nav tur jēgas- vienkārši lēti. Ja tas būtu vietējā pagasta ietvaros, tad vēl varētu pieciest. Un diez vai Inese domā, ka tas ir kičs no tāda aspketa- cilvēka muļķošana
Esat kādreiz dzīvajā dzirdējuši kā tie Kombuļi dziedāja? Man gadījās , man nav muzikālās dzirdes bet klausīties bija mokoši , isti nesaprotu kā cilvēks spēj tik neticami šķibi padziedāt Ta ka te viss ir stilā , gan dziesmas gan bildes gan miljakie kaut kādi Zviedru pensionāri vai negeri.
Vot ķeza!Ir temats,bet nav ko pateikt.Neesu ne redzējis ne dzirdējis nekādus kombuļus.Ne poņas kas tie tādi...Droši vien ka nemaz nav līdzīgs Pink Floyd vai Led Zeppelin.
viecha:Vot ķeza!Ir temats,bet nav ko pateikt.Neesu ne redzējis ne dzirdējis nekādus kombuļus.Ne poņas kas tie tādi...Droši vien ka nemaz nav līdzīgs Pink Floyd vai Led Zeppelin.
Dzirdēta par laimi naf Stāsts ir un foto attiecīgi to ilustrē. Tikai pēc tam mēs brīnamies, ka uzrodas visādi BB beauty tipāži un runas, ka Latvijā viss esot pērkams.
Lunis:Esat kādreiz dzīvajā dzirdējuši kā tie Kombuļi dziedāja? Man gadījās , man nav muzikālās dzirdes bet klausīties bija mokoši , isti nesaprotu kā cilvēks spēj tik neticami šķibi padziedāt Ta ka te viss ir stilā , gan dziesmas gan bildes gan miljakie kaut kādi Zviedru pensionāri vai negeri.