Nu jā... Varu tikai pabrīnīties par cilvēku zemo pašcieņu, ja ar tik maigiem izteicieniem ir iespējams aizskart viņu cieņu..
Izteiksmes forma lai paliek katra paša ziņā, bet, manuprāt, šādi, skarbie kritiskie komentāri ir daudz par maz šeit.. Manuprāt, bieži vien vajadzētu vēl konkrētāk pateikt.
zo:nu nevienm jau nepatik ja pasaka taisnibu. it sevishkji fotobloga zem bildem komentaros
Bet vai vajag teikt taisnību?
protams nē! ieraugot kārtējo sūdbildi mums visiem būs skaļi saukt ka neko labāku mēs savā mūžā neiram redzējuši! tas būs tā pa riktīgi dauniski pozitīvo.
Ja liekas, ka ir aizskarts gods un cieņa iesaku aiziet pie jurista un palūgt viņam uzrakstīt iesniegumu tiesai. Ņemot vērā komentārus un sacelto spamu, tas varētu būt pamācoši
Interesanti vai te arī nav personas goda un cieņas aizskaršana? mākslinieka aizskaršana?
Duglas@86.47.0.26 | 22:58 15.11.2010 | Atbildēt uz komentāru |
Vai tiesaam saada bilde ir veerta lai ieliktu te?
Teatkales@81.198.245.244 | 23:24 15.11.2010 |
Ej nu labāk "uzcep" kādu jaunu bildi- droši 100 gadi jau riņķī kopš pēdējo reizi turēji rokās fotoaparātu.. Staigā te riņķī tā kā tāda pērētājvista, kas pazaudējusi olas...)
a mūsdienās personai gods un cieņa automātā pienākas?
te ir 39 kartiņas kuras grauj kopā šo piešķirto (nez kā piešķirto - ķip dzīvojamā nama sanāksmes, pašvaldības, prezidenta vai kādas pesteļu dievības?) avansu :/
ak34:Ja liekas, ka ir aizskarts gods un cieņa iesaku aiziet pie jurista un palūgt viņam uzrakstīt iesniegumu tiesai. Ņemot vērā komentārus un sacelto spamu, tas varētu būt pamācoši
Prasības pieteikumu tiesai es domāju, ka spētu pati uzrakstīt, kaut nekad to neesmu darījusi. Bet dēļ sapuvušiem sētas mietiem un kaķiem laikam gan netiesātos.
wibi:Interesanti vai te arī nav personas goda un cieņas aizskaršana? mākslinieka aizskaršana?
Ej nu labāk "uzcep" kādu jaunu bildi- droši 100 gadi jau riņķī kopš pēdējo reizi turēji rokās fotoaparātu.. Staigā te riņķī tā kā tāda pērētājvista, kas pazaudējusi olas...)
Mana cieņa jeb Duglasa? Ja kādu ar savu komentāra formu jeb saturu būtu aizvainojusi, man nebūtu problēma atvainoties.
wibi:Interesanti vai te arī nav personas goda un cieņas aizskaršana? mākslinieka aizskaršana?
Mana cieņa jeb Duglasa? Ja kādu ar savu komentāra formu jeb saturu būtu aizvainojusi, man nebūtu problēma atvainoties.
Nē vnk es uzskatu ka nav jēga cepties par maznozīmīgām lietām - tavā vietā es vairāk satrauktos par tavu bilžu kvalitāti un baudījumu tās skatīt - ja tās lietas tiktu sakārtotas tad domāju tev šādus komentus vairs nevajadzētu redzēt.
Teatkales:
Nē vnk es uzskatu ka nav jēga cepties par maznozīmīgām lietām - tavā vietā es vairāk satrauktos par tavu bilžu kvalitāti un baudījumu tās skatīt - ja tās lietas tiktu sakārtotas tad domāju tev šādus komentus vairs nevajadzētu redzēt.
Protams, jo augstvērtīgāka bilde, jo mazāka iespējamība saņemt negatīvus komentārus. Bet esmu novērojusi, ka bieži ar sarkastiskiem komentāriem apmainās autori, kuru varēšanas līmenis ir līdzvērtīgs (šeit es nedomāju sevi). Tātad arī personiskās simpātijas/antipātijas spēlē savu lomu.
versatile:offtop., bet vai autore gadijuma nav skolotaja? no taam lidz shim visneadekvatako reakciju nacies piedzivot uz izteiktu kritiku
- Sakiet, Jūs, gadījumā, neesat pedagogs? - Jā, esmu, bet kā Jūs to zinājāt? - Vienkārši Jums ģīmis tāds stulbs. - Ko Jūs vispār iedomājaties?!?!?! Jums pašam ģīmis stulbs!!! - Jā... Es arī esmu pedagogs...
Teatkales: Varbūt Tev taisnība. Man mājās nav nevienas grāmatas par fotogrāfiju. Jurisprudencē uz plauktiņa stāv 7 grāmatas + 1 gads studijas. Bet tikai un tā ir pagātne. Bet tēma ne par to.
Ar visu cieņu pret Jūsu jurispudences literatūru, bet varbūt tomēr kādu grāmatu par foto visupirms garajos ziemas vakaros palasīt... nu, "Latvijas Fotomāksla" 1985. izdevums, ja pareizi atceros, ļoooti interesanta grāmata. Ir arī literatūra krievu un angļu valodās kā periodika brīvi pieejama preses tirdzniecības vietās - šodien narvesenā izšķirstīju janvāra "foto&video" un aizčāpoju līdz stacijai pameklēt lētāku eksemplāru Ir citas fotolapas, kur var pilnīgi brīvi ievietot savas bildes un gaidīt reakciju. Cienītā, ja 90% fotoportālos jūsu bildes tiks slavētas un augstu novērtētas, tad apņemos uzskatīt, ka Blackness nav taisnība un viņš kādā nebūt virtuālā veidā tiešām kaitē virtuālam godam un pašcieņai un ir pelnījis publisku pēe...
Teatkales: Varbūt Tev taisnība. Man mājās nav nevienas grāmatas par fotogrāfiju. Jurisprudencē uz plauktiņa stāv 7 grāmatas + 1 gads studijas. Bet tikai un tā ir pagātne. Bet tēma ne par to.
Ar visu cieņu pret Jūsu jurispudences literatūru, bet varbūt tomēr kādu grāmatu par foto visupirms garajos ziemas vakaros palasīt... nu, "Latvijas Fotomāksla" 1985. izdevums, ja pareizi atceros, ļoooti interesanta grāmata. Ir arī literatūra krievu un angļu valodās kā periodika brīvi pieejama preses tirdzniecības vietās - šodien narvesenā izšķirstīju janvāra "foto&video" un aizčāpoju līdz stacijai pameklēt lētāku eksemplāru Ir citas fotolapas, kur var pilnīgi brīvi ievietot savas bildes un gaidīt reakciju. Cienītā, ja 90% fotoportālos jūsu bildes tiks slavētas un augstu novērtētas, tad apņemos uzskatīt, ka Blackness nav taisnība un viņš kādā nebūt virtuālā veidā tiešām kaitē virtuālam godam un pašcieņai un ir pelnījis publisku pēe...
Ehh, nu cik var malt vienu un to pašu! Stāsts nav par manu bilžu vērtību un vērtējumu! Bet gan par to, ka tādi izteikumi kā "apklusti", "nerunā lieku", vai pati "sajēdz ko uzrakstīji.." utt neattiecas uz bilžu vērtēšanu un ir neadekvāti. Kas attiecas uz fotoliteratūru, pagaidām esmu aprobežojusies ar to, ko varu izlasīt internetā. Kad varēšu atļauties, iespējams, ka kaut ko iegādāšos arī drukātā veidā.
Nedomāju, ka augšminētie komentāri rastos vnk tāpat - bez iemesla - tb, cilvēks ņēma un sarunāja rupjības. Šeit ir virtuāla fotovide, kur izteikumiem ir KRIETNI LIELS sakars ar ievietotām bildēm.
viencmuzikanc:Nedomāju, ka augšminētie komentāri rastos vnk tāpat - bez iemesla - tb, cilvēks ņēma un sarunāja rupjības. Šeit ir virtuāla fotovide, kur izteikumiem ir KRIETNI LIELS sakars ar ievietotām bildēm.
Tātad, ja slikta bilde, var rakstīt dāmai (un ne tikai) rupjības? Viens otrs no komentētājiem tiešām kā nupat no ķurķa iznācis...
viencmuzikanc:Nedomāju, ka augšminētie komentāri rastos vnk tāpat - bez iemesla - tb, cilvēks ņēma un sarunāja rupjības. Šeit ir virtuāla fotovide, kur izteikumiem ir KRIETNI LIELS sakars ar ievietotām bildēm.
+wibi
Sakars noteikti ir, jo šeit patiešām tiek izvietotas fotogrāfijas nevis jaunizmēģinātās mājsaimnieču receptes. Dažkārt šis sakars ir labs iemesls, lai, mēģinot pazemot citu, uzspodrinātu savus mazvērtības kompleksus. Es runāju par gadījumiem, kad komentārs neattiecas uz vērtējamo bildi, bet uz tās autoru.
Topika autorei ir sava taisnība, drīkst pamatot viedokli kapēc nepatīk plakans spalvains zirgs, kurš ēd pelēku sniegu, nedrīkst izteikt personīgus apvainojumus. Tā ir mūsu kopēja LV problēma, mūs pasūta kādā iestādē, mes pieņemam to kā komunikācijas modeli, šī ir sociāla vietne, ar foto tēmu, un ja cilvēks vēlas un jūtas foto pasaulei piederīgs, iesakiet grāmatas, linkus, dodiet padomus. Lielākajai daļai no ši topica dir***m nav vizuālās izglītības, un naudu pelnīt ar savu hobiju jus nesāksiet nekad. Tad kritikā esiet konstruktīvāki.
viencmuzikanc:Jautājums jau "pa lielam" ir KĀPĒC raksta, nevis KO raksta. Psiholoģijas pamatkurss, tā teikt. Tas, ka izteiksmes veids ir rupjš, tas ir fakts
Piekrītu. Esmu diezgan emocionāla un dažkārt, kad emocijas sakrājas, varu "uzsprāgt". Bet mani vairs neinteresē KĀPĒC. Lai katrs, kuru tas skar, pats sev uzdod šo jautājumu. Es būšu inerta kā bruņurupucis un mierīga kā piens. Paldies Tev un visiem pārējiem par komentāriem! Ar labu nakti!
Hadsons:Topika autorei ir sava taisnība, drīkst pamatot viedokli kapēc nepatīk plakans spalvains zirgs, kurš ēd pelēku sniegu, nedrīkst izteikt personīgus apvainojumus. Tā ir mūsu kopēja LV problēma, mūs pasūta kādā iestādē, mes pieņemam to kā komunikācijas modeli, šī ir sociāla vietne, ar foto tēmu, un ja cilvēks vēlas un jūtas foto pasaulei piederīgs, iesakiet grāmatas, linkus, dodiet padomus. Lielākajai daļai no ši topica dir***m nav vizuālās izglītības, un naudu pelnīt ar savu hobiju jus nesāksiet nekad. Tad kritikā esiet konstruktīvāki.
Piekrītu Hadson! Sveiciens Tev no manis un pelēkā plakanā spalvainā zirga! Tev arī ar labu nakti!
Hadsons:. Lielākajai daļai no ši topica dir***m nav vizuālās izglītības, un naudu pelnīt ar savu hobiju jus nesāksiet nekad. Tad kritikā esiet konstruktīvāki.
ou ou tas, ka nav vizuālās izglītības, nemaz nenozīmē, ka ir aizliegts izteikt kritiku, jo komentārs jau patiesībā ir savas izjūtas, kuras uzraksta, redzot foto vai kkādu citu sazin kādu lietu/objektu.
šis gan nepiestāv ēteriski radošai būtnei, kura nesamierinās ar nejaucībām visapkārt....