, vai autors bildi ir izlicis "apskatei" vai "kritikai".
Teatkales:Man patiktu, ja pogu "dzēst" drīkstētu izmantot tikai ar pamatojumu "kādēļ". Apgalvojums "slikta" kvalitāte, kompozīcija utt., manuprāt, ir nepietiekošs. Ir jāvēlas un jāprot pamatot savu domu neatkarīgi no tā, vai autors bildi ir izlicis "apskatei" vai "kritikai".
Man domāt, ka apgalvojumi - slitka kvalitāte, slikta kompozīcija utml. ir pilnībā pietiekami pamatojumi... Autoram tiek dotas norādes uz to, kas bildē ir slikts/nav izdevies - tālāk tas ir autora paša ziņā vai mēģināt tās labot vai nē.. Protams, lai izlabotu savas kļūdas, būs drusku jāpamācās kaut kas, piemēram, par foto kompozīciju un tādām lietām - un vislabāk ir mācīties nevis gaidot kad kāds kko pamācīs fotobloga komentāros, bet gan lasot grāmatas, ejot uz kursiem, skatot labas bildes un analizējot tās utt.
Blogā, protams, nevar iemācīt autoru ne fotogrāfēt, ne izmantot pareizu kompozīciju, ne bilžu pēcapstrādi...Bet apzīmējums "slikti" ir neko neizsakošs un var būt arī tikai komentētāja gaumes, paša prasmju un pieredzes atspoguļotājs.