forum.gif
Personas godu un cieņu aizskaroši komentāri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Personas godu un cieņu aizskaroši komentāri
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 05.01.11 20:37
 citēt
Nu jā... Varu tikai pabrīnīties par cilvēku zemo pašcieņu, ja ar tik maigiem izteicieniem ir iespējams aizskart viņu cieņu.. :)

Izteiksmes forma lai paliek katra paša ziņā, bet, manuprāt, šādi, skarbie kritiskie komentāri ir daudz par maz šeit.. Manuprāt, bieži vien vajadzētu vēl konkrētāk pateikt.
Publicēts: 05.01.11 20:44
 citēt
zo:nu nevienm jau nepatik ja pasaka taisnibu. it sevishkji fotobloga zem bildem komentaros
Bet vai vajag teikt taisnību?
Publicēts: 05.01.11 20:45
 citēt
Kārtējo vājbilžu aizskartais autors. Piesārņot publisko telpu ar sēnalām nav kauns??
Publicēts: 05.01.11 20:51 labots
 citēt
blaac:
zo:nu nevienm jau nepatik ja pasaka taisnibu. it sevishkji fotobloga zem bildem komentaros
Bet vai vajag teikt taisnību?

protams nē! ieraugot kārtējo sūdbildi mums visiem būs skaļi saukt ka neko labāku mēs savā mūžā neiram redzējuši! tas būs tā pa riktīgi dauniski pozitīvo.
Publicēts: 05.01.11 20:51
 citēt
Teatkales:
etwas::face-grin:Nolamā viņu riktīgi trīsstāvīgiem, vēlams krieviski. Pēc tam domu apmaiņā ar oponentu vairs neiesaisties. Viss.:face-grin:

Paldies! Šis padoms no visiem ir visvērtīgākais!:face-devil-grin:

Nu re, viena redniecīga dvēsele atradās. :face-devil-grin:
Publicēts: 05.01.11 20:53
 citēt
Ja liekas, ka ir aizskarts gods un cieņa iesaku aiziet pie jurista un palūgt viņam uzrakstīt iesniegumu tiesai. Ņemot vērā komentārus un sacelto spamu, tas varētu būt pamācoši
Publicēts: 05.01.11 20:56
 citēt
Interesanti vai te arī nav personas goda un cieņas aizskaršana? mākslinieka aizskaršana? :face-grin:

Duglas@86.47.0.26 | 22:58 15.11.2010 | Atbildēt uz komentāru |

Vai tiesaam saada bilde ir veerta lai ieliktu te?

Teatkales@81.198.245.244 | 23:24 15.11.2010 |

Ej nu labāk "uzcep" kādu jaunu bildi- droši 100 gadi jau riņķī kopš pēdējo reizi turēji rokās fotoaparātu..:) Staigā te riņķī tā kā tāda pērētājvista, kas pazaudējusi olas...:))
Publicēts: 05.01.11 21:04
 citēt
a mūsdienās personai gods un cieņa automātā pienākas?

te ir 39 kartiņas kuras grauj kopā šo piešķirto (nez kā piešķirto - ķip dzīvojamā nama sanāksmes, pašvaldības, prezidenta vai kādas pesteļu dievības?) avansu :/
Publicēts: 05.01.11 21:25
 citēt
ak34:Ja liekas, ka ir aizskarts gods un cieņa iesaku aiziet pie jurista un palūgt viņam uzrakstīt iesniegumu tiesai. Ņemot vērā komentārus un sacelto spamu, tas varētu būt pamācoši

Prasības pieteikumu tiesai es domāju, ka spētu pati uzrakstīt, kaut nekad to neesmu darījusi. Bet dēļ sapuvušiem sētas mietiem un kaķiem laikam gan netiesātos.:face-smile:
Publicēts: 05.01.11 21:30
 citēt
Teatkales:Bet dēļ sapuvušiem sētas mietiem un kaķiem laikam gan netiesātos.:face-smile:
A Tu padomā - varbūr ir vērts :bad_smile:
Publicēts: 05.01.11 21:30
 citēt
wibi:Interesanti vai te arī nav personas goda un cieņas aizskaršana? mākslinieka aizskaršana? :face-grin:

Ej nu labāk "uzcep" kādu jaunu bildi- droši 100 gadi jau riņķī kopš pēdējo reizi turēji rokās fotoaparātu..:) Staigā te riņķī tā kā tāda pērētājvista, kas pazaudējusi olas...:))

Mana cieņa jeb Duglasa? Ja kādu ar savu komentāra formu jeb saturu būtu aizvainojusi, man nebūtu problēma atvainoties.
Publicēts: 05.01.11 21:39 labots
 citēt
Nervu nomierināšanai

vimeo.com...
Publicēts: 05.01.11 21:51
 citēt
avotins:Nervu nomierināšanai

http://vimeo.com/18350278

Paldies- jauki! :face-smile:
Publicēts: 05.01.11 22:03
 citēt
Teatkales:
Laurelz:godiigi sakot vareeja arii taadu bildi nepubliceet..

Paldies par viedokli, bet Tavs komentārs neatbilst izvirzītajai tēmai.

Tad neizvirzi taadas teemas, tik saku, ka bilde nav prieksh fbloga.
Publicēts: 05.01.11 22:06
 citēt
Teatkales:
wibi:Interesanti vai te arī nav personas goda un cieņas aizskaršana? mākslinieka aizskaršana? :face-grin:

Mana cieņa jeb Duglasa? Ja kādu ar savu komentāra formu jeb saturu būtu aizvainojusi, man nebūtu problēma atvainoties.

Nē vnk es uzskatu ka nav jēga cepties par maznozīmīgām lietām - tavā vietā es vairāk satrauktos par tavu bilžu kvalitāti un baudījumu tās skatīt - ja tās lietas tiktu sakārtotas tad domāju tev šādus komentus vairs nevajadzētu redzēt.:face-wink:
Publicēts: 05.01.11 22:18
 citēt
wibi:
Teatkales: Mana cieņa jeb Duglasa? Ja kādu ar savu komentāra formu jeb saturu būtu aizvainojusi, man nebūtu problēma atvainoties.

Nē vnk es uzskatu ka nav jēga cepties par maznozīmīgām lietām - tavā vietā es vairāk satrauktos par tavu bilžu kvalitāti un baudījumu tās skatīt - ja tās lietas tiktu sakārtotas tad domāju tev šādus komentus vairs nevajadzētu redzēt.:face-wink:

Protams, jo augstvērtīgāka bilde, jo mazāka iespējamība saņemt negatīvus komentārus. Bet esmu novērojusi, ka bieži ar sarkastiskiem komentāriem apmainās autori, kuru varēšanas līmenis ir līdzvērtīgs (šeit es nedomāju sevi). Tātad arī personiskās simpātijas/antipātijas spēlē savu lomu.
Publicēts: 05.01.11 22:25
 citēt
smartins:
versatile:offtop., bet vai autore gadijuma nav skolotaja? no taam lidz shim visneadekvatako reakciju nacies piedzivot uz izteiktu kritiku :)
- Sakiet, Jūs, gadījumā, neesat pedagogs?
- Jā, esmu, bet kā Jūs to zinājāt?
- Vienkārši Jums ģīmis tāds stulbs.
- Ko Jūs vispār iedomājaties?!?!?! Jums pašam ģīmis stulbs!!!
- Jā... Es arī esmu pedagogs...

:D :D :D laaaabs :D :D jāizstāsta kolēģiem skolā...
Publicēts: 05.01.11 22:26
 citēt
:face-grin::face-grin::face-grin: ak,jel miserable,labaak apSties shedevra skatiijuma ciparu.....:grimace: ...ir priekjels,va'ne?:face-kiss:
Publicēts: 05.01.11 22:49
 citēt
Izsaukt uz dueli.......nokutinot līdz nāvei...:)))
Publicēts: 05.01.11 22:53
 citēt
Teatkales:
Varbūt Tev taisnība. Man mājās nav nevienas grāmatas par fotogrāfiju. Jurisprudencē uz plauktiņa stāv 7 grāmatas + 1 gads studijas. Bet tikai un tā ir pagātne. Bet tēma ne par to.:face-smile:

Ar visu cieņu pret Jūsu jurispudences literatūru, bet varbūt tomēr kādu grāmatu par foto visupirms garajos ziemas vakaros palasīt... nu, "Latvijas Fotomāksla" 1985. izdevums, ja pareizi atceros, ļoooti interesanta grāmata. Ir arī literatūra krievu un angļu valodās kā periodika brīvi pieejama preses tirdzniecības vietās - šodien narvesenā izšķirstīju janvāra "foto&video" un aizčāpoju līdz stacijai pameklēt lētāku eksemplāru :) Ir citas fotolapas, kur var pilnīgi brīvi ievietot savas bildes un gaidīt reakciju. Cienītā, ja 90% fotoportālos jūsu bildes tiks slavētas un augstu novērtētas, tad apņemos uzskatīt, ka Blackness nav taisnība un viņš kādā nebūt virtuālā veidā tiešām kaitē virtuālam godam un pašcieņai un ir pelnījis publisku pēe...
Publicēts: 05.01.11 22:54
 citēt
Friidis:Izsaukt uz dueli.......nokutinot līdz nāvei...:)))

Paldies par padomu! Tas būtu fiziski smags darbs-atturēšos!:face-glasses:
Publicēts: 05.01.11 23:04
 citēt
viencmuzikanc:
Teatkales:
Varbūt Tev taisnība. Man mājās nav nevienas grāmatas par fotogrāfiju. Jurisprudencē uz plauktiņa stāv 7 grāmatas + 1 gads studijas. Bet tikai un tā ir pagātne. Bet tēma ne par to.:face-smile:

Ar visu cieņu pret Jūsu jurispudences literatūru, bet varbūt tomēr kādu grāmatu par foto visupirms garajos ziemas vakaros palasīt... nu, "Latvijas Fotomāksla" 1985. izdevums, ja pareizi atceros, ļoooti interesanta grāmata. Ir arī literatūra krievu un angļu valodās kā periodika brīvi pieejama preses tirdzniecības vietās - šodien narvesenā izšķirstīju janvāra "foto&video" un aizčāpoju līdz stacijai pameklēt lētāku eksemplāru :) Ir citas fotolapas, kur var pilnīgi brīvi ievietot savas bildes un gaidīt reakciju. Cienītā, ja 90% fotoportālos jūsu bildes tiks slavētas un augstu novērtētas, tad apņemos uzskatīt, ka Blackness nav taisnība un viņš kādā nebūt virtuālā veidā tiešām kaitē virtuālam godam un pašcieņai un ir pelnījis publisku pēe...

Ehh, nu cik var malt vienu un to pašu! Stāsts nav par manu bilžu vērtību un vērtējumu! Bet gan par to, ka tādi izteikumi kā "apklusti", "nerunā lieku", vai pati "sajēdz ko uzrakstīji.." utt neattiecas uz bilžu vērtēšanu un ir neadekvāti. Kas attiecas uz fotoliteratūru, pagaidām esmu aprobežojusies ar to, ko varu izlasīt internetā. Kad varēšu atļauties, iespējams, ka kaut ko iegādāšos arī drukātā veidā. :face-smile:
Publicēts: 05.01.11 23:06
 citēt
Man šī www.fotoblog.lv... diskusija liekās daudz sentimentālāka :D
Publicēts: 05.01.11 23:09
 citēt
bet ja jau problēma - ko darīt lietas labā ar nesmukiem komentiem - tad jau atrisinājums ir veidot smukas bildes lai tādi komenti nerastos. vienkārši :face-wink::face-wink:
Publicēts: 05.01.11 23:13 labots
 citēt
vinieks:Man šī www.fotoblog.lv... diskusija liekās daudz sentimentālāka :D

LABS :haha:
Publicēts: 05.01.11 23:17
 citēt
Nedomāju, ka augšminētie komentāri rastos vnk tāpat - bez iemesla - tb, cilvēks ņēma un sarunāja rupjības. Šeit ir virtuāla fotovide, kur izteikumiem ir KRIETNI LIELS sakars ar ievietotām bildēm.

+wibi
Publicēts: 05.01.11 23:20
 citēt
Ej tu nah, šitādus kaunu un cieņu aizskarošus linkus mums te rādīt!!!
Publicēts: 05.01.11 23:23 labots
 citēt
viencmuzikanc:Nedomāju, ka augšminētie komentāri rastos vnk tāpat - bez iemesla - tb, cilvēks ņēma un sarunāja rupjības. Šeit ir virtuāla fotovide, kur izteikumiem ir KRIETNI LIELS sakars ar ievietotām bildēm.

Tātad, ja slikta bilde, var rakstīt dāmai (un ne tikai) rupjības?
Viens otrs no komentētājiem tiešām kā nupat no ķurķa iznācis...:(
Publicēts: 05.01.11 23:27
 citēt
viencmuzikanc:Nedomāju, ka augšminētie komentāri rastos vnk tāpat - bez iemesla - tb, cilvēks ņēma un sarunāja rupjības. Šeit ir virtuāla fotovide, kur izteikumiem ir KRIETNI LIELS sakars ar ievietotām bildēm.

+wibi

Sakars noteikti ir, jo šeit patiešām tiek izvietotas fotogrāfijas nevis jaunizmēģinātās mājsaimnieču receptes. Dažkārt šis sakars ir labs iemesls, lai, mēģinot pazemot citu, uzspodrinātu savus mazvērtības kompleksus. Es runāju par gadījumiem, kad komentārs neattiecas uz vērtējamo bildi, bet uz tās autoru.
Publicēts: 05.01.11 23:30
 citēt

bilde dzēsta :( un es nokavēju :face-crying:
Publicēts: 05.01.11 23:32
 citēt
Oliss:

bilde dzēsta :( un es nokavēju :face-crying:
Tur bija kaut kādi koku zari ar uzsnigušu vidēji pelēku sniegu.
Publicēts: 05.01.11 23:32
 citēt
Jautājums jau "pa lielam" ir KĀPĒC raksta, nevis KO raksta. Psiholoģijas pamatkurss, tā teikt. Tas, ka izteiksmes veids ir rupjš, tas ir fakts
Publicēts: 06.01.11 00:03
 citēt
Topika autorei ir sava taisnība, drīkst pamatot viedokli kapēc nepatīk plakans spalvains zirgs, kurš ēd pelēku sniegu, nedrīkst izteikt personīgus apvainojumus.
Tā ir mūsu kopēja LV problēma, mūs pasūta kādā iestādē, mes pieņemam to kā komunikācijas modeli, šī ir sociāla vietne, ar foto tēmu, un ja cilvēks vēlas un jūtas foto pasaulei piederīgs, iesakiet grāmatas, linkus, dodiet padomus. Lielākajai daļai no ši topica dir***m nav vizuālās izglītības, un naudu pelnīt ar savu hobiju jus nesāksiet nekad. Tad kritikā esiet konstruktīvāki.
Publicēts: 06.01.11 00:09
 citēt
viencmuzikanc:Jautājums jau "pa lielam" ir KĀPĒC raksta, nevis KO raksta. Psiholoģijas pamatkurss, tā teikt. Tas, ka izteiksmes veids ir rupjš, tas ir fakts

Piekrītu. Esmu diezgan emocionāla un dažkārt, kad emocijas sakrājas, varu "uzsprāgt". Bet mani vairs neinteresē KĀPĒC. Lai katrs, kuru tas skar, pats sev uzdod šo jautājumu. Es būšu inerta kā bruņurupucis un mierīga kā piens.:face-smile:
Paldies Tev un visiem pārējiem par komentāriem! Ar labu nakti! :face-glasses:
Publicēts: 06.01.11 00:11
 citēt
Hadsons:Topika autorei ir sava taisnība, drīkst pamatot viedokli kapēc nepatīk plakans spalvains zirgs, kurš ēd pelēku sniegu, nedrīkst izteikt personīgus apvainojumus.
Tā ir mūsu kopēja LV problēma, mūs pasūta kādā iestādē, mes pieņemam to kā komunikācijas modeli, šī ir sociāla vietne, ar foto tēmu, un ja cilvēks vēlas un jūtas foto pasaulei piederīgs, iesakiet grāmatas, linkus, dodiet padomus. Lielākajai daļai no ši topica dir***m nav vizuālās izglītības, un naudu pelnīt ar savu hobiju jus nesāksiet nekad. Tad kritikā esiet konstruktīvāki.

Piekrītu Hadson! Sveiciens Tev no manis un pelēkā plakanā spalvainā zirga!:face-smile:
Tev arī ar labu nakti!
Publicēts: 06.01.11 12:39
 citēt
Hadsons:. Lielākajai daļai no ši topica dir***m nav vizuālās izglītības, un naudu pelnīt ar savu hobiju jus nesāksiet nekad. Tad kritikā esiet konstruktīvāki.

ou ou tas, ka nav vizuālās izglītības, nemaz nenozīmē, ka ir aizliegts izteikt kritiku, jo komentārs jau patiesībā ir savas izjūtas, kuras uzraksta, redzot foto vai kkādu citu sazin kādu lietu/objektu.:face-wink::face-wink:
Publicēts: 06.01.11 13:20
 citēt
Teatkales:
zbmono:
es neko TĀDU komentāros neizlasīju. nezinu cik zemam ir jābūt pašnovērtējumam lai no tā izlasītu kaut ko personas godu un godu aizskarošu.

podiņš ir atradis vāciņu un nu abi divi laimīgi nolaiž tvaiku :D:D:D

es pievienojos MaVi.

Paldies par viedokli! Nedomāju gan, ka nesamierināšanās ar pašcieņu aizskarošiem komentāriem, liecina par zemu

pašcieņu.:face-smile: Bet par to podiņu un vāciņu- man šķiet, ka šis nebūs tas gadījums..:face-glasses:

un kā Jūs nesamierinaties ?
Pačalojot forumā ?

Vismaz būtu iesūdzējusi.....
Publicēts: 06.01.11 13:22
 citēt
lkz:ja nervi vaaji, labaak bildes nepubliceet.

kur Tu ātrāk biji ar šo patiesību? :)
Publicēts: 06.01.11 13:26
 citēt
blackness::face-grin::face-grin::face-grin: ak,jel miserable,labaak apSties shedevra skatiijuma ciparu.....:grimace: ...ir priekjels,va'ne?:face-kiss:

Nu re, pat rakstīt nemāk:)
Publicēts: 06.01.11 13:27
 citēt

šis gan nepiestāv ēteriski radošai būtnei, kura nesamierinās ar nejaucībām visapkārt....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt