forum.gif
vertucatalog.lv
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / vertucatalog.lv
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.12.10 20:10
 citēt
kādas atsauksmes par šo internetveikalu? ir gadīies kādam kaut ko pasūtīt? :)
Publicēts: 28.12.10 20:26
 citēt
vairakaus gadus atpakalj pirku .... bet hsobriid man shkjiet, ka nav tas leetaakais ..... kaapec neizmantoto laptop.lv vai reaktora piedaavaajumus?
Publicēts: 28.12.10 21:12
 citēt
tepat ir uzpeldējuši teksti par tā kantora mahinācijām... labāk laikam nesaistīties ar viņiem.
Publicēts: 29.12.10 00:13
 citēt
dansiga:vairakaus gadus atpakalj pirku .... bet hsobriid man shkjiet, ka nav tas leetaakais ..... kaapec neizmantoto laptop.lv vai reaktora piedaavaajumus?

Vertu letak neka pie reaktora :)
Publicēts: 29.12.10 09:37 labots
 citēt
Vienreiz meklēju dāvani kompaktnieci. Vertucatalog izmeta lētāko piedāvājumu salīdzini.lv Kad aizsūtīju epastu, tad atnāca ziņa, ka tomēr būšot cita cena (lielāka). Nepasūtīju, protams. Pēc kāda laika meklēju sev fotopričendāļus, vertu bija arī viens no tiem, kuram nosūtīju jautājumus, atsūtīja atkal ar cenām savādākām (lielākām) nekā meklētājā uzrādījās. Kopš tā laika tur vairs neinteresējos par iepirkumiem.
Publicēts: 29.12.10 09:39
 citēt
RobertsJ:Vienreiz meklēju dāvani kompaktnieci. Vertucatalog izmeta lētāko piedāvājumu salīdzini.lv Kad aizsūtīju epastu, tad atnāca ziņa, ka tomēr būšot cita cena (lielāka). Nepasūtīju, protams. Pēc kāda laika meklēju sev fotopričendāļus, vertu bija arī viens no tiem, kuram nosūtīju jautājumus, atsūtīja atkal ar cenām savādākām (lielākām) nekā meklētājā uzrādījās. Kopš tā laika tur vairs neinteresējos par iepirkumiem.

--------
+
Publicēts: 29.12.10 10:55
 citēt
man taada pati pieredze ar vertu ..... bet gadus piecus atpakalj tiesham bija leetaak kaa citur ... Toties ar laptop.lv var sarunaat arii zemaaku cenu (sapraata robezhas) nekaa ir maajas lapaa....
Publicēts: 29.12.10 11:21
 citēt
kopš iepirku Canon tieši Canon IB servisā, nav skaidrs, kāpēc Canoni būtu jāmeklē kādā ineta veikalā:)
Publicēts: 29.12.10 11:21
 citēt
jā, bet pirms 3 gadiem vertu iepirkos gana izdevīgi, tastiesa
Publicēts: 29.12.10 11:30
 citēt
Ja nemaldos, šo "firmu" pirms gadiem iesāka tāds Kaspars Rozēns (varbūt neprecīzi) ar vienkāršu privātu tirgošanos pa sludinājumiem.
Vismaz man toreiz atstāja ne visai zinoša, bet nekaunīga tirgoņa iespaidu.
Kaut gan, ja tirgū gribi gūt panākumus, tādam jābūt...:face-wink:
Publicēts: 29.12.10 14:26
 citēt
pirms laika gribēju pirkt no viņiem 10-20 sigmu, jo bija vislētāk. sanāca tas pats, ko augstāk rakstīja, ka pēkšņi parādās citas cenas. bet visvairāk dusmas aizdeva, ka cilvēkam konkrēti dirš, jo uzlika par 30 ls dārgāk un teica, ka tā esot vislaik bijis. tas īsumā. tāpēc vairāk krāmēties ar to kantori nevēlos.
Publicēts: 29.12.10 16:27
 citēt
reaktors, laptop.lv un vertu - visi viņi ok, katram kkas sanāk lētāks kkas dārgāks.
Pats pie vetu esmu pircis dažādas lietas un cenas esmu pat nokaulējis.
Publicēts: 31.12.10 15:50
 citēt
Lutums:reaktors, laptop.lv un vertu - visi viņi ok, katram kkas sanāk lētāks kkas dārgāks.
Pats pie vetu esmu pircis dažādas lietas un cenas esmu pat nokaulējis.

Tu ko!? Uz spāniju pasūti no Latvijas superīgā Kaspara Rozēna!? :face-grin:

Vispār jau ieteiktu šo vārdu un uzvārdu googlee pameklēt - kādreiz erfoto.lv (diemžēl miris projekts) šo censoni ārķarti
igi daudzās diskusijās aprunāja. :)
Publicēts: 31.12.10 19:52
 citēt
es vertu.lv savu tokinu pirku, nekādu problēmu nebija, kāda cena bija par tādu arī pirku.
Publicēts: 31.12.10 20:01
 citēt
Vaards:Tu ko!? Uz spāniju pasūti no Latvijas superīgā Kaspara Rozēna!? :face-grin:

Starp citu ja zin kur Sapanijā cenas iz zemākas kā USA , kad tusēju to mēnesi komandējumā Barselonā man tur vietējie izvadaja CENTRĀ pa tādiem lielveikaliem kur tehnika maksaja vienkarši neticamas cenas , pats intresantākais ka bij jāņem numurīņš kā bankā un kamēr stavēju gaidiju savu kārtu tikmēr tur nopirka STUDIJAS KIT veselus 3 gabalus kā desu ,šie bija sakrauti telpas vidū kā malka tādā cenā kā mums tobrīd maksāja 1 galva bes sttīva ,šiem tā maksāja veselas 3 galvas ar statīviem un zontjikiem kautkadi 400Eur liekas :):) Sperto mantu tirdziņā ar toreiz pabiju CENAS uz normālu ne ziepjutrauku tehniku bija lielākas kā vekalos :D :D
Publicēts: 31.12.10 20:22
 citēt
normāls veikals,kad gribēju kaut ko pirkt uz juridisku personu,tā bija jāpierēķina pvn....
Publicēts: 31.12.10 20:59
 citēt
Latvija jau maza...Man - LAPTOP.
Publicēts: 26.07.13 13:07
 citēt
ja nu kāds grasās kaut ko pasūtīt no ši interneta veikala, ieskau vēlreiz apdomāt to. pasūtīju printeri, un jau 2 mēnešus neesmu neko saņēmis, saka, ka akut kur kavējās, kavējās muitā, naudua tpakaļ ar neskaita, jo redz viņi ar esot samaksājuši un viņiem ar neatskaita atpakaļ.
Publicēts: 26.07.13 13:15
 citēt
IISTAIS_VOICIS:ja nu kāds grasās kaut ko pasūtīt no ši interneta veikala, ieskau vēlreiz apdomāt to. pasūtīju printeri, un jau 2 mēnešus neesmu neko saņēmis, saka, ka akut kur kavējās, kavējās muitā, naudua tpakaļ ar neskaita, jo redz viņi ar esot samaksājuši un viņiem ar neatskaita atpakaļ.

Kāmēr būs AITAS,tikmēr būs cirpēji.Sorry:anger:
Publicēts: 26.07.13 16:56
 citēt
Laptops salīdzinoši dārgs, ja skatās uz to pašu Vertu. Tikai pats meklēju kameru pie viņiem, mājaslapā rakstīts, ka prece uz vietas, zvanu prasu - jāpasūta. Ekspresī smagi pārmaksā, 2-4 nedēļas gaidot, dabūn necilu atlaidi
Publicēts: 26.07.13 17:40
 citēt
Varbūt arī ko līdz galam nesaprotu, bet nu pa manam labāk ir 2-4 nedēļas gaidīt un saņemt preci nekā uzdāvināt blēžiem naudu un justies par totāli apjātu losi.
Publicēts: 26.07.13 18:22
 citēt
Vertu ir padārgs, iesaku pameklēt citas alternatīvas....
Publicēts: 26.07.13 19:21
 citēt
Kuuuurš tur bija tas kas izcili "veiksmīgi" tajā vertu pirka 5Dmk3? Vai tik ne Ekoists?
Bija forumā arī tāda tēma.
Publicēts: 26.07.13 19:34
 citēt
Publicēts: 27.07.13 00:08 labots
 citēt
Gabiz:Vertu ir padārgs, iesaku pameklēt citas alternatīvas....

Nu. BFS - tas, kurš pulkveža Brieža - otra pārbaudīta vērtība. Jau tikai komunikācijas ar vecajiem spečiem būtu romānos aprakstāmas. Visu cieņu!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):