forum.gif
Blicenes remonts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Blicenes remonts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.01.11 11:39
 citēt
Jauno gadu iesāku ar salauztu zibspuldzi - ieslēdzot, zoom'ēšanas bloks uz priekšu braukā, bet ar to arī viss beidzas. Sajūta, ka kaut kas traucē blokam līdz galam aizbīdīties.. lai gan izjaucot, neko traucējošu nemanu.. var jau būt, ka kaut kādā mistiskā veidā norauti zobrata zobi, kaut arī pats zemē metis neesmu..
www.arturslapins.lv...
Vai kādam nav sanācis saskarties ar ko līdzīgu? Varbūt ir versija par kādu meistaru, kas šādas lietas pieprot savest kārtībā?
Publicēts: 05.01.11 12:04
 citēt
oj...
man ari shitada bija... iesleeg tik taalu lai zoombloku manuala pozicija nofikseetu jau nesanaak?
Publicēts: 05.01.11 12:11
 citēt
..diemžēl nee.. isteniba pilniba pietiktu, ka tā ieslēgtos - zoom'u tāpat reti izmantoju.. bet nekā - šī tikai dūc ;)
Publicēts: 05.01.11 12:21 labots
 citēt
cik saprotu, ar smalku tehniku un lodamuru esi uz Tu? :) tad jau var dazhadas izvirtibas izveikt...
kas notiek, ja atvieno zoomeeshanaas motoru?
Publicēts: 05.01.11 13:33
 citēt
te blakus topikā kāreiz viens piedāvājas pirkt salauztas zibspuldzes... :bad_smile:
Publicēts: 05.01.11 16:20
 citēt
versatile:
..kas notiek, ja atvieno zoomeeshanaas motoru?

Atvienoju.. un vispar nekas nenotiek;) Samai laikam ir kaut kur ierakstits: ja spuldze nekustas, tad kaut kas nav kartiba un ieksa nav jasledzas..
Publicēts: 05.01.11 16:21
 citēt
alvils:
te blakus topikā kāreiz viens piedāvājas pirkt salauztas zibspuldzes... :bad_smile:

.. nez, vai sis pienem zibeni ar atvienotu motoru ;)?
Publicēts: 05.01.11 18:00
 citēt
Man ir Sigma 500 ST, kurai gļučī elektronika, pārējais viss dzīvs. Jau piedāvāju blakus topikā, ja viņš negribēs, tad varu atdot tev, zūma mehānikai jābūt tādai pašai kā tavējai.
Publicēts: 05.01.11 18:15
 citēt
domaaju, ka tas ir realakais variants.
Bet to motoru var lodeet klaat :) vai ari ta vieta ielodet kadu pretestiibu...
Publicēts: 05.01.11 18:38
 citēt
varbūt pati spuldze ir beigta un tikai sajūta, ka tas motors neiet līdz galam!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):