forum.gif
Fotobloga vērtēšanas sistēma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotobloga vērtēšanas sistēma
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 01.01.11 14:02
 citēt
Vai man vienīgajai, paskatoties uz foto topu (24h labākās, nedēļas labākās), rodas iespaids, ka jaunā vērtēšanas sistēma nav pareiza? Atvainojiet, bet bieži pirmās 3 vietas ir, pieklājīgi izsakoties, neestētiskas fotogrāfijas. Ja tādas bildes ir labākās fotoblogā vienalga cik ilgā laika periodā, tad tas jau norāda uz līmeni kopumā.:face-kiss:
Publicēts: 01.01.11 14:04
 citēt
Vai nebūtu prātīgāk vienkārši turpināt kādu no desmitiem līdzīgu tēmu, nevis sākt kārtējo jauno Nr. 2011/001?...:)))
Publicēts: 01.01.11 14:05
 citēt
Redzam, redzam cik Tu smuka! :face-kiss:
Publicēts: 01.01.11 14:12 labots
 citēt
P.S. Kaut gan jāpiekrīt burvīgajai kolēģītei- pašreizējais top's nav no labākajiem (maigi izsakoties), kas šeit redzēti :face-wink:
Publicēts: 01.01.11 14:13
 citēt
nekādi topi vairs nav jāņem galvā,tam vienkārši nav nekādas nozīmes.Ja te atļautu likt tikai tiešām labas bildes,tad dienas topa vispār nebūtu,mēneša varbūt....kādas trīs.
Publicēts: 01.01.11 15:30
 citēt
Profila bilde būtu topā! :face-wink:
Publicēts: 01.01.11 16:17 labots
 citēt
Nebeta:Vai man vienīgajai, paskatoties uz foto topu (24h labākās, nedēļas labākās), rodas iespaids, ka jaunā vērtēšanas sistēma nav pareiza? Atvainojiet, bet bieži pirmās 3 vietas ir, pieklājīgi izsakoties, neestētiskas fotogrāfijas. Ja tādas bildes ir labākās fotoblogā vienalga cik ilgā laika periodā, tad tas jau norāda uz līmeni kopumā.:face-kiss:
Kā uz to estētiku skatās, ja no rīta tad pats sev nepatiksi, bet vakarā, pēc dienā piedzīvotā, pārdzīvotā un redzētā viss var mainīties. Laimīgu Jauno gadu.
Publicēts: 01.01.11 16:45
 citēt
Nebeta:Vai man vienīgajai, paskatoties uz foto topu (24h labākās, nedēļas labākās), rodas iespaids, ka jaunā vērtēšanas sistēma nav pareiza? Atvainojiet, bet bieži pirmās 3 vietas ir, pieklājīgi izsakoties, neestētiskas fotogrāfijas. Ja tādas bildes ir labākās fotoblogā vienalga cik ilgā laika periodā, tad tas jau norāda uz līmeni kopumā.:face-kiss:

Nu re, pareizi visu esi sapratusi ;)
Gribi augstāku līmeni? Apciemo 1x.com
Publicēts: 01.01.11 18:59
 citēt
Jaunajā gadā MPS klases uzdevums-reformēt vērtēšanas sistēmu tā,lai būtu objektīvi t.i. tā lai es būtu topā!:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:Un piedevām pārējie būtu apmierināti.:face-sad:
Publicēts: 01.01.11 22:53
 citēt
viecha:Jaunajā gadā MPS klases uzdevums-reformēt vērtēšanas sistēmu tā,lai būtu objektīvi t.i. tā lai es būtu topā!:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:Un piedevām pārējie būtu apmierināti.:face-sad:

Elementāri - vajag uztaisīt, lai katram pašam savi darbi rādītos topa pirmajās vietās un visi laimīgi :D

Vispār jau, manuprāt, neviena vērtēšanas sistēma neglābs situāciju. Katram pašam vajadzētu izvērtēt savus darbus pirms ievietošanas šeit, tomēr katrs bilžu ievietotājs ieķeksē, ka piekrīt noteikumiem, kur rakstīts:

"Liekam bildes, kuras pašiem šķiet labi izdevušās, interesantas, ar ideju un kvalitatīvu izpildījumu,
rēķinoties, ka citi šajās pašās bildēs var ieraudzīt kaut ko pavisam citu!"

Diemžēl šis punkts (nr 4.) bieži vien tiek ignorēts, kā rezultātā pilna galerija ar MPS.
Vēl jau variants uztaisīt moderatoru amatu, kuri izvērtētu vai augšuplādēto bildi publicēt galerijā balsošanai/kritikai vai nē (neatbilst noteikumiem utt.) Bet..... gan jau ka nevienam nebūs pacietības un apņēmības ko tādu darīt.
Publicēts: 01.01.11 23:03
 citēt
Bija doma restartēt visus reitingus, izkstās, ka nekas nav mainījies:/
Publicēts: 01.01.11 23:15
 citēt
Droperidol:Bija doma restartēt visus reitingus, izkstās, ka nekas nav mainījies:/
Arī pamanīju, bet bija kaut kā neērti 1. janvārī celt traci, ja darba nedēļas sākumā nekas nemainīsies, tad gan :)
Publicēts: 01.01.11 23:17
 citēt
Nekāda trača, gada laimīgums noteikti nav atkarīgs ne no vērtēšanas sistēmas, ne no reitingiem:)
Priekā!!!:)
Publicēts: 02.01.11 15:47 labots
 citēt
Nu čau visiem un laimīgo jauno gadu.

Tuvākās nedēļas laikā tiks veiktas izmaiņas attiecībā uz reitingu tabulu un fototopu, esat pacietīgi.

Kad būs izdarīts - dosim ziņu!
Publicēts: 02.01.11 22:19
 citēt
Friidis:Vai nebūtu prātīgāk vienkārši turpināt kādu no desmitiem līdzīgu tēmu, nevis sākt kārtējo jauno Nr. 2011/001?...:)))

Protams,ka var jau pievienoties vieni no sen aizmirstajaam/uzsaaktajaam foruma sarunaam par sho probleemu, bet ja to raksta jau vairaaki,varbuut veerts pieveerst uzmaniibu.

Eliks:Nu čau visiem un laimīgo jauno gadu.

Tuvākās nedēļas laikā tiks veiktas izmaiņas attiecībā uz reitingu tabulu un fototopu, esat pacietīgi.

Prieks,ka taa.
Publicēts: 02.01.11 22:23
 citēt
kaut kādas izmaiņas jau ir tagad.
Publicēts: 02.01.11 22:58
 citēt
Eliks:

nav veerts. gan jau bljaaveeji uzreiz kliegs, ka nav labs. tos tad nafig banot... it ka nebutu vienalga par tiem ciparinjiem... 100x vertigaki ir komenti, a tos neliek...
Publicēts: 02.01.11 22:59
 citēt
aga - un kad ieliek - tad saukaa par zhultainu veceni ;_))))
Publicēts: 02.01.11 23:01 labots
 citēt
dansiga:aga - un kad ieliek - tad saukaa par zhultainu veceni ;_))))

tagad par sunīti saukās :D
Publicēts: 02.01.11 23:01
 citēt
versatile:
Eliks:

nav veerts. gan jau bljaaveeji uzreiz kliegs, ka nav labs. tos tad nafig banot... it ka nebutu vienalga par tiem ciparinjiem... 100x vertigaki ir komenti, a tos neliek...

----------
komentus rakstīt ir bīstami, var uzprasīties uz tautas dusmām, kad vesela karsēju grupa cenšas komentētāju atsēdināt :)):face-devil-grin:
Publicēts: 02.01.11 23:03
 citēt
Pašlaik ir nonullēti fotogrāfu reitingi un visu laiku labākais tops. Ar jauno gadu sākam jaunu dzīvi, bet nu pagaidām vēl skatāmies vai viss pareizi aprēķinās, to varēs redzēt no rīta pēc FR nakts apdeita... tā kā stay tuned, pilnā informācija vēl sekos.
Publicēts: 02.01.11 23:15
 citēt
Nu Elik,palikšu dusmīgs,jau otro reizi maini visu laiku labāko topu,kad mana bilde ir pirmā...:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 02.01.11 23:27
 citēt

a neesi? :D
Publicēts: 02.01.11 23:43
 citēt
versatile, ai - laikam jau esmu :-((((
Publicēts: 03.01.11 00:07
 citēt
Eliks:Pašlaik ir nonullēti fotogrāfu reitingi un visu laiku labākais tops. Ar jauno gadu sākam jaunu dzīvi, bet nu pagaidām vēl skatāmies vai viss pareizi aprēķinās, to varēs redzēt no rīta pēc FR nakts apdeita... tā kā stay tuned, pilnā informācija vēl sekos.
Līdzšinējo visu laiku topu vajadzētu saglabāt kaut kādā arhīvā, lai pēc gadiem var apskatīt :)
Publicēts: 03.01.11 02:29
 citēt
līdzšinējo topu saglabāsim... būs pēc nākamā apdeita
Publicēts: 03.01.11 08:15
 citēt
Izturību Jaunajā gadā un un jaunajā vērrtēšanas sistēmā. Vētēsim bildes un neviss personības.
Publicēts: 03.01.11 09:10
 citēt
tāds oftopiks. a Nebeta simpātiska, nea? :)
Publicēts: 03.01.11 09:50 labots
 citēt
alvils: Nebeta simpātiska, nea? :)
nea :D (šutka)
Publicēts: 03.01.11 10:21
 citēt
alvils:tāds oftopiks. a Nebeta simpātiska, nea? :)
Noprecēsi?
Publicēts: 03.01.11 10:40
 citēt
blaac:
alvils:tāds oftopiks. a Nebeta simpātiska, nea? :)
Noprecēsi?

Uz šo jautājumu nevaru atbildēt, jo aprunājamo meiteni neesmu pat nekad saticis. :)
Publicēts: 03.01.11 10:45
 citēt
alvils:
blaac:oprecēsi?

Uz šo jautājumu nevaru atbildēt, jo aprunājamo meiteni neesmu pat nekad saticis. :)

Nu tur tu pats esi vainīgs:D
Publicēts: 03.01.11 10:47
 citēt
Oliss:
Nu tur tu pats esi vainīgs:D

Nekā. Te vaina dalās 50/50 uz mani un Nebetu. Ja būtu bijusi norunāts randiņš un kāds nebūtu atnācis. Vai arī, ja viens no mums būtu mēģinājis runāt randiņu, bet otrs būtu atteicis, tad jau varētu vainas procentus rēķināt citādāk, taču šobrīd ir pilnīgs 50/50 ignorances rādītājs. :)
Publicēts: 03.01.11 11:40 labots
 citēt
Vēl kas - ir tak sadaļa, kur var izvelēties "beginer galerija", "advanced galerija" un "PRO galerija". Vajadzētu arī pārskatīt FR slieksni iekļūšanai katrā no sadaļām. Jo, piemēram, līdzšinējie 6,3 FR, kas nepieciešami iekļūšanai "PRO galerijā", nu jau gandrīz gadu ir vienkārši nesasniedzams skaitlis.
Publicēts: 03.01.11 12:39
 citēt
smartins:Vēl kas - ir tak sadaļa, kur var izvelēties "beginer galerija", "advanced galerija" un "PRO galerija". Vajadzētu arī pārskatīt FR slieksni iekļūšanai katrā no sadaļām. Jo, piemēram, līdzšinējie 6,3 FR, kas nepieciešami iekļūšanai "PRO galerijā", nu jau gandrīz gadu ir vienkārši nesasniedzams skaitlis.

Nu, PRO pats par sevi jau arī ir nesasniedzamas virsotnes. Ar visu darba grāmatiņu un nodokļiem :) :) :)
Publicēts: 03.01.11 12:40
 citēt
A forši!
Sākam jaunu, skaistu dzīvi!
Dažas bildes man no vecām vēl palikušas... ņemt ārā vai?
Publicēts: 03.01.11 12:42
 citēt
Eltons:ņemt ārā vai?
Protams, neturi sveci zem pūra :bad_smile:
Publicēts: 03.01.11 12:43
 citēt
smartins:
Eltons:ņemt ārā vai?
Protams, neturi sveci zem pūra :bad_smile:

Nē, es domāju no bloga vai ņemt ārā vecās un likt tikai nepublicētās?
Publicēts: 03.01.11 12:46
 citēt
Eltons:
smartins:rotams, neturi sveci zem pūra :bad_smile:

Nē, es domāju no bloga vai ņemt ārā vecās un likt tikai nepublicētās?
A vecās lai paliek blogā un nepublicētās liec klāt :)
Publicēts: 03.01.11 14:57 labots
 citēt
Nebeta:pirmās 3 vietas ir, pieklājīgi izsakoties, neestētiskas fotogrāfijas. Ja tādas bildes ir labākās fotoblogā vienalga cik ilgā laika periodā, tad tas jau norāda uz līmeni kopumā.:face-kiss:

Mani savukārt fascinē, kā šis teksts lasās komplektā ar faktu, ka šobrīd dienas topa 3.vietā ir tieši Nebetas bilde. :bad_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):