Nebeta:pirmās 3 vietas ir, pieklājīgi izsakoties, neestētiskas fotogrāfijas. Ja tādas bildes ir labākās fotoblogā vienalga cik ilgā laika periodā, tad tas jau norāda uz līmeni kopumā.
Mani savukārt fascinē, kā šis teksts lasās komplektā ar faktu, ka šobrīd dienas topa 3.vietā ir tieši Nebetas bilde.
Tuvākās nedēļas laikā tiks veiktas izmaiņas attiecībā uz reitingu tabulu un fototopu, esat pacietīgi.
Kad būs izdarīts - dosim ziņu!
Gadu gaidījuši, pagaidīs vēl nedēļu Vai maz vajadzēja - ar nonullētiem reitingiem to mistiskā formula pārvērtīsies treknā āža kājā! Mark my words! Paredzu vieglu paniku, kas aizsāksies ar A KAPĒC PĒTERIM 4.15, JA MAN TIKAI 3.75 AR DIVTIK LIELĀKU BALSOTĀJU SKAITU? ) Vecajā reitingu tabulā neviens i nesapņoja iekļūt - nu pavērusies jauna dzīves jēga par ko paplūkties )) Būs jautri!
Tuvākās nedēļas laikā tiks veiktas izmaiņas attiecībā uz reitingu tabulu un fototopu, esat pacietīgi.
Kad būs izdarīts - dosim ziņu!
Gadu gaidījuši, pagaidīs vēl nedēļu Vai maz vajadzēja - ar nonullētiem reitingiem to mistiskā formula pārvērtīsies treknā āža kājā! Mark my words! Paredzu vieglu paniku, kas aizsāksies ar A KAPĒC PĒTERIM 4.15, JA MAN TIKAI 3.75 AR DIVTIK LIELĀKU BALSOTĀJU SKAITU? ) Vecajā reitingu tabulā neviens i nesapņoja iekļūt - nu pavērusies jauna dzīves jēga par ko paplūkties )) Būs jautri!
Tev labi, Tev mati jau izplūkāti, varēsi mierīgi noraudzīties uz šo ļembastu.
Nu re.... laiks ir pagaajis un jaunaa sisteema patesteeta. Man liekas, ka projekts ir izdevies un efekts ir pozitiivs. Blogaa paraadaas labaakas bildes un cilveeki ir sarosiijushies.