Karoch ideja ir focheet vienu sesiju, bet ne studijaa. Taa kaa aaraa ir paaraak auksts, tad gribaas atras kaadu vidi, kas nebuutu iisti publiska un tur nebuutu auksti. Varbuut ir idejas/ieteikumi/pieredze?
Dejebkur, sākot ar cūciski eļļainu garāžu, kur nesen frīki kautkādas misenes fočēja beidzot ar mēslainu fermu... Lai veicas. Bet parasti ar ziemu sniegs asociējas, un šamais apkurināmā siltumnīcā neaug kā gurķis.
Elmarss:Dejebkur, sākot ar cūciski eļļainu garāžu, kur nesen frīki kautkādas misenes fočēja beidzot ar mēslainu fermu... Lai veicas. Bet parasti ar ziemu sniegs asociējas, un šamais apkurināmā siltumnīcā neaug kā gurķis.
--- cūku fermā ar dakšām vai jāteniski uz buļļa kādā zemnieka kūtī. Es domāju, vajag tik attīstīt fantāziju..
Elmarss:Dejebkur, sākot ar cūciski eļļainu garāžu, kur nesen frīki kautkādas misenes fočēja beidzot ar mēslainu fermu... Lai veicas. Bet parasti ar ziemu sniegs asociējas, un šamais apkurināmā siltumnīcā neaug kā gurķis.
--- cūku fermā ar dakšām vai jāteniski uz buļļa kādā zemnieka kūtī. Es domāju, vajag tik attīstīt fantāziju..
Kūtis tas no mana repertuāra , bet tur ziemā problēma optiku rauj ciet baigais mitrums + aukštums baigais SOFT-p sanāks
ziemas apģērbs, green screen un stundas darbs photoshop - būs ij silti, ij kur vien vēlies, spēj tik fona bildes mainīt. Nu, ja nav greenscreen, der arī balta siena fonā, gaismas tikai jāsaliek lai iet kopā ar fonbildes izgaismojumu...
Tu gribēji teikt iglu, vai runā par adatu krievu valodā nekatrā dzimtē?
Nju paldies, ka izglītoji, tak nebij ne miņas kā to sniega čupu latviešu valodā sauc :P, tā gadas, ka uzaug pie tv vācu plus vēlāk angļu valodā, nezinu citreiz vārdus pareizi kā ir latviski , būtu mūsējiem tv programmas interesantākas būtu citādāk .
viencmuzikanc:ziemas apģērbs, green screen un stundas darbs photoshop - būs ij silti, ij kur vien vēlies, spēj tik fona bildes mainīt. Nu, ja nav greenscreen, der arī balta siena fonā, gaismas tikai jāsaliek lai iet kopā ar fonbildes izgaismojumu...
tb, tā kā darbojas Aleksandrs Sokolovs [url=www.sokolovstudio.com]www.sokolovstudio.com[/url] Un lūdzu, visi dižie guru, nesitiet mani pārāk stipri par šo necilo ieteikumu...
G ege ge , man vienmēr ir patikusi Sundew spēja saorganzēt sesijas pilnīgi da jebkurā miskastē dubļos un sniegā vai le`du , tik vīna pietrukst pozitīvisma tais bildēs , piemēram mūsus Leišu čoms Žilvinas Valeika ar tikpat liels drumuma fans bet spēj ražot ar smieklīgi pozitīvus bildukus da jebkurā vietā