Var jau būt, tik nez kāpēc LV bildē jānogriež tā daļa, kur angļiem ūdenszīme. Un vispār, ir kāds dzirdējis par fotomākslinieci Maiju Mītemu? googles tante mēma kā skumbrija.
Var jau būt, tik nez kāpēc LV bildē jānogriež tā daļa, kur angļiem ūdenszīme. Un vispār, ir kāds dzirdējis par fotomākslinieci Maiju Mītemu? googles tante mēma kā skumbrija.
----------- vai tad nezini, ka šodien vajag tikai ambīcijas un studija augšā? ... cik nav tādu, kuri 3 dienās paspēj iemācities, nopirkt aprīkojumu un ielikt skaļu reklāmu. Mums ar bija mazpilsētā tāds ar studiju, laikam 1,5 kāzas un pāris pazīstamas čikšas un beigās laikam kāds skarbāk pateica- puis, ej nu labāk dari ko citu...
Man īstenībā tas viss pie kājas, kamēr nesāk skart personīgi. Manējā vakar atsūta sms, ka grib "šitādu dāvanu" ar linku uz piedāvājumu par 2h fotosesiju ar visu meikapa likšanu un ne tikai likšanu, bet pat meikapa likšanas pamatus iemācīs, stundu bildēs un no rezultāta 3 bildes apstrādās. Un tas viss par 14.90!!!! Šinī brīdī sapratu, ka tā ir "šaraškina kantora", ponta pēc pajautāju, kas bildē? Bildējot fotomāksliniece Maija Mītema. Tā kā nevienu viņas bildi webā neatradu, intresespēc paprasiju Tineye, kas viņu publicitātes bilžu autors. Lūk rezultāts. Tagad skaidrs, ko dāvināt manējai dzimenē, jāizdomā tik, kas bildēs.
Kurš mūsdienās nav FOTOGRĀFS , tik pilnīgs idiots sevi tā nesauc , kapēc lai nesauktu sevi par ĒDĀJS , STAIGĀTĀJS , AUTOBUSĀ braucējs , katrs kas apsēžās pie stūres mierīgi var sauk sevi par AUTOBRAUCĒJS , GONŠČIKS , RALLISTS , caur ko arī visa ši pasakuma "Radošais kolektīvs" kur aizkrāsnē gan jau ir kāds "Datorists" va kāds līdzigs bezdarbnieks kuram ir fočuks un kuram patīk sevi sauk par FOTOGRĀFS , kautko par foto manat "Radošajā koelktīvā"
Effect 2 iespēju studija mērķtiecīgiem cilvēkiem Komanda
Maija Sējāne – Īle. Radošās darbnīcas meistare. Matīss Justs. Aktieris. Režisors. “Dzīves teātris” vadītājs. Helga Baugere. Stiliste un Vizāžiste. “Mans grimms” vadītāja. Sandis Inzelbergs. “Harisma un veiksmīga komunikācija” vadītājs. Dace Kosīte. Dāvanu saiņošanas meistare. Sandra Lauža. Deju un Kustību terapijas meistars. Lilita Siliņa. “Pašapziņa. Savas individualitātes apzināšanās” autore un vadītāja. Iveta Medunova. Deju pedagogs Liene Unferihta. Hip-Hop Fanu kluba organizatore Līga Kudiņa. Rūta Rušmane. Filcēšanas meistare. Pasākumu režisore. Einārs Kvilis. Mākslinieks. Kaligrāfijas meistars.
heh - man viens pazinja zvana un luudz, lai safotografeeju vinja GPS iekartas .... jo vinjam netiik, ka vinja maajas lapaa taadas pashas bidles, kaa konkurentam - jo razhotaajs visiem suuta vienaadas bidles ;_)
dansiga:heh - man viens pazinja zvana un luudz, lai safotografeeju vinja GPS iekartas .... jo vinjam netiik, ka vinja maajas lapaa taadas pashas bidles, kaa konkurentam - jo razhotaajs visiem suuta vienaadas bidles ;_)
Vo! Tās ir tās mazās figņas ko es ar ringa adapteri bildēju (atceroties vecu sarunu) reklāmām.
dansiga:heh - man viens pazinja zvana un luudz, lai safotografeeju vinja GPS iekartas .... jo vinjam netiik, ka vinja maajas lapaa taadas pashas bidles, kaa konkurentam - jo razhotaajs visiem suuta vienaadas bidles ;_)
Ražotāji nabagiem sūta vienādas Prezent bildes , pārējie paši fōči un liek savus logučus stūrī Man te visa kompānija kāreiz šajās brīvdienās bija "Partikas fočēšanas" seminārā 4 dienas , esot labi izņirgušie , daži badīgākie pat iemanijušies sarkanas pupas ar masāžas eļļu un ķermeņa kremu pa burzmu saēsties
Ir meli, lieli meli, un statistika... Šitais cipars nu baigi pēc statistikas smirrrrrd.
Nedomāju ka tur ir kāda statistika, normālam čalim vai studijai tur ir bankrots garantēts! Cilvēki vēlējās sevi popularizēt, uztaisīt pasākumu par dempinga cenām, bet sanāks otrādi, būs 100 neapmierināti pircēji, kuri rakstīs sūdzības.lv uc blamēs kantori.
kasparsf:bet sanāks otrādi, būs 100 neapmierināti pircēji, kuri rakstīs sūdzības.lv uc blamēs kantori.
Vispār ja tā būs ta viņi to ir pelnijuši , ne velti tai visa bardakā nav nieviens kameras stutētājs. Domāju viņi tieši tā ar iedomājās "Kurš neprot knipsēt" ja būs pie pilna prāta tad TAGA fiksi izsludinās "Konkursu" uz kādu kurš ātrii sabliezīs tos lētticīgos gribētājus Savulaik 90 vidū Lielbriedis šausminājās par mana kantora biznesa principiem "Tiko pārdevām , tūlīt sāksim ražot" , šie visi bija vienkarši neizpratnē kā man izdodās par kārtīgu piķi pārdot lietas KURAS nemaz vēl nav uzražotas , tas bija vēl 90 sākumā , mūsdienās tas jau daudzus daudzus gadus ir iekdiena LIELIEM kantoriem , Latvijā gan jau ar noiets etaps bet mums citur tas ir ikdieniški PASŪTA / APMAKSĀ un tikai tad sāk ražot Konkrētais gadījums gan ir simptomātisks jo būtībā cilvēki pārdeva NEKO , par lētu naudu stokā nopirktas vai nopērtas paraug bildes kā "Esmu" pat pašiem savu nebija ko ielikt ēsmai. Iedomājos kur šie rāva šo ideju , pirms brīža fotogrāfs Druvis Haritonovs piedāvāja ko līdzīgu un viņam bija ļoti liela atsaucība tiesa sākumcena bija vairākas reizes lielāka , bet ar pieteicās milzu daudz cilvēku. Ot isstās ka šitie nolēma "Izpeldēt uz viļņa" par cik savu bilžu nebija tad nopirkas vai nospēra stoka bildes ielika tās kā "Paraugu" un uztirgoja lētticīgiem loxiem
Es neņemos spriest par cilvēkiem kuri to pasākumu ir uzrīkojuši, es tikai saku ka ir sanācis berziens. perkamkopā un citi kopā pirkšanas pasākumi ir ļoti labs marketinga instruments, sevis popularizēšanai, jaunu klientu piesaistei u.t.t. Ja uzņēmumam ir resursi vai labs biznesa projekts viņš to lieliski var izmantot. Šeit cilvēki, noteikti bija cerējušu uz kādiem 20-30 klientiem un uz to ka viņi šīs akcijas laikā tiks kārtīgi apskatīti, bet ja Tev ir 200 cilvēki jāapkalpo par cenu kura ir vairāk kā uz pusi zemāka par normālo tad ir kirdik. Teorētiski, jau vel ir iespējams ka tas viss ir uzmetiens, uztaisi SIA pa latu (125 LVL) saņem 1500 LVL un noziepē asti, šitais konkrētis ir oktobrī uztaisīts kantoris.
Vot nepaslinkoju, un piezvaniju ''samajiem, teicu ka esmu mērķties;igs cilvēks un gribu fotosesiju sev tādu pa nopietno, lai varu atdzīt par labu esam. Bet , protams pirms tam es teicu ka gribētu redzēt viņu portfolio. Bija iest„ajusies pauze, un tad man atbildēja lai atbraucot uz cvietas un tad jau parādīšot.. Kad pajautāju, a kapec tad lapā nevarredzēt šedevrus, atbildēja ka labāk to skatīt uz vietas...Dīvaini protams, bet katrs izklaidējas kā grib...
Es tajā pērkamkopā ieliku divus komentus. Abus izdzēsa! Neko sliktu, rupju vai aizvainokošu neteicu. Tikai pajautāju vai viņiem ir studija UK un. va viņii bildē priekš Cosmo, pieliekot linkus ar bilžu oriģinālajām atrašanās vietām. Značit tas "pērkamkopā" ir tādas pats neuzticams resurss kā jaunizceptā studija, ja jau piesedz krāpniekus. Būs šamiem jāpajautā feisbukā, kā sevi saprot?
Vislabāk jau man patika šis sauklis: ''Lai nopelnītu sev iztiku, ir jāstrādā! Lai kļūtu bagāts - jāizdomā kaut kas cits!'' Te atļaušos papildināt - jāizdomā kā apčakarēt citus! www.biznesam.lv/?sub=vacances Viens no postpadomju biznesa galvenajiem pamatprincipiem!
ego:Vislabāk jau man patika šis sauklis: ''Lai nopelnītu sev iztiku, ir jāstrādā! Lai kļūtu bagāts - jāizdomā kaut kas cits!'' Te atļaušos papildināt - jāizdomā kā apčakarēt citus! www.biznesam.lv/?sub=vacances Viens no postpadomju biznesa galvenajiem pamatprincipiem!
da bildēs kautkā šādi: www.smaidi.lv... kur bilde *gatava* jau iztīrot kartiņu + *3 izredzētās* bildes izlaidīs caur dajebkāda graf.redaktora efektpresetiem.... viena tanta krāsos (nodos a ko tumšāku pa deguna da vaigu sāniem i pūderi pāri), divas, katra savā kaktā, bildēs, kautkāds statīvs/zoņķiks būs (stuģijnij vid) + mok kapijtase ar kompeti vēl un kāds salds meldiņš fonā.... katra tur pavada stundu kopumā, pa stundu 3 var cauri izmalt...
10 dienas un nepilnas 3 štukas - mugura pasvīdīs, bet pārdzīvos
Maris:domāju jūs te jaucat e-talonu ar braucienu limo
da bildēs kautkā šādi: www.smaidi.lv... kur bilde *gatava* jau iztīrot kartiņu + *3 izredzētās* bildes izlaidīs caur dajebkāda graf.redaktora efektpresetiem.... viena tanta krāsos (nodos a ko tumšāku pa deguna da vaigu sāniem i pūderi pāri), divas, katra savā kaktā, bildēs, kautkāds statīvs/zoņķiks būs (stuģijnij vid) + mok kapijtase ar kompeti vēl un kāds salds meldiņš fonā.... katra tur pavada stundu kopumā, pa stundu 3 var cauri izmalt...
10 dienas un nepilnas 3 štukas - mugura pasvīdīs, bet pārdzīvos
Es jums visiem atklāšu noslēpumu smaidi.lv ir Māra pagrīdes MPS studija, kurā viņš radoši un brīvi no aizspriedumiem var izpausties! Un 3k te nekādi nesanāk, rēķini kā vēlies, vairāk par pusotrīti šitajiem kontā nekādi neiekritīs!
Maris, Tev nekad nev ienākusi doma galvā, ka šitādas zosis vaiga "bombīt". Savācās lietu kārtību saprotošs bariņš ar "komiķiem" un visi pēec kārtas dodas uz fotosesiju. Saņemot bildes protams tiek izvirzītas tasinīgas un argumentētas pretenzijas par bilžu tehnisko un māksliniecisko kvalitāti. Ieguvēji ir visi, jo pēc tik foršas relaksācijas visa inde būs izspļauta un blogā būs tikai mierīgi komenti. Jauniete moš sapratīs, ka labāk gleznot uz zīda un nav nepieciešams pārskāpt savas nekompetences robežu.
Sapper:Maris, Tev nekad nev ienākusi doma galvā, ka šitādas zosis vaiga "bombīt". Savācās lietu kārtību saprotošs bariņš ar "komiķiem" un visi pēec kārtas dodas uz fotosesiju. Saņemot bildes protams tiek izvirzītas tasinīgas un argumentētas pretenzijas par bilžu tehnisko un māksliniecisko kvalitāti. Ieguvēji ir visi, jo pēc tik foršas relaksācijas visa inde būs izspļauta un blogā būs tikai mierīgi komenti. Jauniete moš sapratīs, ka labāk gleznot uz zīda un nav nepieciešams pārskāpt savas nekompetences robežu.
Ka iesiet, tad uzfilmējiet arī, būs vismaz kāds normāls šovs LV
Sapper:Maris, Tev nekad nev ienākusi doma galvā, ka šitādas zosis vaiga "bombīt". Savācās lietu kārtību saprotošs bariņš ar "komiķiem" un visi pēec kārtas dodas uz fotosesiju. Saņemot bildes protams tiek izvirzītas tasinīgas un argumentētas pretenzijas par bilžu tehnisko un māksliniecisko kvalitāti. Ieguvēji ir visi, jo pēc tik foršas relaksācijas visa inde būs izspļauta un blogā būs tikai mierīgi komenti. Jauniete moš sapratīs, ka labāk gleznot uz zīda un nav nepieciešams pārskāpt savas nekompetences robežu.
Ka iesiet, tad uzfilmējiet arī, būs vismaz kāds normāls šovs LV