forshais:Šodien meklējot informāciju par Metz 58 AF-2 un Metz Mecablitz 58 AF-1 uzgāju tādu veikalu, kur nu AF-2 var noķert pa 235ls. masterfoto.lv...
Cena jau kārdinoša, bet tā tomēr ir krietni zem tirgus vidējās cenas. Tad radās jautājums, vai kāds zina, vai ir ko pircis šajā veikala?
Tak aizej uz turieni un aptausti to metzu.... Es pirms pāris gadiem tā ar izdarīju un nopirku ar. Super verķis. pirms nedēļas tur biju, skatlogā tie zibeņi gozējās... Ja paņemsi kameru, patestēt varēsi.. Lai veicas! tik paskaidro, man nejēgam, kā to "tirgus cenu"var uzzīlēt.? Ja nopietni, cik sapratu, šamējie paši ieved tos zibeņus.
Pirms pāris nedēļām sasparojos sev uzdāvināt zibspuldzi, izvēle nokrita uz Metz 58 AF-1, atvēzeties līdz AF-2 necēlās roka.. ebayaa nopirku AF-1 par standarta ByItNow cenu, kautkādi 200 un vēl drusku GBP.. Kad atnāca paciņa, tur izrādijās AF-2.. noliktavās drošvien vecie jau beigušies.. Dāvana ar uzviju sanāca..
Pinus, ekk - ka atev noveicaas;-))) man tapat bija ir nikon zibspuldzi - gan demo variantu .... pirku it kaa 800to, bet iedeva 900 - es veel paarprasiiju vai nav kkljuudiijsuhies ;_)
jaa.. buutiibaa jau uzlabojumi no AF-1 uz AF-2 nav nekaadi buutiski, cenas starpiiba tik diezgan juutama, apm. 80 GBP.. Tapeec arii noleemu nepirkt krutaako.. rekaa bremzeem reizeem veicas..
Tas jau tas pats mdfoto.lv vien ir. Kā skaidroja veikalā, tad viņiem esot tiešie kontakti ar Metz, turklāt Metz zibspuldzēm visus remontus un apkalpošanu veicot uz vietas.
laiksfoto_lv:Tas jau tas pats mdfoto.lv vien ir. Kā skaidroja veikalā, tad viņiem esot tiešie kontakti ar Metz, turklāt Metz zibspuldzēm visus remontus un apkalpošanu veicot uz vietas.
Izskatās ka viņiem nemaz tad AF-2 nemaz nav! Bet būs jāaizstaigā līdz viņiem prikola pēc