forum.gif
Fotostudija,kurā ir gulta.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotostudija,kurā ir gulta.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.01.11 19:25
 citēt
Vēršos pie speciālistiem-sakiet lūdzu,kurās Rīgas fotostudijās ir gulta!?Protams, fotogrāfēšanās mērķiem,kā rekvizīts vai aksesuārs?
Publicēts: 04.01.11 19:29 labots
 citēt
Publicēts: 04.01.11 23:25 labots
 citēt
Neriktīgs jautājums , GULTU var iestiept jebkurā studija un tai nav nekādas nozīmes , parasti studijas aprīkojumu atved uz kārtīgu guļamistabu , vannasistabu , kamīnzāli un smuki bildē savus XXX istā foršā interjerā :):) Man studijā ir gulta "Lētajiem" variante , der tieši tāpat kā auxtāk bildē redzamā , nekam "Prātīgam" tādas nav izmantojamas , cita lieta īsts interjers ar īstu gultu , šobrīd greznās viesnīcās un pilis ir ļoti lielas atlaides var kaut vai barona guļamistabu izpriecām izīrēt , piemēram Mālpils muižā vai vēl kaut kur :) Man iecienīta sai ziņā ir Fonteina viesnīcas gultas Liepājā

No pieredzes 2x 2m Oktogoni iet iekšā mierīgi abās vietās :face-grin::face-grin::face-wink:

Un ši savukārt ir mana mīļāk bildējamā vannas istaba , tepat Rīgā

Publicēts: 05.01.11 00:03
 citēt
un iireeshanas zinjaa buus gandriiz tas pats, kas iireet studiju ......... bet interjers savaadaaks un neapnicis zinaamaas aprindaas..... (tas par viesniicaam) SHobriid var atrast tik intesantas viesniicas vai taas pashas muizhas ..... juuuuuu
Publicēts: 05.01.11 00:18 labots
 citēt
dansiga:un iireeshanas zinjaa buus gandriiz tas pats, kas iireet studiju ......... bet interjers savaadaaks un neapnicis zinaamaas aprindaas..... (tas par viesniicaam) SHobriid var atrast tik intesantas viesniicas vai taas pashas muizhas ..... juuuuuu

TĀ ir vienmēr , "Studijā" tādas lietas bildē lētos jeņķu žurnalīšos un "Letie meitblieži" , visi citi vienmēr bildē TIKAI istos interjēros , vienīcās moteļos utt:):) Normāls LABS viensnīcas LUX ar gultām dzakužiem kamīniem šobrīd reti kad parsniedz 60-70Ls par DIENAKTI un dari tur ko gribi !! Par tādu cenu var nooīret lētā gala studiju BEZ NEKĀ :):) Decembrī veca kliente par burtiski 50Ls izīrēja JŪRMALĀ cik sapratu kādai krievu zvaigznei piederošu savrupmāju "Sesijai" esi daudzās greznās vilās Austrijas alpos un Šveicē pabijis BET tādu neatceros redzējis un tas bija pa 50Ls uz praktiski visu dienu :D :D Nosacījums elementŗas BILDES nekad nekur neparādīsies publiski , tas tieši ar sakrīt ar tādu klientu vajadzībām :D :D Tepat Rīgas centrā pie Okupācijas muzeja ir apartamneti ar greznu skatu uz Vecrīgu ar var izīrēt par ļoti saprātīgu cenu bildēšnai BET tikai tie kas zin KAM jāprasa:face-grin::face-grin::face-wink:
Publicēts: 05.01.11 00:34
 citēt
Lunis, U n........ man ir izdevies vienmer sarunaat nevis uz diennakti, bet uz pusi mazaaku summu ..... kad pastaastu, kadiem noluukiem un cik ilgi vajag ;-)
Publicēts: 05.01.11 00:38
 citēt
dansiga:Lunis, U n........ man ir izdevies vienmer sarunaat nevis uz diennakti, bet uz pusi mazaaku summu ..... kad pastaastu, kadiem noluukiem un cik ilgi vajag ;-)

Man parasti nekas nav jārunā ,nedz arī jāmaksā , klienti paši ir visus savām vajadzībām sarunājuši:) Starp citu Liepājas fonteina taklš pat vesels 2dienieks plenērs ir bijis ar Aipejas gādību:):)
Publicēts: 05.01.11 00:47
 citēt
Lunis, nu es nerunaaju par Fonteinu ;-) tur vispaar ir plataa shoseja ;-))) .......... es par Riigu .... un es jau neesmu tik kruta kaa Tu un man nav asistentu ..... ja man kads luudz kaadu sesiju, bet ne studijaa - tad taa ir lielaakoties mana probleema atrast sho vietu ;-) bet taa kaa tas nav mans lielais peljnjas avots, tad es arii neiespringstu no sagadaatajaam neertiibaam un pat ar azartu mekleeju shaadas vietas;-)
Publicēts: 05.01.11 02:34
 citēt
PR Jurim darbojas :)
Publicēts: 05.01.11 02:45
 citēt
Andreass:PR Jurim darbojas :)

Es ar šo regulāri reklāmēju , manuprāt adekvātākais piedāvājums vispār uz studijām Rīgā :)
Publicēts: 05.01.11 11:20
 citēt
Man savukārt Juris kaimiņos un citus nezinu :face-wink:
Publicēts: 05.01.11 11:25
 citēt
p.s. un vēl pamanīju, ka Jura studijas īre tagad ir 4 ls stundā
Publicēts: 06.01.11 23:41
 citēt
Jura studijas gultai vēl bonusā arī fotostudijas pelēkā drēbes fona elektriskā satīšana :D
www.youtube.com...
Publicēts: 06.01.11 23:53 labots
 citēt
vinieks:Jura studijas gultai vēl bonusā arī fotostudijas pelēkā drēbes fona elektriskā satīšana :D
www.youtube.com...

Juris tas ir Aizvaru ielas betmens :face-grin::face-wink: Bet super funktiers kā vienmēr , izmantot vienu vecu urbi šitādai pariktei:):) Diez šamā mīlilīte nāk bonusā katreiz kā podziņšpiedēja vai Juris vislaik viņu slēps virtuvē:):) Paskat šis pa Kaņieri paslidinājies www.youtube.com... , fināla kadri mani kustibnāja OO!
Publicēts: 08.01.11 17:57
 citēt
iir,iir portretu studijaa iemeginasim to miksto lietinju! :haha::super_man:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):