forum.gif
Personas godu un cieņu aizskaroši komentāri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Personas godu un cieņu aizskaroši komentāri
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.01.11 13:28
 citēt
Rūpīgi izlasīju cepienu no sākuma līdz šim brīdim!
1.Priecājies ka Blackness vispār izrādīja intresi par tavu bildi, kaut arī negatīvu! Tātad kaut kas viņa intresi piesaistīja...
2.No personīgās pieredzes varu teikt, ka viņa kritika ir pamatota, jo ir bijusi iespēja virtuāli pārliecināties par to.
3.Kā jau daudzi minēja, padomā par savu bildi pirms publicē.
4.Tev ir vērts pārlasīt sadaļu fotoskola un pievērst uzmanību tām nodarbībām, kurās minēts par nederīgo bilžu dzēšanu.
Un noteikti nav vērts lielīties ar 7 juridiskajām grāmatām:):):) domāju ka šeit katram no lietotājiem ir ar ko palielīties:face-grin:
Publicēts: 06.01.11 13:58
 citēt
Publicēts: 06.01.11 22:28
 citēt
eltoro:Rūpīgi izlasīju cepienu no sākuma līdz šim brīdim!
1.Priecājies ka Blackness vispār izrādīja intresi par tavu bildi, kaut arī negatīvu! Tātad kaut kas viņa intresi piesaistīja...
2.No personīgās pieredzes varu teikt, ka viņa kritika ir pamatota, jo ir bijusi iespēja virtuāli pārliecināties par to.
3.Kā jau daudzi minēja, padomā par savu bildi pirms publicē.
4.Tev ir vērts pārlasīt sadaļu fotoskola un pievērst uzmanību tām nodarbībām, kurās minēts par nederīgo bilžu dzēšanu.
Un noteikti nav vērts lielīties ar 7 juridiskajām grāmatām:):):) domāju ka šeit katram no lietotājiem ir ar ko palielīties:face-grin:

1.Neredzu iemeslu priekam;
2.No savas personīgās pieredzes varu teikt, ka neesmu pamanījusi vērtīgus padomus no Blacknesa ne attiecībā pret savām, ne citu bildēm. Toties ieklausos tādos komentētājos kā Dansiga, Burkans, Marc, Sapper un c. Ne vienmēr visam piekrītu, bet ir komentāri, kas man noteikti ir bijuši noderīgi;
3.Kāds šobrīd mans varēšanas līmenis ir, tādas bildes arī publicēju. Nepublicējot tās, nav iespējams uzzināt citu viedokli un ieraudzīt bilžu trūkumus;
4.Fotoskolā esmu izlasījusi visus rakstus, kuri šobrīd man ir aktuāli;
5.Man nav bijis mērķis ar kaut ko lielīties- tā bija atbilde komentētājam Sapper, kuru veidoju tā, kā uzskatīju par vajadzīgu.
Paldies, ka izteici savu viedokli! :face-smile:
Publicēts: 06.01.11 22:42
 citēt
Teatkales:
ak34:Ja liekas, ka ir aizskarts gods un cieņa iesaku aiziet pie jurista un palūgt viņam uzrakstīt iesniegumu tiesai. Ņemot vērā komentārus un sacelto spamu, tas varētu būt pamācoši

Prasības pieteikumu tiesai es domāju, ka spētu pati uzrakstīt, kaut nekad to neesmu darījusi. Bet dēļ sapuvušiem sētas mietiem un kaķiem laikam gan netiesātos.:face-smile:

a iemeslu turpināt publiski cepties un pērties dēļ sapuvušiem sētas mietiem un kaķiem gan redzi... domāju kas ļaunāk?
Publicēts: 06.01.11 22:53
 citēt
Publicēts: 06.01.11 22:58
 citēt
Komentārus fotoportālā vajag uztvert nevis personiski, bet gan kā bildes kvalitātes katalizatoru (ja Tu pavērotu, tad blackness šādus komentārus liek tikai pie štruntīgām bildēm). Attiecīgi matemātika ir elementāra - ja nevēlies šādus komentārus pie bildēm, tad ir jāsāk bildēt labāk.
Publicēts: 06.01.11 23:13
 citēt
man balckness komentaari besii araaa .. BET .... vinjs tos lieka preizajas vietaas.....
Publicēts: 06.01.11 23:18
 citēt
holly-roller:

Es tiešām vēlos pielikt punktu. Vēl vienu komentāru un tas būs pēdējais.:face-smile:
Publicēts: 06.01.11 23:20
 citēt
Jā... "vel tikai vienu.." varētu būt visizplatītakais nodoms apmēŗam šajā laikā ap jauno gadu... :D
Publicēts: 06.01.11 23:25
 citēt
CerambyX:Komentārus fotoportālā vajag uztvert nevis personiski, bet gan kā bildes kvalitātes katalizatoru (ja Tu pavērotu, tad blackness šādus komentārus liek tikai pie štruntīgām bildēm). Attiecīgi matemātika ir elementāra - ja nevēlies šādus komentārus pie bildēm, tad ir jāsāk bildēt labāk.

MANS PĒDĒJAIS KOMENTĀRS ŠAJĀ TĒMĀ:

Varbūt. Kaut stāsts bija par saskarsmes kultūru un par komentāriem "pievienotu vērtību", kas neattiecas uz bildes vērtēšanu. Un ne tikai. Vēlreiz visiem paldies par komentāriem un tagad no manas puses patiešām PUNKTS.:face-smile:
Publicēts: 06.01.11 23:30
 citēt
nu gan gari gāja... :face-grin:
Publicēts: 06.01.11 23:34
 citēt
dolldia:nu gan gari gāja... :face-grin:

Gan jau turpināsies:face-grin: Aizskartā persona izskatās ka vēlas būt tā, kura saka beidzamo vārdu:grimace:
Publicēts: 06.01.11 23:37
 citēt
ou fak.. tikai lūdzu neiejauciet šajā visā administrāciju :D
Publicēts: 07.01.11 07:34
 citēt
Mani novērojumi liek secināt, ka meitene vienmēr grib pateikt pēdējo vārdu. Šādai parādibai ir nosaukums - tarkšķēšana.
Publicēts: 07.01.11 09:47
 citēt
Eliks:ou fak.. tikai lūdzu neiejauciet šajā visā administrāciju :D
a kas ir administrācija?
Publicēts: 07.01.11 10:46
 citēt
Eliks:ou fak.. tikai lūdzu neiejauciet šajā visā administrāciju :D

kādam taču jābūt peramajam, jūs šajā lomā labi iederaties....:face-smile:
Publicēts: 08.01.11 12:56
 citēt
mēs visi, reizēm vairāk vai mazāk, sirgstam ar uzmanībus trūkumu... :face-grin:
Publicēts: 08.01.11 14:10
 citēt
Teatkales:Es tiešām vēlos pielikt punktu. Vēl vienu komentāru un tas būs pēdējais.:face-smile:

saderam uz maziņo, nu, uz 0,7 l :face-grin:, ka šis arī nebūs pēdējais!
Publicēts: 08.01.11 15:17
 citēt
saderam
Publicēts: 08.01.11 23:03 labots
 citēt
Ir tada vieta www.efoto.lt piedalos turienes foruma un ticiet man, TUR neko tadu nav iespejams sastapt- ne tadus komentus pie bildem, ne tadu cepienu par to! Cepuri nost leisu prieksa- turienes foto tauta daudz korektaka un zolidak komunicejas neskatoties uz tituliem. Ja bilde su....a, tad runa ir konkreta- kas nav labi, kas par daudz un ka jadara lai butu rezultats.

P. S. Pielauju ka tulit atradisies kadi kuri mani aizsutis pie leisiem... Peace!

P. P. S. Vel viena normala fototauta- club.foto.ru
Publicēts: 08.01.11 23:07 labots
 citēt
zombycop:Ir tada vieta www.efoto.lt piedalos turienes foruma un ticiet man, TUR neko tadu nav iespejams sastapt- ne tadus komentus pie bildem, ne tadu cepienu par to! Cepuri nost leisu prieksa- turienes foto tauta daudz korektaka un zolidak komunicejas neskatoties uz tituliem. Ja bilde su....a, tad runa ir konkreta- kas nav labi, kas par daudz un ka jadara lai butu rezultats.

P. S. Pielauju ka tulit atradisies kadi kuri mani aizsutis pie leisiem... Peace!

Diez vai arī minētajos saitos būs normāla attieksme pret "pasažieri", kurš jau 2 gadus reģistrēts, bet nav ielicis nevienu bildi...:)))
Publicēts: 08.01.11 23:20
 citēt
Friidis:
zombycop:Ir tada vieta www.efoto.lt piedalos turienes foruma un ticiet man, TUR neko tadu nav iespejams sastapt- ne tadus komentus pie bildem, ne tadu cepienu par to! Cepuri nost leisu prieksa- turienes foto tauta daudz korektaka un zolidak komunicejas neskatoties uz tituliem. Ja bilde su....a, tad runa ir konkreta- kas nav labi, kas par daudz un ka jadara lai butu rezultats.

Diez vai arī minētajos saitos būs normāla attieksme pret "pasažieri", kurš jau 2 gadus reģistrēts, bet nav ielicis nevienu bildi...:)))

Tas laikam par mani domats:face-wink:
Tur man apaks bildem liek sakarigakas pamacibas, TE...negribas uzrauties uz "labu toni":face-smile:
Publicēts: 08.01.11 23:23
 citēt
zombycop:Ir tada vieta www.efoto.lt piedalos turienes foruma un ticiet man, TUR neko tadu nav iespejams sastapt- ne tadus komentus pie bildem, ne tadu cepienu par to!

ņemot vērā, ka mēs visi perfekti runājam lietuviski mēs tev noticējām :D
Publicēts: 08.01.11 23:31
 citēt
zombycop:
Friidis:

Tur man apaks bildem liek sakarigakas pamacibas, TE...negribas uzrauties uz "labu toni":face-smile:

tad laikam apzinies,ka bilde var izsaukt "tādu" reakciju.Parādi ko pie leišiem esi iemācijies.
Publicēts: 08.01.11 23:33
 citēt
zbmono:
zombycop:Ir tada vieta www.efoto.lt piedalos turienes foruma un ticiet man, TUR neko tadu nav iespejams sastapt- ne tadus komentus pie bildem, ne tadu cepienu par to!

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 08.01.11 23:43
 citēt
man liekas, nevajag mekleet LT, tepat ir fotoportāls draugiem.lv kur ir ļoti pozitīvi komentāri pie bildēm.. :D
Publicēts: 09.01.11 00:49
 citēt
Pinus:man liekas, nevajag mekleet LT, tepat ir fotoportāls draugiem.lv kur ir ļoti pozitīvi komentāri pie bildēm.. :D

Tur jau ir tas joks ka seit ir draugiem.lv a siem efoto.lt:face-grin:
Publicēts: 09.01.11 00:52 labots
 citēt
Jolan:
zombycop:

tad laikam apzinies,ka bilde var izsaukt "tādu" reakciju.Parādi ko pie leišiem esi iemācijies.

to ko un ka redzu es pavisam savadak redzi Tu vai cits entuziazists. sagaidit ''ah'' un ''oh'' pie bildem nav mans merkis:face-wink:
www.efoto.lt...
Publicēts: 09.01.11 00:52
 citēt
zbmono:

Kaiminu valodu tacu ir labi pazit, vai ne?:face-wink:
Publicēts: 09.01.11 02:43
 citēt
=zombycopIr tada vieta [url=www.efoto.lt]www.efoto.lt[/url] piedalos turienes foruma un ticiet man, TUR neko tadu nav iespejams sastapt- ne tadus komentus pie bildem, ne tadu cepienu par to! Cepuri nost leisu prieksa- turienes foto tauta daudz korektaka un zolidak komunicejas neskatoties uz tituliem. Ja bilde su....a, tad runa ir konkreta- kas nav labi, kas par daudz un ka jadara lai butu rezultats.

A ko ta Tu nāc te... mūsu blodziņā?
Publicēts: 09.01.11 13:01
 citēt
foreman:
=zombycopIr tada vieta [url=www.efoto.lt]www.efoto.lt[/url] piedalos turienes foruma un ticiet man, TUR neko tadu nav iespejams sastapt- ne tadus komentus pie bildem, ne tadu cepienu par to! Cepuri nost leisu prieksa- turienes foto tauta daudz korektaka un zolidak komunicejas neskatoties uz tituliem. Ja bilde su....a, tad runa ir konkreta- kas nav labi, kas par daudz un ka jadara lai butu rezultats.

...varbūt, lai saprastu ku labi ir tur, kur mūsu nava....
Publicēts: 09.01.11 22:20 labots
 citēt
foreman:

Skatīt komentu 08.01.11 23:03 ''P. S. Pielauju ka tulit atradisies kadi kuri mani aizsutis pie leisiem... Peace!'':face-grin:
un ko nozīmē ''mūsu''?
Publicēts: 09.01.11 22:27
 citēt
NilsS:
foreman:

...varbūt, lai saprastu ku labi ir tur, kur mūsu nava....

Ir jau sakarīgi cilvēki arī šeit, un tie laikam neiesaistās līdzīgās diskusijās.
Man arī pietiks laikam.
Veiksmīgu un radošu visiem gadu!
Publicēts: 09.01.11 22:36
 citēt
no offence, neķer kreņķi. vienkārši štukoju kāds Tev ir iemesls būt šeitan, ja esi izsecinājis, ka braļuku diskusiju kultūra, tolerances līmenis un iespējas izkopt fotoprasmes ir krietni pārākas
Publicēts: 09.01.11 23:30 labots
 citēt
foreman:no offence, neķer kreņķi. vienkārši štukoju kāds Tev ir iemesls būt šeitan, ja esi izsecinājis, ka braļuku diskusiju kultūra, tolerances līmenis un iespējas izkopt fotoprasmes ir krietni pārākas

Nu es nesaku ka tieši fotoprasmes baigi pārākas vai augstākā līmenī. Komunicēšanās kultūra jau patīkama es domāju ne man vienam un peļauju ka Tu palasies ne tikai f-blogu vien:face-wink: un ta sjau tikai paver redzesloku. Un sevi cienošs blogeris, ja viņs ikdienā kontaktējas ar cilvēkiem ievērodams kultūras normas, diez vai atļausies arī virtuālā vidē tās neņemt vērā?
Publicēts: 10.01.11 20:56
 citēt
:DD man jau liekas ka fotobloga tauta galigi neizceļas ar inteleģenci, (nedz parasto,nedz emocionalo)
brinumainā kartā sastopot šos cilvēkus dzivee liela daļa izradās normali cilvēki:D vnk te kaut kā bravuriba un visgudriba iet pa priekšu:) ne visiem,bet daļai:)
ļoti daudzi te sēž un medī tos,kuri izliks apskatei savas varbūt nepārak veiksmigās bildes, vai pajautās forumā kaut ko ne tik gudru
kad es pirmo reizi te ienācu man arīdzan likās,ka visi rej, bet tagad kaut kā esmu iemācijusies izškirt rejošos no tiem,kas tiešām dod sakarigus padomus, pat ja viegli ironizē par manu "negudrumu"
nu ko- esmu tik gudra , cik esmu, fotografeju tā kā fotografeju,lai suņi rej (tavā gadijumā tas black kā viņu tur)- ej tālāk, neiesaisties ar viņu diskusijā un būs miers.
Publicēts: 10.01.11 21:53
 citēt
tille-bille::DD man jau liekas ka fotobloga tauta galigi neizceļas ar inteleģenci, (nedz parasto,nedz emocionalo)
brinumainā kartā sastopot šos cilvēkus dzivee liela daļa izradās normali cilvēki:D vnk te kaut kā bravuriba un visgudriba iet pa priekšu:) ne visiem,bet daļai:)
ļoti daudzi te sēž un medī tos,kuri izliks apskatei savas varbūt nepārak veiksmigās bildes, vai pajautās forumā kaut ko ne tik gudru
kad es pirmo reizi te ienācu man arīdzan likās,ka visi rej, bet tagad kaut kā esmu iemācijusies izškirt rejošos no tiem,kas tiešām dod sakarigus padomus, pat ja viegli ironizē par manu "negudrumu"
nu ko- esmu tik gudra , cik esmu, fotografeju tā kā fotografeju,lai suņi rej (tavā gadijumā tas black kā viņu tur)- ej tālāk, neiesaisties ar viņu diskusijā un būs miers.
Pilnībā piekrītu rakstītajam! Tā arī ir, vienkārši jāpiedomā ko liec apskatei un centies nestresot pie katra komentāra.

Vēl ir variants, sadzert pirtiņā tuvbrālības un tad toč viss būs bumbās :D
Publicēts: 10.01.11 22:20
 citēt
tille-bille::DD man jau liekas ka fotobloga tauta galigi neizceļas ar inteleģenci, (nedz parasto,nedz emocionalo)

+++
Publicēts: 10.01.11 22:27
 citēt
Ar parasto un emocionālo inteliģenci kā likums ārkārtīgi izceļas tie,kuri pārmet tās trūkumu pārējiem!:face-kiss:
Publicēts: 10.01.11 23:54
 citēt
Veiksmīgai komunikācijai nepieciešams runāt otra cilvēka valodā.
Grūti būs saprasties LU profesoram ar tirgus spirta tirgotājiem,ja šis nemācēs komatus salikt tirgoņu leksikā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt