forum.gif
fotograafijas energjeetika
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / fotograafijas energjeetika
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.11 21:07
 citēt
dansiga:jaa jaa - mums tik podavai 70 km pa apdziivotu vietu .... mums tachu jaamauc .... mums tachu dajebkursh krustojums jaaizmauc vismaz ar 50 km/h .... Ljoti patika Holandee mazaakaas pilseetinjas (a lja Olaine) .... tur Taa saliktas barejras, ka aatraak kaa ar 30 km/h to nebvar izbraukt ....

Toties Holandē tranzītā tādai pilsētelei nekad mūžā cauri nav jābrauc. Un jebkurai Eiropas pilsētai var izbraut cauri ar vismaz 80.

Un nekur eiropā nav situācijas, kad 3 joslu šoseja 150m pirms krustojuma, kurā labā josla griežās pa labi, pēkšņi bez iemesla (jo brauktuves platums nemainās) tiek ar līniju piekļauta 2. joslai, lai pēc vēl 50 kārtotoes vēlreiz atpakaļ uz pirmo. Respektīvi, ja Tu brauc pa 1. joslu un nākamajā krustā jāgriež pa labi, tad vispirms ir jāpārkārtojas uz 2. joslu, un pēc tam atpakaļ uz 1.???? Nu kurš normāls cilvēks var ko tādu izdomāt?????????????????????????????
Publicēts: 06.01.11 21:09
 citēt
Sapper, nu man gruuti tev tagad kaut ko oponeet, jo nezinu un neredzu raseejumu, topografiju ;-( Ir ljoti viegli kritizeet ..... ja neesi saskaaries ar projekteshanu (es pati shad tad bubinu braucot pa taadiem jauniem risinaajumie, bet peec tam nomierinos un saku sev - padomaa par visiem ierobezhojushiem apstaakljiem, kurus tu neredzi braucot pa sho vietu) ..... kaa teicu - tur ir LJOTI daudz saskaitaamie , kas biezhi vien LJOTI LJTOI ierobezho .......... paarsvaraa tie ri divi - nauda un privaatiipashumi .... ja vecais risinaajums ir bijis pa vietu, kur tagad ir pirvataiipashums .... VISSSS ..... tu zistiepies vai saraujies, bet jaameegjina iekljauties aarupas shii privaatiipashuma ..... jo atpirkt zemi ... O JEEEE .... privatanieki uzstaada TAADUS noteikumus .... aaaaaa
Publicēts: 06.01.11 21:13
 citēt
Sapper, tie visi ir staasti uz kuriem akal tev neko nevaru oponeet .... naac shu ar izliktu uz papiira - dzeram shanbi un striidamies ;-))))

Eiropa eiropa ..... tak mums liidz eiropai veel augt un augt ..... gadu desmitiem .....

P.S. par to pievienoshanos 2.joslai - nu NAV tas bez iemesla - gan jau tur kaut kas ir ..... man kaa projekteetaajma dadz vienkarshaak ir novlikt taisnas stripas , nevis liikumot ;-pppp
Publicēts: 06.01.11 21:17
 citēt
Sapper:
Toties Holandē tranzītā tādai pilsētelei nekad mūžā cauri nav jābrauc. Un jebkurai Eiropas pilsētai var izbraut cauri ar vismaz 80.

nenormāli kruta loģika - TĀPĒC pie mums arī tā vajag!!!!! Dajoš pilsētās 90!!!!!!

Un nekur eiropā nav situācijas, kad 3 joslu šoseja 150m pirms krustojuma

ir vecīt, ir tieši tā. google maps koordinātes neiedošu, bet šis variants tiek izmantots, ja ceļa platums neļauj taisīt ceļu paplašinājumu tiem kas griež pa labi un pa kreisi, bet bez paplašinājuma šie manevri uz ātrgaitas šosejām ir nedorši.
Publicēts: 06.01.11 21:23
 citēt
dansiga:Sapper, tie visi ir staasti uz kuriem akal tev neko nevaru oponeet .... naac shu ar izliktu uz papiira - dzeram shanbi un striidamies ;-))))

Eiropa eiropa ..... tak mums liidz eiropai veel augt un augt ..... gadu desmitiem .....

P.S. par to pievienoshanos 2.joslai - nu NAV tas bez iemesla - gan jau tur kaut kas ir ..... man kaa projekteetaajma dadz vienkarshaak ir novlikt taisnas stripas , nevis liikumot ;-pppp

maps.google.com...

lūk krusts. Labi var redzēt kā fūre mēģina ielocīties un tumšāks redzams vecais slaidais normālais variants.
Tur par tām joslu maiņām, jā Tur ir veca puspamesta privātmājais izbrauktuve, bet tam cilvēkam no pagalma izbraucot uz šoseju ir nevis jāgriež pa labi, bet arī jāmauc pāri uz 2. joslu. Vispār ideja par uzzīmēšanu, nofočēšanu, šnabi un strīdēšanos ir noteikti apdomāšanas vērta. :)
Publicēts: 06.01.11 21:24
 citēt
jaa un ES esmu taa slikta, kuras deelj jums Juurmalaa pa Meijerovica prospektu peec rekosnstrukcijas buus jaabrauc ar 50 un nevis 70 ;-ppppp
Publicēts: 06.01.11 21:29
 citēt
Sapper, nu te es tev uzreiz varu apteikt iemeslu .... pirms tam piesleegums nebija 90 graados ... un taapec bija tas lielais palags krustojuma vietaa ... LVC pierpasa piesleegumus 90 graados .... un tad, ja ir raadiuss 18 m - fuure VAR izgriezt ... nu dabiski ne jau ar 50 km/h .... (par to sashaurinaajumu un 2 joslaam te nesaprotu - tur toch tev jaanaak ar apiiru un poslhu pie manis) ;-))))
Publicēts: 06.01.11 21:31 labots
 citēt
dansiga:jaa un ES esmu taa slikta, kuras deelj jums Juurmalaa pa Meijerovica prospektu peec rekosnstrukcijas buus jaabrauc ar 50 un nevis 70 ;-ppppp

Dansiga tik viltīgi taisnojas projektētāju vietā, bet skaidrs ir viens- darītāju un lēmēju tur ir daudz, bet SAIMNIEKA nav neviena!
Nezinu , kurš ir tas labais, kas projektēja šosejas A6 rekonstrukciju Ogrē un Ķegumā, bet tik daudz glupību sataisīt vajag īpašu talantu...
Ja te ienāks Lunis, piebalsos- viņam tas ir pat fotodokumentēts...:face-wink:
Vai, piemēram apskaidro man, kādēļ maģistrālas šosejas aplis (Salaspilī pirms uzbraukšanas uz HES) ir uztaisīts tik mazs, ka pat vasarā fūre tur knapi var iegriezties, kur nu tagadējā ziemā.
Saprotu, ka ierēdņiem-birokrātiem tā švakāk ar domāšanu, bet ceļu projektētājiem takš kautkādas smadzenes ir???!!!
Publicēts: 06.01.11 21:34
 citēt
zbmono:
Sapper:

nenormāli kruta loģika - TĀPĒC pie mums arī tā vajag!!!!! Dajoš pilsētās 90!!!!!!

Un nekur eiropā nav situācijas, kad 3 joslu šoseja 150m pirms krustojuma

ir vecīt, ir tieši tā. google maps koordinātes neiedošu, bet šis variants tiek izmantots, ja ceļa platums neļauj taisīt ceļu paplašinājumu tiem kas griež pa labi un pa kreisi, bet bez paplašinājuma šie manevri uz ātrgaitas šosejām ir nedorši.

Vispār ja mēģinātu iedziļināties, tad spētu saprast, ka pa estakādēm un tuneļiem arī 100 eiropā nav problēma. Un apstāklī ka no Brno vai Žilinas līdz Insbrukai var aizbraukt tik pāris vietās līdz 80 nometot es nesaskatu nekā nosodāma.
Toties tas, ka bāliņi izbraucot no LV saglabā savus brauksānas paradumus lidot, kur nav jālido un 3,14sties kā nabagiem pa kreiso joslu uz bāņa, tas gan ir fakts.
Publicēts: 06.01.11 21:36
 citēt
Friidis:
dansiga:jaa un ES esmu taa slikta, kuras deelj jums Juurmalaa pa Meijerovica prospektu peec rekosnstrukcijas buus jaabrauc ar 50 un nevis 70 ;-ppppp

Dansiga tik viltīgi taisnojas projektētāju vietā, bet skaidrs ir viens- darītāju un lēmēju tur ir daudz, bet SAIMNIEKA nav neviena!
Nezinu , kurš ir tas labais, kas projektēja šosejas A6 rekonstrukciju Ogrē un Ķegumā, bet tik daudz glupību sataisīt vajag īpašu talantu...

Tieši tā un ir daudzas idiotiskas tendences, kurās var saskatīt kopēju rokrakstu uz ļoti daudziem ceļiem.
Publicēts: 06.01.11 21:38
 citēt
IMHO lielākā problēma ir tā, ka risinājumus, kurus Eiropā izmanto mazpilsētā, un kuri šādām vietām ir ļoti pareizi un piemēroti, pie mums to visu būvē uz maģistrālēm.
Publicēts: 06.01.11 21:39
 citēt
autoceļi tak ir kvēpi un putekļi salīdzinot ar galveno

www.youtube.com...
Publicēts: 06.01.11 21:40 labots
 citēt
Sapper:
Friidis:

Tieši tā un ir daudzas idiotiskas tendences, kurās var saskatīt kopēju rokrakstu uz ļoti daudziem ceļiem.

Man šķiet, ka daži projektētāji tā i strādā, kā Dansiga šeit- reālo vietu pat dzīvē neredzējuši, sēž fotobloga (utml) čatā un paralēli tam krāmē uz kartes kaučkādus gatavus Eirostandarta šablonus, gluži kā LEGO konstruktoru...:)))
Publicēts: 06.01.11 21:42
 citēt
Friidis, Lunja fotodokumenteeto redzeeju .... daljeeji tur ir buuvnieka vaina ..... peec Lunja domkumenteshanas tur braucot speciaali skatiijos .... otra vaina ir taa, ka uuddenim kaut kur IR jaaiztek un tam vajadziigs zinaams kritums ... un tas tad arii rada sho vizuaalo stulbo efektu ... Ja reljefs ir taisns - nevar projekteet/buuveet celju pilniigi taisnu - ir jaabuut min 2.5% kritumam vienaa vai otraa virzienaa ....

ai danuu .... saakshu veel tagad blogaa graamatu rakstiit par celju projekteshanu un staastiit fotograafiem, kaa ko un kur ;-pppp;-))))))

P.S> ar to nenoliedzu, ka gan ir projeketeetaaju kljuudas gan buuvnieku kljuudas ..... Labaakais staasts no manas pieredzes ... zvana mna buuvnieks un jautaa: "kaapeec juus ieprojeketeejaat uzbeerumu 2.5m!?!?!?" (privatmajau rajonaa piebraukshana pie 5 maajaam) ... u ko es a tbildu, ka taa neesmu projekteejusi .... nu beigaas vienojamies, ka es aizbraukshu un apskatiishos uz vietas ... MHM ..... kaarteejais buvnieks, kursh nemaak lasiit raseejumu ....... piketaazhu(tb celja garumu) uzskatiija, kaa aiugstuma atziimi ... DUNDUK DUNDUKOM!!!!!!
Projekteetaaji tagad arii ir daudz taadu, kam nav pieredzes ..... shii rbiizha situaacijaa normaalas firmas pienjem darbaa VISMAZ vienu vecu buku un parejos "striipinu vilceejus".... a cik mums ir normaalu firmu!?!?!? Nupat saskaaros pie peedeejaa projetka .... ka ir TIKAi stripinju vicleeji ... mani noliiga pa burzmu, kad saprata, ka netiek galaa ..... Nu un es vinjiem tur uztaisiju revoluuciju ...... kad shii firma atteicaas taisiit gjeologjiju ... es pateicu, ka shinii briidii paatraucu prjekteshanas darbus un man pofgi pateereetais laiks un viss pareejais ...... JEEEE ..... uztaisiija gjeologjiju!!!!! un tas bija to veerts, jo izradas tur tieshaam bija ij kuudra apakshaa , ij pluustoshaas gruntis .... A kads jaunais bucinjsh nebuutu izspiedis sho gjeologjiju .... nu i uzprojekteetu ar grutn nenomainju .... un peec 5 gadi ielas buutu dirsaa ......

VISU PATEICU!!!!
Publicēts: 06.01.11 21:44
 citēt
dansiga:Sapper, nu te es tev uzreiz varu apteikt iemeslu .... pirms tam piesleegums nebija 90 graados ... un taapec bija tas lielais palags krustojuma vietaa ... LVC pierpasa piesleegumus 90 graados .... un tad, ja ir raadiuss 18 m - fuure VAR izgriezt ... nu dabiski ne jau ar 50 km/h .... (par to sashaurinaajumu un 2 joslaam te nesaprotu - tur toch tev jaanaak ar apiiru un poslhu pie manis) ;-))))

nu bet kas tās par idiotībām, ka pieslēgumam uz šosejas jābūt 90%???? Kāpēc civilizētajā pasaulē nobrauktuves un uzbrauktuves ir maksimāli slaidas. Kurš mudaks vēl nav sapratis vienkāršo īstenību, ka jo dažādāks mašīnu ātrums, jo iekļaušanās kustības plūsmā ir bīstamāka! Kurš mēģinās apstrīdēt, ka iekļauties joslā, kur visi brauc ar 90 vieglāk un drošak ir arī pašam barucot ar 90, nevis mēģinot ātri braucošā plūsmā ielīst startējot no 0. Fak, nu kas šitā par banāniju????
Publicēts: 06.01.11 21:46
 citēt
Sapper, KUR mums ir magjistraales?!?!?!

Friidis, paldies par komplimentu .... es uz objketu braucu TIK reizes, cik man ir nepieieshams un NEKO neprojekteeju, neeredzot reaalo situaaciju .... es esmu vecais kalums, kursh CCCP laikos projekteeja uz pasha uzmeriitaa materiaala, nevis uz kaut kaadu halturshchiku topograafijaam ... Pie tam ..... sedeeshana chataa/.blogaa ... man netraucee projekteet ..... ja pajautaasi - kaapec = pastaastiishu .....(eto tebe ne pokoinjikof fotografirovatj) ;-ppppp
Publicēts: 06.01.11 21:47
 citēt
Sapper, ai - nu nesaakshu te veel lielaakus palagus rakstiit un nepipekriitu tevis rakstiitajam pat TU TO LIELO eirpuo .. naac ar ploshu un parunaasim!
Publicēts: 06.01.11 21:50
 citēt
Vēl jau ir ģeniāla vieta uz Jūrmalas šosejas pie otrā gājēju tiltiņa :D
Projektētājs ir bijis vai nu garīgi slims vai stiprā alkohola reibumā :D :D :D
Publicēts: 06.01.11 21:51
 citēt
jāmēģina sagaidīt kad dansiga izstāstīs kādu savu, projektētāja kļūdu.. :)
Publicēts: 06.01.11 21:52
 citēt
dansiga:Sapper, KUR mums ir magjistraales?!?!?!

Varbūt es nepareizi formulēju, bet kā tad pareizi jāsauc valsts nozīmes ceļi?
Publicēts: 06.01.11 21:54
 citēt
dansiga:Sapper, ai - nu nesaakshu te veel lielaakus palagus rakstiit un nepipekriitu tevis rakstiitajam pat TU TO LIELO eirpuo .. naac ar ploshu un parunaasim!

par polšu sarunāts! Došu ziņu! Da nu i nafig Eiropu, mums pašiem savs velosipēds jāizgudro! Bet kad braucu caur leišiem pa viņu jaunajiem ceļiem poļu virzienā, asaras birst, jo "za svaju ģeržavu abidno":face-crying: :face-crying: :face-crying:
Publicēts: 06.01.11 21:56
 citēt
Oliss:Vēl jau ir ģeniāla vieta uz Jūrmalas šosejas pie otrā gājēju tiltiņa :D
Projektētājs ir bijis vai nu garīgi slims vai stiprā alkohola reibumā :D :D :D

un pie Riga Plaza tā josla, kas uz Bauskas ielu augšā iet ir afigeķ ku laba ar stabu uz dabiskās trajektorijas!!!
Publicēts: 06.01.11 22:00
 citēt
Pinus, nu pagaidaam taadas kardinaalas nav bijushas;-( ....

valsts nozimes celjsh apdziivotaa vietaa ar balto ziimi NAV magjistraale ;-)

Riga Plaza .... naakamreiz kad braukshu - paveersoshu .. liidz shim man tur nekas nav trauceejis ;-)

p.S. kad naaksi ciemaa? peec 12. o1 ?
Publicēts: 06.01.11 22:12
 citēt
Sapper:
un pie Riga Plaza tā josla, kas uz Bauskas ielu augšā iet ir afigeķ ku laba ar stabu uz dabiskās trajektorijas!!!

man jau sāk likties, ka te kādam dejotājam pauti sāk traucēt. kāds stabs, kāda trajektorija? es tur katru dienu braucu.
Publicēts: 06.01.11 22:18
 citēt
uffff - zbmono - paldies ;-)) vismaz nav vienos vartos ;-)))))

sen jau esmu iemacijusies jaunaas kompashkaas nestastiit ar ko nodarbojos .. arii tad , kad dikti prasa ....... jo man kaa dakteriem ..... par visu kljuudaam un nekljuudaam tb iedomaam jaautshaudaas;-))))
Publicēts: 06.01.11 22:21
 citēt
dansiga:uffff - zbmono - paldies ;-)) vismaz nav vienos vartos ;-)))))

sen jau esmu iemacijusies jaunaas kompashkaas nestastiit ar ko nodarbojos .. arii tad , kad dikti prasa ....... jo man kaa dakteriem ..... par visu kljuudaam un nekljuudaam tb iedomaam jaautshaudaas;-))))

turies, māsa veronika:)
Publicēts: 06.01.11 22:22
 citēt
droperidol, bucha;-)))))
Publicēts: 06.01.11 22:26 labots
 citēt
dansiga:uffff - zbmono - paldies ;-))

nav par ko, mani vienmēr ir fascinējuši cilvēki, kas bez dajebkādām zināšanām domā, ka viņi var bakstīt ar pirkstu atomreaktoru. no diskusijas es saprotu, ka galvenie iebildumi 99% gadījumu ir no sērijas "man neērti - tātad nepareizi!". Līdz tam, ka šie risinājumi ir nevis lai kundziņš varētu topīt uz simtiņu bet lai uzlabotu satiksmes drošību vai radītu ērtības citiem jau aizdomāties ir pagrūti.

par nobrauktuvēm, kuras ir maksimāli slaidas, nu sorre, nobrauc tu no bāņa Vācijā :D tur līkums uz 270 grādiem un zīme 30 stāv, jo ātrāk šo nobrauktuvi izņemt ir neiespējami. apmēram kā pie mums no lidostas viadukta no zoļika puses nogriezt uz jūrmaleni Rīgas virzienā - tādas ir gandrīz visas nobrauktuves no bāņiem Vācijā.
Publicēts: 06.01.11 22:40
 citēt
zbmono - izlasi šito vēlreiz "Vēl jau ir ģeniāla vieta uz Jūrmalas šosejas pie otrā gājēju tiltiņa" un cerams ka esi braucis pēdējā laikā pa jūrmaleni, ja neesi aizbrauc apskaties un tad runā..... un pa pirmo joslu nebrauc "kundziņi" uz sotaku, bet gan tie kas reāli strādā (smagie) nevis tie/tās kas tāpatās vizinās
Publicēts: 06.01.11 23:05
 citēt
Oho!
Dansiga gan prot izprovocēt tautu.
No bilžu starojuma līdz dvēseļu pārdzimšanai, no sniega tīrīšanas līdz ģeniāliem ceļu projektiem...
Publicēts: 06.01.11 23:18
 citēt
zbmono ...... nu re .... tu mani nedaudz nomierinaaji ;-)))) es jau saaku vilkt muguraa trako/idiotu kreklu .. bet nu iemetu ugunskuraa jamo ;-))))

Eltons, aiiii ..... nu bet KO lai es daru?!?!?!?! man shkjiet, ka es neko neprovoceeju ....... vismaz shini topikaa ... Un ja es VEEL saaktu provoceet ... o jee .. kas TAD notikos ..... P.S. kaa man mainiities , lai taa nebuutu!?!?!?
Publicēts: 07.01.11 00:19
 citēt
dansiga:Pinus, nu pagaidaam taadas kardinaalas nav bijushas;-( ....

valsts nozimes celjsh apdziivotaa vietaa ar balto ziimi NAV magjistraale ;-)

Riga Plaza .... naakamreiz kad braukshu - paveersoshu .. liidz shim man tur nekas nav trauceejis ;-)

p.S. kad naaksi ciemaa? peec 12. o1 ?

noteikti pēc, tik pagaidām vēl nezinu, kur jānāk :)
Publicēts: 07.01.11 00:26 labots
 citēt
zbmono:
Sapper:
un pie Riga Plaza tā josla, kas uz Bauskas ielu augšā iet ir afigeķ ku laba ar stiek tik cerēt, kaabu uz dabiskās trajektorijas!!!

man jau sāk likties, ka te kādam dejotājam pauti sāk traucēt. kāds stabs, kāda trajektorija? es tur katru dienu braucu.

Esmu Jūsu rīcībā, godāts kungs, jebkurā laikā, jebkurā ziemas auto trasē ar vienu savu sekundantu un hronometru. Lielākā apļa laika īpašnieks apmaksā vizināšanās izdevumus + 1l Hennessy VSOP. Līkop? :face-kiss:
Publicēts: 07.01.11 00:42
 citēt
Eltons:Oho!
No bilžu starojuma līdz dvēseļu pārdzimšanai, no sniega tīrīšanas līdz ģeniāliem ceļu projektiem...
'bet pamatdomu neviens tā arī nesaprata ...... :bad_smile:
Publicēts: 07.01.11 00:44
 citēt
zbmono:
dansiga:uffff - zbmono - paldies ;-))

nav par ko, mani vienmēr ir fascinējuši cilvēki, kas bez dajebkādām zināšanām domā, ka viņi var bakstīt ar pirkstu atomreaktoru. no diskusijas es saprotu, ka galvenie iebildumi 99% gadījumu ir no sērijas "man neērti - tātad nepareizi!". Līdz tam, ka šie risinājumi ir nevis lai kundziņš varētu topīt uz simtiņu bet lai uzlabotu satiksmes drošību vai radītu ērtības citiem jau aizdomāties ir pagrūti.

par nobrauktuvēm, kuras ir maksimāli slaidas, nu sorre, nobrauc tu no bāņa Vācijā :D tur līkums uz 270 grādiem un zīme 30 stāv, jo ātrāk šo nobrauktuvi izņemt ir neiespējami. apmēram kā pie mums no lidostas viadukta no zoļika puses nogriezt uz jūrmaleni Rīgas virzienā - tādas ir gandrīz visas nobrauktuves no bāņiem Vācijā.

30 pa nobrauktuvi no lidostas viadukta uz jūrmaleni Rīgas virzienā???? Esi gatavs savā tekstā "ir neiespējami" uz "es nemāku" izlabot, ja redzēsi onboard video kā dāma to līkumu mierīgi izbrauks ar 50 ???
Publicēts: 07.01.11 01:23
 citēt
negativs, nesaparata domu, tie ,kas ... "............"

P.S. atkal sajuusminos par blogistu superzinaashanaam VISAAS jomaas .... juutaas krtut ...... neatceros pirmo teemu, kad pajautaaju (daljeeji zinot atbildi, bet nebiju parliecinaata) un mna bija skadirs - ka tikai pateelot kaut kadu kruto zinosho ... ui da jaa .. ij da kaakkk .....

bilzhu energjeetikiu apdrisaam (ok ... to nekadi nevaru pieradiit kas un kaa) .... celjus apdirsaam .... MHM .... LUKK sheit .... man ir skaidrs par dazhaam personaam .... VISU ZINAM .... VISI paareejie ir idioti .... Kaarteejo reizi paarlliecinaajos, ka kaprachu bildi ieliku nepaarsteidzoties ....
Publicēts: 07.01.11 09:27
 citēt
Sapper:

30 pa nobrauktuvi no lidostas viadukta uz jūrmaleni Rīgas virzienā???? Esi gatavs savā tekstā "ir neiespējami" uz "es nemāku" izlabot, ja redzēsi onboard video kā dāma to līkumu mierīgi izbrauks ar 50 ???

speciāli atstāju savu tekstu lai tu varētu pārlasīt. un ja nesaprati - pārlasi vēlreiz. ar hronometru un visu citu ko tev vajag lai saprastu.
Publicēts: 07.01.11 10:03
 citēt
Sapper:
Esmu Jūsu rīcībā, godāts kungs, jebkurā laikā, jebkurā ziemas auto trasē ar vienu savu sekundantu un hronometru. Lielākā apļa laika īpašnieks apmaksā vizināšanās izdevumus + 1l Hennessy VSOP. Līkop? :face-kiss:

es nezinu vai ir vērts. galu galā tas stabs tev tik ļoti traucē, ko tu darīsi trasē, tur līkumi visādi, trajektorijas :D
Publicēts: 07.01.11 10:24
 citēt
Eltons:Oho!
Nu bet interesanti takš papļāpāt.Kam nav ko teikt,jo neko nejēdz pa tēmu kā es piemēram,tie lai iet strādāt!:face-grin:
Publicēts: 07.01.11 10:29
 citēt
Par ceļubūves risinājumiem, kas ir veidoti elementārai drošībai. Pleskavenes sākumā Juglā pirms tilts nebija saremontēts, bija situācija, kad trešā josla piekļāvās otrajai. Ak dies kā internātos visi brēca - kur tas redzēts, kā tā var, MAN jābremzē. bet viss pareizi - ceļa sašaurinājuma vietā ir jānobremzē ātrākā josla nevis jāliek rikšot lēnākajai, kurai turpat piekļaujas uzbraucēji no Juglas ielas.

par ulmaņgatves otro tiltu es nekā nezinu, man braucot pa pirmo joslu tur nekas netraucē. risinājums bordjūrām varbūt nav pats elegantākais, bet kas traucē paskatīties kas ir aiz bordjūras - krogs un autostāvvieta. un te der pajautāt projektētājiem kāpēc risinājums ir tieši tāds - vai pirvātais uzlupīja pārāk lielu cenu lai tajā vietā uztaisītu paplašinājumu vai kāds cits iemesls.

tajā pašā juglā rīgas virzienā pāris gadus pēc ceļa izbūves nevarēja uztaisīt normālu ietvi, jo nevarēja vienoties ar nojaucamas ēkas īpašnieku.

tā ka pirms kliegt, ka MAN traucē vajag no sākuma palūkot vai gadījumā nav desmitiem vai simtiem cilvēku, kam risinājums atvieglo dzīvi. egoisms ir laba lieta, ja to pielieto ar prātu.

p.s neesmu ne ceļu būvnieks, ne projektētājs, patīk braukt ar auto.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt