forum.gif
Fotopapīrs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Fotopapīrs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.01.11 11:20
 citēt
Labdien.Nesen iegādājos fotoprinteri Epson un tagad vajadzētu papīru.Kur labāk to iegādāties un kādu Jūs rekomendētu.Primārais - A4 formāts pusspīdīgais,nevajag pašu augšējo galu,bet nu tomēr,lai daudz maz kvalitatīvs.
Paldies.
Publicēts: 04.01.11 11:33
 citēt
Es uz Canon papīra drukāju ar epsonu.Palika pāri no canon laikiem,bet nekādu problēmu.
Publicēts: 04.01.11 12:28 labots
 citēt
Epson un Canon. Canon vai tikai nebija nedaudz baltāks, bet šobrīd nav iespējas salīdzināt, jo Canon papīrs beidzies. Teorētiski gan būtu jālieto tas fotopapīrs, kuru ieteicis ražotājs. Ieteikums var neattiekties uz dārgā gala papīru.

Par iegādi- meklē internetveikalos. Pēdējo reizi Epson papīru laikam iegādājāmies Aio.lv, kur bija labs piedāvājums dubultpakām.
Publicēts: 04.01.11 12:29
 citēt
Man arī liekas, ka katram papīram vajadzētu arī atsevišķu krāsu kalibrāciju.
Publicēts: 04.01.11 12:30
 citēt
RudeWolf:Man arī liekas, ka katram papīram vajadzētu arī atsevišķu krāsu kalibrāciju.

Obligāti!
Publicēts: 04.01.11 12:41
 citēt
Kad es vēl niekojos ar šito dārgo štelli,tad katram solīdam papŗam instrukcijā bija uzdots kāda kalibrācija kādam printera modelim.Saprotams,ar oriģinālajām tintēm.Ja lētāks variants,tad bija jāeksperimentē un jāpiedzen pašam pēc patikas un gaumes.Neesmu liels specs visā šajā lietā,bet uzreiz varu pateikt-papīram jābūt ne plānākam par kādiem 200-230 gsm.Uz A4 un lielāka formāta.Neskatoties uz visiem Epsoniem un Canoniem,man vislabāk patika Tura 260 gsm.Sauss bija praktiski uzreiz un kaut kā vislabāk padevās.Nezinu,tagad sen jau neesmu šo manījis plauktos.Un neprintēju arī jau sen.Par dārgu un krāmīgu tas prieks beigās man sanāca.:face-sad:
Publicēts: 04.01.11 12:47 labots
 citēt
Es maajas izmantoju papiiru no fotospeed.com (kantoris no UK)
Kvalitaate uz urraa. Pats paarsvaraa njemu A3+ satin 270gsm,
tur taads pats ir pieejams arii uz A4 formaatu. kaa arii var pasuutiit testa paku.
Minimaalais lokshnju skaits ir 50. Kaa arii, ja interesee CIS no vinjiem var droshi
njemt. Ljoti labs customer serviss un technical tm supports
Augstas kvalitaates pigmenta kraasas turklaat par sakariigaam cenaam
(ir gan jaareekjinaas ar to ka peec tam buus jaapajaajaas ar profileeshanu, bet tas viss
ir suu** saliidzinaajumaa ar Epson origjinaalajaam cenaam) - protams cis - tas viss
Epsonu iipashniekiem. :big_smile:
Publicēts: 04.01.11 12:49
 citēt
Bet vispār jau...

theoatmeal.com...
Publicēts: 04.01.11 14:06
 citēt
www.veikals.lv...
www.e-doma.lv...

Te var mēģināt... AIO mani atšuva, būšot ilgi jāgaida...
Publicēts: 04.01.11 14:16
 citēt
Elmarss:www.veikals.lv...
www.e-doma.lv...

Jā, AIO kaut kuru no izmēriem nācās gaidīt.

Kas attiecas uz neoriģinālajiem fotopapīriem, nav nācies izmantot fotospeed.com, bet no viena vācu kantora kvalitāte gan bija atbilstoša cenai- lēti sanāca un rezultāts arī "lēts". Ja vēl "zaļie" redzētu, cik papīrs tika izniekots, profilējot printeri... :shame:
Publicēts: 04.01.11 14:42 labots
 citēt
nu ar fotospeed papiiru un CIS izlietoju apmeeram 4 loksnes liidz noprofileeju.
kvalitaate ir teicama, cena nav leetaakaa bet ir leetaaka gan. liidz ar to
pashizmaksa A3 produktam mums saruka liidz 60-80% ieksaitot kraasu,
paliekot pie taas pashas kvalitaates.
Publicēts: 04.01.11 19:01 labots
 citēt
da ņem lētāko un viss būs O.K., ja runa iet par glancētajiem...
es pērn lietoju HP .
Publicēts: 04.01.11 19:16
 citēt
Pateicos,vismaz kaut kāda skaidrība radās.
Publicēts: 04.01.11 21:12
 citēt
Ja ir labs kalibrators, tad pietiek ar vienu loksni, lai izveidotu profilu:face-smile:. Par kadu papira izniekosanu ir runa. Stradaju drukas kantori un esmu kalibrejis visada veida papirus un izniekots papirs ir gadijies, ja steiga uztaisi kadu gluku. Citadak neredzu iemeslu izniekot papiru.
Bet ja godigi, tad 99% cilvekiem pietiek ar razotaja piedavatajiem profiliem, kas normaliem papiriem vienmer ir pieejami razotaja majas lapas. Perfekta kalibracija ar 100% krasu atbilstibu, ko dazreiz nevar panakat ari ar ljoti labiem kalibratoriem un ir nepieciesamam manuala piekalibresana "uz aci" ir vajadziga tikai drukajot gleznu un fotografiju reprodukcijam.
laiksfoto_lv:
Elmarss:www.veikals.lv...
www.e-doma.lv...

Jā, AIO kaut kuru no izmēriem nācās gaidīt.

Kas attiecas uz neoriģinālajiem fotopapīriem, nav nācies izmantot fotospeed.com, bet no viena vācu kantora kvalitāte gan bija atbilstoša cenai- lēti sanāca un rezultāts arī "lēts". Ja vēl "zaļie" redzētu, cik papīrs tika izniekots, profilējot printeri... :shame:
Publicēts: 04.01.11 21:19
 citēt
Es ieteiktu iflord papirus. Dazi eksemplari varetu stavet blakus Hahnemuhle papiriem, ja neskaita garantijas, ko dod pedejais un sertifikacijas iespejas.
Publicēts: 04.01.11 21:31
 citēt
Epsonam pedeja laika teicams klientu serviss , piegada JEBKO uz majam pilnigi par baltu velti , man vedusji gan tintes gan pairus:) Tiesa JOKAINA KARTA ar to nemas vaciesji , es pat isti nesaprotu to EPSON te fricji parstav jo piegada vinji:):) www.epson-store.de...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):