forum.gif
Fotobloga vērtēšanas sistēma
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotobloga vērtēšanas sistēma
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 03.01.11 15:18
 citēt
alvils:
Mani savukārt fascinē, kā šis teksts lasās komplektā ar faktu, ka šobrīd dienas topa 3.vietā ir tieši Nebetas bilde. :bad_smile:

Piedevām, ar 27 balsīm augstāk par nākošo ar 59 balsīm:)
Publicēts: 03.01.11 15:29
 citēt
alvils:
Nebeta:pirmās 3 vietas ir, pieklājīgi izsakoties, neestētiskas fotogrāfijas. Ja tādas bildes ir labākās fotoblogā vienalga cik ilgā laika periodā, tad tas jau norāda uz līmeni kopumā.:face-kiss:

Mani savukārt fascinē, kā šis teksts lasās komplektā ar faktu, ka šobrīd dienas topa 3.vietā ir tieši Nebetas bilde. :bad_smile:

:D :D :D autore vnk ir ĻOOOOTI GODĪGA pret sevi :D
Publicēts: 03.01.11 17:14
 citēt
Eliks:Nu čau visiem un laimīgo jauno gadu.

Tuvākās nedēļas laikā tiks veiktas izmaiņas attiecībā uz reitingu tabulu un fototopu, esat pacietīgi.

Kad būs izdarīts - dosim ziņu!

Gadu gaidījuši, pagaidīs vēl nedēļu :) Vai maz vajadzēja - ar nonullētiem reitingiem to mistiskā formula pārvērtīsies treknā āža kājā! Mark my words! Paredzu vieglu paniku, kas aizsāksies ar A KAPĒC PĒTERIM 4.15, JA MAN TIKAI 3.75 AR DIVTIK LIELĀKU BALSOTĀJU SKAITU? :)) Vecajā reitingu tabulā neviens i nesapņoja iekļūt - nu pavērusies jauna dzīves jēga par ko paplūkties :))) Būs jautri! :)
Publicēts: 03.01.11 20:35
 citēt
UncleFester:
Eliks:Nu čau visiem un laimīgo jauno gadu.

Tuvākās nedēļas laikā tiks veiktas izmaiņas attiecībā uz reitingu tabulu un fototopu, esat pacietīgi.

Kad būs izdarīts - dosim ziņu!

Gadu gaidījuši, pagaidīs vēl nedēļu :) Vai maz vajadzēja - ar nonullētiem reitingiem to mistiskā formula pārvērtīsies treknā āža kājā! Mark my words! Paredzu vieglu paniku, kas aizsāksies ar A KAPĒC PĒTERIM 4.15, JA MAN TIKAI 3.75 AR DIVTIK LIELĀKU BALSOTĀJU SKAITU? :)) Vecajā reitingu tabulā neviens i nesapņoja iekļūt - nu pavērusies jauna dzīves jēga par ko paplūkties :))) Būs jautri! :)
Tev labi, Tev mati jau izplūkāti, varēsi mierīgi noraudzīties uz šo ļembastu. :face-grin:
Publicēts: 06.01.11 10:17
 citēt
Nu re.... laiks ir pagaajis un jaunaa sisteema patesteeta.
Man liekas, ka projekts ir izdevies un efekts ir pozitiivs.
Blogaa paraadaas labaakas bildes un cilveeki ir sarosiijushies.
Publicēts: 06.01.11 10:52
 citēt
Bet Nebetas bildes vairs nav topā...man šķiet kaut kas jāmaina.
Publicēts: 06.01.11 10:54
 citēt
Dambis:

Nu tas jau tāpēc, ka vecie reitingi ar Jauno gadu ir nonullēti. :face-wink:
Publicēts: 06.01.11 10:58
 citēt
Gita_B:
Dambis:

jaaa jaaa...
PA to jau arii es runaaju, ka nonulleeshana ir devusi rezultaatu. Pozitiivu rezultaatu.
Publicēts: 06.01.11 11:02
 citēt
Dambis:
Gita_B:

jaaa jaaa...
PA to jau arii es runaaju, ka nonulleeshana ir devusi rezultaatu. Pozitiivu rezultaatu.

a vaitad pirmstam ar nebij topā kaķi da suņi? vai arī jūs esat pamanījuši kādus īpašus jaunus smalkumus kaķubildās? :D :D :D
Publicēts: 06.01.11 11:05
 citēt
Dambis:
Gita_B:

jaaa jaaa...

Jā, man arī par to prieks, ka beidzot blogā sāk atgriezties dzīvība. :face-smile:
Publicēts: 06.01.11 11:09
 citēt
Gita_B:
Dambis:
jaaa jaaa...

Jā, man arī par to prieks, ka beidzot blogā sāk atgriezties dzīvība. :face-smile:
Pavasarī pievienosies putni, kāpuri un cita dzīvība - dzīvības kūsāt kūsās.:face-smile:
Publicēts: 06.01.11 11:12
 citēt
blaac:
Gita_B:
Pavasarī pievienosies putni, kāpuri un cita dzīvība - dzīvības kūsāt kūsās.:face-smile:

tā tas turpināsies līdz klāt būs sēnes - jaukās, pārgaismotās, skujām aplipušās beciņas :D :D :D
Publicēts: 06.01.11 11:15
 citēt

Lai tik kūsā ūsās :big_smile:
Publicēts: 06.01.11 11:26
 citēt
Maris:
blaac:avasarī pievienosies putni, kāpuri un cita dzīvība - dzīvības kūsāt kūsās.:face-smile:

tā tas turpināsies līdz klāt būs sēnes - jaukās, pārgaismotās, skujām aplipušās beciņas :D :D :D

No Tevis gaidiishu taas paareejaas bildes. Ne kakjiish un ne saulriet
Publicēts: 06.01.11 11:42
 citēt
Varu piedāvāt pārgaismotu sniegu, lielā vairumā.
Publicēts: 06.01.11 11:53
 citēt
blaac:Varu piedāvāt pārgaismotu sniegu, lielā vairumā.

paargaismotus briinumus katru dienu....! :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):