Sapper:Maris, Tev nekad nev ienākusi doma galvā, ka šitādas zosis vaiga "bombīt".
DUMĪBAS kādas , tādu vaig nenormāli popularzēt Kādreiz te bloga Stulbis šķirās no gana daudz klientiem dodams visām linkus uz "Lunja šausmām" nevarēju nobrīnīties kur man pēkšņi sāka no malas pieteikties visādas biezās beibes , kamēr viena atklaja "Iemeslu" ka viens loxs lētu bildīšu cepējs dod linku , šīs aiziet un proatams PIESAKĀS Tad nu gan es smējos ne pa jokam Tāpat arī ar citu LAŽĀM jo vairāk citi lažos un ceps kakas jo vairāk jums būs klintu kas gatavi labi maksāt
Sapper:Maris, Tev nekad nev ienākusi doma galvā, ka šitādas zosis vaiga "bombīt". Savācās lietu kārtību saprotošs bariņš ar "komiķiem" un visi pēec kārtas dodas uz fotosesiju. Saņemot bildes protams tiek izvirzītas tasinīgas un argumentētas pretenzijas par bilžu tehnisko un māksliniecisko kvalitāti. Ieguvēji ir visi, jo pēc tik foršas relaksācijas visa inde būs izspļauta un blogā būs tikai mierīgi komenti. Jauniete moš sapratīs, ka labāk gleznot uz zīda un nav nepieciešams pārskāpt savas nekompetences robežu.
nav ienācis prātā... domāju, ka meitene arī patiesi tic, ka viss ar bildēm ir štokos - tikpat labi varētu nēģerim mēģināt ieskaidrot *lai jams izbalinās* - ir jāsaprot, ka eksistē *savādāk domājošie* + pieļauju pat, ka nav glīti par jamiem smieties - nu kauns gan bišķi ir - pats stulbākais, ka *viņu vietā kauns* - šķiet tas nav normāli un man būtu no šās kaites jāpaārstējās
pieļauju, ka tas *efektstudio 2* ar uzskata, ka jamiem sanāks līdzīgi stoku bildēm - neredz vnk atšķirību