attiecībā uz fotokursiem - gribu savu bakalauru uzrakstīt tomēr laicīgi,nevis pēdējā naktī. Tā ka padzīvosim līdz rudenim. Attiecībā uz pārējo - es jūsu privātajā dzīvē nelienu.
shvaboc:attiecībā uz fotokursiem - gribu savu bakalauru uzrakstīt tomēr laicīgi,nevis pēdējā naktī. Tā ka padzīvosim līdz rudenim. Attiecībā uz pārējo - es jūsu privātajā dzīvē nelienu.
oi šito akmeni met dansias dārziņā - man nav ne jausmas, ne intereses kā kuram iet - tik tehnisko risinājumu pasviedu
daži sviež akmeņus, daži tehniskus risinājums. bet man jautājums, vai mešana būs svinīgajā pirmajā lekcijā (tas ir izšķirošais kritērijs attiecībā uz šoferēšanu vai uz astes sēdēšanu, kooperējoties ar Gabiz). Atbildi lūdzu atsūtīt PM, lai Gabiz nezin, un es varu sagrozīt info pa savam.
Izskatās, ka tomēr otro semestri arī šoreiz nevarēšu uzsākt - daudz visādu šaizu gada pirmajā pusē...
Baigi gan gribētos redzēt pirmā semestra kursa biedru otrā semestra gala darbus (arī jauno pirmkursnieku) - Māri, moš saņemies un uztaisi kādu reportu?
RinaldsV:Izskatās, ka tomēr otro semestri arī šoreiz nevarēšu uzsākt - daudz visādu šaizu gada pirmajā pusē...
Baigi gan gribētos redzēt pirmā semestra kursa biedru otrā semestra gala darbus (arī jauno pirmkursnieku) - Māri, moš saņemies un uztaisi kādu reportu?
iepostēju darbu izlasi - tur tiesa ir krustām šķērsām no vairākiem gadiem, bet ir arī daži no pēdējā pusgada:
Ja kādam tas ir interesanti, tad izskatās, ka uz 1. 1/2gada 1dienu nodarbībām 16:30 būs pieejams transports maršrutā Pārdaugava (~Spice) -> Jelgava -> Jūrmala. Pēc "skatītāju" lūguma arī atpakaļceļš var vest cauri sākuma punktam. (:
blaac:Ogo, skatos speciāli kursiem tiek organizēts maršrutēts transports. Kursi uzņem apgriezienus.
jā šķiet pirmdienas agrā grupa varēs mest uz pirkstiem kurš kuram kamanās sēdēs - otrdienas grupa pagaidām noslēpumaina - man vēl nav skaidrs kurš no kurienes