alvils:Daudzi otrā kursa studenti brauks no Rīgas?
nu viena mašīna būs
NilsS:kāds no Ogres ar piesacījies ?
traks vai? - tas tak paliels gabals - pietiek jau ko brīnīties, ka puse no Rīgas + Ogrē jau progresīvāka skola - daudz mazāk nodarbībās tiek pie skaidrības - ja atmiņ neviļ, tad sestajā nodarbībā, kautkur tai uz beigām, apgūst visu par arhitektūras bildēšanu.
alvils:Daudzi otrā kursa studenti brauks no Rīgas?
nu viena mašīna būs
NilsS:kāds no Ogres ar piesacījies ?
traks vai? - tas tak paliels gabals - pietiek jau ko brīnīties, ka puse no Rīgas + Ogrē jau progresīvāka skola - daudz mazāk nodarbībās tiek pie skaidrības - ja atmiņ neviļ, tad sestajā nodarbībā, kautkur tai uz beigām, apgūst visu par arhitektūras bildēšanu.
nē, paldies, es vēlos ko piezemētāku, maigi izsakoties. Ogres variants nepārliecina. Būtu vēl kāds līdzbraucējs, ar ko dalīt ceļa naudu, moš pieteiktos Programma patīk, kursantu darbi ar
nē, paldies, es vēlos ko piezemētāku, maigi izsakoties. Ogres variants nepārliecina. Būtu vēl kāds līdzbraucējs, ar ko dalīt ceļa naudu, moš pieteiktos ar
sundew ir paļubomu smukāka par Māri. padomā labi, uz ko iknedēļas nodarbībās gribi skatīties!
nē, paldies, es vēlos ko piezemētāku, maigi izsakoties. Ogres variants nepārliecina. Būtu vēl kāds līdzbraucējs, ar ko dalīt ceļa naudu, moš pieteiktos ar
sundew ir paļubomu smukāka par Māri. padomā labi, uz ko iknedēļas nodarbībās gribi skatīties!
es laikam dīvainis, bet mani interesē kursos iegūstamās zināšanas, nevis pasniedzēji.
uz palikšanu otrajā gadā vēl reiz arī var pieteikties jeb tagad trešais gads kad 1/4 kolektīvais darbs (tā kā lekcijas) un 3/4 indivuduālais (mājas darbi)
jurisb:uz palikšanu otrajā gadā vēl reiz arī var pieteikties jeb tagad trešais gads kad 1/4 kolektīvais darbs (tā kā lekcijas) un 3/4 indivuduālais (mājas darbi)
nezinu gan vēl.... uzdevumus varētu sagudrot + kādas kinodemonstrācijas, kādu strīpu vairāk meistaru apskatus, bet vai uz ko tādu var savākt 6-9 *ģedus*... nezinvai
varbūt kādus gaismu, vai kā cita seminārus (nu teiksim 3-4 tikšanās reizes) var saštukot .....
vai mok uzdevumu kompleksu *vasaras izaicinājums* ar skaidru definīciju, paraugiem, laiku pašiem izpildīšanai + mok kādu plenēru, kādas 2 tikšanās analīzei un tad *izdruku balli*?
Maris: bet vai uz ko tādu var savākt 6-9 *ģedus*...
uzreiz noteikti nē. bet pēc gada diviem... mierīgi.
nu itkā ir *ģedi* no mākslasskolas klasēm - varbūt formulējumi lietām atšķīrās + studijas iespējas tolaik bij mazākas, bet principā to pašu mācījušies - tiesa jauniešiem ir tieksme migrēt pa augstskolām ārpus Jelgavas, nelietot transportu, 2 dāmas jau pašas LMA solus deldē... viss mainās
varbūt kāds no Mārtiņiem - ox3r vai zo nāktu... nu ta redzēs
"ģedi" vs "jaunie" un pavasarī balvu fonds. tori labākjam darbam uzsaukšu baslojums anonīms vai arī eksperti no malas ievērtē viens kandidāts - vieslektors jau laikam būtu var jau paģenerēt idejas lai smadzenēm nebūt laiks atpūsties un liktu darboties ar zināmu uzdevumu jaunajiem jaunas zināšanas , vecajiem nostiprinās esošās . pie reizes lektors var izdarīt secinājusm kā vecie mācijušies un kas jaunajiem vairāķ jāstāsta vai mazāk. un konkurneces apstākļos aug kvalitāte abām grupām kas arī lektora vērtību ceļ jo vairāk gudru studentu tas tā - spamam
jurisb:"ģedi" vs "jaunie" un pavasarī balvu fonds. tori labākjam darbam uzsaukšu baslojums anonīms vai arī eksperti no malas ievērtē viens kandidāts - vieslektors jau laikam būtu var jau paģenerēt idejas lai smadzenēm nebūt laiks atpūsties un liktu darboties ar zināmu uzdevumu jaunajiem jaunas zināšanas , vecajiem nostiprinās esošās . pie reizes lektors var izdarīt secinājusm kā vecie mācijušies un kas jaunajiem vairāķ jāstāsta vai mazāk. un konkurneces apstākļos aug kvalitāte abām grupām kas arī lektora vērtību ceļ jo vairāk gudru studentu tas tā - spamam
alvils:a kad vispār sākas? nākošnedēļ? aiznākošnedēļ? pirmā lekcija tāda pati, kā pagāšā gada vecajo grupai?
jā 10. janvārī 19.00 - stipri līdzīga tik paraugu vairāk + šķiet skaidrojumi precīzāki + kādā no nākamajām būs daļa no filmas ko jau redzēji un filma kuras demonstrēšanā klāt nebiji
alvils:Gabiz, Tu uz riteņiem? Un no kura mikrorajona?
+/- Deglava-Pērnavas vai Lāčplēša-Gogoļa (Sadovņikova)...
ko nozīmē tas plus mīnus? es dzīvoju iļģuciemā, attiecīgi būtu izdevīgāk atpakaļceļā palikt pārdaugavā. bet ja Tev tie riteņi ir vairāk mīnus, nekā plus, varam braukt ar manu...