Par nožēlu man arī nav nevienas Luņa bildes, bet pievienojos sveicēju labajiem vārdiem!!! Paldies par pozitīvajām emocijām FotoBlogā un īpaši- par piparkūku MAFIJU!
Sveicieni Ričam arī no manis...sorry, ka nokavējos ...jāparokas archīva no 80.tajiem un jāatrod no tās vienas reizes Valmieras akcijā "Galvenā iela" kāds Tavs portrejs (atminu, ka bija)...jaunības vizualizējums Novēlējums Tavām fotogaitām - ne megabaita (zivs), ne pixeļa (asakas)...tātad veiksmes
Klausās, a varbūt par godu Luņa daiļdiršanas spējām mēs varam nest kādu upuri, un topiku ar nosaukumu "Lunim šodien dzimene" visu gadu noturēt augšgalā?
kasparsf:Klausās, a varbūt par godu Luņa daiļdiršanas spējām mēs varam nest kādu upuri, un topiku ar nosaukumu "Lunim šodien dzimene" visu gadu noturēt augšgalā?
ES iedomajos! Zini kas tur stenografēja Brantiņš ne tik knipsēja beat arī rakstijā "Stenogrammu" , gan šim ir kas tas par kexsu!
kasparsf:Klausās, a varbūt par godu Luņa daiļdiršanas spējām mēs varam nest kādu upuri, un topiku ar nosaukumu "Lunim šodien dzimene" visu gadu noturēt augšgalā?
Pierunāji,piektienas vokors sovodāk beidzas Pirmadienā.
giskim:Sveicieni Ričam arī no manis...sorry, ka nokavējos ...jāparokas archīva no 80.tajiem un jāatrod no tās vienas reizes Valmieras akcijā "Galvenā iela" kāds Tavs portrejs (atminu, ka bija)...jaunības vizualizējums Novēlējums Tavām fotogaitām - ne megabaita (zivs), ne pixeļa (asakas)...tātad veiksmes
POLDIS POLDĪS Bet jau nupitni Es jau esmu finiša taisnē par to tavu "Seja bez pilsonības" dislokācijas punktu. Drīzumā ceru tikt šim kļat!