Paraadiiju vienai dziiidniecei bildes, kas man ir izdrukaatas .. bija ljooti intersanti paklausiities vinjas komentaarus ..... Par sho to lika aizdomaaties, sho to sapratu - tb kaaapeec dazhas veida bildes man ir netiikamas, bet nespeeju pati sev paskaidrot uttt ..... Teksti bija apmeeram shaadi ..... "ljoti jauka bilde, bet - neiesaku likt pie sienas vietaa, kur cilveeks uzturas lielaako dienas daljau - ievelk iekshaaa un tas nav labi"....... "JAAAA - sho bildi luudzu likt guljamistabaa, sho virtuvee .. uttt"
dansiga:man taa dziedniece izteica labu ideju par naakamaa gada kalendaaru ;_) taisos realzieet ;-)))))
nu fraktaalji vareetu buut ljoooti savdabiigi energjeetikas liimenii ...... tur ir ljoti izteiktas kraasas, formas, kas ljoti straadaa .....
aha, un visādi viltīgie energijas virzieni, kas uz iekšu, kas uz āru, pa spirali un tā.. Ir tā ka pats ap kādu smuku fraktāli grozies, skaties un sāc saprast cik viņš ir labs vai slikts tīri citā līmenī.
Jeb kurai lietai ir aura un enerģētika, līdz ar to ari bildēm, ka ari dominējošās krāsas nes energoinformāciju.Tas nav ne kas jauns To izmanto dažādas reliģijas un filozofiskās mācības, jo vis pirms taā ir energoinformācijas iedarbība zemapziņas līmenī un arī psiholoģiskā iedarbība apziņas līmenī. Kā piemērs meditācijām ir izvēlamas attiecīgās krāsas lai būtu acu priekšā pirms ieejot transā, tās noskaņo attiecīgo čakru lai paceltu kundalini.
lai tas viss realizētos, ir jābūt BILDEI ................................................................................................................
dansiga:chukmasoff, to es esmu lasiijusi un zinu, bet paraadiju shai dziedniecei savas bildes, lai paanalizee tiiri praktiski ... bija intesanti ;-)
Es ar to itin bieži saskaros, jo nedaudz ar dziedniecību esmu saistīts, ir gadijies ka cilvēkam ir kaut kas mājās pie sienas vai kur nolikts un tas viņu smagi ietekmē, parasti ietekmē cilvēkus ar vāju bioenerģētisko lauku kurš ir iedzimti vājš vai vienkarši neatīstīts. Jo visas emocijas rofdas ne jau smadzenēs bet aurā tas ir bioenerģētiskajā laukā, un ja taja rodas plaisas, ko izraisa kāds periekšmets , attēls vai cilvēks ir ari ietekme uz fizisko ķērmeni. Līdz ar to kaut ari nevainīga sentimentāla bilde kura uzjundī kaut kādas emocijas un izraisa kaut vai nelielas skumjas, traumē bioenerģētisko lauku. uz tiem pašiem principiem balstās reklāma un kīno, ja ir meistarīgi piestrādāts, tad pat skatoties īsu reklāmas roļiku kurā ir uzspēlēts uz emocijām ir veicama ietekme uz energolauku, un tas strādā labāk par tā saucamo 25 kadru.
chukamssof, he heee - nez kaapec, bet es reklaamas necieshu - vai nu esju prom no TV vai nu atsleedzu smadzenes ....... labaakias bija ar to lrievu "briinumdakkteri" (uz sitienu neatceros uzvaardu), kad visa CCCP sedeej pie tv un shamo skatijaas .... es toties, tikko shamas paraadijaas Tv - prsledzu kanaalus vai sledzu laukaa - nespeeju sadziivot ar vinju ......
negativs, ja tu sho jautajumu pagreiz "Martu" virzienaa - iesaku taalaak shinii topikaa neigeirzieties ....
Nu Kašpirovskis tas nu džeks ar spējām, bet bija vēl Čumaks, tad es kad biju armijā bija džeki kuri ap radiotočkas govorilku salika ūdeņus un zobupastas, jo Čumaks tos uzl„adejot, uzlāde notikā sekojoši, meitene diktore pateica kad tagad A.Čumaks uzlādēšot visu ar labo enerģiju, pēc pauzes islēdzās instrumentālā mūzika, nu tāda kā meditatīvā, un skanēja minūtes 10, pēc kā meitene pateica, ka Čumaks uzlādes seansu ir beidzis Nu tādi brīnumi... A par TV , man tāda vispār nav un var teikt nav bijis jo nepatik man klaberkaste kura zombē...
nuuu - taa kaa man darbam ir eertaak , kad ir 2 monitori .... tad man taadi ir 2 un ne tie brriesmiigi lielie ..... shobriid darbam izmaaers pietiek ;-) bet ja jaskataa sbildes - arii pietiek .... lielaakas jaaskataas tikai izdrukaatas ....
avotins:man jau liekas, ka vēl veiksmīgāk par tv pc arī zombē. nets ievelk. kādu geimi ievelk.
Da nifiga neievelk, ar kompjiem strādāju 20 gadus var teikt un nav ta ka nu nevaru iztikt, ir dienas ka vispār tikai filmas skatos , un ne ko vairāk negribu pat neielienu ne vienā saitā.
kas galvā, tas uz bildes... manuprāt... nez' vai enerģētiski, bet daļu sevis jau ar to bildi kaut kā projicē citiem. vai tas cits ar to bildētāja redzējumu var sadzīvot vai nē. nu tip' ne jau visi transplantētie orgāni iedzīvojas utt. a varbūt mazāk dzert vajag. vai domāt.
avotins, nu i skazanul .. mazaak domaat vajag...... nu nu ...... a kaa ir ar to teorija par kaut kadiem mistiskiem 3 punktiem neskariigiem bildee, kas stradaa uz skatiitaaja zemazpinju?
nu ja gribas domāt, var gan jau bildes pēc fenšuja uztaisīt. kuru guļamistabai, kuru vēl kaut kam. a ja pēc izjūtām bildē? mainīt sevi? *vienkārši pārdomas*
avotins, nav runa par to vai mainiit sevi, bet apzinaaties, ko dariit taalaak ar bildi .... uzdaavnaat draugam, nobaazt skapja visdziljaakajaa plauktinjaa, aizdot uz Sothbey izsoli par lielu naudu, uztaisit fenshuj kalendaaru .. uttt ... ;-) .. patiesiibaa man savas domas ir - es sho topiku uztaisiju lai paklausiitos citu liidzbiedru viedokli par sho teemu ;-)
Nu uz Sotbi ja aizdot tad pofig kāda tur enerģija, lai tikai noperk a vispār par to enerģiju bildēs grūti spriest, kas vācietim nāve tas kriebam v samij raz, ta ka vienu tas ietekmē pozetīvi bet citu negatīvi, ka saka nav ne baltās ne melnās maģijas tikai ir dažādi veidi kā un priekš kam to pielieto.
Tas būtu neprātīgi,iedomāties,ka attēla informācija nekādi neiedarbojas.Tas tāpat ir manipulācijas instruments. Blac-protams,ka tapetes arī izstaro,kaut vai ritms,krāsa....
chukmassof, nuuu - par to ne mazaako shaubu, ka ir buutiski arii prieksh KAAA bilde tiek taisiita ..... bet par to, ka iedarbojas dazhadiem indiviidiem/tautaam/whatever - nu tam gan iisti nepiekriitu. Energjeetika tomeer ir kopeeja lieta. Cita lieta, ko cilveeks domaa ar praatu, skatoties uz bildi, nevis zemapzinju .....
ekoists:Tas būtu neprātīgi,iedomāties,ka attēla informācija nekādi neiedarbojas.Tas tāpat ir manipulācijas instruments. Blac-protams,ka tapetes arī izstaro,kaut vai ritms,krāsa....
Tā var daudz kur aizfilozofēties. Piemēram-otrādi nē?T.i.vai mēs ar savām labām(drīzāk ar sliktām)domām neietekmējam to ko apskatām??? Un ja nu???Šajā kontekstā brīžiem apbrīnoju daudzu vēlmi prezentēt, milzu anonīmajai tīmekļa publikai ,topošās māmiņas vai savus mazuļus!
avotins:kas galvā, tas uz bildes... manuprāt... nez' vai enerģētiski, bet daļu sevis jau ar to bildi kaut kā projicē citiem. vai tas cits ar to bildētāja redzējumu var sadzīvot vai nē. nu tip' ne jau visi transplantētie orgāni iedzīvojas utt. a varbūt mazāk dzert vajag. vai domāt.
chukmasoff:Jeb kurai lietai ir aura un enerģētika, līdz ar to ari bildēm, ka ari dominējošās krāsas nes energoinformāciju.Tas nav ne kas jauns To izmanto dažādas reliģijas un filozofiskās mācības, jo vis pirms taā ir energoinformācijas iedarbība zemapziņas līmenī un arī psiholoģiskā iedarbība apziņas līmenī. Kā piemērs meditācijām ir izvēlamas attiecīgās krāsas lai būtu acu priekšā pirms ieejot transā, tās noskaņo attiecīgo čakru lai paceltu kundalini.
Tīri intereses pēc - vai vari pastāstīt, kas ir aura un kādu enerģiju satur bildes? Vēlms norādīt attēlā glabājamo enerģiju jaulos un kas tā ir par enerģiju.
foreljjanka, dabiski ka arii preteeji darbojas!!!! man ir jaunaas maaminjas, kas neljauj liidz dzemdiibaam vinju bildes izlikt internetaa, ir kas vispaar negrib (shii energjeetiskaa iemesla deelj), es savu mazmeitu arii praktiski nelieku
chukmasoff:Jeb kurai lietai ir aura un enerģētika, līdz ar to ari bildēm, ka ari dominējošās krāsas nes energoinformāciju.Tas nav ne kas jauns To izmanto dažādas reliģijas un filozofiskās mācības, jo vis pirms taā ir energoinformācijas iedarbība zemapziņas līmenī un arī psiholoģiskā iedarbība apziņas līmenī. Kā piemērs meditācijām ir izvēlamas attiecīgās krāsas lai būtu acu priekšā pirms ieejot transā, tās noskaņo attiecīgo čakru lai paceltu kundalini.
Tīri intereses pēc - vai vari pastāstīt, kas ir aura un kādu enerģiju satur bildes? Vēlms norādīt attēlā glabājamo enerģiju jaulos un kas tā ir par enerģiju.
Esi skeptiķis ? Nezinu par bildēm(ekstrasensu cīņas gan pierāda ,cilvēki ar spējām var daudz ko pateikt par to kas nobildēts).Par aurām-netālu no Zirņiem ir mežs,vazājos pa to viens pats,ik pa brīdim mani pārņēma stindzinoši baisa sajūta(lai nu kur bet mežā man parasti nav bail),vienkarši mati uz galvas stāvu slējās.Ne no kā!!!Ne troksnīša,pat putni nečivināja tuvumā.Tikai pēc tam uzzināju,tieši tur bijis padomju konslāģeris vācu karavīriem,zāli ēduši,krituši kā mušas...
piemēri var būt daudz un dažādi,piemēram ziedi,-kāpēc tie ir krāsaini?Kāpēc nomierinoša krāsa ir zaļa vai dzeltena?Kāpēc klubus un bārus krāso sarkanā krāsā?Kāpēc taisni ceļi mūs iemidzina,bet netīrīti uzbudina?Kāpēc ir skaņas un trokšņi?Kāpēc melnbaltā fotogrāfijā vieglāk uztvert formu,ja tās pašas formas ir arī krāsainā?Galu galā,kāpēc fotogrāfija ir taisnstūris,nevis aplis?