Interesē vai mans 450D pieņems un kvalitatīvi spēs sadarboties ar Canon Speedlite 580EX II ?? lietoju spoguļkameru jau vismaz gadu un esmu daudz maz apguvis standarta KITu , tāpēc gribās tagad zibeni ,lai var izprasti spēli ar gaismām.
vēl jautājums uz kāda principa darbojas tas variants, ka zibspuldze stāv 5m no fotogrāfa sniegā ievietota un fotogrāfs bilde, protams, tajā pašā laikā arī zibspuldze dara savu. kas tāds ar 450D ir iespējams ?
Interesē vai mans 450D pieņems un kvalitatīvi spēs sadarboties ar Canon Speedlite 580EX II ?? lietoju spoguļkameru jau vismaz gadu un esmu daudz maz apguvis standarta KITu , tāpēc gribās tagad zibeni ,lai var izprasti spēli ar gaismām.
vēl jautājums uz kāda principa darbojas tas variants, ka zibspuldze stāv 5m no fotogrāfa sniegā ievietota un fotogrāfs bilde, protams, tajā pašā laikā arī zibspuldze dara savu. kas tāds ar 450D ir iespējams ?
jāiepērk 5m garš vads ar slēdzi galā... vads drīkst būt arī garāks.
Ar sniegā ievietošanu uzmanīgi! Akumulatori jau tā ātri izlādējas... Par Ulda vadu ir šāds komentārs: es to varu izdarīt, jo esmu ielodējis pats ligzdu šim vadam pa lēto, bet pārējiem Canons ir paredzējis vēl speciālu palaidēju piepirkt klāt (čut ne pašas zibspuldzes cenā).
Eltons:Ar sniegā ievietošanu uzmanīgi! Akumulatori jau tā ātri izlādējas... Par Ulda vadu ir šāds komentārs: es to varu izdarīt, jo esmu ielodējis pats ligzdu šim vadam pa lēto, bet pārējiem Canons ir paredzējis vēl speciālu palaidēju piepirkt klāt (čut ne pašas zibspuldzes cenā).
Eltons:Ar sniegā ievietošanu uzmanīgi! Akumulatori jau tā ātri izlādējas... Par Ulda vadu ir šāds komentārs: es to varu izdarīt, jo esmu ielodējis pats ligzdu šim vadam pa lēto, bet pārējiem Canons ir paredzējis vēl speciālu palaidēju piepirkt klāt (čut ne pašas zibspuldzes cenā).
UldisS:r man tas ST-2E, nav ne vainas spēļmantiņai
Bagāts jau atpūšas kā grib...
nu gan uzbrauci... drīzāk jāsaka, ka nevaru atļauties pirkt sliktas lietas, ja pērku, tad vienu reizi. Ja kas, ar manu nenokaujamo 350 ļoti labi saprotas
cik saprotu mans satraukums par zibspuldzes sadarbību ar manu spoguļkameru ir nevietā, jo viss darbosies. ok
bet par to otro jautājumu gribu piebilsti, ka esmu pārliecināts, ka tam fotogrāfam kuru redzēju tā fotografējot ar zibeni -nebija nekāds vads. no jūsu komentāriem sapratu, ka tikai tas ar vadu ir iespējams pie kā galā ir slēdzītis.