ja godīgi, tad tiem kam tas ir vajadzīgs i tā zin kur to mekļēt, un vispār jau gads kā 3 Lightroom iznācis, kas diezgan nopietni no 2 atšķiras, bet citu ko varu teikt Raiti esi malacis ka aizsiti domena vardu , lai veicdas
chukmasoff:ja godīgi, tad tiem kam tas ir vajadzīgs i tā zin kur to mekļēt, un vispār jau gads kā 3 Lightroom iznācis, kas diezgan nopietni no 2 atšķiras, bet citu ko varu teikt Raiti esi malacis ka aizsiti domena vardu , lai veicdas
Noderīgs links. Arī grāmatu latv.val. labprāt nopirkšu. Nu bet pašu norādi kvalificēts datorists laikam varēja korektāk iekopēt, lai ar vienkāršu klikšķi atveras...
Gribēju paskatīties, kā tā grāmata izskatās (un cik maksā), taču Zvaigznes ABS mājaslapā man to atrast neizdevās. Slikti meklēju, jebšu pārāk svaigu info no mājaslapas prasīju?
Ja grāmatas (pareizāk laikam - paplašinātas instrukcijas) cena būs adekvāta (+/- 5Ls) arī es to nopirkšu, lai bērniem saprotamākā (LV) valodā viss uzrakstīts. Citādi būs jāiztiek ar ENG tutoriāļiem. (:
P.S. Arī man Zvaigznes webā neko neizdevās sameklēt.
Ja grāmatas (pareizāk laikam - paplašinātas instrukcijas) cena būs adekvāta (+/- 5Ls) arī es to nopirkšu, lai bērniem saprotamākā (LV) valodā viss uzrakstīts. Citādi būs jāiztiek ar ENG tutoriāļiem. (:
P.S. Arī man Zvaigznes webā neko neizdevās sameklēt.
Kas vainas angļu mēlei, nu tur jau saprast tiešām katrs bērns var, vēl saprotu ka jaunieši krievu valodu ne visai zin, bet angliski...Un vēl jautājums kāds tas tulkojums LV sanācis, bieži ir tik daudz pārgudru jaunvardu ka ne ko saprast nevar tāda veida literatūrā.
Artūr, bez bērniem un tīņiem ir arī 60-gadīgi onkas (kā es). Ar angļu val. man diemžēl pašvaki- skolās mācījos vācu val., bet tagad galva jau pa švaku labai valodas apguvei. Un arī mācīties pēc "dzīvām" grāmatām man vieglāk (ērtāk) nekā pēc "datoriskām" Bet par grāmatas "profesionālo" valodu gan jācer, ka tā būs līmenī- tomēr to veidojusi nevis tulkotāja-blondīne, bet gan saprotošs fotogrāfs... ...
Friidis:Artūr, bez bērniem un tīņiem ir arī 60-gadīgi onkas (kā es). Ar angļu val. man diemžēl pašvaki- skolās mācījos vācu val., bet tagad galva jau pa švaku labai valodas apguvei. Un arī mācīties pēc "dzīvām" grāmatām man vieglāk (ērtāk) nekā pēc "datoriskām" Bet par grāmatas "profesionālo" valodu gan jācer, ka tā būs līmenī- tomēr to veidojusi nevis tulkotāja-blondīne, bet gan saprotošs fotogrāfs... ...
Es ari vācu valodu skolā mācijos Jacer gan ka valoda būs profesionāli iztulkotta. Es parasti meklēju krievu autoru grāmatas, jo tur ir bieži daudz vairāk kas apraxtīts ne kā enģeļmēlē, jo krievu faķīri bieži ko jaunu izgrauž ara...
parasti latviski kas iznāk tad ir vis maz ar 2-3 gadu iekabvējumu, un tā programmatura un tehnika ir jau morāli novecojusi. Ja interesē varu uzdāvināt Lightroom rusifikātoru
Ja grāmatiņa tulkota no angļu valodas by fottto, ņemot vērā kā viņam veicās ar angļu tekstu uztveri par objektīvu aberācijām, noteikti iesaku iegādāties katram! Varēs daudz ko interesantā griezumā uzzināt par dažādām lietām, un jautri arī būs...
Friidis:Gribēju paskatīties, kā tā grāmata izskatās (un cik maksā), taču Zvaigznes ABS mājaslapā man to atrast neizdevās. Slikti meklēju, jebšu pārāk svaigu info no mājaslapas prasīju?
Vakar biju ieklīdusi Zvaigznes grāmatnīcā un mazliet apskatīju to grāmatu. Cena ap 14Ls...
Friidis:Gribēju paskatīties, kā tā grāmata izskatās (un cik maksā), taču Zvaigznes ABS mājaslapā man to atrast neizdevās. Slikti meklēju, jebšu pārāk svaigu info no mājaslapas prasīju?
Vakar biju ieklīdusi Zvaigznes grāmatnīcā un mazliet apskatīju to grāmatu. Cena ap 14Ls...
Īsa info: "Digitālā fotogrāfija. Adobe Photoshop Lightroom lietotāja rokasgrāmata. Andris Šmits ISBN: 978-9934-0-1421-5; Iesējuma tips: mīkstie vāki Augstums x platums, cm: 26 x 21, Svars (g): 0; 320 lpp. Cena veikalā Ls 14.72 Grāmatu Kluba cena Ls 12.27...."
Priekš mūsdienu cenām- vēl diezgan ciešami.
Vienīgi svars (0 g) tāds aizdomīgs priekš 320 Lpp. Laikam jau pdf formātā tirgo...
Būs vien jānopērk. Varbūt i autora autogrāfu izdosies dabūt...
ja godīgi, tad tiem kam tas ir vajadzīgs i tā zin kur to mekļēt, un vispār jau gads kā 3 Lightroom iznācis, kas diezgan nopietni no 2 atšķiras
"Kas vainas angļu mēlei, nu tur jau saprast tiešām katrs bērns var"
"ir tik daudz pārgudru jaunvardu ka ne ko saprast nevar tāda veida literatūrā."
"Es parasti meklēju krievu autoru grāmatas, jo tur ir bieži daudz vairāk kas apraxtīts ne kā enģeļmēlē, jo krievu faķīri bieži ko jaunu izgrauž ara... "
"latviski kas iznāk tad ir vis maz ar 2-3 gadu iekabvējumu, un tā programmatura un tehnika ir jau morāli novecojusi."
"ko par Lightroom var apraxtīt 320lpp.. Proga ir elementāra un vienkarša lietošanā.
chukmasoff
Kaut kā stipri atgādina Siņavska un Daniela tiesas procesa sabiedrisko apsūdzētāju runas: "Kņigu ņe čital, daže v glaza ņe videl, no imeju stoikoje mņeņije..." Un tas ir labi! Tas liecina par spēcīgu raksturu.
chukmasoff:Nu tur nav sīkā fontā, tur ja būtu avīzes tipa fontā tad ar visām bildēm labi ja 50lpp sanāktu
Tas izsaka visu. Tev nav, neesi tu redzējis, neesi rokās turējis un, galvenais, tev nevajag šo grāmatu un tajā apakstītos procesus: www.peachpit.com...