forum.gif
idejas fotosesijai ziemaa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / idejas fotosesijai ziemaa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.12.10 20:26
 citēt
Sveiki!

Karoch ideja ir focheet vienu sesiju, bet ne studijaa. Taa kaa aaraa ir paaraak auksts, tad gribaas atras kaadu vidi, kas nebuutu iisti publiska un tur nebuutu auksti. Varbuut ir idejas/ieteikumi/pieredze? :)
Publicēts: 27.12.10 20:42
 citēt
IEROSMEI

foto Haiduks
Publicēts: 27.12.10 20:48
 citēt
Dejebkur, sākot ar cūciski eļļainu garāžu, kur nesen frīki kautkādas misenes fočēja beidzot ar mēslainu fermu...:face-grin: Lai veicas. Bet parasti ar ziemu sniegs asociējas, un šamais apkurināmā siltumnīcā neaug kā gurķis.:face-grin:
Publicēts: 27.12.10 20:51
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 27.12.10 20:52
 citēt
Elmarss:Dejebkur, sākot ar cūciski eļļainu garāžu, kur nesen frīki kautkādas misenes fočēja beidzot ar mēslainu fermu...:face-grin: Lai veicas. Bet parasti ar ziemu sniegs asociējas, un šamais apkurināmā siltumnīcā neaug kā gurķis.:face-grin:

---
cūku fermā ar dakšām vai jāteniski uz buļļa kādā zemnieka kūtī. Es domāju, vajag tik attīstīt fantāziju..
Publicēts: 27.12.10 21:02
 citēt
oms:
cūku fermā ar dakšām vai jāteniski uz buļļa kādā zemnieka kūtī. Es domāju, vajag tik attīstīt fantāziju..

jā, varētu piepildīt teicienu "izjāt bulli" ar reālu jēgu :D
Publicēts: 27.12.10 21:13
 citēt
uzbūvē iglo, bus bik siltak neka ara :face-grin:
Publicēts: 27.12.10 21:15
 citēt
Ieteikums(pieredze)-Kad man vajag kaut ko nofotogrāfēt,ņemu palīgā prātu un prātoju.Vienmēr izdodās.
Publicēts: 27.12.10 21:15
 citēt
Bebiite:uzbūvē iglo, bus bik siltak neka ara :face-grin:

Tu gribēji teikt iglu, vai runā par adatu krievu valodā nekatrā dzimtē? :D
Publicēts: 27.12.10 21:18
 citēt
ekoists:Ieteikums(pieredze)-Kad man vajag kaut ko nofotogrāfēt,ņemu palīgā prātu un prātoju.Vienmēr izdodās.

Visiem tas nedarbojas pēc definīcijas. Saprāts pasaulē ir konstants lielums, bet cilvēku paliek arvien vairāk. :D
Publicēts: 27.12.10 21:19
 citēt
pamēģināt var....
Publicēts: 27.12.10 21:22
 citēt
oms:
Elmarss:Dejebkur, sākot ar cūciski eļļainu garāžu, kur nesen frīki kautkādas misenes fočēja beidzot ar mēslainu fermu...:face-grin: Lai veicas. Bet parasti ar ziemu sniegs asociējas, un šamais apkurināmā siltumnīcā neaug kā gurķis.:face-grin:

---

Kūtis tas no mana repertuāra , bet tur ziemā problēma optiku rauj ciet baigais mitrums + aukštums baigais SOFT-p sanāks:):)
Publicēts: 27.12.10 21:27
 citēt
Var aizbraukt uz Austrāliju tur tagad ir vasara :big_smile:
Publicēts: 27.12.10 21:30
 citēt
Lunis:
oms: ---

Kūtis tas no mana repertuāra , bet tur ziemā problēma optiku rauj ciet baigais mitrums + aukštums baigais SOFT-p sanāks:):)

līdz šim domāju, ka pirmoreiz, tā pa īstam, kūts izskanēja Bībeles repertuārā, spustja pāris k gadu, uzrodās jauni pirmatklājēji.....
Publicēts: 27.12.10 21:32
 citēt
ziemas apģērbs, green screen un stundas darbs photoshop - būs ij silti, ij kur vien vēlies, spēj tik fona bildes mainīt. Nu, ja nav greenscreen, der arī balta siena fonā, gaismas tikai jāsaliek lai iet kopā ar fonbildes izgaismojumu...
Publicēts: 27.12.10 21:32
 citēt
Sapper:
Bebiite:uzbūvē iglo, bus bik siltak neka ara :face-grin:

Tu gribēji teikt iglu, vai runā par adatu krievu valodā nekatrā dzimtē? :D

Nju paldies, ka izglītoji, tak nebij ne miņas kā to sniega čupu latviešu valodā sauc :P, tā gadas, ka uzaug pie tv vācu plus vēlāk angļu valodā, nezinu citreiz vārdus pareizi kā ir latviski :D, būtu mūsējiem tv programmas interesantākas būtu citādāk :D.
Publicēts: 27.12.10 21:34
 citēt
viencmuzikanc:ziemas apģērbs, green screen un stundas darbs photoshop - būs ij silti, ij kur vien vēlies, spēj tik fona bildes mainīt. Nu, ja nav greenscreen, der arī balta siena fonā, gaismas tikai jāsaliek lai iet kopā ar fonbildes izgaismojumu...

tb, tā kā darbojas Aleksandrs Sokolovs [url=www.sokolovstudio.com]www.sokolovstudio.com[/url] Un lūdzu, visi dižie guru, nesitiet mani pārāk stipri par šo necilo ieteikumu... :)
Publicēts: 27.12.10 21:37
 citēt
Ta var jau arī ārā sniegā mašīnas tuvumā. Mašīnā pečku uzgriež uz maksimumu un tik pa brīdim iekāpj pasildīties :)
Publicēts: 27.12.10 21:41
 citēt
smartins:Ta var jau arī ārā sniegā mašīnas tuvumā. Mašīnā pečku uzgriež uz maksimumu un tik pa brīdim iekāpj pasildīties :)

tehnika noteikti ir sajūsmā
Publicēts: 27.12.10 21:42
 citēt
Bebiite:
smartins:Ta var jau arī ārā sniegā mašīnas tuvumā. Mašīnā pečku uzgriež uz maksimumu un tik pa brīdim iekāpj pasildīties :)

tehnika noteikti ir sajūsmā
Es par kailo modeli runāju, nevis par tehniku :bad_smile:
Publicēts: 27.12.10 21:45
 citēt
neaizmirsīšim par pirtīm
Publicēts: 27.12.10 21:49
 citēt
Publicēts: 28.12.10 00:20 labots
 citēt
smartins:www.youtube.com...

Sjitais ņirdzīgāks ar viņu :face-grin::face-grin::face-wink: www.youtube.com...
Publicēts: 28.12.10 00:53 labots
 citēt
laikam jau mūžam neaizmirst kā Haiduks stāstīja, ka kaķi saunas priekiem iegādājies... :D

Publicēts: 28.12.10 01:26 labots
 citēt
G ege ge , man vienmēr ir patikusi Sundew spēja saorganzēt sesijas pilnīgi da jebkurā miskastē dubļos un sniegā vai le`du , tik vīna pietrukst pozitīvisma tais bildēs , piemēram mūsus Leišu čoms Žilvinas Valeika ar tikpat liels drumuma fans bet spēj ražot ar smieklīgi pozitīvus bildukus da jebkurā vietā
Publicēts: 28.12.10 11:13
 citēt
ziemā jau ne tikai tantukus var bildēt... www.fotoblog.lv... nu, tāpat kā jebkurā citā gadalaikā...
Publicēts: 28.12.10 13:23
 citēt
Piemēri te salikti nudien iedvesmojoši!Labu veiksmi meklējumos!:face-grin:
Publicēts: 28.12.10 14:48
 citēt
Maris:laikam jau mūžam neaizmirst kā Haiduks stāstīja, ka kaķi saunas priekiem iegādājies... :D

kaķi vai zaķi, klau :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):